AŞK MELEĞİM Söyle bakayım söyle bakayım kaçlısın sen ?? hangi ayyy hadee
hihoyyyt
demek benden küçüksün heeee resmin varmo bakecemmm hihoyyyt
kızlar ya benim krımızıları gözmezden evvel bir sürü belirti olurdu bu sefer tık yok
günaydın hanımlar benim kırmzıılar tam günü gününe geldiler bu ay yani bugün tam günü ve biraz önce geldiler çok mutluyum :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
balsuratım gibi bende başladım halaya demekki bir problem yok allahım inşallah bidahaki ayda başka haberlere halay çekerz
yağmurum üzgünüm canım senden küçük ben varım 22 yaşındayım :))))))))))))
bu topicte çirkin yokki herkesin yüzünün güzelliğikalbinede vurmuş maşallah
sabırsız hasta oldunmu güzelim
asicim günaydın böyle umutlu olman çok güzel
caspercim inşallah bugünüde atlatırsın güzelim
gelmedi canım ama sanırım eşimdeki hastalık banada geçiyor kendimi çok kötü hissediyorum:1no2:
günaydın hanımlar benim kırmzıılar tam günü gününe geldiler bu ay yani bugün tam günü ve biraz önce geldiler çok mutluyum :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
balsuratım gibi bende başladım halaya demekki bir problem yok allahım inşallah bidahaki ayda başka haberlere halay çekerz
yağmurum üzgünüm canım senden küçük ben varım 22 yaşındayım :))))))))))))
bu topicte çirkin yokki herkesin yüzünün güzelliğikalbinede vurmuş maşallah
sabırsız hasta oldunmu güzelim
asicim günaydın böyle umutlu olman çok güzel
caspercim inşallah bugünüde atlatırsın güzelim
37çıkıyor canım ama dediğim gibi hastalık bana geçtiği için yüksek çıkıyor olabir güvenemiyorum fazla
canım bugün ateşin kaç....evet canım bencede birkaçgün daha bekle....
canım azıcık daha sabır.....şimdi test yaparsan yine için rahat etmez...çünkü doğrumu değilmi diye hep şüpede kalırsın.....
eğerki öyle bişey olursa ağlamaktan geberirim nevo senağlama senağlama senağlama senağlama kalbim dayanmaz bu mutluluğa senağlama ŞenizAman dikkat et bitanem. :teselli: Belki de sen hamişşsin şimdi. :1rolleyes: sengözlerimebaksanab a.s.
Bitanem ben senin dün doktora gideceğini atlamışım sanırım. Merak ettim seni. Birkaç arkadaş da merak etti. Ama bilenler sağolsunlar sölediler de tamam dedik. a.s.
Az kaldı canım. Biraz daha dayan. İnşallah bu emeklerin karşılığını fazlasıyla alacaksın. Rabbim sana meleklerini gönderecek. Dualarımız seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Valla balsuratın sayesinde kırmızıların gelmesine seviniyoruz hepimiz.
delürdük
İnşallah bi dahaki ay bebiş için halayını çekeriz canım.
Gerçi ben halay çekemiyoruumm. Çünkü gülümseme karakterlerim bozuldu.(
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Şeniz kaydirigubbakcemile3sevcancım neden gülümsemiyorsun canım benim hayatta gülümsencek okdar çok şeyvarki umudunu ve gülümsemeni güzel yüzünden ve yüreğinden eksik etme canım bigün isteklerimiz gerçekleşecek
sağol bitanem :1hug:nevroşcum tşk canım inş sabirsiz dikkat et canım sende geçmiş olsun
merhaba kizlar ben geldim..
doktorum degisti,kendi doktorum meleketinde klinik acicakmis oraya gitmis,buda fena degildi ama zor konusuyordu..neyse..
yumurtaliklarin tam istedigim gibi degil,sadece ignenin dozunu yükseltip bir daha bakicam dedi..haftaya yine gidiyorum yani...ama bu defa son olucak:çok üzgünüm:
moralim cok bozuk...esim iki saat isten erken cikti diye bana orda cok kötü davrandi,tersledi,suratini asti keyfimden gidiyormusum gibi:çok üzgünüm:
ilk defa bugün o kapidan girerken esimin bu bebegi aslinda istemedigini anladim:çok üzgünüm:
gözlerinde o isilti yoktu...islerinin basindaki sevinc heyecan yoktu iste...
