Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hadi bakalım hayırkısı...inşallah herşey yolunda gider....

geçmiş olsun canım...ben de çok kızdım o dr aklava:

canım ya nediyeyim ki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:allah yardımcın olsun...allah daha beterinden korusun....seni çok iyi anlıyoruz:teselli::1hug:Şeniz elimizden birşey gelmiyor:çok üzgünüm:

canım benim üzülme nolur herşeyin hayırlısı olsun bizim tek sorunumuz aslında stres yapmak ve çok kafaya takmak kendine çok iyi bak

asicim hayırlısı böyleymiş canım, üzlmemek elde değil tabiki :teselli:
mesajını okurken gözlerim doldu kendimi hatırladım
zor gerçektende ama inanki
sadece birazcık hayal kırıklığıyla kalıyorsun
unutuyorsun zamanla yeni umutlara yelken açıyorsun
ben tedavideyken hep allahım hayırlı zamanda hayırlı ise ver diye dua ettim
eminimki seninki de hayırlı bir zaman değilmiş demekki vakti zamanımız var daha
yılmak yok yola devam
rabbim neylerse güzel eyler :Saruboceq:

hah şöyle canım yaa..kendine geldin bunalıma ammada hazırmışsın kısss.yapma bidaha böyle tatlım.okişş Şeniz bizi korkutma..yerimseniben

oh ne güzel çok sevindim canım..a.s.

canım sonuç ne olursa olsun biz burdayız ve seni çok seviyoruz..ama olucak hayırlısıyla inşşşş..

Canlarım ben çıkıyorum artık yavaş yavaş. Öpüyorum hepinizi kocaman. Şeniz:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Asinin haberini biraz gecikmeli alacağım. İnşallah gönlümüzden geçen olur.
güle güle canım kendini çok özletme nevromm..a.s.
mısafılerı gonderdım..geldım buraya asıden haber gelmemıs sanırm..
yemeklı kımsede kalmadı...:dance::dance:
mısafırı severım ama cok yoruldum napıyım...
kaynanatorde kalmadı..:lepi:

oh oh çok iyi olmuş bebişide senide çok yormasınlar bakalım..a.s

asicim ne desem bilmiyorum canım sadece sen değil bizlerde umutlanmıştık canım. ama zamanı değilmiş canım. kendini sakın yıpratma üzmeki yola devam edebilesin canım. onlar gelmedikçe biz inadına onlara gitmeye devam edicez canım. evet üzülmemek elde değil sonuçta emek veriliyo ne yollardan geçiliyo ama sonunda ölüm yok vede hala umutsuz değilsin çok şükürki umudun var canım. bunda olmazsa bir diğerinde olacak canım benim yat dinlen kendine gel. konuşmak istersende her zamanki gibi dinlemeye hazırız canım benim.

ya asicigim üzülme canim ya her seyde bir hayir vardir elbet bir gün bizimde yüzümüz gülecek.yeterki sabredelim.sakin üzülme moralini bozma:teselli:

asicim nedesek boş biliyorum ama rabbim inşallah en yakın zamanda sana da mucizeni verir ben bu sitede neler okudum iki üç tüp bebek denemesiyle kalmayıp doğal yolla hamile kalan bir çok arkadaşımız var rabbim yardımcın olsun seninde yüzünü güldürüp gönlüne göre versin......:teselli:

asicim canım gerçekten üzüldüm allahım hayırlı zamanı bu değilmiş demekki canım hepimiz bu yolda çok çaba harcıyoruz ama bir türlü mutlu sona ulaşamıyoruz ve bundada bir hayır vardır deyip yolumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz biraz buruk ama ümitli o yüzden canım ümidini hiççççç kaybetme elbet birgün davet etmeden gelecek misafirimiz ben emimin canım sende emin ol

kizlar size saygisizlik etmek istemiyorum canlarim benim aksam donucem msjlariniza inanin yazamiyorum gidip uyumak ve unutmak istiyorum cikabilirmiyim musadenizle
gorusuruz

canım dinlende gel bebeğim en kısa zamanda bebişlerine kavuşucaksın hayırlısıyla bu gün olmadı diye çok üzme kendini ve bedenini.olucak canım innşş..:1hug:

kizlar size saygisizlik etmek istemiyorum canlarim benim aksam donucem msjlariniza inanin yazamiyorum gidip uyumak ve unutmak istiyorum cikabilirmiyim musadenizle
gorusuruz
40. hamişş asi olucak diyordum :çok üzgünüm:
inşallah bende 41 olurum diyordum :çok üzgünüm:
gönül istiyor elbet ama olmayıncada elden bişey gelmiyor
çok üzüldüm senin adına asicim
biliyorumki ne desek teselli olmayacaksın inşallah en kzamanda kendini toparlarsın seni burada görmeye alıştık biz.. sensiz olmaz :a015:

