gelmedi canım ama sanırım eşimdeki hastalık banada geçiyor kendimi çok kötü hissediyorum:1no2:
aslında bi test almak istiyorum ama bıktım tek çizgilerden kolumu kaldırcak halm yok test almaya takatim yok:a015: biraz toparlanıym hem bikaçgün daha geçsin :çok üzgünüm:yaaa belki bebiş belirtisidirrrr
canım ya bi kan testi yaptırsana
nasıl duruyorsunnnnklava:
gerçekten ciddi diyorum yapmayı düşünmüyormusunnn
:1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:sabırsız nasıl dayanıyosun ya bir test yaptırsana ben bir an bile beklemezdim kız. şimdiden çatlıyorum kesin çıkacağını bilsem şimdi gidicem vallaha
canım dualarımız seninle.....allah yardımcın olsun....Günaydın canlarım,
ben geldim herşey yolundadır inşallah
herkese çok güzel bi gün diliyorum
cuma yada cumartesi günü yumurtalıklarım toplanıcakmış
kısmetse pazartesi günüde tarnasferim yapılacak
dualarınızı esirgemeyin olurmu?a.s.
maşallah ...ne güzel pozitifsin canım...sonuçta inşalalh pozitif olur....selam kızlar ben geldim nasılsınız valla ben iyi sayılarım aşılamamı oldum bu gün üçüncü günü inşallah sonuç hayırlı olur bilmiyorum ama ben hep olucak gözüyle bakıyorum yani kötü düşünmek istemiyorum çünkü okuduğum kitapta diyor ki bir şeyi nasıl düşünürsen öyle olurmuş bizde iyi düşünelim iyi olsun inşallah :CüvCüv::Saruboceq:
hoşgeldin canıma.s. bize takılmaya devam edersen daha çok şeyler öğrenirsina.sKızlar aranıza yeni katıldım yani pek paylaşımlarımız yok biliyorum ama gerçekten tecrübe ve desteğinize ihtiyacım var. Doktorum çok ilgisiz değiştirecem ancak buralardan okuduklarım birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.
canım adetin ilk günlerinden itibaren sabah saat 7 civarı yataktan çıkmadan dil altından ölçüyorsun....bu ölçtüklerini bir kağıda not alıyorsun....ateş bir ara biraz düşüp sonra yükselmesi lazım...bu düştüğü vakit yumurtlama olmuş demekdir...adetin yaklaştığı vakit ise ateş hep yüksek çıkar ne zaman düşerse o zaman adet olacağına işarettir....kızlar ateş ölçümü nasıl yapılıyo illa dil altından mı olması lazım
tesk ederım yagmurum...fotomontaj onlar o kadr guzel degılım:roflol:
hadı bakalım dun smhsmh soz vermıstın beklıyoruz sendende...22.4 luk hatun gorelım demı....hihoyyyt
bende kucuk sayılırım 27 :1ninca:naniknanik
bel bılıyorum soyleyımmıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dedıgın arkadsla kkonusmustuk nevronun yanına gıdecem demsıtı..bugunlerde
msn ve sıtede hıc onlıne gormedım..demkkı..ızmıre gıtmıs...
aymescım canım dualarımız senle..ınsallah hersey yolunda gıdıp bebıklerıne kavusacaksın..hayırlısıyla...hihoyyyt:ecrin_bebek:
Günaydın Nevro.
Ben tahmin ediyorum kimin geleceğini.
