Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım gözünüz aydın olsunsıraylan topikteki tüm kıslara nasip etsin inşş:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayyy günün bombası bizlerin için yeni umut yağmurum tebrik ediyorummmm

amin canım inşallah sağol.a.s.

inanamiyorum yaaaa:lepi:
nan ne ara kaldin sen,daha sabah laklak edioduk,bisey demedin test falan:lepi:
ay yaaa,soktayim,mucize bu..icim kipir kipir yagmurum ya,nasil sevindim anlatamam:hooray:
:teytey::dance::dance::teytey:

Kesinlikle yani günün bombası hayret edilir di mi hiç düşünmezdim burdaki mucizeleri okurken bir gün başıma geleceğini :1shok:
şaşkınım hamileleik psikolojisi şimdiden bastı beni Allah yardımcım olsun
asıl iş şimdi başlıyor benim için çok dikkatli olmam lazım daha tedbirli umarım sağlıkla alırım yavrumu :Saruboceq:
Umarım tez zamnada yaşarsınız kızlar bu duyguyu

canım insana kötülük eden yarar...sen saygını koruyorsun yaptığına bak.hep böyledir.susmayacaksın gerektiğinde cevabını vereceksin bak gör o zaman nasıl sensin diyor... ..allahım ya valla bu kaynanalara iyilik yaramaz.bak tansiyonu yükseltmiş eltin, nasıl bakıyor gelinine..çocuk meselesine geldimi veren allah almasınıda bilir.alan allah vermesinide bilir..asıl senin ihtiyacın var yanında olmalarına neyse boşver inan üzülmeye değmez.bir gün anlarlar ama iş işten geçmiş olur..

cucum ümidim yok tu ki size söyleyeyim çünkğ hayatımda ilk defa 2 ay önce gecikti adet oldum 6 gün gecikmeyle geçen ay normal zamanında oldum bu ayda gecikti bişey yoktur dedim ama bi umut yapayım tek çizgi göreyimde rahat rahat hayatıma devam edeyim dedim şok geçirdim elimayağım titredi ağladım ağladımm işte öyle canlarım şimdi banyoya giriyorum tekrar gelicem

YAĞMURCUĞUM TEBRİK EDERİM CANIM:teytey:ÇOK SEVİNDİM DARISI BAŞIMIZA:lepi:

Herkese hayırlı geceler canlarım,görüşmek üzere kedinize ii bakın.

canım ya :teytey::teytey::teytey:ne kadar çok sevindim anlatamam:teytey::teytey::teytey:
gerçekten mucize oldu:sm_cool::sm_cool:

allah tamamına erdirsin canım...

bak sende çözdün sende çıkar tansiyonunu bak nasıl kıymetli oluyon.a.sduygusuz kadın bebğini kaybetmişsin nasıl ağlanacak ne varmışşşşşş.ne biçim anne bilmiyormu neler çektiğinizi..:çok üzgünüm:

yağmurcan canım gözün aydın allah tamamına erdirsin.darısı hepimizin başına..:teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::sm_cool:

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı durumum aynen bu şoktayım ağzım açık kaldı bir karış.....canıııııııııııım tebrikler....Rabbim tamamına erdirsin çoooooook sevinçliyiz çok :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Son düzenleyen: Moderatör:
yağmurcum tebrikler canımm ,,,inanamadım yaa,a.s. şaka gibiii bu gerçekten bir mucize,ikizlerin kardeşlerini göndermiş sonundaa,,,senağlama senağlama senağlama senağlama ayyy hem ağlıyorum hem yazıyorumm Allahm ne büyüksün sensenağlamaRabbim bu sefer hayırlı sağlıklı şekilde tamamına erdirir inş.....:Saruboceq:

ayyy canımmm yaaa şükürlerrr olsunnn Rabbimmm kucağına aldığın günleri göstersin haberini alır almaz kutlamak istedimmm ..gerçekten meleklerin kardeşlerini gönderdi sana seninde bir mucizen var artık Allahım kucağına aldığın günleri göstersin KÜÇÜK ANNE :teytey::teytey::teytey:

DARISI BEKLEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIN BAŞINA İNŞALLAHHH :Saruboceq::Saruboceq:

yağmur canım okuduğumda gözlerime inanamadım nasıl sevindim anlatamam hihoyyyt gerçekten rabbim çok büyük sanada mucizeni gönderdi çok şükür darısı bizlerin başına

[sıze="2"]rapunzelimm canımmm basit insanların söylediği yaptığı şeylerle kendini üzme bitanem sen onlar karşısında güçlü ol ki seni sözleriyle yada hareketleriyle ezmeye çalışmasınlarr ben inanıyorum ki senin mucizende tekrar gelicek annesine lütfen kendini toparla ve bu tip insanlar yüzünde göz yaşı dökme [/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…