- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
Kızlar bu bir mucize bugün test aldım iki çizgi çıktı kan testine gittim 953
Rabbime şükürler olsun ne diyim ağlıyorum hala heyecanlıyım bişey yiyemedim nasıl oldu İŞTE RABBİM OL DEDİ
sizlere umutu olsun ne olur benim için dua edin sağlıkla kucağıma alyım
inanamıyorummmmmmmmm
yavrum kardeşlerini gönderdi hemde bir süpriz senağlama
y:teyt:teyte
gayecim sen ümidini hiç kaybetme canım ümitsizliğe kapılma olsanda adet oldum deme hep ümit et bekle ben gibi bekleyenler gibi ümidini kesme sende bende bizim gibi isteyenlerde allahın izniyle anneliği tamacak canım benim hep dua edelim
Rabbime şükürler olsun ne diyim ağlıyorum hala heyecanlıyım bişey yiyemedim nasıl oldu İŞTE RABBİM OL DEDİ
inanamıyorummmmmmmmm
benım bıraz canım sıkıldı...esımın aılesınden yıne gıcık oldum...
yazayım da buraya rahatlayım..senağlamasenağlama
ben amelıyat olduktan sonra kaynanaya kalktım hızmet ettım..sonada
ne aradı ne sordu benı..:mymeka:
şimdı ogrendımkı..
ortancı eltım grıp olmus....meger kadın kac gundur ona bakıyormus..
bebelerde varyaa..
kayın peder felan hep ordalarmıs....
bır haftadır hıc arayıp sormadılar..meger nedenlerı varmıs..tansınıyonun yukseltıp hastanelık eden gelınıne bakıcılık yapıyorlarmıs..
acep benım bebek gelse bana oyle yaparlarmıydısenağlamasenağlamasenağlama
gorumcemle samımıydık o bıle aramadı ya 1 hafta boyunca..meger o da orda yegenını gezdırıyoormus..annesıne zor olmasın dıyeesenağlamasenağlamasenağlama
kıskanclık degıl ama cok zoruma gıdıyor....
benım kendı akrabalarım hergun arayıp sodulardı..
inanamıyorummmmmmmmm
EE eşim o zaman boşuna mı demişti tembelleri işten çıkarıcam iyi çalışanların maaşını artırcam süprizi yapanada prim vericem
Şaka maka oldu
belirti melirti yok kızlar adet belirtisi gibi hafif kasılkarım batıyo o kadarrr :1hug:
a.s.
bak sende çözdün sende çıkar tansiyonunu bak nasıl kıymetli oluyon.a.sduygusuz kadın bebğini kaybetmişsin nasıl ağlanacak ne varmışşşşşş.ne biçim anne bilmiyormu neler çektiğinizi..:çok üzgünüm:elden ne gelır hep esıme derdım bızm bebk onlar ıcın kıymetlı olmaz derdım oylede oldu..
kurtaj sonrası cıktıgımda esım ve ben aglıyorduk..kadın dıyorkı..ne varmıs bunda nıe agıyonuz dıye..guya ben cok sabırlıymısım hıc beklemesmız benden boyle aglama tepkısı verecegımı..aglanackl bıseyde yokmus ortadasenağlamasenağlama
laf soksam ne ıse yarayacak yapmadıgım sey degılkı..yapıyorum ama hep densızlık yapıyor.
gercı hos buyuk eltım tup bebek yaptırdı ona bıle gıtmedıkkı kadın..ben nıye alınorsam..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
tansıyonunu cıkartsam banada ıyı davranırmı acaba:uhm:
cucum ümidim yok tu ki size söyleyeyim çünkğ hayatımda ilk defa 2 ay önce gecikti adet oldum 6 gün gecikmeyle geçen ay normal zamanında oldum bu ayda gecikti bişey yoktur dedim ama bi umut yapayım tek çizgi göreyimde rahat rahat hayatıma devam edeyim dedim şok geçirdim elimayağım titredi ağladım ağladımm işte öyle canlarım şimdi banyoya giriyorum tekrar gelicem
inanamıyorummmmmmmmm
inanamıyorummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?