canım hadi bakalım hayırkısı...inşallah herşey yolunda gider....slm kızlar nasılsınız ben ıs yerınden ızın aldım 3-5 gundun doktora gıttım henuz kese olusmaya baslamamıs degerım en son 53,11 dı dun tekrar tahlıl ıstedı 317 cıktı 10 gun sonra gel keseyı gorelım 20 gun sonrada kalp atıslarını goruruz dedı
geçmiş olsun canım...ben de çok kızdım o dr akızlar slm dun dr gıttım kıst oluşmuş dogum kontrol hapı verdı ya 3. aşılamaya başlayalım dedı bende yaza kadar duşunmuyorum dedım dun morel sıfırdı bende eşım muane oldu varıkoselden once sperm 7.400mılyonmuş şuan 5.400mılyon dr çok duşmuş demış ilk testlere baktıgında demışkı ben bunu nasıl gormedım prolaktının yuksekmış demesınmı amelıyatı yapalı 8ay olmuş yenı fark edıyor parlodel verdı spermler o yuzden sayısı duşuyormuş sınırden eve geldım bagıra bagıra agladım ya nasıl doktor bu yasenağlamasenağlama
slm kizlar
sizlere inaninki hakli oldugunuzu yanildigimi soylemeyi cok ama cok isterdim
ama yanilmadim
zaten olsa sasardim ne istedimki mevladan
cokmu birseydi milletin istemeyip uzulmeden cana kiydigi seyler bizdede can bulmasiydi demkki cilemiz dolmamis demekki duamiz kabul olmamis
isyan etmiyorum vardir bir bildigi demekki
ben bunuda kaldiririm ben bu dunyaya cekmeye gelmisim kizlar
size bu yolda saglik ve sabir diliyorum
insallah cabuk atlatirim sizleri cok seviyorum
bana destekleriniz icin tsk ediyorum
ama dedigim gibi gercektende biliyordum
basaramdim pozitif olmayi
goremedimde dogal olarakda
mevlam neylerse guzel eyler
gorusmek uzere kizlar
ben uzulmuyorum benim adima sizde uzulmeyin
canım benim üzülme nolur herşeyin hayırlısı olsun bizim tek sorunumuz aslında stres yapmak ve çok kafaya takmak kendine çok iyi bakslm kizlar
ama yanilmadim
cokmu birseydi milletin istemeyip uzulmeden cana kiydigi seyler bizdede can bulmasiydi demkki cilemiz dolmamis demekki duamiz kabul olmamis
gorusmek uzere kizlar
canlarim benim
zaten siz olmasaniz ben bunlari cok zor atlatirdim
kimseye ihtiyac duymuyorum anlatmak icin
inanin siz bana yetiyorsunuz iyiki sizi bulmusum iyiki varsiniz
bunu inanin yurekten soyluyorum
sadece sizi cok oyaladigimi dusundum fazla vakit alip insanlari uzmekten nefret ederim de o yuzden
ok burdayim
yikilmak ortadan kaybolmak yok
zaten dayanama size
:lepi::lepi::lepi:
oh ne güzel çok sevindim canım..a.s.slm kızlar nasılsınız ben ıs yerınden ızın aldım 3-5 gundun doktora gıttım henuz kese olusmaya baslamamıs degerım en son 53,11 dı dun tekrar tahlıl ıstedı 317 cıktı 10 gun sonra gel keseyı gorelım 20 gun sonrada kalp atıslarını goruruz dedı
insallah o olanlardan oluyordur bana
PATAKLA BENI NEVRO
oy oyyyyyyyyyyy
ne yapicam ben simdiiiiiiiii:uhm:
belki gitmedi demi nevro beni korkutuyor bebis ben hep igne falan yaptim ya sevmedi tabi bende annemi korkutuyum falan demistir
hi:sm_confused:
güle güle canım kendini çok özletme nevromm..a.s.Canlarım ben çıkıyorum artık yavaş yavaş.Öpüyorum hepinizi kocaman. Şeniz:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Asinin haberini biraz gecikmeli alacağım. İnşallah gönlümüzden geçen olur.
mısafılerı gonderdım..geldım buraya asıden haber gelmemıs sanırm..
yemeklı kımsede kalmadı...:dance::dance:
mısafırı severım ama cok yoruldum napıyım...
