Evet yalnız kaldık.
Yalnız kalınca balsurat beni hep korkuturdu.kötükedihüso
Sen korkutma sakın.
:jeyyar:Yine yanlızsınn yakaladımm senii hiçbiryere kaçamazsın ezerimm seni:roflol:
Bu ay dr gidiyosunn .:mymeka:Vajinal usg korkmak yokk tamam:mymeka:Ağlamakta yok
:icecream:Ben artık aştım kendimi korku falan kalmadıı .Çarşamba tadına bakıcam tekrar:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:roflol::roflol::roflol:[/QUOTE
canım alemsin yaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ben geldiimmm
sende hoş geldin tatlım
kızlar size bi haberim var biz interneti üst kat komşumuzdan alıyoruz onlar taşınıyolar bir kaç gün internetimiz olmayacak internet bağlatıcaz birkaçgüne kadar.. sizleri habersiz bırakmamak adına nur_erdem adlı arkadşımdan rica ettim eğer olumlu olursa hamileyim topiğinde başlık açıcak benim adıma kızlar oradan bakabilirsiniz sizleri çok özlücem
kızlar size bi haberim var biz interneti üst kat komşumuzdan alıyoruz onlar taşınıyolar bir kaç gün internetimiz olmayacak internet bağlatıcaz birkaçgüne kadar.. sizleri habersiz bırakmamak adına nur_erdem adlı arkadşımdan rica ettim eğer olumlu olursa hamileyim topiğinde başlık açıcak benim adıma kızlar oradan bakabilirsiniz sizleri çok özlücem
Sevcanımm hiçç korkma canımm çok mannak bir alet bu yaa çokk sevdim ben bunu.:jeyyar:
Ciddi diyom bak :jeyyar:
Kızlar doğru söylemiş korkulcak hiçbirşey yokmuş :jeyyar:
nedir bu alet canlarım?
sengözlerimebaksanabTanıştıralımm canım Vajinal ultrason :roflol::roflol:
kızlar negatif kesinleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?