Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ya ben bugün klomen ilaçını kullanmaya başladım bende baş dönmesi miğde bulantısı var kızlar birde adetimin rengi kahverengi gibi çay içiyorum acı gibi geliyor sizce ilaçtan mı yoksa bir başka rahatsızlığım mı olabilir klomen ilaçı böle belirtiler gösterir miacil cvy lütfen kafamı kaldıramıyorum bazen yastıktan

Emineciğim klomen hakkında hiç bilgim yok,zor bir durumdaymışsın, Allah şifanı versin inşallah.

Ben biraz çıkıyorum canlarım kendinize iyi bakın bol hamişli günler diliyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/252579-klomenin-bize-yaptigi-yan-etkileri-paylasalim.html
:1hug::teselli:Canım bu şikayelerin aynısı hatta daha fazlasııı bende oldu.3GÜN önce doktorla konuştumm.Doktor yapabıllır hatta kusma bile olabilir dedi:1ninca:Sebebsiz ağlamalar herşey linke bakarsan görürüsün.Ama bu ay 3.ayım benim mesela 4 gündür içiyorum 3 tane allahıma şükürlerr olsunkisenağlamabulantım olmadııı :):sm_cool:

Annaa balım beni korkutmaya gelmiş.:tomato:
Ama korkutamadın kii...lülülülülülü
Mesajını şimdi görüyorum daha.
Bakıcaz bi gün bizde tadına.:jeyyar:

sabırsız özliycez seni.
Fazla uzun sürmez inşallah...
Ayy inşallah hamilesindir.Bugün yaptırıcakmıydın test?
Ben artık ikide birde gidip hamilelik topiğine bakarım artık senden haber var mı diye.

Sevcanımm hiçç korkma canımm çok mannak bir alet bu yaa çokk sevdim ben bunu.:jeyyar:
Ciddi diyom bak :jeyyar:
Kızlar doğru söylemiş korkulcak hiçbirşey yokmuş :jeyyar:

Balım o alet bu alet mi?
Bununla mı bakıyolar hakkatten?:uhm:
Çok inceymiş.lülülülülülü
Benim gördüğüm böyle değildi bunun 3 katı kalındı.:çok üzgünüm:

tşkler canım ilgine

Balım o alet bu alet mi?
Bununla mı bakıyolar hakkatten?:uhm:
Çok inceymiş.lülülülülülü
Benim gördüğüm böyle değildi bunun 3 katı kalındı.:çok üzgünüm:
:roflol::roflol:Biliyorumm sevcannn nette kalın olanı bulamadıgım ıcın bunu ekledim işte korkmayasın diyekaydirigubbakcemile3

ay kızlarr ölüyorum galiba bu ne biçim ilaç enselerim bile ağrıyo inanın bana balsurat sende kullanmışsın peki bunun iğnesinide vuruyorlar mı canım doktor benim martın 11 gel dedi sence vurur mu iğneside varmışda

vallahi ölüyorum kızlarrr bugün daha yeni başladım öbür günleri düşünmek istemiyorummm

vallahi ölüyorum kızlarrr bugün daha yeni başladım öbür günleri düşünmek istemiyorummm

:teselli::çok üzgünüm::a015:Canım ilacın etkisi günlerce kalıyorr vücudda hormonlarr fazla çalıştıgı ıcın bu şikayetler yatırıyor ınsanı yattt dinlenn .Allaha emanet ol ...Allah yardımcın olsunn :Saruboceq:

sabırsız özliycez seni.
Fazla uzun sürmez inşallah...
Ayy inşallah hamilesindir.Bugün yaptırıcakmıydın test?
Ben artık ikide birde gidip hamilelik topiğine bakarım artık senden haber var mı diye.
testi pazartesiye erteledik canım
bugün yaptırsam bile pazartesi alabiliyomuşum .. kendi hastanemde sonucu hemen verirler ama çok pahalı 50tl den fazla.. kesin çıkacağını bilsem 100lirada veririm ama .. arkadaş pazartesi açıcak başlığı.. olumsuz olursa açmayacak
:çok üzgünüm:

sabırsız canım her zamanki gibi çok sabırlısın bekle canım..hakkında hayırlısı olsun tabii kide ama inşş hamişsindir canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..

inşş eşinin testi güzel çıkar canım dualarımız seninle:Saruboceq:

günaydın kızlarrr bugün benim moral biraz bozuk adet oldum ama adetim eskisi gibi değil rengi kahverengi gibi ve eskisi gibi fazla olmuyorum acaba ilaç kullanıyorum ondan mıyki bilemedim ya

canım moralini bozma inşş :Saruboceq:en kısa zamanda gelir bebişlerin..bak bebişlerin diyomm ikiz mi ne olacak acaba

asude hayırlısı buymuş canım.. Allah zamanı geldiğinde verecektir..

sabırsızım inş güzel haberler alırsın canım Şeniz

selam pinkrose!bana mesaj yazmışsın ben de cevapladım ama sanırım gitmedi,yeni üyeyim de heralde beceremedim yanıtlamayıjinemed de denemeyi düşünüyorum hatta kararımı verdim diyebilirim.hayırlısı artık senin sorun ne canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…