canım benimde ilk gebeliğimde çok gazım olmuştu normal...sen yarın sabah bir test daha yap...
canım ya üzüldüm keşke tutsaydı ama herşeyde bir hayır var belkide bu ay doğal yollardan gelir meleğin ...umudunu sakın kaybetme tatlım...
canım neden bekliyorsun bir test yap...inşallah hamilesindir ...
Test yaptım.sonuç negatif:))))
merhaba kızlar nasılsnız ?
heja hayırlısı olsun ama lekelenmeden sonra hamile olanlda oluyor inşallah seninde öyledir
cerensesil inşallah hamilesindir
slm arkadaşlar benimde eşimde sorun var aşılamayı önerdi doktor bizde bu ay başlıcaz 18 şubatta gidicem aşılamadan önce ilk muayne etceklermiş ben tabi eşimide spermioram testi yapacaklar ilk biraz kötürydü inşallah şimdiki yükselir canlarım belkide aşılamaya bile gerek kalmaz inşallah üzülmekten korkuyorum vallahi allah herkese versin
hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim tedavini kolay eylesin sonucunda yüzünü güldürsün inşallah aşılamaya gerek kalmadan anneine bir süpriz yapar burada hepimizin kocişlerinde sorun ama şimdi 41. hamilemizi bekliyoruz kısmet vakti saati gelince rabbim nasip ediyor
allah hepimize birden nasip etsin canım ben çok heycanlı bir insanım birazda kafaya takan biriyim eşimin üzüldüğünü görünce bende üzülüyorum onu çok seviyorum canım spermiogram testini yaptırayım sizinle paylaşcam bana dua edin canım birazda korkuyorum hsg cektiren var mı nasıl birşey
canlar ya sabahtan beridir yazılanları okuyorum hepimiz çok üzgünüz hejacım canım inş bir daha ki sefere...........kızlar ya resmen savaştan yenik çıkmış gibi hissediyorum ve hiç bişey canım istemiyor...hadi aranızdan biri çıksın da umudumuzu ayaklandırsın ltf böyle devam ederse içten içe çöküş yaşıcam bu da benim için hiç iyi olmaz
canım çok sağol evet hayırlısı olsun bakalım yarın da gelmesse bir tahlil yaparım ama zerre kadar umudum yok yinede allahtan umut kesilmiyor :Saruboceq:
Test yaptım.sonuç negatif:))))
heja ümidini kesme cano ama şunu unutma sakın şüpheleniyorken ilişkiye girme ben bir kere 7 gün geciktim 7.gün afedersiniz ilişkiye girdim öbür gün ader oldum doktora gittiğim zaman bunu söledim aslında hamile kalmışım ama ilişkiye girip döllenen yumurtaları bozmuşum anlatabildim mi yani sıvı yeniden cıkmış
umutsuz olma rabbim bilir o istedikten sonra inşallah hamilesindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?