kaynanatorde kalmadı..:lepi:
ya asicigim üzülme canim ya her seyde bir hayir vardir elbet bir gün bizimde yüzümüz gülecek.yeterki sabredelim.sakin üzülme moralini bozma:teselli:slm kizlar
ama yanilmadim
gorusmek uzere kizlar
ben uzulmuyorulm benim adima sizde uzulmeyin
slm kizlar
ama yanilmadim
gorusmek uzere kizlar
slm kizlar
ama yanilmadim
gorusmek uzere kizlar
kizlar size saygisizlik etmek istemiyorum canlarim benim aksam donucem msjlariniza inanin yazamiyorum gidip uyumak ve unutmak istiyorum cikabilirmiyim musadenizle
gorusuruz
slm kizlar
ama yanilmadim
gorusmek uzere kizlar
40. hamişş asi olucak diyordum :çok üzgünüm:kizlar size saygisizlik etmek istemiyorum canlarim benim aksam donucem msjlariniza inanin yazamiyorum gidip uyumak ve unutmak istiyorum cikabilirmiyim musadenizle
gorusuruz
canım hayırlısı olsun üzülme ama lütfen allah kaldıramayacagımızdan fazla yük vermezmiş
canım hayırsızsa hayırlı eyle diye dua et canımm
biz hep yanındayızzz
canim benim ne desem bilemiyorum
demek ki vakti zamani gelmemis
birakma kendini lutfen
:teselli:
BiT@Nem bnım canım arkadasım buna emın ol kı bir gün bebişin kelebek olup göbüşüne konacak ne olur kendını üzüpte sıkıntıya sokmaaaa zamanı vardır elbey hayırlısı buymuş bunda sonra hamile kalacagına emınım bak gör doğal yoldan kalıcaksın hamişş ben inanıorum buna lütfen kendını üzme bebebim herzaman yanındayız bunuda atlatıcas sadece zaman canımın içi...:teselli:çok üzgünüm:a.s.benneyaptımki
canım tabiki git uyu
nasıl istersen öyle yap
ama buryıda ihmal etmeee
canımm benimmm ne desem boş biliyorum ama hayırlısı böyleymiş zamanı değilmiş demek ki.....her zaman yanındayızz....kendine iyi bakkk......
canım uzulme benımde olmadı zamanı gelmemiş ben 6ay tedavıye ara verıyorum psıkolojım bozuldu kendımı toparlıycam sende dene bıtanem rabbbım verecek hepımıze zamanı geldıgınde canım toparla kendını bıraz zor olacak anlıyorum senı tatlım
canım hadi bakalım hayırkısı...inşallah herşey yolunda gider....
geçmiş olsun canım...ben de çok kızdım o dr aklava:
canım ya nediyeyim ki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:allah yardımcın olsun...allah daha beterinden korusun....seni çok iyi anlıyoruz:teselli::1hug:Şeniz elimizden birşey gelmiyor:çok üzgünüm:
canım benim üzülme nolur herşeyin hayırlısı olsun bizim tek sorunumuz aslında stres yapmak ve çok kafaya takmak kendine çok iyi bak
asicim hayırlısı böyleymiş canım, üzlmemek elde değil tabiki :teselli:
mesajını okurken gözlerim doldu kendimi hatırladım
zor gerçektende ama inanki
sadece birazcık hayal kırıklığıyla kalıyorsun
unutuyorsun zamanla yeni umutlara yelken açıyorsun
ben tedavideyken hep allahım hayırlı zamanda hayırlı ise ver diye dua ettim
eminimki seninki de hayırlı bir zaman değilmiş demekki vakti zamanımız var daha
yılmak yok yola devam
rabbim neylerse güzel eyler :Saruboceq:
hah şöyle canım yaa..kendine geldin bunalıma ammada hazırmışsın kısss.yapma bidaha böyle tatlım.okişş Şeniz bizi korkutma..yerimseniben
oh ne güzel çok sevindim canım..a.s.
canım sonuç ne olursa olsun biz burdayız ve seni çok seviyoruz..ama olucak hayırlısıyla inşşşş..
güle güle canım kendini çok özletme nevromm..a.s.
oh oh çok iyi olmuş bebişide senide çok yormasınlar bakalım..a.s
asicim ne desem bilmiyorum canım sadece sen değil bizlerde umutlanmıştık canım. ama zamanı değilmiş canım. kendini sakın yıpratma üzmeki yola devam edebilesin canım. onlar gelmedikçe biz inadına onlara gitmeye devam edicez canım. evet üzülmemek elde değil sonuçta emek veriliyo ne yollardan geçiliyo ama sonunda ölüm yok vede hala umutsuz değilsin çok şükürki umudun var canım. bunda olmazsa bir diğerinde olacak canım benim yat dinlen kendine gel. konuşmak istersende her zamanki gibi dinlemeye hazırız canım benim.
