Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevcancım neden gülümsemiyorsun canım benim hayatta gülümsencek okdar çok şeyvarki umudunu ve gülümsemeni güzel yüzünden ve yüreğinden eksik etme canım bigün isteklerimiz gerçekleşecek

aşk meleği güldürdün kız beni.
Allah da seni güldürsün emi.
Benim Gülümsemeler karakterleri var ya işte onlar bozuldu.
Yazı yazınca yanına anlamlı ifade ekleyemiyorum artık (

Canlarım ben çıkıyorum artık yavaş yavaş. Öpüyorum hepinizi kocaman. Şeniz:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Asinin haberini biraz gecikmeli alacağım. İnşallah gönlümüzden geçen olur.

slm kızlar nasılsınız bakalım asicim inşallah bebişlerin seninledir ve hep beraber mutlu oluruz nevro sen nasılsın canım artık işlerin iyice çoğaldı ona rağmen topiği boş bırakmaman çok güzel canım dilek senin içinde çok sevindim canım sayı artık güzel insallah keseyide kalp sesinide duydunmu herşey daha güzel olacak canım

dlkhsyn,canım çok sevindim adına ya inş asiden de casperden de güzel haberler alırız da mutlulugumuz katlanır tatlım

canım çok sevindim. İnşallah keseyi ve kalp atışlarını da duyarsın bir an önce. O heyecanın tarifi yoktur herhalde. Bizlere de dua etmeyi unutma olur mu? Hamişlerin duasına ihtiyacımız var.

mısafılerı gonderdım..geldım buraya asıden haber gelmemıs sanırm..
yemeklı kımsede kalmadı...:dance::dance:
mısafırı severım ama cok yoruldum napıyım...
kaynanatorde kalmadı..:lepi:

canım dikkat et kendine. Ani hareketler yapma, yormamaya çalış miniğini. Bir süre dikkat etmekte fayda var. Kolay bulmadın sen bebişini.

canım çok sevindim. İnşallah keseyi ve kalp atışlarını da duyarsın bir an önce. O heyecanın tarifi yoktur herhalde. Bizlere de dua etmeyi unutma olur mu? Hamişlerin duasına ihtiyacımız var.

sagol canım allah hepınıze nasıp etsın ınsallah:1hug:

ee sıra dinlenmeye gelmiş o zmn daha fazla yorma kendini akşam kocişin baksın sana sen yat :CüvCüv:

bana yiyecek bişeyler kaldımı cokacimcoookcokacimcoook
hoşgeldinnn buaradasırnaşık şey

asıcım test sonucunu al bır bakalım..lutfen..yerlesme kanaması dıye bırsey var...bendede oldu..adet gelcek dedım..gelmedı..
badem en guyzel ornek..hastalanmıstı kanamam var demsıtı ama bbak şimdı ıkızlerı gelıyor...

kızlar benım belım agrımaya basladı kırmızılar yoldaaa ay hiç gecikmıor ya öff günü gününe hi,ç şaşmaz saten

tesk ederım arkadslar..zambak gel rejımı boz..yaprak sarması felan kaldıı...pastalarda var...cokacimcoookcokacimcoook
ben gunduz kadın gezme sııne alısamadım...ne gıcık bır sey...
kadınlar bende oturdugu yere gezme ayarladılardelikafaduldendelikafadulden
ama cok yorulmusum gec 1 de fellan yattım..bel agrısı felan...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ası nerde kaldıkı..sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
meraktan olcem...
ınsallah dogru cıkar hıssettıgımız seyler:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar slm dun dr gıttım kıst oluşmuş dogum kontrol hapı verdı ya 3. aşılamaya başlayalım dedı bende yaza kadar duşunmuyorum dedım dun morel sıfırdı bende eşım muane oldu varıkoselden once sperm 7.400mılyonmuş şuan 5.400mılyon dr çok duşmuş demış ilk testlere baktıgında demışkı ben bunu nasıl gormedım prolaktının yuksekmış demesınmı amelıyatı yapalı 8ay olmuş yenı fark edıyor parlodel verdı spermler o yuzden sayısı duşuyormuş sınırden eve geldım bagıra bagıra agladım ya nasıl doktor bu yasenağlamasenağlama

dlkhsyn canım sayın katlanmış canım ne güzel.keseyide göreceksin kalp atışlarınıda inşallah. böyle güzel devam eder inşallah

inşşşşşşşş allahım asının sonucu pozıtıf çıkar:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…