slm kızlar nasılsınız??normalde bugun adet olmam lazımdı ama olmadım fakat hiç bi belirtide yok cok heyecanlanıyorum sanki bu sefer oldu gibi geliyo ama hayal kırıklıgınada ugramak istemiyorum ne olur benim için dua edinde kırmızıları görmeyim bende her duamda sizin için dua ediyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
ne güzel şayler yazmışsın öyle ağzından bal damlıyor inşallah canım...dediğin gibi artık güvenim nerdeyse hiç kalmadı her ay bir umutla belki bu ay bebeğim gelecek diye diye psikoljimide bozdumgamyoncuiremsu ah keşke biraz kafaya takmasaydım ama olmuyor her an her dakka aklımda bu bebek özlemi allahım sen biz bebek özlemi çekenleri daha fazla bekletme ne olur :Saruboceq:Canım değerleriniz o kadar da kötü değil aslında. Morfoloji normalin çok az altında. ki %7 üstü bile iyi bence. Hareket birazcık az. Sayı da biraz az. Ama doğal yoldan gebelik mümkün. Hiç tedaviye başlamayın. Biraz daha doğal yoldan deneyin. Zaten olumsuz tedaviler geçirip çok canını sıkmışsın sen. Güvenin kalmamış neredeyse. Allahım belki doğal yoldan gönderir. Zaman tanıyın bence. a.s.
ben geldim canlarim o kadar yalnizim ki
derdimi anlatacak yanimda bana destek olacak
olmadi diye naz yapacak bile kimsem yok
hayat ne kadar zor demi
esimide uzmek istemiyorum o yuzden guclu olmak zorundayiz
cabuk dondum demi arniza
napiyim ki kafayi yemek uzereyim hayallerimi duygularimi dusunuyorum isin icnden cikamiyorum ve geri geldim braya sizlerle dertlesmek icin
evet acikcasi ilk bastan beri icime 40 li sayilar doguyordu tam sayi 39 kalinca oldu herhalde dedim ama olmamis
insallah en kisa surede gelir 40:. hamismiz
ben 60lara 100lerede raziyim:a015:
kızlaar kaçtınısmııı
NABER CANIMMM
evet kimse kalmamışşş
nerde bu kızlarrr
burdayızzzz hihoyyyt
slm kizlar
sizlere inaninki hakli oldugunuzu yanildigimi soylemeyi cok ama cok isterdim
ama yanilmadim
zaten olsa sasardim ne istedimki mevladan
cokmu birseydi milletin istemeyip uzulmeden cana kiydigi seyler bizdede can bulmasiydi demkki cilemiz dolmamis demekki duamiz kabul olmamis
isyan etmiyorum vardir bir bildigi demekki
ben bunuda kaldiririm ben bu dunyaya cekmeye gelmisim kizlar
size bu yolda saglik ve sabir diliyorum
insallah cabuk atlatirim sizleri cok seviyorum
bana destekleriniz icin tsk ediyorum
ama dedigim gibi gercektende biliyordum
basaramdim pozitif olmayi
goremedimde dogal olarakda
mevlam neylerse guzel eyler
gorusmek uzere kizlar
ben uzulmuyorum benim adima sizde uzulmeyin
Ablacım inşallah Allahım gönlüne göre verir.
İnşallah çölyak değilsindir.
hoşgeldin canıma.s.
kasığındaki ağrıyı bende anlamadım canım:sm_confused:
inşalalh canım...inşalalah.......
a.sa.sa.s
hoşgeldin canım...demek adette oldun...hayırlısı olsun......
ben de baktım canımŞeniz
tekrar armıza hoşgeldin canıma.s. karamsar olma yasakkelimeallah büyük neden olmasın:1hug:
btrklc canım bende seni merak etmiştim yazdım hatta sabah ne dedi doktor endoskopiden sonramı belli olcakmış belki uğrarsın dedim ama :sm_confused:
cok sagol canim..baslanmis bisey ama canim her defasinda böyle yaparsa nasil hevesle ümitle devam edebilirim bilemiyorum.haftaya gelin yine dediginde bile daha ne kadar sürecek diye homurdanip duruyordu maalesef...bakalim bu hafta bi gecsin..sonra karar vericem
cücüm bırakma tedavini sonra pişman olursun canım.. olumlu yönde karar vermeni dilerim canım Şeniz
hejacım Allah gönlüne göre versin canım.. inş dolu dolu olursun günün geldiğinde Şeniz
Aramıza HOŞGELDİN Mehtap.. kendini sıkma kısmetin ne zamansa o zaman canım.. rahatsızlıklar bahanesi oluyor.. oldu mu olucak.. Allah yardımcın olsun seninde Şeniz
,
ablacım şimdiden geçmiş olsun.. inş önemli bir şeyde çıkmaz.. Şeniz
canım arkadaşım çok sağol inşallah tatlım umarım berfinimin hayırlısı ile kardeşi olur canım sanada çok geçmiş olsun inşallah kötü bir şey çıkmaz önce sağlık sonra hayırlı bebiş rabbim sana nasip etsin :Saruboceq:
kızlar sağolun desteğiniz için Şeniz.
dr çok önemli bir değer değil ama haşimato için kullandığım ilacın emilini bozuyor şüphesiyle bu endoskopiyi yapacak.o da bende umutlu dğiliz.ama diğer ihtimalide atlamak istemiyoruz.
RYLAİ canım uğrıcaktık sana ama dışarda işlerim vardı.9 şubatta endoskopiye gelecem uğrarım tatlım.Şeniz
slm kizlar
sizlere inaninki hakli oldugunuzu yanildigimi soylemeyi cok ama cok isterdim
ama yanilmadim
zaten olsa sasardim ne istedimki mevladan
cokmu birseydi milletin istemeyip uzulmeden cana kiydigi seyler bizdede can bulmasiydi demkki cilemiz dolmamis demekki duamiz kabul olmamis
isyan etmiyorum vardir bir bildigi demekki
ben bunuda kaldiririm ben bu dunyaya cekmeye gelmisim kizlar
size bu yolda saglik ve sabir diliyorum
insallah cabuk atlatirim sizleri cok seviyorum
bana destekleriniz icin tsk ediyorum
ama dedigim gibi gercektende biliyordum
basaramdim pozitif olmayi
goremedimde dogal olarakda
mevlam neylerse guzel eyler
gorusmek uzere kizlar
ben uzulmuyorum benim adima sizde uzulmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?