Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah razı olsun hepinizden kızlar çok sağolunnnn çok güzel şeyler yazıyosunuz teker teker çoğalıyoruz haydi bakalımmm hihoyyyt

iyi akşamlar kızlar...yağmurcan canım tebrik ederim,ben yazılan kısımlara çok eşilk edemesem de sürekli okuyor ve takip ediyorum senin ne kadar istediğini de biliyorum o yüzden çok sevindim senin adına sağlıcakla kucağına alırsın inşlllah.. bizlere de dua etmeyi unutma.. bi de belirti ve değerleriniz nasıldı yazabilirsen bizede umut olur inşallah.

çok sağol cnm belirti melirti yok inanın ne adet nede hamişlik çok az kasıklarda arada batma oda az yani
değerim 953.28 çıktı hafta sonu doktora gidicem inşallah keseyide görürüz sırayla kalp atışlarını bebeğimi ay şaka gibi rüyada gibiyim biri benim cimciklesin yaa

yağmurcan çok ama çok sevindimmmm :))))) sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah :teytey: :teytey:

canıımmm nasıl sevindim anlatamam.Allahım bu sefer kucağına almayı nasip eder inşalllahhhhhh... ................................

hayırlı olsun
inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın ve inşallah allah bize de kısmet eder,
biz aşılama yaptırmadık testlerde sperm sayısı çok az ve hareketsiz sperm doktorun ilk planı tüp bebek
duanızı istiyorum arkadaşlar, artık kendi bebeğimi sevmek istiyorum.senağlama

canım allah yardımcın olsun....allahtan ümüt kesilmez...
inşalalh tez zamanda bebişin gelirde seversin:Saruboceq::Saruboceq:

:teytey::teytey::teytey:Yağmurummmmm canımm benimmmmm çok sevindinnn anlatamammm ben sana dedımmm nan adet geçiyo bebedir belkimmm:teytey::teytey::teytey:Tebriklerrr yağmurunn.Rabbiminn mucızeleriii sonsuzzzz...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:sm_cool::sm_cool:

canimmm cok sevindim tebrik ederim RABBIM saglikla kucagina almayida nasip etsin 9 ay saglikla gecsin insallah:Saruboceq:
okuyunca aklima hemen kocanin dedikleri geldi ALLAH im ne buyuksun sen adamin icinemi dogmustu nedelikafadulden
RABBIM hepimize bu duyguyu hayirli zamanda saglikla yasatsin insallaha.s.:Saruboceq::Saruboceq:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bu ne guzel haber, yagmur tebrik ederim insallah allahim kucagina almayai nasip eder, sana annelik çok yakisacak eminim

yağmurrr çok sevindim .. Allah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.. Allah nazarlardan saklasın .. uzun ömürler versin.. ohooo daha edilecek çok dua var.. yazmakla bitmez.. ümidin yokken geliverdi bebişin.. kendine çok iyi bak.. fazla da üzerine düşme yine.. Allah'ım ne büyüksün.. şükürler olsun.. hepimizin yardımcısı ol yarabbim :Saruboceq: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

tulincim nbr canım nasılsın hiç sesin soluğun çıkmıyo küsmüyüz

iyiyim eminecim.. bugün işlerim vardı giremedim.. senin gördüğünde de geçmişi okuyordum sanırım.. çıkmıştım yeni gördüm mesajını.. Şeniz

ümidini kaybetme canım.. bak ne mucize oldu yağmur hamile.. varikosel var mı ? ameliyat oldu mu eşin?

nbr tulincim bakiyorum sende oyunlara bubble takiliyormussun, bende hastalik oldu -tatlicadiarzu-

iyiyim ayşe.. sen nasılsın yerimseniben yaa sorma senden bulaştı aslında.. sen oynarken görmüştüm.. o gün bugündür oynuyorum.. senin puan kaç yerimseniben

OOoooo süpersin canım.. ben henüz o kadar aşama kaydedemedim.. 269. muymuşum.. ilerliycem delikafadulden

yavas ve emin adimlarla ilerliyosun desene :))
ya manyak bisey bi ara ruyama bile girdi -tatlicadiarzu-

evet canım aynen öyle.. şimdi 69, bin bilmem kaç yaptım.. gözlerim ağrıdı beee -tatlicadiarzu- iyi gezeler ayşecim.. öptüm seni Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…