farkettim gönderince
ama napiim benim velette süper ama dimi:lepi:Şeniz
tatlım üzülme lütfen kıyamam sana herşey kader kısmet:1hug:
hani gelicektin bebegimmmmm
hani soz vermistin ya bana hani demistin ya anne benim icin dayan diye
ben dayandim sen dayanamadinmi
hani ruyama gelmistin yuzmustuk birlikte yinemi kandirdin beni
biliyordum zaten cok yaramaz oldugunu
ne yapicam ben simdi ne diycem aksam babana yine uzdun bizi hemde cok uzdun
neden boyle yapiyorsun yaaaaaaaaaaaaaaa
ne yapicagimi bilemiyorum belki bi umut dedim gelmistir dedim ne kadar kotumserim dedim
allahim yuzume bakmistir dedim
allahim bana acimistir dedim
ama ben cok kotu biriyim demekki allahim beni affet ama cok yorgunummmmmmm
cilem bitmemis kefem dolmamis
bilmem anladinizmi kizlar bunlar benim simdiki duygularim biliyorum bana uzme kendini belki kanda cikacak falan diyeceksiniz ama bugun11.gunum dayanamadim yaptim ve yok
gelmemis bebegim tutamamis beni sevmemis
ne yapiyim gelmezse gelmesin
ben yalniz yasarimmmmmmmmmmmmmm
ama kocisime ne diycem aksam cok uzulcek cok
hersey icin tsk ederim kizlar bana burdan cok yardimci oldunuz dua ettiniz
haklariniz helal edin sizide yanilttim esim gibi
her şey yolunda gidicek Allahın izniyle bitanem:1hug:
aymescim koldan yada el üstünden damar yolu açılınca ordan enjekte ediyolar sen duymuyosun bile ne kadar yumişin olmuş canım bu arada
selam kızlar ben geldim nasılsınız valla ben iyi sayılarım aşılamamı oldum bu gün üçüncü günü inşallah sonuç hayırlı olur bilmiyorum ama ben hep olucak gözüyle bakıyorum yani kötü düşünmek istemiyorum çünkü okuduğum kitapta diyor ki bir şeyi nasıl düşünürsen öyle olurmuş bizde iyi düşünelim iyi olsun inşallah :CüvCüv::Saruboceq:
selam kızlar ben geldim nasılsınız valla ben iyi sayılarım aşılamamı oldum bu gün üçüncü günü inşallah sonuç hayırlı olur bilmiyorum ama ben hep olucak gözüyle bakıyorum yani kötü düşünmek istemiyorum çünkü okuduğum kitapta diyor ki bir şeyi nasıl düşünürsen öyle olurmuş bizde iyi düşünelim iyi olsun inşallah :CüvCüv::Saruboceq:
oh oh ne güzel:teytey: inşalalh artık hep düzenli olur....ama bir ara 9 ay boyunca olmaya bilirde...inşalalh....günaydın hanımlar benim kırmzıılar tam günü gününe geldiler bu ay yani bugün tam günü ve biraz önce geldiler çok mutluyum :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
balsuratım gibi bende başladım halaya demekki bir problem yok allahım inşallah bidahaki ayda başka haberlere halay çekerz
yağmurum üzgünüm canım senden küçük ben varım 22 yaşındayım :))))))))))))
bu topicte çirkin yokki herkesin yüzünün güzelliğikalbinede vurmuş maşallah
sabırsız hasta oldunmu güzelim
asicim günaydın böyle umutlu olman çok güzel
caspercim inşallah bugünüde atlatırsın güzelim
canım bugün ateşin kaç....evet canım bencede birkaçgün daha bekle....aslında bi test almak istiyorum ama bıktım tek çizgilerden kolumu kaldırcak halm yok test almaya takatim yok:a015: biraz toparlanıym hem bikaçgün daha geçsin :çok üzgünüm:
canım azıcık daha sabır.....şimdi test yaparsan yine için rahat etmez...çünkü doğrumu değilmi diye hep şüpede kalırsın.....sabırsız nasıl dayanıyosun ya bir test yaptırsana ben bir an bile beklemezdim kız. şimdiden çatlıyorum kesin çıkacağını bilsem şimdi gidicem vallaha
yabagülüm canım benım üzlme neolur ümitsiz hiçbirşey olmaz merak etme bebişlerimiz hiç ummmadıgımız anda gelecekler buna inan cnımn ümidini kaybetmee....
kızlar benım günüm yaklasıor ya 4.ünde oolmam gerek sanırım gelcekler belim agrıor akıntım var sizivlceler cıktı göğüslerimde acıorr kendını har ay oldugu gibi buayda belli etti benım kırmızılar of bıktım ya bunları görmekten bikerede görmesem neolur allahım offf
nevoocum yaa nıye kızdınkı saka yapmıstın...o senın toombıs halınmı:roflol::roflol:
bos yere rejıme felan gırme sencokacimcoookcokacimcoook
evdekılerde cok zayıfdınn ondann dedım..
ama ben en zayıf halımı koydum dermısım...delikafadulden
iiyi geceler sidelya
sabırsıım naber canım ya herkesi bir albüm merakı sardıı bende mi yapsam ne gerçi ben profil resminde görünüyorum ama kimse beni merakk etmiyorrr anlaşılannn :):)
Günaydın canlarım,
ben geldim herşey yolundadır inşallah
herkese çok güzel bi gün diliyorum
cuma yada cumartesi günü yumurtalıklarım toplanıcakmış
kısmetse pazartesi günüde tarnasferim yapılacak
dualarınızı esirgemeyin olurmu?a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?