Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşş olmuştur canım gönlündeki gelir hayırlısıyla inşş..:1hug:

ne güzel şayler yazmışsın öyle ağzından bal damlıyor inşallah canım...dediğin gibi artık güvenim nerdeyse hiç kalmadı her ay bir umutla belki bu ay bebeğim gelecek diye diye psikoljimide bozdumgamyoncuiremsu ah keşke biraz kafaya takmasaydım ama olmuyor her an her dakka aklımda bu bebek özlemi allahım sen biz bebek özlemi çekenleri daha fazla bekletme ne olur :Saruboceq:

kızlar benim de bugün 3 gün oldu gecikti. Ama umutlanmaya da korkuyorum. Hayırlısı bakalım.
haletern canım inş. sende hamişsindir.

asicim canın sağolsun rabbim en yakın zamanda nasip eder inşallah.Sabretmekten başka bişey gelmiyor elimizden ama seninde dediğin gibi mevlam neylerse güzel eyler.

kızlar ya benım ıgnesız yumurtalarım buyumuyorya aramızda boyle olupta duzelen varmı tedavıye 6ay ara vercemya normal yoldan hamıle kalırmıyım sızce canlarımCADIARZU:1hug:

asicim yalnız değilsin,tek başına değilsin,bizler varız biliyorsun her zamanda desteğiz birbirimize,bunda da vardır bir hayır,belli mi olur bundan sonra belki tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın ya da sonraki denemende de olabilir,öncelikle eşinle birbirinize destek olun ve her zaman umudunuz olsun,heyecanınız olsun ,unutma ki güzel günler zor duraklardan geçer...:1hug:

asicim canım çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyo metanetli ol arkadaşım inşallah bir gün gelecek meleğin hemde doğal yollardan....allahım tez zamanda nasip eder inşallah

Canım benim hakkına hayırlısı olsun, Allah inşallah hepimize doğal yoldan bebiş verir.Etrafımdakilere bir bakıyorum öncelikle en yakın akrabalarıma hepsinin hayatında önemli yer tutan dertleri sorunları var hepsi farklı farklı bizimkide bebek ne diyelim inşallah olur,Allah daha kötü dert vermesin,tanıdığım bir dr. bir tek kızı var onunda beyninde timör var ameliyat oldu tam 250 milyar gitmiş,Allah hepimize sağlıklı,uzun ömürlü,eli ayağı düzgün ayıpsız özürsüz evlat versin.Kendine iyi bak güzelim,sen güçlü bir bayansın,ikinci tedaviye başlıycam diye yazmıştın yılmadın seni tebrik ederim canım.a.s.

Ablacım inşallah Allahım gönlüne göre verir.
İnşallah çölyak değilsindir.

btrklc canım bende seni merak etmiştim yazdım hatta sabah ne dedi doktor endoskopiden sonramı belli olcakmış belki uğrarsın dedim ama :sm_confused:

asi ne diyimki canım
tek söz durmak yok yola devam

dlkhsyn seninki ağırdan alıyo :)) ama maşallah değerinde güzel güzel artıyo az kasldı keseyi de görcen kalp atışlarınıdaaaa

Son düzenleme:
asicim canımm,, hakkında hayırlısı demekki buymuş canım Allah tan gelene razıyız canım,,meleklerimiz er geç gelecekler canım bize düşün umutlu olup sabretmek ,Rabbim hayırlısını versinn:Saruboceq:

bitanem:asigim:
herşeyin hayırlısı tatlım
dualarımız senle
kendini hiç üzme
herşey kader kısmet:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…