Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
btrcim inşallah busefer son olur kavuşursun meleğine belkide hiç gerek kalmaz kendiliğinden gelir süpriz yapar annişine :ecrin_bebek:
canım rahatsızlığın ne durumda en son neye karar verildi.

ceylincim mesajını görmemişimcanım.endoskopi ve kan tahlilerim temzi çıktı.yarın biyopsi sonucunu alcaz.ben ondan ümitliyim o da teniz çıkcak.sonra bebiş gelmezse martta aşılama denicez.yerimseniben

inşllaahhh.allahtan hayırlısı.:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:

canım biz ümidimizi kaybetmediğimiz sürece mutlaka bebişimiz bizimle olacak............ bu arada eşine keçiboynuzu kürü uyguluyomusun canım sayıyı çok etkiliyo burda arkadaşlardan duydugum kadarıyla bende eşime uyguluyorum

evet birkaç aydır keçiboynuzu içiyor.ama günde 2 paket sigaramız var.ne yaptımsa vazgeçiremedim.keşke bi yolu olsa da şu sigaradan onu kurtarabilsem.senağlama

evet birkaç aydır keçiboynuzu içiyor.ama günde 2 paket sigaramız var.ne yaptımsa vazgeçiremedim.keşke bi yolu olsa da şu sigaradan onu kurtarabilsem.senağlama

evet canım keşke sigarayı bıraksa o da mutlaka etkiliyodur.ama biliyomusun ben tüp bebek tedavisindeyken mersin den de bi arkadaş geliyordu onun eşi de içiyodu ama azaltmıştı tedavi süresince biliyonmu ve aynı dönemde transfer edilmesi ragmen yumişlerimiz benimkiler tutunamadı arkadaşın ikiz tutmuştu napacaksın canını sıkma sigara içiyo diye ALLAHım nasip ederse nelerde mucize vermiyor a.s a.s a.s

evet haklısın canım yeterki allah nasip etsin.her türlü olur.sizin sorununuz nedir.ne kadar zamandır tedavi görüyorsunuz?

evet haklısın canım yeterki allah nasip etsin.her türlü olur.sizin sorununuz nedir.ne kadar zamandır tedavi görüyorsunuz?

benim eşimden dolayı sperm sayımız düşük birde çok hareketli değiller. 1 defa tüp bebek denemesinde bulunduk 1 yıllık evli oldugumuz için özel yaptırdık şimdilik biraz ara verdik inş snra tekrar denicez bu arada bende eşime bitkisel kürler ve ballı macunlarla bakıyorum sayımız artsın diye bakalım inş bir daha tüpe falanda gerek kalmaz diye ümit ediyorum canım işte böylee
:1hug::1hug::1hug:

anladım canım.tüp bebek her ne kadar kolay gibi görünse de hem maddi hem manevi olarak çok etkileniyosun.ama tüm çabalarımız o çift çizgiyi görmek adına.bende cesaret edemiyorum.2 başarız tüp bebek denemem var.transfer sonrası 10 gün evden çıkmamıştım.ailem son derce destek olmuştu.son güne kadar kanamam olmadı son gün tam kan testi yaptırmaya gidicez kanamam geldisenağlamayine de umudumu yitirmiyorum sizler sayesinde olacak inşllh

umarım hamilesindir heja.beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum.2 defa yaşadım.maalesef sonuçları negatif oldu.seninli iyi olur inşllh.pozitif düşünelim öle olsun:CüvCüv::CüvCüv:
evet canım beklemek çok zor ne bileyim hiç umudum yok ama yinede insan sabırsızlıkla bekliyor
kızlar iyi akşamlar nasılsınız.heja canım moraller nasıl bide hamile oluyormuşsun ne büyük bi süpriz olur dimi senin için.işallah öyle olur.

canım valla moralim sancım olmassa belki hamişim zannedip iyi olurdu ama bu sancı umutlanmama izin vermiyor canım gerçekten çokkkkkkkk büyük süpriz olurdu ama nerdeee

iyi geceler kızlar.. nasılsınız?

hamilelerimiz olucak gibi hadi hayırlısı.. yeni gelen arkadaşlarımıza da HOŞGELDİNİZ diyorum..
beter ablacım gözün aydın .. inş biyopside de bişey çıkmaz..
aman ya alıntı da yapmadım unuttum kime ne yazacağımı.. hepinizi seviyorum .. herşey istediğiniz gibi gönlünüze göre olsun inş.. Şeniz

merhaba arkadaşlar;
nasılsınız bakalımm,,,,ben orta şekerliyim içimden hep ağlamak geliyor bu gece nedense,,,:sm_confused:Rabbim ağlatmasınn:Saruboceq:

alemsin ya sen olmasan neye gülcem bilmiyorummkaydirigubbakcemile3

nesli noluyor hayırdır inş.. rahatlıyacaksan ağla canım .. içini boşaltırsın..

canım bişey olduğu yokta arada bana gelirler böyle:1no2:geceler nedense çok sıkar benisenağlama

bu arada evleneli bugün tamtamına 6 yıl 6 ay olmuş yaşlanıyoruz artıkk:a015: 11 ağustos 2002 dün gibi:asigim:

iyi geceler canı iyi sayılırım sen nasılsın canım seninde her şey gönlünce olsun
merhaba arkadaşlar;
nasılsınız bakalımm,,,,ben orta şekerliyim içimden hep ağlamak geliyor bu gece nedense,,,:sm_confused:Rabbim ağlatmasınn:Saruboceq:

canım neden üzgünsün hayırdır inşallah dün ben de öyleydim ama bu gün daha iyi sayılırım valla ben dün bayağı ağladım müzik eşliğinde bu gün rahatladım rabbim hiç birimizi ağlatmasın:1hug:

evet canım bazen ağlamak çook ii geliyorr,, ağlamak isterken kendini tutmak gibi kötü şey yok,,
canım ya ben dün ayşenin heberini aldıktan sonra fazla okuyamadım konuları,, kaçırdığım bişeymi var sen neden ağladın canımm:teselli:

canım bende dün aşılamamın onuncu günüydü fakat leke gördüm onun için bayağı ağladım ne yapalım kısmet değilmiş ama çok umutluydum ama olmadı :çok üzgünüm:

canım bende dün aşılamamın onuncu günüydü fakat leke gördüm onun için bayağı ağladım ne yapalım kısmet değilmiş ama çok umutluydum ama olmadı :çok üzgünüm:

canım benim o yerleşme kanamasıdıra.s,, benimde ilk aşılamamda böle olmuştu fakat hamileydim ,, sıkma canını pozitif ol canım benimma.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…