ya asicigim üzülme canim ya her seyde bir hayir vardir elbet bir gün bizimde yüzümüz gülecek.yeterki sabredelim.sakin üzülme moralini bozma:teselli:
asicim nedesek boş biliyorum ama rabbim inşallah en yakın zamanda sana da mucizeni verir ben bu sitede neler okudum iki üç tüp bebek denemesiyle kalmayıp doğal yolla hamile kalan bir çok arkadaşımız var rabbim yardımcın olsun seninde yüzünü güldürüp gönlüne göre versin......:teselli:
asicim canım gerçekten üzüldüm allahım hayırlı zamanı bu değilmiş demekki canım hepimiz bu yolda çok çaba harcıyoruz ama bir türlü mutlu sona ulaşamıyoruz ve bundada bir hayır vardır deyip yolumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz biraz buruk ama ümitli o yüzden canım ümidini hiççççç kaybetme elbet birgün davet etmeden gelecek misafirimiz ben emimin canım sende emin ol
canım dinlende gel bebeğim en kısa zamanda bebişlerine kavuşucaksın hayırlısıyla bu gün olmadı diye çok üzme kendini ve bedenini.olucak canım innşş..:1hug:
40. hamişş asi olucak diyordum :çok üzgünüm:
inşallah bende 41 olurum diyordum :çok üzgünüm:
gönül istiyor elbet ama olmayıncada elden bişey gelmiyor
çok üzüldüm senin adına asicim
biliyorumki ne desek teselli olmayacaksın inşallah en kzamanda kendini toparlarsın seni burada görmeye alıştık biz.. sensiz olmaz :a015:
yanındayız bitanemben geldim canlarim o kadar yalnizim ki
derdimi anlatacak yanimda bana destek olacak
olmadi diye naz yapacak bile kimsem yok
hayat ne kadar zor demi
esimide uzmek istemiyorum o yuzden guclu olmak zorundayiz
cabuk dondum demi arniza
napiyim ki kafayi yemek uzereyim hayallerimi duygularimi dusunuyorum isin icnden cikamiyorum ve geri geldim braya sizlerle dertlesmek icin
evet acikcasi ilk bastan beri icime 40 li sayilar doguyordu tam sayi 39 kalinca oldu herhalde dedim ama olmamis
insallah en kisa surede gelir 40:. hamismiz
ben 60lara 100lerede raziyim:a015:
ben geldim canlarim o kadar yalnizim ki
hayat ne kadar zor demi
cabuk dondum demi arniza
napiyim ki kafayi yemek uzereyim hayallerimi duygularimi dusunuyorum isin icnden cikamiyorum ve geri geldim braya sizlerle dertlesmek icin
evet acikcasi ilk bastan beri icime 40 li sayilar doguyordu tam sayi 39 kalinca oldu herhalde dedim ama olmamis
ben geldim canlarim o kadar yalnizim ki
hayat ne kadar zor demi
cabuk dondum demi arniza
ben yine diyorum tek doktora güvenmeyin .. bir kaç doktora gidip sonuçlarınızı gösterin .. olmadı tekrarlayın tahlilleri.. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o doktoru .. İnş bir an önce sayılar düzelir canım Şenizkızlar slm dun dr gıttım kıst oluşmuş dogum kontrol hapı verdı ya 3. aşılamaya başlayalım dedı bende yaza kadar duşunmuyorum dedım dun morel sıfırdı bende eşım muane oldu varıkoselden once sperm 7.400mılyonmuş şuan 5.400mılyon dr çok duşmuş demış ilk testlere baktıgında demışkı ben bunu nasıl gormedım prolaktının yuksekmış demesınmı amelıyatı yapalı 8ay olmuş yenı fark edıyor parlodel verdı spermler o yuzden sayısı duşuyormuş sınırden eve geldım bagıra bagıra agladım ya nasıl doktor bu yasenağlamasenağlama
asicim sağlık olsun diyoruz ve üzülmüyoruz.. sende kendine aynı şeyleri söylüyorsun kısmet değilmiş zamanı gelmemiş.. burdan da ayrılma zaten canım.. paylaşamadıklarımızı paylaşıyoruz iyisiyle kötüsüyle.. öptüm seni kendine dikkat et canım Şenizslm kizlar
ama yanilmadim
gorusmek uzere kizlar
benim kocişin enfeksiyon sanırım banada geçti kızlar çok kötüyüm ben ya .. :çok üzgünüm: mecburen ağrı kesici içiyorum napim takatim yok.. Allahtan adet gelmedide o açıdan rahatım bide o gelse hiç çekilmezdi :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?