Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
albendende o kadar bende öyle insanları o anda boğasım geliyo. bende sınavım var deyip geçiştiriyorum herkese millet bilmiyoki ben neler çekiyorum. hayırlısı bakalım

hayırlısı artık vallaaa
benim bir tanıdıgım derkii çocuk için iyi düşünmek lazımm hazırsanız yapın der yoksa çıkınca geri sokmak gibi bir şansınız olmaz derrrrr
benimde bu laf hep aklıma gelirrrr:uhm:
bazende böyle deyip susturuyorumm yoksa yüz versemm nasıll yapıyosunuz da olmuyo anlat bakalımm demeye bile başlarlarr

hakkat ya.derler vallaha azcık ucundan anlatsan hepsi laf meraklısı zaten neler çıkarırlar neler

ama ben bazen kocişe diyorumki biz bişiyi yanlışmı yapıyoz acaba diyorum:roflol::roflol::roflol:

hakkat ya.derler vallaha azcık ucundan anlatsan hepsi laf meraklısı zaten neler çıkarırlar neler

ama ben bazen kocişe diyorumki biz bişiyi yanlışmı yapıyoz acaba diyorum:roflol::roflol::roflol:

ayyy hepimizde aynı muhabbet demekkiii
var biryerde biyanlışlık ama nerde dierimm bende
oda saçmalammaaa derrrr
:roflol::roflol::roflol:
neyse canım ben çıkttım eşim gelir işten birazdannn
yarın görüşmek üzereee
Şeniz

herkese ii geceleeeeeerrrr

xyz çook sevindim hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşlllhhhhhihoyyyt

mona rosa,yumurtaların toplanacakmış çok çok ii sonuçlar çıkar inşllh sağlıklı embriyolar sana sımsıkı tutunur inşllhhhh

adet gören arkadaşlar da umudunu yitirmesin allah büyük.isteyene verir bizlerin de elini boş bırakmaz.:Saruboceq:

:teselli:Canım herşeyde bir hayır vardır hep böyle düşün..Morelini bozma :1hug:Rabbim hakkında hayırlı zamanda vericek inşallahh.Boll bol dua et allaha sığın:Saruboceq::Saruboceq:

Canım özleden de konuştuğumuz gibi. Panik yapma. Kaldı ki öyle bir spermiogramla hemen tedavi demek yanlış olur. Bu tarz değerlendirme için. 1 ay arayla 2 spermiogram yapılmalı en az. yerimseniben a.s.

Amin canımmm inşallahh. Allah gönlümüze göre versin ama hayırlısı ile. Bizim özlemler artar dinmez. Taşıyabiliyoruz çok şükür. Arada canımız sıkılsa da birbirimize destek olarak. Birbirimizin halinden anlayarak. İyiki birbirimizi bulmuşuz. :1hug: :asigim:

Yarın için sana kolay gelsin canım. a.s.

Canım özeline yazdım...

-badem- canım hoşgeldinn. Neler yaptınız? :1hug: a.s.

Canım merhaba..Haftaya cumartesi tekrar gideceğiz ve ameliyat gününe karar verilecek..Bu arada akapuntur tedavisi de düşünüyoruz eşimle..senin tedavin nasıl gidiyor? bir süre sonra yumurtaların geliştiği için kasıklarda batma ve ağrılar olabilir..endişe etme...

jeyannd..

ağlattın beni...

bu aralar aşk şarkıları bile bana bebeklerimi hatırlatıyor................senağlama senağlama

Canım herşey yolunda yani. Planladığınız şekilde ilerliyorsunuz çok şükür. Akapunktur ne için canım?

Ben bugün 2. kez gonalF 200 vurdum canım. Yarın da vurup Pazartesi gideceğim. Yine kandan hormonlarıma bakacaklar. Ultrasona gireceğim. Bir de hemogram yapacaklarmış. Kısa protokol olduğu için çok yumurtanız olmaz dedi doktor. 7-8 taslak varmış sanırım. a.s.

Rahim ağzı yetmezliği durumu var ya bende canım..Akapuntur ile kaslarım için..rahim kaslarımı da etkileyecek..şu an ayrıntıyı bilemiyorum..

benim de kısa protokol olmuştu 7 yumurta çıkmıştı...6 sı olgundu...4 ü döllendi...3ü gerekli sayıda bölündü...2 si kaliteli biri daha az kaliteliydi...3 embriyo yerleştirildi..kaliteli olan 2 si zaten tutundu..kız bebek ve erkek bebek olarak....sonrasını biliyorsun....

bu kez elimden geleninde fazlasını yapmaya çalışacağım...

Sağol canım yardımların için. Baya fikir sahibi oluyorum yazdıklarınla. :asigim: :1hug:

Bilinçli ve kararlısın canım. Allahım inşallah yeniden bağışlar sana ve bu sefer sonuna kadar gidebilirsiniz dilerim. Dualarımız seninle. Acın bir yerlerde duyuyor elbet. Bizler üzülmeni hiç istemiyoruz. Ama üzülme de diyemiyoruz. Haksızlık etmek istemiyoruz. Yaşadıkların kolay şeyler değil. Acını paylaşıyoruz ve her zaman yanındayız. İnşallah yeniden sevineceğiz canım senin için. :1hug: a.s.

Allah razı olsun canım...

iyiyim nevrom sen nasılsın cnm misafirlerim vardı onları geçirdim bi geçmişi okuyim dedim ama kızlar döktürmüş yinekaydirigubbakcemile3 bu arada benim kırmızılar sinyalleri verdi geliyoo bu ay sökemedim nedense gerçi her ay böyle oluyo ama hiç bu kadar süründürmemişti :sm_confused:

Fadik ve Rylai sizler nasılsınız kızlar? a.s.
sağol bitanem iyiyimŞeniz
3 gündür yokdum...windovs kurmuştukya daha sonra nette problem çıktı anca bugün yapabildik....
maşallah 100 e yakın sayfa birikmiş:bbo: hepsini tam okuyamıyorum ama her sayfaya şöyle bir göz atıyorum...
birde merakla tedavin başlamışmı diye heyacanla okuyordumki tedavin hakkaında buraya yazdın...
bitanem tedavin hayırlı olsun....inşalalh bebişin gelir...allah yardımcın olsun....
senin bu tedavide pozitif sonuç almanı okadar çok istiyorumki...bunu sözlerle ifade edemiyorum:1hug::asigim:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…