merhabalar 42.gündür adet görmedim .test yapmak ta istemiyorum ya olmazsa diye .hafta içi kan testi yaptırcam hamile olup olmadığımı ögrenmek için.
yok önceleri kist vardı yeni geçti.doğum kontrol hapı kullanmıştım 3 ay geçen ay dr gittim kist yok dedi ama bana gluphoce ilacını verdi.
Kızlar herkese merhabalar
ben çok iyi değilim yine moralim bozuldu :çok üzgünüm:
dr gidecektim önümüzdeki hafta ama ben dayanamadım kuzumu görmek için tek mi çift mi merak ediyordum bugün öylesine gittim hastaneye karından ultrasonla kese şekli biraz bozukmuş önümüzdeki hafta gel dedi o zaman herğey düzelebilir bu düşük riski dedi senağlama
ben sıkıldım artık stresten neden böyle oluyor Allah' ıma şığınıyorum Rabbim alma Kuzumu benden sabırsızlıkla önümüzdeki haftayı bekliyorum ne olur benim için dualarınızı esirgemeyin
selam kızlar hayırlı pazarlar iyi hafta sonları nasılsınız bakiim..
seni gidi seni:jeyyar:günaydın canlarım. pazar pazar kimse yok herkes nerdeki
anladım ben sizi kocişlerde yanınızda tabiii:jeyyar:
bugün 1 mart muhasebeciler gününüz kutlu olsun:roflol:
mart ayımız hayırı uğurlu olur inşallahh devletemize milletimize nüfüs yoğunluğuna katkıda bulunabilisek ne mutlu bizeee
miyawwwwwwwwwwwww:roflol::roflol::roflol:
canım neden acele ettin...dur hemen sitres yapma...şuan çok küçük...hiç birşey net olmaz....Kızlar herkese merhabalar
dr gidecektim önümüzdeki hafta ama ben dayanamadım kuzumu görmek için tek mi çift mi merak ediyordum bugün öylesine gittim hastaneye karından ultrasonla kese şekli biraz bozukmuş önümüzdeki hafta gel dedi o zaman herğey düzelebilir bu düşük riski dedi senağlama
ben sıkıldım artık stresten neden böyle oluyor Allah' ıma şığınıyorum Rabbim alma Kuzumu benden sabırsızlıkla önümüzdeki haftayı bekliyorum ne olur benim için dualarınızı esirgemeyin
canım ya bence bir idrar testi yap...varsa çıkması lazım....merhabalar 42.gündür adet görmedim .test yapmak ta istemiyorum ya olmazsa diye .hafta içi kan testi yaptırcam hamile olup olmadığımı ögrenmek için.
canım inaşlalh sende bir süpriz yaparsın.....nevrom,tulinim keşke dediğiniz gibi olsa :Saruboceq: ama ben her ay böyle oluyorum maalesef çok zor sökülüyo ve çok sancılı geçiyo adet dönemim ama bu sefer çok uzattı hayır bişey diil bide gergin oluyorum ki böyle oluncaklava: kociş kaçıcak yer arıyo valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
Kızlar herkese merhabalar
stres yapma bitanem...insallah hersey yoluna girecek..daha cok erken bisey söylemek icin...
inaniyorumki hersey yolunda...lütfen sende moralini bozma...
dualarimiz seninle canim benim...:Saruboceq:
kizlar bu arada sabirsizdan ses cikmadimi benmi göremiyorum:uhm:
bende iyiyim canım bugün öyle tembel tembel geziniyorum evde..a.s.hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın bakalım
çok geçmiş olsun canım çabucak iyileş olurmu..:1hug:iyi pazarlar kızlar görüşmeyeli nasılsınız,ben çok gribim ağzım burnum yara içinde her yerim ağrıyor kafamçokkarıştı
yeni hamismiz varmış xwyzcim kutlarım canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah :Saruboceq:
yağmurcum dualarımızdasın canım acabalar bitmiyor değilmi, sen içini ferah tut canım,inşallah haftaya meleğin annişine ben buradayım anne beni merak etme ben iyiyim diyecek :CüvCüv:
nevrocum tedavin hayırlı olur sonu bebiş olur inşallah :ecrin_bebek:
rabbim o güzel gönlündeki dilekleri hayırlısıyla gerçekleştirsin canım :1hug:
herkesi çok çok öpüyorum Şeniz sanal öpücükten gribim bulaşmaz nasıl olsa senağlama
selam hoşgeldin canım iyi okumalar:1hug:selam ben geldim.kociş bi saatliğine bir yere gitti,bende koştum geldim.ne var ne yok bakalım,40 sayfa birikmiş nasıl okuyacağıma ben onu -tatlicadiarzu-
yeni hamiş mi var,çok tebrik ederim arkadaşım,hayırlısıyla kucağınada al inşallah:Saruboceq:
günaydın topiğimizin gülü..afiyet bal şeker olsun göbişindeİyi Pazarlar güzel bayanlarrr. delikafadulden hihoyyyt
Ben yeni kalktımm. :roflol: Daha kahvaltı edeceğiz. cokacimcoook Pek uyuşuğuz di mi ama. kaydirigubbakcemile3
Sizler ne yapıyorsunuz? Geçmişe bir bakayımm.
arkadaşlar merhaba,
ben yeni geldim aranıza..bu bölümü takip ediyor olacağım.
dilerim hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?