Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnmm hem çoookk sevindim hemde şaşırdım sen bugün testmi yapıcaktın benmi kaçırdım

Allahım sana şükürler olsun rabbim:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:Saruboceq: :Saruboceq:
:dance: :dance: :sm_cool: :sm_cool:

canım bekliyorum haberinii...hihoyyyt

inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaa süper ya. allahımım bir mucizesi dahaişte şahit oluyoruz burada canım ya çoksevindim.yavruların kardeşlerini göndrdi sana. allahım bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah canım. :teytey::teytey::teytey:

Hayır bugün test falan yapmayacaktım kızlar normal yolla tedavi falan beklenti yoktu sigaraya başlamıştım bugünden itibaren içmiyomm yavrum içinnn
öylesine idrar teti alayım dedim çıkmazmı elim ayağım titredi sonra 1 tane daha 1 tane daha sonra eşim gelice hastaneye gittik sonuç şaşırtıcıydı 953 şükürler olsun
Kızlar bu ggerçekten mucize yaşadıklarımı siz biliyorsunuz
Rabbim öncelikle sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
ve sizlere en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsınnnnn
iyi varsınız hepinizi seviyommmmmmmmmmmm

Canım çok ama çok sevindim...

Değerin çok güzel,çoğul gebelik olmasın...

Belki meleklerin kardeşlerini yollamışlardır..Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah canım..:1hug:

Allahım ne olur :Saruboceq:mucizeni bizlerede gönder:ecrin_bebek: sağlıcakla:Saruboceq:
hayırlısıyla rabbim:Saruboceq: :Saruboceq:

Badem Rabbim inşallah sanada bu şeklide yaşatır meleklerim kardeşlerini gönderdi kuzularım gçnderdi kardeşlerini Sende inşallah tedaviye kalmadan kalırsın dr bana doğumdan sonra korun dedi ama korunmamıştım açıkçası 9 ay bitti 10 aya giriyorum kaybedeli ne diyeceğimi bilmiyoum bilemiyorum

Ve tüm arkdaşlarım hepiniz çok samimi çok yürektensiniz Rabbim sizlerinde içinin biliyor eminim sizlerde bu duyguyu yaşayacaksınız.
Şimdi tek istediğim sağlıkla kucağıma alabilmem iş artık bundan sonra başlıyor benim
HERŞEY ÇOCUK İÇİN
delikafadulden
delikafadulden

geçen ay 22 de olmuştum ama benim hep öne gelir aralık 26 oldum ocak 22 ve bugün ayın 24 geçen ay 31 çekti :)))

kız her ey çocuk için diye diye yaptın yapacağını iyi çalışmışsın helal sana

yagmurum canım benımmm... cok sevındımm.rabbım tamamanı erdırsın..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tam bır mucızeoldu...

EE eşim o zaman boşuna mı demişti tembelleri işten çıkarıcam iyi çalışanların maaşını artırcam süprizi yapanada prim vericem
Şaka maka oldu
belirti melirti yok kızlar adet belirtisi gibi hafif kasılkarım batıyo o kadarrr :1hug:

a.s.

ne güzel bir haber aldım iyiki açmışım pc yi balımı merak ettim açtım sürpriz haberi duydum..ALLAHIM sana şükürler olsun bizede yaşat bu güzelliği AMİİNN İNŞALLAH...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…