hoşgeldin canıma.s.özledik sen.a.s.Merhaa kizlar ben geldim . uzun zamandir gorusemiyoruz.ama artik burdaim .arada geliyodum ama yazmadan cikiodum fazla duramiyordum en fazla 5 dk .Tedavi sonucundan sonra biraz kotu oldum kotu gunler gecirdim piskolojim bozuldu.herseyden uzak durdum .artik kendimi toparladim allahima sukurler olsun simdi haziran ayinda yapilacak olan 2,tedavime odaklanmis durumdayim .bende bole iste sizleri cok özledim ben yokken neler olmus bi bakayim ama o kadar sayfayi nasil okucam bilmiom Çok üzgünüm çoook sizler nasilsiniz kizlarr varmi hamisler bi bakayim hihoyyyt
slm kizlar
test sonucumu almadan adetim gelecegini hic dusunmemistim
oda geldi basima suanda kahverengi lekelerim basladi malesef
sizleride bu konu ile cok uzdum
ve cok mesgul ettim
kusura bakmayin
ama herseyden haberiniz olsun istedim
3 saat sonra test sonucumuda yazdiktan sonra ortaliktan kaybolmayi dusunuyorum sizleri mesgul etmemek adina
asicim canım neler diyosun biz niye burdayız sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşmak için diyil mi birbirimizden destek almıyomuz en kötü zamanımız da inşallah kötü bi sonuç almazsın :Saruboceq: canım ama alırsan da yine burdasın tabiki hem her olumsuz sonuç alan ortadan kaybolsa topikte kimse kalmaz dimi :roflol:
canım ne olur böyle yapma inşallah yerleşme kanamasıdır ayrıca adet bile olsan bu dünyanın sonu değil canım güçlü ol bak burda hepimiz aynı amaç için mücadele veriyoruz ayrıca nedemek sizleri meşkul etmiyicem demek dertler paylaştıkça hafiflermiş aksine ben negatif sonuç alırsam hemen soluğu burda alırım çünkü sizlerin desteğine ihtiyacım var biz burda hem sevinçlerimizi hem de üzüntülerimizi paylaşıyoruz ne olur güçlü ol ben senin şuanki psikolojiyle böyle davrandığını düşünüyorum çünkü sen güçlü bir kadınsın seni seviyoruz
ASiiiiiiiiiiiiiiiklava: ne saçmalıyorsun sen yaaa nedemk meşgul etmemk adına
ben burda tüm hikayemi yazdım bebeklerimi kaybettim herdefasında sizinle paylaştım aklıma geldikçede içimi buraya döktüm ben meşgul mi ediyorum sizleri :çok üzgünüm:
buraya içimizi döküyoruz rahtalıyoruz
sevincimiz heyecanımız üzüntümüz hayal kırıklığımız herşeyi burda paylaşmıyor muyuz? :mymeka:
biz neden burdayız dertlerimiz sıkıntımız bir değil mi?
Umarım gelmez senide daha fazla ümitlendirmek istemiyorum ama benimde lekelenmelerim olmuştu hatta kanamaya dönüştü oldum derken gebelik olduğunu öprendim
Rabbim ol derse hiçkimse önüne geçemez kanamada yani
Seni hep burada görücem :mymeka:
he dersen ki biraz kafa toparlayıp gelicem buna evet deriz ama onun haricinde sakın
Hepimiz birimiz Birimiz hepimiz için kaydirigubbakcemile5
:1hug:
asicim canim benim olumlu dusun lutfen hele bi test sonucunu al belki yerlesme kanamasidir neler duyduk bizler adet olupta hamile kalanlarda var insallah hamissindir cnm
bizler guclu olmaliyiz uzulmekle hicbisey olmuyor ben 2 aydir kendimi mahfettim uzulmek care degil guclu olmak zorundayiz sabirli olmak zorundayizki bebislerimize kavusalim
simdi iyi seyler dusun hayirlisi neyse o olsun bitanem RABBIM EMEKLERIMIZIN KARSILIGINI ELBET BIRGUN VERECEK
hoşgeldin canıma.s.özledik sen.a.s.
ne meşgul etmesi yaklava: bizler daha niye burdayız klava:
azıcık daha sabbret canım...net sonucu alalım...ozamna bakarız:1hug:her ne olursa olsun bu dünyanın sonu değil...allah eşinle sana sağlık sıhat versin...inşalalh bebişinde gelir bir gün....
canlarim benim
zaten siz olmasaniz ben bunlari cok zor atlatirdim
kimseye ihtiyac duymuyorum anlatmak icin
inanin siz bana yetiyorsunuz iyiki sizi bulmusum iyiki varsiniz
bunu inanin yurekten soyluyorum
sadece sizi cok oyaladigimi dusundum fazla vakit alip insanlari uzmekten nefret ederim de o yuzden
ok burdayim
yikilmak ortadan kaybolmak yok
zaten dayanama size
:lepi::lepi::lepi:
canım bence sen çok güçlü birisinnn
okadar tedavi deneme ve sonuç negatif
ama bak canım 3.yü bile hala düşünüyorsunn ne güzelll
yılmamışsınn allhta bu sabrının mükafatını eminim verecek canımmma.s.
slm kizlar
test sonucumu almadan adetim gelecegini hic dusunmemistim
oda geldi basima suanda kahverengi lekelerim basladi malesef
sizleride bu konu ile cok uzdum
ve cok mesgul ettim
kusura bakmayin
ama herseyden haberiniz olsun istedim
3 saat sonra test sonucumuda yazdiktan sonra ortaliktan kaybolmayi dusunuyorum sizleri mesgul etmemek adina
kıslarrrrr ben geldim maşşallah ne çalışmışsınız yavvvv 173 sayfa okudum
hızınıza yetişilmiyo .sadece 1 hafta yoktum. bir haftada 3 hamiş haberiii süper yaa
dilekcim zeynepcim sude yoncacım umarım bebeklerinizi saglıkla kucaklarınıza alırsınız.
