Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet yalnız kaldık.
Yalnız kalınca balsurat beni hep korkuturdu.kötükedihüso
Sen korkutma sakın.

:jeyyar:Yine yanlızsınn yakaladımm senii hiçbiryere kaçamazsın ezerimm seni:roflol:
Bu ay dr gidiyosunn .:mymeka:Vajinal usg korkmak yokk tamam:mymeka:Ağlamakta yok
:icecream:Ben artık aştım kendimi korku falan kalmadıı .Çarşamba tadına bakıcam tekrar:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:roflol::roflol::roflol:

kızlar size bi haberim var biz interneti üst kat komşumuzdan alıyoruz onlar taşınıyolar bir kaç gün internetimiz olmayacak internet bağlatıcaz birkaçgüne kadar.. sizleri habersiz bırakmamak adına nur_erdem adlı arkadşımdan rica ettim eğer olumlu olursa hamileyim topiğinde başlık açıcak benim adıma kızlar oradan bakabilirsiniz sizleri çok özlücem

canım inş güzel haberlerle dönersin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sabırsızlıkla beklicezz canım hoşçakal

Sabomm canım benimmm sabırsızlıklaaa güzell haberlerini bekliyorumm.Heyecanlıyımm çokk:sm_cool:Bir hamişş kall kudurucaz topikte halaylarr sonsuz inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

slm ben geldimmmmm
haftasonu diye pek kimsecikler yokk
sabırsız hadi bakalım güzel haberlerle dönersin inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

Sevcanımm hiçç korkma canımm çok mannak bir alet bu yaa çokk sevdim ben bunu.:jeyyar:
Ciddi diyom bak :jeyyar:
Kızlar doğru söylemiş korkulcak hiçbirşey yokmuş :jeyyar:

Sevcanımm hiçç korkma canımm çok mannak bir alet bu yaa çokk sevdim ben bunu.:jeyyar:
Ciddi diyom bak :jeyyar:
Kızlar doğru söylemiş korkulcak hiçbirşey yokmuş :jeyyar:

nedir bu alet canlarım?

selam kızlar.. sabah kalkmak zorunda da olsanız formunuzdasınız maşallah..

sevcancım ben özel hastaneye sormuştum.. sigorta karşılıyordu 200 tl katkı payı ödeyecektik.. amaaaa ben devlette çektircem ne para vereyim şimdi.. geçmiş olsun canım..

yağmurrr gördüklerimi söyledim tatliş.. ama bunun sonu senin gibi olmaksa süper.. kudurukluğa devam edeyim ben delikafadulden delikafadulden

can-iso hayırlı haberlerle dönersin inş. canım..

semiha şekeri kocişimi uyutuyorum ben o arada.. yemek sonrası genelde kestirir benim kociş.. bi yandan kızıyorum ama burda olunca da uyudukça kaldırmıyorum bazen kaydirigubbakcemile3 uyanık olunca pek duramıyorum.. kendileri geçiyor pcnin başına.. arada bana da sıra veriyor canım hakkını yemiyelim kaydirigubbakcemile3

minikserçe hiç sperm olmayanlarda tese ameliyatıyla arıyorlar.. bulunduğunda tüp bebek şansınız var.. dondurabilirsiniz spermleri..

sengözlerimebaksanabTanıştıralımm canım Vajinal ultrason :roflol::roflol:

Kız bilmezmiyim ben onu,sadece resimde test gibi birşey sandım,tüp bebek yaptırırken bıktım ondankafamçokkarıştı,ama gerçekten korkulacak birşey yok.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…