Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kıslar kullanıcı adımı değiştircem ama nerden değiştircemi bulamadım..geçen bulmuştum ama şimdi kaybettim.:uhm:

ANNESİNDEN BEŞİNE

Canım yavrum ne kadar özlemiştik seni.tam 7 seneden sonra evimize mutluluk ,neşe getirdin.Baban bana bakarken gözlerinin içi gülüyordu çünkü biliyordu ki;sen vardın içimde..Sana kalbimin en güzel köşesini ayırdım,birbirinden güzel çiçeklerle donattım..Ama sen kalamadın benimle bitanem..Sen gittin gideli kalbimde sana ayırdığım köşedeki çiçeklerimin hepsi soldu..Ancak yine sen gibi tatlı mı tatlı bir kardeş göndermeden ordaki çicekler açmıyacak sanırım..Canım yavrum biliyorum ki inşş babanla beni cennette bekliyor olacaksın..SENİ ÇOK ÖZLÜYORUMM BİTANEMMM...
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

BEBİŞTEN ANESİNE

Canım anneciğim ne olur artık üzülme..Bende biliyorum beni ne kadar özlediğini ve istediğini..Hastanede beni senden aldıklarında ilk uyandIğın zaman sözlerin "BEBEĞİMİ NERDE GETİRSİNLER BANA" hala kulaklarımda çınlıyor..Annneciğim bende senin özlemini bilerek o kadar çok çaba gösterdim ki senle kalmak için..Her dua edişinde yeniden hayata tutunmaya çalıştım..Ama olmadı annemm küçük kalbim buna dayanamadı yenik düştü..Ama ben cennetle babamla seni bekliyor olacağım..Sana söz veriyorum anne babamla senin elini tutup orda hiç BIRAKMAYACAĞIMM..

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Canlarım geç yattım geç kalktım. İşlere de geç koyuldum. Ancak gelebildim. Ne var ne yok? Hemen geçmişe gidiyorum. Asude'den haber var mı? Hemen bakayımm. :dance:

senağlama

Son düzenleme:
kızlar slm nasılsınız bakalım bıraz geçmiş sayfalara bakacagım hamış arkadaşımız varmı dıye

canim insallah guzel haberlerle don

kızlar negatif kesinleşti

canim benim ya hakkinda hayirlisi buymus demekki
allahim insallah bir daha denemek icin guc verir

İyi akşamlar kızlar.....

iyi aksamlar canim

iyi akşamlar kızlar sabahtan beri merak ediyorum giremiyodum topiğe eşim evde bide tabiki görümcemin çocukları yanımda kalıyorlar ya anca iş güç yemek pazar alışverişi bu saatte girebildim birazdan tekrar yemek hazırlığıcokacimcoookne bu ya sadece gece ayrıldım baya sayfa birikmiş hafta sonu olmasına rağmen ikişer ikişer okuyorum aceleden eşim çarşıya gitti gelmek üzere o yokken bari bitireyim .....asude canım hakkında ne hayırlıysa o olsun canım üzülme desek boş biliyorum ama elden gelen bişey yok

Ayşe boşver tatlım yaa. Bırak kociş yapsın işleri. kaydirigubbakcemile3 Sen gez dolan eğlen. sositososito yerimseniben Moralini yükseltecek uğraşlar bul. a.s.

Canım haber gelmemiş senden. Olumlu ya da olumsuz bekliyoruz tamam mı? sengözlerimebaksanab a.s.

slm kizlar naasilsiniz?
ben iyiyim, rengi butun yil solgun belçikada bugun gunes parliyo bu yuzden bende mutluyum

asude canim hakkinda hayirlisi olsun

sabirsiz insallah guzel haberlerini aliris canim

asi nasilsini? sen simdi ikinci balayini yasiyorsundur :jeyyar:

Sağol tatlımm. Allah razı olsun. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah. :Saruboceq: İnşallah Allahın izniyle hamişş kalırım. :CüvCüv:

Canım tam zamanında yani. Tüh tam da taşınacak zaman bulmuşlar. :roflol: Neyse yine senden haberimiz olacaksa buna da şükür. Siz de ihmal etmeyin lütfen. Hemen bağlatın. İnşallah sonuç pozitif olur da oradan öğreniriz. Sonra sen gelince doya doya kutlarız. :teytey: :teytey:

nevrom canım ıyıym işte geçen hafta adet oldum ama kıs yuzunden heralde parça parça oldu bıraz benı korkuttu açıkçası bıde ilişkıden sonra bende yanma oluyor neden acaba canım dr gıtmek ıstemıyorum bıktım kendımı dınlendırcem nevrom yenı topıgıne gırdım çok guzel hayırlı olsun bıtanem:1hug:a.s.a.s.

burda birbirimizi tanımadan kaynaşıyoruz açıkçası.. sende çok şey bulucaksın burda minikserçe..

harzem araba alarmı çok mühim olmazsa olmaz çok ayıp etmişsin kocişine kaydirigubbakcemile3
tabi canım önemli bir konu bizim için olmazsa olmaz ayıp ettiğimim farkındayım amma birazda ben gıcıklık yapayımlülülülülülü

iyilik canim ya haklisin valla ikinci balayi bizim icin
:jeyyar:
sen nasilsin heycan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…