nevrocummm ben evime bebişimle dönmeyi ummuştum ama maalesef burdan ayrıldıgım ilk gun gördüm kırmızıları bi daha ki tarihim 22 şubat . 22 subatta tedavi için testlere başlıycam hormon testi rahim filmi gibi . bu arada eşimdende bi sürü test istedi .bu ay bunlarla ugraşıcaz acaba bunları yapar yapmaz diğer ay aşılama yaparlarmı . artık dayancak gucum kalmadı biliyorum çok başındayım ama napayım elimde değil bi yandan eşimi teselli edip bi yandanda güçlü olmak çok zor . eşim taktı kafaya bebiş olayını. bu arada eltim ilk aşılamasında hamile kalmış. onun adına sevindim ama bizim adımıza üzüldüm tabii annesi bile bile eşimin kafaya ne kadar taktığını gelip bide espiri yaptı onlarla ilgili offf bıktım anlayışsız insanlardan .
selam kızlar bende erkek infertilitesi yüzünden hamile kalamayanlardanım daha önce 3 aşılama 2 tüpbebek tedavizi gördüm ne yazıkki hiç birinden sonuç alamadık eşimin dünkü sperm sonucu şöyle
volum2,5cc
lifekaksiyon 25,
viskozite: hipervizkoz
ph:8
aglütinasyon:yok
sperm sayısı 13.000.000
motilite:%35ileri yavaş hareketli
tmss 11.375.000
yuvarlak hücre :12_14lökosit,56 spermmatozoit
normal sperm:%10
baş anomalisi:%25
boyun anomalisi:%35
kuyruk anomolisi%30
soncumuz bu kızlar ameliyattan önce (varikosel) spem sayısı 11milyondu ... sizce nasıl normal yolla gebe kalma şansım varmı
selam arkadaşler nasılsınız uzun zamandır yoktum hatırlıyorsanız 2 aylık bebeğimi aldırma zorunda kalmıştım o yüzden bu tür konulardan uzak durmak istedim
bu boşluk dönemimde işşallah hamiş kalan arkadaşlarımız olmuştur
canım hatırlamazmıyız tabiki ask olsunnn nasıl oldun tatlım iyimisin inş ii olmuşundur enkısa zamanda tekrar hamiş kalcan inş allah yardımcımız olsun bitanem:1hug:
nevro bizim artık sayı sorunumuz almadı sadece morfoloji srunumuz var tatlım sayı ve hareketllik masllah cok iibizm ilaç deişti sadece ewicap kullanıoruz keçiboynuzu kürü devam ve ballı çörek otu yaptım ikisini karıştırdım ya cok tuhaf bişiy oldu ne o öle simsiyah ıyyyy benımkı za zor yedi bir kasık ama cok kötü yaaa keçiboynuzuna razıyım dior ay kırıldım gülmekten..o öle oluor deme kocişe zaraı olmaz inş simsiyah bişiy oldu..yazık garıbım sen benı zehırlıcen dio bu ne böle ay cok komık.:roflol::roflol::1rolleyes:
Merhaa kizlar ben geldim . uzun zamandir gorusemiyoruz.ama artik burdaim .arada geliyodum ama yazmadan cikiodum fazla duramiyordum en fazla 5 dk .Tedavi sonucundan sonra biraz kotu oldum kotu gunler gecirdim piskolojim bozuldu.herseyden uzak durdum .artik kendimi toparladim allahima sukurler olsun simdi haziran ayinda yapilacak olan 2,tedavime odaklanmis durumdayim .bende bole iste sizleri cok özledim ben yokken neler olmus bi bakayim ama o kadar sayfayi nasil okucam bilmiom Çok üzgünüm çoook sizler nasilsiniz kizlarr varmi hamisler bi bakayim hihoyyyt
nevroşcum benide listeye tekrar eklermisin mart 1,kızlar kırmızlar geldi banada sağolsunlar geç kaldılar azcık ama bir hafta benimle beraberler malesef senağlama senağlama senağlama senağlama
hejacım hayırlı olsun aşılaman umarım bebiş gelir :CüvCüv:
asicim daha idrar testi yapmışsın sanırım .tam okuyamadım ama daha erken değilmi canım:uhm:
kızlar bende gastroloji uzmanına gittim.9 şubatta endoskopi çekilcek.bir sürü kan testi istedi.umarım çölyak değilimdir.ilacımı etkilemez.veeeeeeeeeee hamiş kalabilirimve en önemlisi kaldığım vakit bebeğimi sağlıklı dünyaya getirebilirim:Saruboceq:
insallah o olanlardan oluyordur banaasicim durumuna çok üzüldüm ama canım her şey bitmiş de değil henüz bazen böyle şeyler oluyormuş okuyoruz hepimiz tatlım bütün dualar seninle
Elim kaşınıyor eccük benim. Hele sen gel bakalım benim bir yamacıma. :mymeka::mymeka: :mymeka: :roflol: Kız ne biçim laflar bunlar. Neyseki bir sonraki mesajında pozitif şeyler yazmışsın da içim rahatladı. Ondan rahat rahat pataklıyorum seni.klava:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Biliyorsun -badem-'in de olmuştu. Ki onun normal adet gibi olmuştu. Sonucu alınca herşey belli olacak. O zamana kadar hiçbir şey kesin değil. Bekleyeceğiz ve göreceğiz. Ama eğer hamileysen o zaman ben sana sorucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?