Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın hanımlar benim kırmzıılar tam günü gününe geldiler bu ay yani bugün tam günü ve biraz önce geldiler çok mutluyum :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

balsuratım gibi bende başladım halaya demekki bir problem yok allahım inşallah bidahaki ayda başka haberlere halay çekerz

yağmurum üzgünüm canım senden küçük ben varım 22 yaşındayım :))))))))))))
bu topicte çirkin yokki herkesin yüzünün güzelliğikalbinede vurmuş maşallah
sabırsız hasta oldunmu güzelim
asicim günaydın böyle umutlu olman çok güzel

caspercim inşallah bugünüde atlatırsın güzelim

yaaa belki bebiş belirtisidirrrr
canım ya bi kan testi yaptırsana
nasıl duruyorsunnnnklava:
gerçekten ciddi diyorum yapmayı düşünmüyormusunnn
aslında bi test almak istiyorum ama bıktım tek çizgilerden kolumu kaldırcak halm yok test almaya takatim yok:a015: biraz toparlanıym hem bikaçgün daha geçsin :çok üzgünüm:

sabırsız nasıl dayanıyosun ya bir test yaptırsana ben bir an bile beklemezdim kız. şimdiden çatlıyorum kesin çıkacağını bilsem şimdi gidicem vallaha

hayırlı günler canlara.s. Şeniz ben geçmişi yeni bitirdim....

canım dualarımız seninle.....allah yardımcın olsun....

maşallah ...ne güzel pozitifsin canım...sonuçta inşalalh pozitif olur....

hoşgeldin canıma.s. bize takılmaya devam edersen daha çok şeyler öğrenirsina.s

kızlar ateş ölçümü nasıl yapılıyo illa dil altından mı olması lazım
canım adetin ilk günlerinden itibaren sabah saat 7 civarı yataktan çıkmadan dil altından ölçüyorsun....bu ölçtüklerini bir kağıda not alıyorsun....ateş bir ara biraz düşüp sonra yükselmesi lazım...bu düştüğü vakit yumurtlama olmuş demekdir...adetin yaklaştığı vakit ise ateş hep yüksek çıkar ne zaman düşerse o zaman adet olacağına işarettir....

asicim sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz....inşalalh güzel haber alırız....

Günaydın Nevro.
Ben tahmin ediyorum kimin geleceğini.

Haydi gönderin bakalım tahminleri o zaman özel mesajıma. yerimseniben Bakalım doğru mu? kaydirigubbakcemile2

Canım ben dünkü mesajını bugün gördüm. Ama bugün yeni mesajını da gördüm. Sevindim. Kendini toparlaman ve güçlü olman beni çok mutlu etti. Ki daha sonuç belli değil. Belki erkendi daha idrar testi için. Çünkü bazen geç yerleşebiliyorlar. Çoğu kişi gördüm ben bu sitede hamişş olan. İnşallah senin de güzel haberlerini alacağız bugün. Alamazsak da vardır bunda bir hayır. Bu kadar dua ediyoruz. Elbet hayır olacaktır sonu. Seni seviyoruz. Allahım size sağlıklı sıhhat versin. Elbet onun da vakti gelir. Yine de ben çok umutluyum. İnşallah halayını çekmek nasip olur tatlım. Şeniz

her şey yolunda gidicek Allahın izniyle bitanem:1hug:

aymescim koldan yada el üstünden damar yolu açılınca ordan enjekte ediyolar sen duymuyosun bile ne kadar yumişin olmuş canım bu arada

canım afedersin çıkm ak zorunda kaldım
sağol bilgin için
yumoşlarımın kaçtane olduğunu valla bilmiyom
dr herşey yolunda iyi gidiyo falan dedi
bende korkudan sormayı unutmuşumkaydirigubbakcemile3

