Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
asıcım canım benım..cok ınanmıstık.demekkı zamanı gelmemıs..
sakın sızlerı rahatsız edıyorum dıye dusunme..canım her zamn yanıın dayız..
ıkınce tedavıye en kısa zamnda baslıyacagını soylemıstın..ınsallah hayrlısyla
gelecekler..
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

asicim bi hevesle actım halaya katılmak icin olsun be canım bu hayal kırıklıgını her ay yasıyoruz ama sevinicez bi gun sakın bunu unutma en guzel seyler ummadıgın anda olurmus olacak buna inan :teselli:

Asicim iyi haberlerini alabilmeyi çok isterdim. Ama kısmet değilmiş bitanem. :teselli: Allahım böyle uygun gördüyse diyecek ve sorgulayacak lafımız olamaz elbet. Sadece ertelendi mutluluk. Bir sebebi vardı elbet. Hayırlı bir sebebi. Allahım sana da bağışlayacak benim inancım sonsuz. Ümidini yitirme sakın. a.s. a.s. :1hug:

Hemen çıkıyorum kızlar. Asiye bakmak için gelmiştim. İşlere devam edeceğiz. Geçmişi okuyamıyorum. Yarın sabah bakabileceğim. a.s.

asi canım ne denirki bu durumda bilmiyorum çok iyi anlıyorum seni.üzülmek ağlamak fayda etmiyorki.ben negatif sonucu görünce ağlamaktan gözlerim şişti.baktım ağlamakla bebk gelmiyor toparladım kendimi.çok zor bi durum allah kimseye vermesin.ama bizim için hayırlı olsaydı allah nasip ederdi diye düşününce insan kendine geliyor.ya sağlıksız olsa ya hayırsız olsa.herkes bişeyle sınav ediliyor.kimine veriyor o aldırıyor,kimine veriyor sakat onu öyle sınav ediyor bizede vermiyor bizide öyle sınav ediyor..allah dermansız dert vermesin.bi bakmışsınki hiç beklemdiğin anda gelmiş bebişler.allah bi kulu niye benim duam kabul olmadı diyene kadar o dileğini verirmiş.o yüzden dua etmekten başka yapacağımız bişey yok.ben inanıyorum hepimiz anne olacağız.

hayırlı geceler kızlarr !!

topiğe gelir gelmez bu haberi almak üzdü beni ASİ cnm ilk önce Allah sana sabrını versin negafif haberi almanın nekadar zor durum oldğunu iyi biliyorum..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Ama yüce mevlamdan dilerim ki önümüzdeki 2 ay içinde meleğin sana kendiliğinden gelir ..sende kendini üzme ve yıpratma ümit etmeye ve dua etmeye devam cnm Allahım yar ve yardımcın olsun a.s.a.s.

canim nevro ben daha yeni gördüm, masallah masallah sen ne kadar güzelmissin allah esine ve gelecek bebeklerine bagislasin yerimseniben

Uykum kaçtı kızlar, kimsecikler de yok bari oyun oynuyayım,tabi sabah geç kalkarsan gece uyuyamazsınfisfisfis

slm, kizlar nasilsiniz?
yabangulum çok uzuldum ama yilmak yok, bu yolda inancla devam etmeliyiz; insallah bizde mukafatimizi alacagiz.

asi ne desem bos biliyorum kolay degil, bizim istedigimiz tek sey bazilarinin istemeyip hatta aldirdiklari varliklar, ama ne yapalim bizimde sinavimiz buymus elden dua etmekten baska bisey gelmiyo tek dilegim umarim yakin zamanda toparlanirsin ve devam edersin. acaba dondurulmus embrion varmiydi? onlarda taze kadar olmasa bile tutma sansi var. ya zaten hiperstimulasyon olunca ben pek tutacagina inanmiyorum, yanlis anlama kendi adima konusuyorum, yumurtaliklar filan su topluyo bu su mutlaka bosalmali, doktorlar alakasi yok diyo ama ne bilim bana oyle geliyo...

bana gelince bugun 8.gundeyim, gunler yavasta olsa ilerliyo, karnimda acip kasilmalar ve gerilmeler var, insallah hayra alamettir...hep dua ediyorum allahim herseye raziyim midemde bulansin basimda donsun yeterki saglikli bir hamilelik ve bebislerim olsun. gerekirse 9ayda yatarim,
ben inaniyorum zamani gelince bizim tembeller gelecekler.....

hepinizi çok seviyorum optummm

günaydınlar kızlar sabah sabah güne kötü başladım yaa çok sinir bişi şu patron milleti varya olsalar bi dert olmasalar bi dert eşimin patroları biraz dengesiz sabah demiyorlar gece demiyorlar arıyolar sürekli cebini gel bizde anahtar yok aç kapıyı falan.bugün sabahta 6.20 geçe aradoı hayırdır inşalalh dedik patorunu işe gelemk üzereymiş anahtarıda yokmuş beni kapıda bekletmessin demi dedi kapattı naapsın adam ekmek parası kalktı gitti malum bende yanlız kalmayanlardanım kapattım yatakodasını geçtim oturma odasına sizlere bakyıım deedim biryandanda tvyi açtım.yanlız olmak kötü yaaa ((((

asicim yeni okudum canım hayırlısı olsun şimdilik gelmedi beklediğimiz ama elbet gelicek rabbim seninde yüzünü güldürecek imtihan dünyası bu biras daha sabırlı ol üzül ağla ama içine atma gülüm biz hep senin yanındayız

Günaydın canlarım. Hemen geçmişe yolculuk yapıyorum. Dün kaçırdıklarımı telafi edeyim. Hepimiz için güzel bir gün olur dilerim. Öpüyorummmmm çooookkk. Herkese kolay gelsin. a.s.

Günyadın kızlar kalkın bakem kaydirigubbakcemile
gününüz iyi geçmesi umuduyla herkese merhabalarrrr a.s.

RESİMLERİMİ EKLEDİM duymayanlara duyurulur :icecream:

Bakayım tahmin ettiğiniz gibiyimmm

Son düzenleme:
günaydın kızlar

evet dün aşılamamın 10. günüyde ve başarıyla 10. günüde atlattık.
ama
11. günü ve bingo gene yenildim gene yenik düştüm benim kırmızılar yolda. ilk işareti verdiler.senağlamasenağlama

biz bu sonboharda buluşacaktık
bahar geldi geçti sen gelmez oldun
taşlaramı döndü kalbin gelmedin
aylar geldi geçti sen gelmez oldunsenağlama

sen gelmez oldun sen gelmez oldun
sen gelmez oldun meleğim
gözlerim yolda beklerim ama
sen gelmez oldunnsenağlama

canlar günaydın casperim inş senin kırmızılar işaret versede hiç çıkamazlar yola canım,asicim çok üzüldüm ama yılmak yok canım yola devam ediyoruz,bebişimize kavuşmak için bunlar ancak ayagımızı biraz aksatırlar ama o yoldan alıkoyamazlar canım eninde sonunda ALLAH ın izniyle onlar bizimle olacaklar ltf inancımızı kaybetmeyelim.

sabırsız inşallah ilaç içmemişsindir yaaaa.
İlk önce bi test yapıp öyle iç bari.
Adetin gecikti, ateşin yükseliyo.
Ne sabırlısın ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…