Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tekrardan hoşgeldin canımma.s.
tabiki hatırldık senii unuturmuyuz
umarım kendini toparlamışşsınndır inşallahh:teselli:

mehtapcımm sende hoşgeldin aramızaaaa.s.a.s.

Merhaa kizlar ben geldim . uzun zamandir gorusemiyoruz.ama artik burdaim .arada geliyodum ama yazmadan cikiodum fazla duramiyordum en fazla 5 dk .Tedavi sonucundan sonra biraz kotu oldum kotu gunler gecirdim piskolojim bozuldu.herseyden uzak durdum .artik kendimi toparladim allahima sukurler olsun simdi haziran ayinda yapilacak olan 2,tedavime odaklanmis durumdayim .bende bole iste sizleri cok özledim ben yokken neler olmus bi bakayim ama o kadar sayfayi nasil okucam bilmiom Çok üzgünüm çoook sizler nasilsiniz kizlarr varmi hamisler bi bakayim hihoyyyt

slm kizlar
test sonucumu almadan adetim gelecegini hic dusunmemistim
oda geldi basima suanda kahverengi lekelerim basladi malesef
sizleride bu konu ile cok uzdum
ve cok mesgul ettim
kusura bakmayin
ama herseyden haberiniz olsun istedim
3 saat sonra test sonucumuda yazdiktan sonra ortaliktan kaybolmayi dusunuyorum sizleri mesgul etmemek adina

hepiniz sagolun canlarimmm.moral oldunuz bana...
doktora gidene kadar tedavimde bisey degistirmicem..o zamana kadarda ortalik durulur,net bi sekilde konusur karar aliriz diye düsündüm..bakalim ne dicek...

canım bence sen çok güçlü birisinnn
okadar tedavi deneme ve sonuç negatif
ama bak canım 3.yü bile hala düşünüyorsunn ne güzelll
yılmamışsınn allhta bu sabrının mükafatını eminim verecek canımmma.s.

selam canım hoşgeldin özlemiştik senii iyi hazırlan bitkisellerde kullan istersen bu defa başarıcaksın inşş..a.s.

asiii canım yapma böyle lütfen adet gibi gelse bile üzme kendini böyle sonucu al bakalım hayırlısı olsun tabiiki..ama bademi biliyosun adet gibi kanaması olduğu halde hamile canım lütfen bozma kendini moralini canım yaa..:1hug:

canım neler diyorsun sen saçmalama lütfen
ne meşgul etmesi ne kaybolması
bence daha çok yazman lazımki daha çok toparlanasınnn
eminim tüm arkadaşlar böyle düşünüyordur
biz hep senin yanındayızz canımm lütfenn gitme ve hep bizle ol
bizseni çok seviyoruzz amaasenağlama

bitanem benimmm...her son bir baslangictir biliyorsun..
herseyde bir hayir var...önce hayirlisini dile lütfen...daha dün burda ne güzel yazilar okuduk,olmamasi mi olupta kaybetmek mi diye...rabbim o yüzden hayirlisini versin canimin ici :teselli:
ayrica ben esas moralim bozuk oldugunda burda kalmanin daha mantikli oldugunu ögrendim..hic bi yere gitme lütfen..
kimsede mesgul falan diil ayrica,amac sadece sevincleri paylasmak degil ki...elele verip herseyi asmak...
üzülme olur mu:teselli:

asicim
canım biz güçlü kadınlarızzz
yılmak yoookkk sende üzülmeee
allah istememiş demekki
böyle düşünürsen kendini daha çabuk toparlarsın

selam canım hoşgeldin özlemiştik senii iyi hazırlan bitkisellerde kullan istersen bu defa başarıcaksın inşş..a.s.