tamam biliyordum benim kadar cok istemedigini ama oturup konusmustuk ve beraber baslamistik..bebegimiz icin deger herseye demistik...hergün bana bebekle ilgili güzel seyler anlatiyordu,simdiden onu nasil kiskandigindan bahsediyordu...daha gecen gün tatli bi biberon alip gelmis ve bana güc vermisti...
ama bu defa bikac gün önceden hissetmistim oyun oynadigini...dedim olmaz,oda istiyor..
ama bugün konusmalariyla,ilgisizligiyle belli oldu hersey..
ben bi karar verdim kizlar,haftaya doktorumla konusacagim,tedavi sonlandirilsin ve sadece artik adetlerimi düzene soksunlar..böylelikle herkes mutlu olur ve esimde rahatca kariyerine yogunlasabilir ondan caldigim bikac saatle:çok üzgünüm:
hassaslasmis olabilirim,ben duygularimi icimde yasayan bi insanim belli etmem.karsi tarafin duygularinida cok iyi anlarim ki bi esin olunca inan daha basit..
izin alma gibi bir derdi yok,isleri gayet iyi.sükür bi sorunumuzda yok..daha dün ideallerini anlatti,beraber planlar yaptik..ya bebek konusunda hep bi cekimserligi vardi,bastan beri..bazi arkadaslar biliyorlar..ama konusup halletmistik..arada güzel seyler yapincada tamam kesin istiyor diyordum..
klinigin kalabalik oldugunu görünce of ya bu ne,herkes bebek istiyo ne varsa dedi,bende gülümsedim ve evet senden haric dedim..gülmesini bekledim,gayet ciddi benden haric dedi..
kan alirlarken biraz acidi dedim,insan kendine is cikarinca olur böyle seyler dedi,üstelemedim..
doktor esime sorular soruyor,adi gibi bildigi seyleri cevaplandirmiyor,elindeki cantayla ugrasiyor..yine ses cikarmadim..
cikarken esime,böyle böyle haftayada geldikten sonra son artik,sadece adetlerimi düzenlesinler erteleyelim dedim,senin bilecegin sey dedi..sok oldum...
arabada sordum neyin var diye,yoo biseyim yok dedi ama kapiyi carpmasi,bir kelime konusmamasi..o an sanki baska biri vardi yanimda...
insallah dedigin gibi ben abartiyorumdur:çok üzgünüm:
Allah razı olsun canım benim
sizlerinde dualarıyla inşallah hepberaber positivi görücez
bunun için elimden gelen herşeyi yapıyorum
Yarında gidicem canım tekrar kontrole çağırdı
inşallah yarın son olucak ondan sonra yumoşlarımı toplıycaklar.
Bu akşam yıllık iznimi istiycem işyerinden
sürekli izin almaya utanıyorum çünkü
bide yalan söyledim kis var diye biliyolar bende ufak bi amliyat geçiricem dedim
Allahım afetsin ama söyliyemezdim
transferden sonrada 1 hafta evde dinlenmem gerekiyomuş
sizden 1,5 hafta kadar uzak kalıcam
hepinizi çooooooooookkk özliycem ama arada bi kaçıp anneme gider
yazarım size sürekli beni hatırlayın olurmu:a015:sakın unutmayın:a015:
hiç unuturmuyuz :1hug: senin için dua edicem tatlım :asigim: arada uğrayıp gelişmelerden haberdar edersin :lepi:Allah razı olsun canım benim
bide yalan söyledim kis var diye biliyolar bende ufak bi amliyat geçiricem dedim
Allah yardımcın olsun aymes,inşallah herşey yolunda gider.onlar beyaz yalanlar,kimseye bir zararı yok,sen takma kafana.güzelce dinlen.güzel haberlerle gel inşallah.süprizzzzz
Canım inşallah bir değil iki tane gelirrr hem deeee :teytey: :teytey: Bizler de umutluyuz canım senin için. Umut etmeden olur mu hiç. Olmazsa tesellin yine bizlerde. Dualarımız hep bebişlerimize kavuşmak için. Ortak mücadelemizde sonuna kadar birbirimize destek olmaya and içtik. Şeniz Şeniz :asigim:
Allah razı olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?