hiç unuturmuyuz :1hug: senin için dua edicem tatlım :asigim: arada uğrayıp gelişmelerden haberdar edersin :lepi:
Canım o yalan sayılmaz. Herkese laf mı anlatıcan şimdi. Haklısın sen. Sen durduk yere yalan söylemiyorsun ki , izin alman lazım mecbursun. Bişicik olmaz. O da bebişlerinin ilk ve son yalanı oluversin. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bizler de seni özleyeceğiz canım. :1hug: Kendine çok dikkat et o sürede tamam mı. Yorma kendini. Bizi görcem diye kalkıp annenlere gidip nete girmeye kalkma. Sonra bol bol görüşürüz. allahım bir bağışlasın da o zaman doya doya konuşuruz herşeyi , hikayeni. a.s. :asigim:
Hayırlı olsun canım
ne güzel böyle positive olman
Allahında izniyle iyi olucak inşallah:1hug:
merhabalar,ben geldim.aslında hergün gelip okuyorum topiği,herkes iyidir umarım.
nevrom bitanem çok sağol evet ben de ikiz olmasını çok istiyorum olmassada kendime söz verdim çok üzülmiyicem canım ayrıca okadar kür kullandık fakat eşimin spermleri daha kötü çıktı ml deki sperm sayısı 15 milyon toplam da 45 milyon ileri hareket yine sıfır
yıkamadan sonra ki miktar 12 milyon ileri hareket yüzde iki yavaş hareket yüzde kırksekiz ama doktor dediki toplamı yüzde elli olduğu için aşılama için yeterliymiş bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler Şeniz
merhaba arkadaşlar aranıza katılalı yaklaşık 1 ay oldu. ben de eşimde ki rahatsızlık sebebiyle buradayım ( oligospermi ve tek testis inmemiş). artık zamanımın çoğunu nette geçirmeye başladım çünkü burada ki kişiler beni çok daha iyi anlıyor. aynı dönemde evlenen arkadaşlarımın bir çoğunun ya bebeği oldu ya şuan hamile, inanın evlerine oturmaya bile gitmek istemiyor canım. eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama elimde değil artık kimsenin hamile haberini veremez oldu bana. şuan tedavi oluyoruz 1 ay sonra tekrar üroloğa gideceğiz. Bir de bişey danışmak istiyorum. yaklaşık 1 yıldır yumurtlama döneminde sol kasığımda (1 hafta süreyle) ağrım var 3 farklı doktoro gittim hsg vaginal ve normal ultrason yapıldı ama hiçbirşey çıkmadı. şuan yine o dönemdeyim ve ağrım yine var artık eşie diyemiyorum ağrım var diye doktor birşey yok dedi ya diyor. Kadın olmak ne kadar zormuş şu 1 yılda anladım. testlerde bile herşey kadına yapılıyor. Allah hepimize yardımcı olsun.
İyiyiz bitanem. Sen nasılsın bakalım? :1hug:Yalnız ikidir siz nasılsınız diyeceğim geliyor sana? Hep bebişin varmış , hamileymişsin gibi. Dilim öyle gidiyor. İnşallah tez vakitte canına can katar Allahımmmmmmmmmmm. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
hejaaam canımm inşallah aşılaman tutar bitanemm Şeniz
Canım %1 ileri hareketle doğal yoldan hamile kalıyorlar. Ki listemizde bu şekilde kaç kişi var. Aşılamanın yüzdesi doğal yoldan fazla haliyle. Yani Allahım "ol" desin yeter. İnşallah demiştirrrrrrrrrr. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hejacım hayırlı olsun aşılaman umarım bebiş gelir :CüvCüv:selam kızlar ben geldim nasılsınız valla ben iyi sayılarım aşılamamı oldum bu gün üçüncü günü inşallah sonuç hayırlı olur bilmiyorum ama ben hep olucak gözüyle bakıyorum yani kötü düşünmek istemiyorum çünkü okuduğum kitapta diyor ki bir şeyi nasıl düşünürsen öyle olurmuş bizde iyi düşünelim iyi olsun inşallah :CüvCüv::Saruboceq:
canım çok sağol tatlım şimdi çok pozitifim ama zakan yaktaştıkça nasıl olurum bilemiyorum canım seninde güzel haberlerini almaya çok az kaldı :CüvCüv: inşallah sonucun yüzünü güldürür rabbim yar ve yardımcın olsun bu arada kaç yumoşun olmuş canım a.s.
sağol nevrocum,ben daha iyiyim artık.kendimi bitkilere verdim.habire eşime ve kendime bişeyler hazırlayıp duruyorum.amin inşallah,Rabbim isteyen herkese nasip etsin.buarada listede hala 1.tüp bebek denemesinde yazıyor,onu düzeltebilirsen sevinirim.
bu arada söylemeden geçemiycem,gerçekten çok hoş hatunmuşsun
Nevrom şmyle(burda ne demek istediğimi hatırlamıyorum heralde şimdi dedim :)) bir geçmişe baktım da haziranda açılmış topicimiz :1rolleyes:
Ve ilk mesaj sen diğeri fokur ve ben yazmışım delikafadulden
şubattayız ben hala burdayım gamyoncuiremsu
hejacım hayırlı olsun aşılaman umarım bebiş gelir :CüvCüv:
asicim daha idrar testi yapmışsın sanırım .tam okuyamadım ama daha erken değilmi canım:uhm:
kızlar bende gastroloji uzmanına gittim.9 şubatta endoskopi çekilcek.bir sürü kan testi istedi.umarım çölyak değilimdir.ilacımı etkilemez.veeeeeeeeeee hamiş kalabilirimve en önemlisi kaldığım vakit bebeğimi sağlıklı dünyaya getirebilirim:Saruboceq:
Canım eşinin spermiogramı varsa bizlerle paylaşırmısın değerlere bakalım. Veya daha önce bizlere yazmışmıydın ben hatırlayamadım. Allahım verir inşallah canım. Çok ümitsizliğe kapılmadan , çok da kendimizi kaptırmadan beklemeliyiz bebişlerin yolunu. Ne de olsa Allahım "ol" deyince gelecekler. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?