Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım benim ya iyiki varsınız herşey için hepinize tek tek telşekkür ederim sizler olmasaydınız asla cesaret edemezdim tüp bebeğe herşey burda sizler sayesinde oldu inşallah sonuda güzel olur.
Hepinize müjde vermeyi okadar istiyorumki inşallah döndüğümde kıslar herşey yolunda ve güzel gidiyo demek nasip olur bana.

Kendinize çok iyi bakın ben şimdi çıkmalıyım işlerimi toparlıyım akşama kadar sürekli gelicem çıkan arkadaşlar olursa hoşçaklaın sizleri çooooooooookkkkkkk seviyorum canlarım:1hug:a.s.

Hayırlı olsun canım
ne güzel böyle positive olman
Allahında izniyle iyi olucak inşallah:1hug:

canım çok sağol tatlım şimdi çok pozitifim ama zakan yaktaştıkça nasıl olurum bilemiyorum canım seninde güzel haberlerini almaya çok az kaldı :CüvCüv: inşallah sonucun yüzünü güldürür rabbim yar ve yardımcın olsun bu arada kaç yumoşun olmuş canım a.s.

merhabalar,ben geldim.aslında hergün gelip okuyorum topiği,herkes iyidir umarım.

İyiyiz bitanem. Sen nasılsın bakalım? :1hug:Yalnız ikidir siz nasılsınız diyeceğim geliyor sana? Hep bebişin varmış , hamileymişsin gibi. Dilim öyle gidiyor. İnşallah tez vakitte canına can katar Allahımmmmmmmmmmm. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Canım %1 ileri hareketle doğal yoldan hamile kalıyorlar. Ki listemizde bu şekilde kaç kişi var. Aşılamanın yüzdesi doğal yoldan fazla haliyle. Yani Allahım "ol" desin yeter. İnşallah demiştirrrrrrrrrr. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım eşinin spermiogramı varsa bizlerle paylaşırmısın değerlere bakalım. Veya daha önce bizlere yazmışmıydın ben hatırlayamadım. Allahım verir inşallah canım. Çok ümitsizliğe kapılmadan , çok da kendimizi kaptırmadan beklemeliyiz bebişlerin yolunu. Ne de olsa Allahım "ol" deyince gelecekler. a.s.

sağol nevrocum,ben daha iyiyim artık.kendimi bitkilere verdim.habire eşime ve kendime bişeyler hazırlayıp duruyorum.amin inşallah,Rabbim isteyen herkese nasip etsin.buarada listede hala 1.tüp bebek denemesinde yazıyor,onu düzeltebilirsen sevinirim.
bu arada söylemeden geçemiycem,gerçekten çok hoş hatunmuşsun

merhaba kızlar herkese tünaydın,güzel birgün olsun bugünümüz inşallah :CüvCüv:

asicim idrar testi için gerçekten çok erken çıkmayabilir, inşallah akşam bize güzel bir haber verirsin canım :1hug: olmasada dediğin gibi ucunda ölüm yokki inan üzülüyorsun ama geçiyor unutuyorsun yeni umutlara hazırlıyorsun kendini :1rolleyes:

haklısın canım artık bekleyip görücez inşallah rabbim ol demiştir :CüvCüv:

Nevrom şmyle(burda ne demek istediğimi hatırlamıyorum heralde şimdi dedim :)) bir geçmişe baktım da haziranda açılmış topicimiz :1rolleyes:
Ve ilk mesaj sen diğeri fokur ve ben yazmışım delikafadulden
şubattayız ben hala burdayım gamyoncuiremsu

hejacım hayırlı olsun aşılaman umarım bebiş gelir :CüvCüv:
asicim daha idrar testi yapmışsın sanırım .tam okuyamadım ama daha erken değilmi canım:uhm:

kızlar bende gastroloji uzmanına gittim.9 şubatta endoskopi çekilcek.bir sürü kan testi istedi.umarım çölyak değilimdir.ilacımı etkilemez.veeeeeeeeeee hamiş kalabilirimve en önemlisi kaldığım vakit bebeğimi sağlıklı dünyaya getirebilirim:Saruboceq:

Canım valla muayne korkusundan dr sormayı unuttum:uhm:
oda hiç söylemedi sadece herşey yolunda dedi
iğne dozajınıda biraz düşürdü hatta

Tamam canım düzelteyim onu gözümden kaçmıştır. Asıl listede mi öyle kalmış? Hemen bakıyorum. Sağol bitanem , güzel gözle bakıyorsunuz canlarım benim. a.s. :asigim:

Evet canım yaa kaydirigubbakcemile3 Hamişş kal da yine burda ol inşallah. :Saruboceq: Haydi bakalım senin de güzel haberlerin gelsin artık. sositososito

cucu-peteciğim canım bencede tedavini sonlandırma eşine kızgınlığını anlayabiliyorum, haklısında, vardır elbet onunda içinde yaşadığı fırtınaları herşeyinide anlatıyorsa en yakın zamanda dünkü yaptıklarının nedenini anlatır sana canım yine her zamnaki gibi olgunlığu göstermek kadınlara düşüyor çünkü eşlerimiz koca bir bebekler hala gamyoncuiremsu
hakkında hayırlısını dilerim rabbimden canım :1hug:

Canım inşallah değilsindir. İnşallahhhh. Önemli birşey çıkmayacak Allahın izniyle. :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

Çok çok teşekkür ederim. 1 saat kadar önce başka bir topikte yine yazmıştım sana ama onu görmezden gel artık :).

eşimin tahlil sonuçlarını daha önce yorumlamıştın ama benim aklıma fsh değerleri de takıldı bu sefer tahlil sonuçlarını ve fsh yi yazıyorum tekrar. doktor tek testis inmediği için değer yüksek olabilir dedi. olabilir mi cidden?
3.5 günlük perhiz sonrası

miktar 4.50 ml
ph 7.60
sıvılaşma 15 dakika
görünüm açık opak
viskosite artmış
aglütinasyon 1/2 H-), 1H-), 2H-)

tam hareketli %10
yarı hareketli %5
yerinde hareketli %5
hareketsiz %80

normal yapıda %70
anormal yapıda %30
baş %25
boyun %3
kuyruk %2
sayı 50.000
toplam sayı 225.000

fsh 33.59
LH 8.04

fsh ın yüksek çıkmasıda kafamı karıştırdı. evicap,l-argini,trental havuç suyu ve keçiboynuzu kürü kullanıyoruz.

yarıyıl sebebiyle evde net başındayım devamlı, burada sizleri gördükçe bazen umutlanıyor bazen de umutsuzluğa kapılıyorum ama biliyorum ki Rabbim dilerse herşeyi verir.

aymesciğim opu işlemi anesteli oldum bende hiç birşey hissetmiyorsun ben asansöre binerken uyanmıştım ilk sözlerim kaç tane yumurtam var oldu sonra biraz dinlendiriyorlar azıcık kasıklarında ağrın oluyor adet sancısı gibi ama opudan sonra ani hareketlerden kaçın kasıklarına ağrı saplanması gibi oluyor yani bende öyle olmuştu :bbo:
canım opunda transferinde başarılı geçer inşallah canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…