heja canim sen daha adet olmadin oylemi
insallah lekelenmelerin sebebi bebisinin yerlesmesidir canim
Kimse değerlerin ne anlama geldiğini bilmiyor mu kızlar?
heja canım hakkında hayırlısı olsuun....duaları seninle canım...
diyarbakırda nerde yaptın aşılamanı?
bizde 2 şubatta 3 kalite 1 embiryo ile şansımızı denedik olmadı hastahaneden ağlayarak ayrıldım ama şimdi daha iyiyim ara sıra krizlerim geliyo ama yapacak bir şey boyle yaşamaya alışmayız her şeye rağmen hayat devam ediyo
ben urfadayım ama antepte özel bir doktorum var olursa bidaki ay onun muayenesinde yapmayı düşünüyorum ama bana ankara dışındaki aşılamalar tutmaz diyorlar.........içim oyuzden rahat degil.
ben urfadayım ama antepte özel bir doktorum var olursa bidaki ay onun muayenesinde yapmayı düşünüyorum ama bana ankara dışındaki aşılamalar tutmaz diyorlar.........içim oyuzden rahat degil.
hejacım sen nasıl oldun dilerim iyisindir
ii geceler canım:)ben atrık sık sık burada olacağım
canım sağol ama iyi değilim çok karnım ağırıyor beklemekten başka çaremiz yok
canım sağol ama iyi değilim çok karnım ağırıyor beklemekten başka çaremiz yok
tatlım bende önceden senin gibiydim kimseyle bişey konuşamaz konuşsamda tatmin olmazdım..... tobiğimizde derdimiz aynı olunca inan daha iyi anlıyoruz birbirimizi birde bütün kızların samimiliği varya nasıl da unutturuyor sıkıntılarımız neyse bakalım canım tekrar hoş geldin aramıza Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
insan sadece kendisi bu sorunları yaşıyor zannediyor ve bu halimle asla benim çocuğum olmaz diyor.ama gördümki benim gibi hatta benden daha zor durumda olanların bile allahın izniyle çocuğu olmuş.işte bu yüzden buradayım.benim gibi sorunları olan insanlarla birlikte olup konuşmak çok güzelll.iyiki geldim:teytey::dance:
kızlar iyi akşamlar nasılsınız.heja canım moraller nasıl bide hamile oluyormuşsun ne büyük bi süpriz olur dimi senin için.işallah öyle olur.
dilerim canım bir gün senin de hamiş haberini alırızda halayını çekeriz işte böyleeee :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?