Canım inşallah bir değil iki tane gelirrr hem deeee :teytey: :teytey: Bizler de umutluyuz canım senin için. Umut etmeden olur mu hiç. Olmazsa tesellin yine bizlerde. Dualarımız hep bebişlerimize kavuşmak için. Ortak mücadelemizde sonuna kadar birbirimize destek olmaya and içtik. Şeniz Şeniz :asigim:

Hayırlı olsun canım
ne güzel böyle positive olman
Allahında izniyle iyi olucak inşallah:1hug:

oh oh ne güzel:teytey: inşalalh artık hep düzenli olur....ama bir ara 9 ay boyunca olmaya bilirde...inşalalh....

aslında bi test almak istiyorum ama bıktım tek çizgilerden kolumu kaldırcak halm yok test almaya takatim yok:a015: biraz toparlanıym hem bikaçgün daha geçsin :çok üzgünüm:
canım bugün ateşin kaç....evet canım bencede birkaçgün daha bekle....

sabırsız nasıl dayanıyosun ya bir test yaptırsana ben bir an bile beklemezdim kız. şimdiden çatlıyorum kesin çıkacağını bilsem şimdi gidicem vallaha
canım azıcık daha sabır.....şimdi test yaparsan yine için rahat etmez...çünkü doğrumu değilmi diye hep şüpede kalırsın.....

AŞK MELEĞİM Söyle bakayım söyle bakayım kaçlısın sen ?? hangi ayyy hadee
hihoyyyt
demek benden küçüksün heeee resmin varmo bakecemmm hihoyyyt

Bebişim inşallah hastalanmazsın. :1hug: a.s.

Canım sen o fotoların üzerine 4 kilo daha ekle o zaman beni bulursun. Evdekiler 56-58 kiloydu. Bunlar 64 kilo. Şimdi 68 oldum. Biri beni durdursunnnnnnnnnnnn. :roflol: :roflol::roflol:Yok ama spora devam ediyorum. bu ayın sonunda 64 olurum yine. Durmak yok. Yaza kadar 53 olucammmmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 :lepi:

iiyi geceler sidelya

sabırsıım naber canım ya herkesi bir albüm merakı sardıı bende mi yapsam ne gerçi ben profil resminde görünüyorum ama kimse beni merakk etmiyorrr anlaşılannn :):)

Etmezmiyiz bitanem. ben senin profilinden daha önce resimlerini görmüştüm. Güzel çıtır hatunlardansın vesselam hihoyyyt Şeniz

merhaba arkadaşlar aranıza katılalı yaklaşık 1 ay oldu. ben de eşimde ki rahatsızlık sebebiyle buradayım ( oligospermi ve tek testis inmemiş). artık zamanımın çoğunu nette geçirmeye başladım çünkü burada ki kişiler beni çok daha iyi anlıyor. aynı dönemde evlenen arkadaşlarımın bir çoğunun ya bebeği oldu ya şuan hamile, inanın evlerine oturmaya bile gitmek istemiyor canım. eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama elimde değil artık kimsenin hamile haberini veremez oldu bana . şuan tedavi oluyoruz 1 ay sonra tekrar üroloğa gideceğiz. Bir de bişey danışmak istiyorum. yaklaşık 1 yıldır yumurtlama döneminde sol kasığımda (1 hafta süreyle) ağrım var 3 farklı doktoro gittim hsg vaginal ve normal ultrason yapıldı ama hiçbirşey çıkmadı. şuan yine o dönemdeyim ve ağrım yine var artık eşie diyemiyorum ağrım var diye doktor birşey yok dedi ya diyor. Kadın olmak ne kadar zormuş şu 1 yılda anladım. testlerde bile herşey kadına yapılıyor. Allah hepimize yardımcı olsun.

Bitanem ben senin dün doktora gideceğini atlamışım sanırım. Merak ettim seni. Birkaç arkadaş da merak etti. Ama bilenler sağolsunlar sölediler de tamam dedik. a.s.

Az kaldı canım. Biraz daha dayan. İnşallah bu emeklerin karşılığını fazlasıyla alacaksın. Rabbim sana meleklerini gönderecek. Dualarımız seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…