albendende o kadar bende öyle insanları o anda boğasım geliyo. bende sınavım var deyip geçiştiriyorum herkese millet bilmiyoki ben neler çekiyorum. hayırlısı bakalım
hayırlısı artık vallaaa
benim bir tanıdıgım derkii çocuk için iyi düşünmek lazımm hazırsanız yapın der yoksa çıkınca geri sokmak gibi bir şansınız olmaz derrrrr
benimde bu laf hep aklıma gelirrrr:uhm:
bazende böyle deyip susturuyorumm yoksa yüz versemm nasıll yapıyosunuz da olmuyo anlat bakalımm demeye bile başlarlarr
hakkat ya.derler vallaha azcık ucundan anlatsan hepsi laf meraklısı zaten neler çıkarırlar neler
ama ben bazen kocişe diyorumki biz bişiyi yanlışmı yapıyoz acaba diyorum:roflol::roflol::roflol:
iyi akşamlar kızlar...
xvyz canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
akşam üstü girdim arkadaşımızın hamiş haberini görünce herkes sevinmişken moral bozmayım diye bişey yazmadım, aslında daha güzel haberlerle gelmek isterdim ama olmadı,hastaneye gittik benim kist hala duruyo adet olunca belki atılır dedi doktorum ama bilmiyorum işte adet olursam 5.gün gitcem tekrar, daha kötüsü kocişin sonuçlar berbat çıktı, hiç beklemiyoduk böyle bi durum, 2 aydır hem ilaç hem keçiboynuzu kullanıyodu ama maalesef sayı milde 33 milyondan 17 milyona düşmüş ileri hızlıda %12 den % 0 a düşmüş ürolog önümüzdeki cumartesi varikosel ameliyatı dedi, benim doktorumda acilen tüp bebek dedi arada kaldık ama bu ara tüp bebek zor, işlerden dolayı, önce ameliyat olsunda yaza kalacak büyük ihtimalle bizim tedavi, 4 aydır her gidişimizde "tedaviye başlıcaz artık" diyerek gittiğim hastaneden her defasında başka bi sorunla çıktım 5.ayımızda da aynısı oldu ve ağustosa kadar bidaha gitmemek üzere çıktım hastaneden rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
ben adet olcam sanırım fo ya bı ayda gelmeseler ne olur her ay yanıltıolar benı yaa ofsss
xvyz cok sevındım cnm darısı basımıza
iyi akşamlar kızlar...
xvyz canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
akşam üstü girdim arkadaşımızın hamiş haberini görünce herkes sevinmişken moral bozmayım diye bişey yazmadım, aslında daha güzel haberlerle gelmek isterdim ama olmadı,hastaneye gittik benim kist hala duruyo adet olunca belki atılır dedi doktorum ama bilmiyorum işte adet olursam 5.gün gitcem tekrar, daha kötüsü kocişin sonuçlar berbat çıktı, hiç beklemiyoduk böyle bi durum, 2 aydır hem ilaç hem keçiboynuzu kullanıyodu ama maalesef sayı milde 33 milyondan 17 milyona düşmüş ileri hızlıda %12 den % 0 a düşmüş ürolog önümüzdeki cumartesi varikosel ameliyatı dedi, benim doktorumda acilen tüp bebek dedi arada kaldık ama bu ara tüp bebek zor, işlerden dolayı, önce ameliyat olsunda yaza kalacak büyük ihtimalle bizim tedavi, 4 aydır her gidişimizde "tedaviye başlıcaz artık" diyerek gittiğim hastaneden her defasında başka bi sorunla çıktım 5.ayımızda da aynısı oldu ve ağustosa kadar bidaha gitmemek üzere çıktım hastaneden rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
ahhh ahhşöyle bi bakıyorumda kızlar
hepimizin derdi aynı
aynı şeylerin peşinde koşturuyoruz
kimimiz keçiboynuzunu kimimiz başka şeyleri
zorla veya tatlılıkla tıkıştırıyoruz kocalarımızın ağızlarınakafamçokkarıştı
hepsi ne için:ecrin_bebek:
yüce mevlam dertlerimize son versin inşallah:Saruboceq:
ve başka tatlı dertlerle uğraşalım
hepinizi öptümmmŞeniz
yarın kayınvalidem dayıları eltimler yemekli geliyolar gene klabalığım bi sürü işim varmirmirmirmir
size bi bakayım dedim
yazılanları okuyunca bunları yazmak geldi
iyi geceler şekerlerimm:asigim:
ben de sizdenim sorunumuz erkek infertilitesi sayı 3 miyon hareket her alanda yüzde 1
2. mikro denememize mayısta başlayacağız ama ben çok korkuyorum.ilki tutmmaıştı ya bir de kötü anılarım oldu.
