Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben urfadayım ama antepte özel bir doktorum var olursa bidaki ay onun muayenesinde yapmayı düşünüyorum ama bana ankara dışındaki aşılamalar tutmaz diyorlar.........içim oyuzden rahat degil.

kızlar iyi geceler,ben geldim

canım ya biz burada birbirimize verdiğimiz destekle bunlarıda aşacaz ben inanıyorum ki birbiirmize karşı duydugumuz sevgi samimiyetin gücü aşacaktır bütün engelleri ve bir gün diliyorum o gün çok geç kalmaz hepimiz bebişimizi kucagımıza alıcaz.... birbirimizi tanımasakta görmesekte sevgilerin engel tanımadıgını işte o anda daha iyi anlıcaz

ben urfadayım ama antepte özel bir doktorum var olursa bidaki ay onun muayenesinde yapmayı düşünüyorum ama bana ankara dışındaki aşılamalar tutmaz diyorlar.........içim oyuzden rahat degil.

canım kısmetse değil antep vatanımızın heryerinde tutar tutmucaksa da ankara dahil tutmaz o zaman herkez ankaraya giderdi aşılama ve tüp bebek için öyle değilmi sen inancını kaybetme ve inş tez zamanda bebişini kucagına alırsın canım :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım olurmu ankara dışındaki aşılamalar tutmaz diye bir şey yok benim eltim mardin de yaptığı aşılamayla üçüz hamile kaldı bence nasip

ii geceler canım:)ben atrık sık sık burada olacağım

tatlım bende önceden senin gibiydim kimseyle bişey konuşamaz konuşsamda tatmin olmazdım..... tobiğimizde derdimiz aynı olunca inan daha iyi anlıyoruz birbirimizi birde bütün kızların samimiliği varya nasıl da unutturuyor sıkıntılarımız neyse bakalım canım tekrar hoş geldin aramıza Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

kızlar iyi akşamlar nasılsınız.heja canım moraller nasıl bide hamile oluyormuşsun ne büyük bi süpriz olur dimi senin için.işallah öyle olur.

insan sadece kendisi bu sorunları yaşıyor zannediyor ve bu halimle asla benim çocuğum olmaz diyor.ama gördümki benim gibi hatta benden daha zor durumda olanların bile allahın izniyle çocuğu olmuş.işte bu yüzden buradayım.benim gibi sorunları olan insanlarla birlikte olup konuşmak çok güzelll.iyiki geldim:teytey::dance:

dilerim canım bir gün senin de hamiş haberini alırızda halayını çekeriz işte böyleeee :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…