Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zeynebim canım benim çok sağol bitanem evet her şeyde bir hayır vardır zaten bebik isterkende hayırlısını ver allahım diyorum demek daha zamanı var inşallah doğal yoldan olur canım :CüvCüv:

merhaba kızlar nasılsnız ?
heja hayırlısı olsun ama lekelenmeden sonra hamile olanlda oluyor inşallah seninde öyledir
cerensesil inşallah hamilesindir

merhaba kızlar nasılsnız ?
heja hayırlısı olsun ama lekelenmeden sonra hamile olanlda oluyor inşallah seninde öyledir
cerensesil inşallah hamilesindir

canım çok sağol evet hayırlısı olsun bakalım yarın da gelmesse bir tahlil yaparım ama zerre kadar umudum yok yinede allahtan umut kesilmiyor :Saruboceq:

slm arkadaşlar benimde eşimde sorun var aşılamayı önerdi doktor bizde bu ay başlıcaz 18 şubatta gidicem aşılamadan önce ilk muayne etceklermiş ben tabi eşimide spermioram testi yapacaklar ilk biraz kötürydü inşallah şimdiki yükselir canlarım belkide aşılamaya bile gerek kalmaz inşallah üzülmekten korkuyorum vallahi allah herkese versin

heja ümidini kesme cano ama şunu unutma sakın şüpheleniyorken ilişkiye girme ben bir kere 7 gün geciktim 7.gün afedersiniz ilişkiye girdim öbür gün ader oldum doktora gittiğim zaman bunu söledim aslında hamile kalmışım ama ilişkiye girip döllenen yumurtaları bozmuşum anlatabildim mi yani sıvı yeniden cıkmış

hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim tedavini kolay eylesin sonucunda yüzünü güldürsün inşallah aşılamaya gerek kalmadan anneine bir süpriz yapar burada hepimizin kocişlerinde sorun ama şimdi 41. hamilemizi bekliyoruz kısmet vakti saati gelince rabbim nasip ediyor

allah hepimize birden nasip etsin canım ben çok heycanlı bir insanım birazda kafaya takan biriyim eşimin üzüldüğünü görünce bende üzülüyorum onu çok seviyorum canım spermiogram testini yaptırayım sizinle paylaşcam bana dua edin canım birazda korkuyorum hsg cektiren var mı nasıl birşey

anlıyorum canım inşallah yükselir keçiboynuzu kürü kullan istersen eşine ben rahim filmi çektirdim ama anestezi aldım hiçbişey hissetmeden yapıldı o yüzden bişey diyemicem

bizde 2 şubatta 3 kalite 1 embiryo ile şansımızı denedik olmadı hastahaneden ağlayarak ayrıldım ama şimdi daha iyiyim ara sıra krizlerim geliyo ama yapacak bir şey boyle yaşamaya alışmayız her şeye rağmen hayat devam ediyo

canım aramıza hoş geldin dilerim tez zamanda kavuşursun meleğine canım valla zaten ben dün ilişkiye girdikten sonra leke gördüm yıkıldım ve şuana kadarda adetim gelmedi aslında haklısın adet yaklaşırken ilişkiye girmemek gerekiyor tövbe bir daha yanıma yaklaştırmam yeter ki gelsin bebişim :CüvCüv:

Kızlar hızlı prog. motility (a), 19,5
morfoloji WHO 11,3
konsantrasyon 68,800,000

nasıldır kızlar? Sizler bunları doktorlardan daha güzel açıklıyorsunuz:)) bu rapora göre ne yapmamızı tavsiye edersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…