Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Valla balsuratın sayesinde kırmızıların gelmesine seviniyoruz hepimiz.
delürdük
İnşallah bi dahaki ay bebiş için halayını çekeriz canım.
Gerçi ben halay çekemiyoruumm. Çünkü gülümseme karakterlerim bozuldu. (

Artık gününde gelen kırmızılar için de halay çekelim. :teytey: :teytey: :teytey: Sonuçta bu da bir istikrardır. O zaman her ay benim için halay çekilir valla. :roflol:

Canım maşallah ne güzel de karşılamışsın kırmızıları. Pozitifliğini yerim ben senin , canım benim. 3 Mart yapıyorum dediğin gibi. İnşallah Mart sana uğurlu gelecek bitanem. :Saruboceq: :CüvCüv: a.s.

37çıkıyor canım ama dediğim gibi hastalık bana geçtiği için yüksek çıkıyor olabir güvenemiyorum fazla

Aman dikkat et bitanem. :teselli: Belki de sen hamişşsin şimdi. :1rolleyes: sengözlerimebaksanab a.s.
eğerki öyle bişey olursa ağlamaktan geberirim nevo senağlama senağlama senağlama senağlama kalbim dayanmaz bu mutluluğa senağlama Şeniz

Allah razı olsun canım benim
sizlerinde dualarıyla inşallah hepberaber positivi görücez
bunun için elimden gelen herşeyi yapıyorum
Yarında gidicem canım tekrar kontrole çağırdı
inşallah yarın son olucak ondan sonra yumoşlarımı toplıycaklar.
Bu akşam yıllık iznimi istiycem işyerinden
sürekli izin almaya utanıyorum çünkü
bide yalan söyledim kis var diye biliyolar bende ufak bi amliyat geçiricem dedim
Allahım afetsin ama söyliyemezdim
transferden sonrada 1 hafta evde dinlenmem gerekiyomuş
sizden 1,5 hafta kadar uzak kalıcam
hepinizi çooooooooookkk özliycem ama arada bi kaçıp anneme gider
yazarım size sürekli beni hatırlayın olurmu:a015:sakın unutmayın:a015:

sevcancım neden gülümsemiyorsun canım benim hayatta gülümsencek okdar çok şeyvarki umudunu ve gülümsemeni güzel yüzünden ve yüreğinden eksik etme canım bigün isteklerimiz gerçekleşecek

hehehehehe ehehheueheeu aşk meleğim benim ehuehu sen benden büyüksün hihoyyyt
ben 1986---- 7 ekim hihoyyyt

özele bak :))

sevcancım neden gülümsemiyorsun canım benim hayatta gülümsencek okdar çok şeyvarki umudunu ve gülümsemeni güzel yüzünden ve yüreğinden eksik etme canım bigün isteklerimiz gerçekleşecek
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Şeniz kaydirigubbakcemile3

Canım ben bu mesajları haliyle geç görmüş oldum. Ama arkadaşlarım bu konuya oldukça yorum getirmişler. Senin şu an biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum. Zaman geçtikçe kendine gelmen kolaylaşır. Bir anlık şok etkisi oldu sende tabi. Beklemediğin bir tepkiyle karşılaşınca neye uğradığını şaşırdın. Zaten çok farklı duygulardasın. Fırtınalardasın. Streslisin ister istemez. Kolay değil ki bu yollarda yürümek. Birkaç gün öncesine başka hareketlerle karşılaşıp şimdi de bu hareketlere maruz kalınca haliyle afalladın. Ama dediğim gibi biraz üzerinden zaman geçince daha iyi hissettiğini düşünüyorum kendini. Bebek sahibi olamamanın erkekler üzerinde ciddi baskılar kurduğunu düşünüyorum. Her ne kadar istemiyor gibi gözükseler de hepsi isterler bir evlat sahibi olmayı , baba olmayı. Başka uğraşlarla telafi edilemeyecek , başka duygularla ölçülemeyecek bir şeydir o. Erkekelr pek hoşlanmazlar tedaviden , beklemekten , hastenelerden , koşuşturmacalardan. Ama emek vermeden de olmuyr bazı şeyler. Zamanla öğrenecekler. Biraz düşe kalka , biraz üzüle kırıla olacak belki ama sonunda olacak. Onlar da bu tempoya alışacaklar. İşyerinde yaşadığı ters bir olayı veya sıkıntıyı sana yansıttı belki ister istemez. Çok ince düşünmemeleri yaradılışlarında olsa gerek. Bunun sürekli olması can sıkabilir. Ama bundan sonra bu boyutta olmayacağını düşünüyorum. Üzerine gitme ve kontrollerine kendin gitmeye çalış eğer imkanın varsa. Ondan şu aşamada birşey de isteme bakalım. Saedce geldiğinde anlatırsın böyle böyle oldu diye , paylaşırsın. Bu konunun peşine düşme. Can sıkıntısıyla düşünmeden , ağzına geleni söylediğini düşün. O anına ver. Bir daha olmayacağını düşün ve olmaması için elinden geleni yap. Şimdilik fazla ona bahsetme bu tarz konular. Konu sıcakken geri adım atmamak için inatla yine aynı tarz sözler sarfedebilir. Ben çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Ama üzerine gidilirse inatlaşma başlar ve işte o zaman çok daha fazla kalbiniz kırılır. Sen ona o sana duymayı istemediğiniz sözler sarfedebilirsiniz. Tedaviyi bırakmak çözüm değil. Bu şekilde tedaviyi bırakmak ise hiç doğru değil. Pire için yorgan yakılmaz. Bir şekilde bu tedavi devam etmeli. Bu doktoru ne kadar aradın. En sonunda buldun. Adım attın. Her zaman seninleyiz. Sana istediğin gücü , desteği sonuna kadar vermeye hazırız. Seni seviyoruz canım arkadaşım. Şeniz :asigim:

Allah yardımcın olsun aymes,inşallah herşey yolunda gider.onlar beyaz yalanlar,kimseye bir zararı yok,sen takma kafana.güzelce dinlen.güzel haberlerle gel inşallah.süprizzzzz

hiç unuturmuyuz :1hug: senin için dua edicem tatlım :asigim: arada uğrayıp gelişmelerden haberdar edersin :lepi:

aşk meleğim tatlım sevcanın pcdeki karakter ayarları bozulmuş ondan ifadeler çıkmıyor oyzden öyle söyledi Şeniz

nevrom bitanem çok sağol evet ben de ikiz olmasını çok istiyorum olmassada kendime söz verdim çok üzülmiyicem canım ayrıca okadar kür kullandık fakat eşimin spermleri daha kötü çıktı ml deki sperm sayısı 15 milyon toplam da 45 milyon ileri hareket yine sıfır
yıkamadan sonra ki miktar 12 milyon ileri hareket yüzde iki yavaş hareket yüzde kırksekiz ama doktor dediki toplamı yüzde elli olduğu için aşılama için yeterliymiş bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler Şeniz

Canım o yalan sayılmaz. Herkese laf mı anlatıcan şimdi. Haklısın sen. Sen durduk yere yalan söylemiyorsun ki , izin alman lazım mecbursun. Bişicik olmaz. O da bebişlerinin ilk ve son yalanı oluversin. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bizler de seni özleyeceğiz canım. :1hug: Kendine çok dikkat et o sürede tamam mı. Yorma kendini. Bizi görcem diye kalkıp annenlere gidip nete girmeye kalkma. Sonra bol bol görüşürüz. allahım bir bağışlasın da o zaman doya doya konuşuruz herşeyi , hikayeni. a.s. :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…