selam arkadaşler nasılsınız uzun zamandır yoktum hatırlıyorsanız 2 aylık bebeğimi aldırma zorunda kalmıştım o yüzden bu tür konulardan uzak durmak istedim
bu boşluk dönemimde işşallah hamiş kalan arkadaşlarımız olmuştur
cucupete canım inan şaşırdım eşinin konuşmaları biraz talihsiz olmuş umarım düzelir
erkekler bizim gibi değil içlerine çok atıyorlar ve sonunda böyle patlıyorlar eminimki pişman olcak hevesi olmasa zaten alma di mi biberon bence hayyalleri gereçkleşmediği için iyi değil sende üzerine gitme
Herşey gönlünce olsun dilerimmm
cucu-peteciğim canım bencede tedavini sonlandırma eşine kızgınlığını anlayabiliyorum, haklısında, vardır elbet onunda içinde yaşadığı fırtınaları herşeyinide anlatıyorsa en yakın zamanda dünkü yaptıklarının nedenini anlatır sana canım yine her zamnaki gibi olgunlığu göstermek kadınlara düşüyor çünkü eşlerimiz koca bir bebekler hala gamyoncuiremsu
hakkında hayırlısını dilerim rabbimden canım :1hug:
hayırlısı canım bir bakmışsınki kendiliğinden gelmiş kerata allah büyük
canım benim daha belli değil daha doğrusu 3. denemeye korkuyorum ya olmazsa bu seferde negatif sonuçlar almak beni çok yıpratı 3.denememdede sonuç alamzsam yaşayamam çünkü çok güçlü biri değilim ben(
Merhaa kizlar ben geldim . uzun zamandir gorusemiyoruz.ama artik burdaim .arada geliyodum ama yazmadan cikiodum fazla duramiyordum en fazla 5 dk .Tedavi sonucundan sonra biraz kotu oldum kotu gunler gecirdim piskolojim bozuldu.herseyden uzak durdum .artik kendimi toparladim allahima sukurler olsun simdi haziran ayinda yapilacak olan 2,tedavime odaklanmis durumdayim .bende bole iste sizleri cok özledim ben yokken neler olmus bi bakayim ama o kadar sayfayi nasil okucam bilmiom Çok üzgünüm çoook sizler nasilsiniz kizlarr varmi hamisler bi bakayim hihoyyyt
slm kizlar
test sonucumu almadan adetim gelecegini hic dusunmemistim
oda geldi basima suanda kahverengi lekelerim basladi malesef
sizleride bu konu ile cok uzdum
ve cok mesgul ettim
kusura bakmayin
ama herseyden haberiniz olsun istedim
3 saat sonra test sonucumuda yazdiktan sonra ortaliktan kaybolmayi dusunuyorum sizleri mesgul etmemek adina
slm kizlar
ve cok mesgul ettim
kusura bakmayin
3 saat sonra test sonucumuda yazdiktan sonra ortaliktan kaybolmayi dusunuyorum sizleri mesgul etmemek adina
slm kizlar
ve cok mesgul ettim
kusura bakmayin
selam canım hoşgeldin özlemiştik senii iyi hazırlan bitkisellerde kullan istersen bu defa başarıcaksın inşş..a.s.
canım hoşgeldinn:1hug: toparlanmış olmana çok sevindim inşallah 2.tedavi senin için hayırlı olur ve bebeğini kucağına alırsın inşallahMerhaa kizlar ben geldim . uzun zamandir gorusemiyoruz.ama artik burdaim .arada geliyodum ama yazmadan cikiodum fazla duramiyordum en fazla 5 dk .Tedavi sonucundan sonra biraz kotu oldum kotu gunler gecirdim piskolojim bozuldu.herseyden uzak durdum .artik kendimi toparladim allahima sukurler olsun simdi haziran ayinda yapilacak olan 2,tedavime odaklanmis durumdayim .bende bole iste sizleri cok özledim ben yokken neler olmus bi bakayim ama o kadar sayfayi nasil okucam bilmiom Çok üzgünüm çoook sizler nasilsiniz kizlarr varmi hamisler bi bakayim hihoyyyt
:1ninca: :çok üzgünüm: :a015: biz seni burada görmek istiyoruz sonuç ne olursa olsun yanındayız sen güçlüsün üstesinden geliceksin seni seviyoruz canımslm kizlar
ve cok mesgul ettim
kusura bakmayin
slm kizlar
ve cok mesgul ettim
kusura bakmayin
canım neler diyorsun sen saçmalama lütfen
ne meşgul etmesi ne kaybolması
bence daha çok yazman lazımki daha çok toparlanasınnn
eminim tüm arkadaşlar böyle düşünüyordur
biz hep senin yanındayızz canımm lütfenn gitme ve hep bizle ol
bizseni çok seviyoruzz amaasenağlama
bitanem benimmm...her son bir baslangictir biliyorsun..
herseyde bir hayir var...önce hayirlisini dile lütfen...daha dün burda ne güzel yazilar okuduk,olmamasi mi olupta kaybetmek mi diye...rabbim o yüzden hayirlisini versin canimin ici :teselli:
ayrica ben esas moralim bozuk oldugunda burda kalmanin daha mantikli oldugunu ögrendim..hic bi yere gitme lütfen..
kimsede mesgul falan diil ayrica,amac sadece sevincleri paylasmak degil ki...elele verip herseyi asmak...
üzülme olur mu:teselli:
ben zaten bi gelmesin kafasını kıracam onunnn
asicim
canım biz güçlü kadınlarızzz
yılmak yoookkk sende üzülmeee
allah istememiş demekki
böyle düşünürsen kendini daha çabuk toparlarsın
slm kizlar
ve cok mesgul ettim
kusura bakmayin
slm kizlar
ve cok mesgul ettim
kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?