MERHABA canim h.b tske derim bende sizleri ozledim valla
artik yeni bi sayfa actim stres yok olumlu dusunmeye karar verdim bu sefer ins hersey guzel olacak rabbimin izniyle hepimiz bebislerimize kavusacagiz

canım hoşgeldinn:1hug: toparlanmış olmana çok sevindim inşallah 2.tedavi senin için hayırlı olur ve bebeğini kucağına alırsın inşallah
:1ninca: :çok üzgünüm: :a015: biz seni burada görmek istiyoruz sonuç ne olursa olsun yanındayız sen güçlüsün üstesinden geliceksin seni seviyoruz canım

asicim lütfenböyle yapma.nasıl sözler böyle,hepimiz birbirimize destek oluyoruz.paylaştıkça ferahlıyoruz,sakın uzaklaşma bizden.biz seni çok seviyoruz.:teselli:

asicim canım neler diyosun biz niye burdayız sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşmak için diyil mi birbirimizden destek almıyomuz en kötü zamanımız da inşallah kötü bi sonuç almazsın :Saruboceq: canım ama alırsan da yine burdasın tabiki hem her olumsuz sonuç alan ortadan kaybolsa topikte kimse kalmaz dimi :roflol:

ben zaten bi gelmesin kafasını kıracam onunnn

asicim
canım biz güçlü kadınlarızzz
yılmak yoookkk sende üzülmeee
allah istememiş demekki
böyle düşünürsen kendini daha çabuk toparlarsın

haklisiniz kizlar iyiki varsiniz desteginiz icin cok tsk ederim
sizi sefiyommmmmm

canım ne olur böyle yapma inşallah yerleşme kanamasıdır ayrıca adet bile olsan bu dünyanın sonu değil canım güçlü ol bak burda hepimiz aynı amaç için mücadele veriyoruz ayrıca nedemek sizleri meşkul etmiyicem demek dertler paylaştıkça hafiflermiş aksine ben negatif sonuç alırsam hemen soluğu burda alırım çünkü sizlerin desteğine ihtiyacım var biz burda hem sevinçlerimizi hem de üzüntülerimizi paylaşıyoruz ne olur güçlü ol ben senin şuanki psikolojiyle böyle davrandığını düşünüyorum çünkü sen güçlü bir kadınsın seni seviyoruz

ASiiiiiiiiiiiiiii klava: ne saçmalıyorsun sen yaaa nedemk meşgul etmemk adına
ben burda tüm hikayemi yazdım bebeklerimi kaybettim herdefasında sizinle paylaştım aklıma geldikçede içimi buraya döktüm ben meşgul mi ediyorum sizleri :çok üzgünüm:
buraya içimizi döküyoruz rahtalıyoruz
sevincimiz heyecanımız üzüntümüz hayal kırıklığımız herşeyi burda paylaşmıyor muyuz? :mymeka:
biz neden burdayız dertlerimiz sıkıntımız bir değil mi?
Umarım gelmez senide daha fazla ümitlendirmek istemiyorum ama benimde lekelenmelerim olmuştu hatta kanamaya dönüştü oldum derken gebelik olduğunu öprendim
Rabbim ol derse hiçkimse önüne geçemez kanamada yani
Seni hep burada görücem :mymeka:
he dersen ki biraz kafa toparlayıp gelicem buna evet deriz ama onun haricinde sakın

Hepimiz birimiz Birimiz hepimiz için kaydirigubbakcemile5
:1hug:

asicim canim benim olumlu dusun lutfen hele bi test sonucunu al belki yerlesme kanamasidir neler duyduk bizler adet olupta hamile kalanlarda var insallah hamissindir cnm
bizler guclu olmaliyiz uzulmekle hicbisey olmuyor ben 2 aydir kendimi mahfettim uzulmek care degil guclu olmak zorundayiz sabirli olmak zorundayizki bebislerimize kavusalim
simdi iyi seyler dusun hayirlisi neyse o olsun bitanem RABBIM EMEKLERIMIZIN KARSILIGINI ELBET BIRGUN VERECEK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…