kızlar ya ben bugün klomen ilaçını kullanmaya başladım bende baş dönmesi miğde bulantısı var kızlar birde adetimin rengi kahverengi gibi çay içiyorum acı gibi geliyor sizce ilaçtan mı yoksa bir başka rahatsızlığım mı olabilir klomen ilaçı böle belirtiler gösterir miacil cvy lütfen kafamı kaldıramıyorum bazen yastıktan
:jeyyar:Yine yanlızsınn yakaladımm senii hiçbiryere kaçamazsın ezerimm seni:roflol:
Bu ay dr gidiyosunn .:mymeka:Vajinal usg korkmak yokk tamam:mymeka:Ağlamakta yok
:icecream:Ben artık aştım kendimi korku falan kalmadıı .Çarşamba tadına bakıcam tekrar:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:roflol::roflol::roflol:
kızlar size bi haberim var biz interneti üst kat komşumuzdan alıyoruz onlar taşınıyolar bir kaç gün internetimiz olmayacak internet bağlatıcaz birkaçgüne kadar.. sizleri habersiz bırakmamak adına nur_erdem adlı arkadşımdan rica ettim eğer olumlu olursa hamileyim topiğinde başlık açıcak benim adıma kızlar oradan bakabilirsiniz sizleri çok özlücem
Sevcanımm hiçç korkma canımm çok mannak bir alet bu yaa çokk sevdim ben bunu.:jeyyar:
Ciddi diyom bak :jeyyar:
Kızlar doğru söylemiş korkulcak hiçbirşey yokmuş :jeyyar:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/252579-klomenin-bize-yaptigi-yan-etkileri-paylasalim.html
:1hug::teselli:Canım bu şikayelerin aynısı hatta daha fazlasııı bende oldu.3GÜN önce doktorla konuştumm.Doktor yapabıllır hatta kusma bile olabilir dedi:1ninca:Sebebsiz ağlamalar herşey linke bakarsan görürüsün.Ama bu ay 3.ayım benim mesela 4 gündür içiyorum 3 tane allahıma şükürlerr olsunkisenağlamabulantım olmadııı :):sm_cool:
:roflol::roflol:Biliyorumm sevcannn nette kalın olanı bulamadıgım ıcın bunu ekledim işte korkmayasın diyekaydirigubbakcemile3Balım o alet bu alet mi?
Bununla mı bakıyolar hakkatten?:uhm:
Çok inceymiş.lülülülülülü
Benim gördüğüm böyle değildi bunun 3 katı kalındı.:çok üzgünüm:
kızlar negatif kesinleşti
vallahi ölüyorum kızlarrr bugün daha yeni başladım öbür günleri düşünmek istemiyorummm
testi pazartesiye erteledik canımsabırsız özliycez seni.
Fazla uzun sürmez inşallah...
Ayy inşallah hamilesindir.Bugün yaptırıcakmıydın test?
Ben artık ikide birde gidip hamilelik topiğine bakarım artık senden haber var mı diye.
günaydın kızlar nasılsınız? kociş test yaptırmaya gittide bi bakiim bizim şekerler naapıyo dedim bende 12 de hastaneye gidecem umarım bu kez bi terslik çıkmaz hayırlısıyla sonuçlar güzel çıkar, canlarııım dua edin olurmu bizim için öpüyoru m hepinizi öğleden sonra girer sonuçları aktarırım size hoşçakalın....
günaydın kızlarrr bugün benim moral biraz bozuk adet oldum ama adetim eskisi gibi değil rengi kahverengi gibi ve eskisi gibi fazla olmuyorum acaba ilaç kullanıyorum ondan mıyki bilemedim ya
Sevcanımm hiçç korkma canımm çok mannak bir alet bu yaa çokk sevdim ben bunu.:jeyyar:
bende çok sevdim arada bir buluşmadan yapamıyoz artıkkkaydirigubbakcemile
kızlar negatif kesinleşti
durmak yokk herşey bebiş için çalışmalara devammm
kızlar ya ben bugün klomen ilaçını kullanmaya başladım bende baş dönmesi miğde bulantısı var kızlar birde adetimin rengi kahverengi gibi çay içiyorum acı gibi geliyor sizce ilaçtan mı yoksa bir başka rahatsızlığım mı olabilir klomen ilaçı böle belirtiler gösterir miacil cvy lütfen kafamı kaldıramıyorum bazen yastıktan
canım bende kullandım klomen ama bende böyle bir yan etki yapmadı herkesin bünyesi farklı demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?