erkek infertilitesinde hiçbir çare yok mikrodan başka keçiboynuzu kürü vs palavra..en azından bizde işe yaramadı sadece keçiboynuzu pekmezi kullanınca sayı artmıştı ama küründe her şey aynı ..
başka önerileriniz varsa bana özelden yazar mısınız?
bir de erkek infertilitesinde durumu bizim gibi ya da bizden kötü olup da hamiş kalan var mı mikro yoluyla ya da normal yolla??? bunu da özelime yazar mısınız lütfenn öyle ihtiyacım var ki
-badem- canım hoşgeldinn. Neler yaptınız? :1hug: a.s.
Canım merhaba..Haftaya cumartesi tekrar gideceğiz ve ameliyat gününe karar verilecek..Bu arada akapuntur tedavisi de düşünüyoruz eşimle..senin tedavin nasıl gidiyor? bir süre sonra yumurtaların geliştiği için kasıklarda batma ve ağrılar olabilir..endişe etme...
Canım herşey yolunda yani. Planladığınız şekilde ilerliyorsunuz çok şükür. Akapunktur ne için canım?
Ben bugün 2. kez gonalF 200 vurdum canım. Yarın da vurup Pazartesi gideceğim. Yine kandan hormonlarıma bakacaklar. Ultrasona gireceğim. Bir de hemogram yapacaklarmış. Kısa protokol olduğu için çok yumurtanız olmaz dedi doktor. 7-8 taslak varmış sanırım. a.s.
Rahim ağzı yetmezliği durumu var ya bende canım..Akapuntur ile kaslarım için..rahim kaslarımı da etkileyecek..şu an ayrıntıyı bilemiyorum..
benim de kısa protokol olmuştu 7 yumurta çıkmıştı...6 sı olgundu...4 ü döllendi...3ü gerekli sayıda bölündü...2 si kaliteli biri daha az kaliteliydi...3 embriyo yerleştirildi..kaliteli olan 2 si zaten tutundu..kız bebek ve erkek bebek olarak....sonrasını biliyorsun....
bu kez elimden geleninde fazlasını yapmaya çalışacağım...
Sağol canım yardımların için. Baya fikir sahibi oluyorum yazdıklarınla. :asigim: :1hug:
Bilinçli ve kararlısın canım. Allahım inşallah yeniden bağışlar sana ve bu sefer sonuna kadar gidebilirsiniz dilerim. Dualarımız seninle. Acın bir yerlerde duyuyor elbet. Bizler üzülmeni hiç istemiyoruz. Ama üzülme de diyemiyoruz. Haksızlık etmek istemiyoruz. Yaşadıkların kolay şeyler değil. Acını paylaşıyoruz ve her zaman yanındayız. İnşallah yeniden sevineceğiz canım senin için. :1hug: a.s.
Canım herşey yolunda yani. Planladığınız şekilde ilerliyorsunuz çok şükür. Akapunktur ne için canım?
Ben bugün 2. kez gonalF 200 vurdum canım. Yarın da vurup Pazartesi gideceğim. Yine kandan hormonlarıma bakacaklar. Ultrasona gireceğim. Bir de hemogram yapacaklarmış. Kısa protokol olduğu için çok yumurtanız olmaz dedi doktor. 7-8 taslak varmış sanırım. a.s.
sağol bitanem iyiyimŞenizFadik ve Rylai sizler nasılsınız kızlar? a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?