benim kocişin enfeksiyon sanırım banada geçti kızlar çok kötüyüm ben ya .. :çok üzgünüm: mecburen ağrı kesici içiyorum napim takatim yok.. Allahtan adet gelmedide o açıdan rahatım bide o gelse hiç çekilmezdi :bbo:

canım hayırlısı olsun üzülme ama lütfen allah kaldıramayacagımızdan fazla yük vermezmiş
canım hayırsızsa hayırlı eyle diye dua et canımm
biz hep yanındayızzz

canim benim ne desem bilemiyorum
demek ki vakti zamani gelmemis
birakma kendini lutfen
:teselli:

canım tabiki git uyu
nasıl istersen öyle yap
ama buryıda ihmal etmeee

canımm benimmm ne desem boş biliyorum ama hayırlısı böyleymiş zamanı değilmiş demek ki.....her zaman yanındayızz....kendine iyi bakkk......

canım benim üzülme nolur herşeyin hayırlısı olsun bizim tek sorunumuz aslında stres yapmak ve çok kafaya takmak kendine çok iyi bak

ya asicigim üzülme canim ya her seyde bir hayir vardir elbet bir gün bizimde yüzümüz gülecek.yeterki sabredelim.sakin üzülme moralini bozma:teselli:

canım dinlende gel bebeğim en kısa zamanda bebişlerine kavuşucaksın hayırlısıyla bu gün olmadı diye çok üzme kendini ve bedenini.olucak canım innşş..:1hug:

ben geldim canlarim o kadar yalnizim ki
derdimi anlatacak yanimda bana destek olacak
olmadi diye naz yapacak bile kimsem yok
hayat ne kadar zor demi
esimide uzmek istemiyorum o yuzden guclu olmak zorundayiz
cabuk dondum demi arniza
napiyim ki kafayi yemek uzereyim hayallerimi duygularimi dusunuyorum isin icnden cikamiyorum ve geri geldim braya sizlerle dertlesmek icin
evet acikcasi ilk bastan beri icime 40 li sayilar doguyordu tam sayi 39 kalinca oldu herhalde dedim ama olmamis
insallah en kisa surede gelir 40:. hamismiz
ben 60lara 100lerede raziyim
:a015:

slm kızlar nasılsınız??normalde bugun adet olmam lazımdı ama olmadım fakat hiç bi belirtide yok cok heyecanlanıyorum sanki bu sefer oldu gibi geliyo ama hayal kırıklıgınada ugramak istemiyorum ne olur benim için dua edinde kırmızıları görmeyim bende her duamda sizin için dua ediyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun

yanındayız bitanem
içine atma nolur ..eşinide üzme o bin kat daha üzülücektir
sonuçta sağlıklısın ve ikinciyi planlıyosun belki senin için daha hayırlı olucak
hihoyyyt

tabiki bizimle dertleşeceksın kımle dertleşecen merak etme bebegim en kısa sürede atlatacan hiç üzülme olurmu eşinide uzme birbirinize destek olunnn:1hug:

canım üzülme ya lütfen herseyin vakti zamanı vardır rabbim ona acılan elleri bos cevirmez inan bana

ben yine diyorum tek doktora güvenmeyin .. bir kaç doktora gidip sonuçlarınızı gösterin .. olmadı tekrarlayın tahlilleri.. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o doktoru .. İnş bir an önce sayılar düzelir canım Şeniz

asicim sağlık olsun diyoruz ve üzülmüyoruz.. sende kendine aynı şeyleri söylüyorsun kısmet değilmiş zamanı gelmemiş.. burdan da ayrılma zaten canım.. paylaşamadıklarımızı paylaşıyoruz iyisiyle kötüsüyle.. öptüm seni kendine dikkat et canım Şeniz

sabırsızz ilaç çok ağır ilaç mı? ya varsa bebiş.. dikkat et canım yine de.. olduktan sonra Allah korur ama yine de temkinli davran canım Şeniz

asicim canım senden mutlu haber almayı o kadar çok istemiştik ki. Ama hayırlısı canım elden bişey gelmiyor. Rabbim tedaviye gerek kalmadan bir an önce kendiliğinden gönderir inşallah meleğini. :Saruboceq:

asicim ne desek üzülmene engel diyil biliyorum ama biz her zaman yanındayız bitanem bebişin halayını da hep beraber çekicez burda ama zamanı varmış olsun biz bekleriz yaramazı hemen pes etmek yok :teselli:

asicim canım benim inan senden çok umutluydum ama ne yapalım kısmet değilmiş ne olur kendini fazla üzme hep kendimizden daha kötü durumdakilerini düşünüp şükretmeliyiz yani hiç değilse tedavi şansın var ya doktor senin hiç çocuğun olmaz deseydi ne olurdu çok şükür ki tedavi şansın var rabbim dermansız dert vermesin ve ben inanıyorum sen enin de sonun da hamiş kalıcaksın bak görürsün ama sen de buna inan öptüm bitanem Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…