Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bugünün pazar olmasından dolayı pek kimsecikler yokkkk:çok üzgünüm:
neyse bende çıkıyorummm
gelirim 1-2saat sonra inşallah gelmiş olursunuzzzŞeniz

merhabalar 42.gündür adet görmedim .test yapmak ta istemiyorum ya olmazsa diye .hafta içi kan testi yaptırcam hamile olup olmadığımı ögrenmek için.

idrar testinde çıkabilirr
eger yoksada üzülmee
dr gider ve bunun sebebini ögrenirsinn kist olmasın yeterkiii
ilaçla tekrar adet görebilirsinn

yok önceleri kist vardı yeni geçti.doğum kontrol hapı kullanmıştım 3 ay geçen ay dr gittim kist yok dedi ama bana gluphoce ilacını verdi.

yok önceleri kist vardı yeni geçti.doğum kontrol hapı kullanmıştım 3 ay geçen ay dr gittim kist yok dedi ama bana gluphoce ilacını verdi.

ayy kız nasıl bekledin o kadar ..ay inşallah bebiştirrrrhihoyyyt buradan hamilelik haberlerini birlikte kutlamak çok güzel:CüvCüv: bir gün ben de sen de (inşallah çok yakın zamanda) buradan hamileliğimiiz paylaşırız inşallahkaydirigubbakcemile5

ne zaman idrar testi yapsam ertesi gün adet oluyorum. o yüzden idrar testi yapmak istemiyorum.hafta içi kan testi yaptırcam

cnm benim hemen kötü düşünme ama şu stres varya işte o mahvediyo bizi bu durumda tabiki rahat olamazsın ama bebişin için olmak zorundasın bitanem çünkü hep söylüyorum gebeliği en kötü etkileyen stress kov onu hayatından klava: klava: yat dinlen haftaya kadar dualarımız seninle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrom,tulinim keşke dediğiniz gibi olsa :Saruboceq: ama ben her ay böyle oluyorum maalesef çok zor sökülüyo ve çok sancılı geçiyo adet dönemim ama bu sefer çok uzattı hayır bişey diil bide gergin oluyorum ki böyle olunca klava: kociş kaçıcak yer arıyo valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:

Yağmurumm canımm rahat oll dualarımm seninlee olucakk ..Allahın izniyle bebeğinin kesesini görüceksinnn usgdee..İçini ferah tut..OLumsuz düşünmee.Allaha sığın dua ett o hakkımzda en hayırlısı bilendirr:Saruboceq::Saruboceq:

Sabommmm yarınn inşallahh güzell hamiş başlığıını açılmışşş görürümmm.Ve ozamannn kimse tutamazzz halayaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey:

iyi pazarlar kızlar görüşmeyeli nasılsınız,ben çok gribim ağzım burnum yara içinde her yerim ağrıyor kafamçokkarıştı

yeni hamismiz varmış xwyzcim kutlarım canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah :Saruboceq:

yağmurcum dualarımızdasın canım acabalar bitmiyor değilmi, sen içini ferah tut canım,inşallah haftaya meleğin annişine ben buradayım anne beni merak etme ben iyiyim diyecek :CüvCüv:

nevrocum tedavin hayırlı olur sonu bebiş olur inşallah :ecrin_bebek:
rabbim o güzel gönlündeki dilekleri hayırlısıyla gerçekleştirsin canım :1hug:

herkesi çok çok öpüyorum Şeniz sanal öpücükten gribim bulaşmaz nasıl olsa senağlama

selam ben geldim.kociş bi saatliğine bir yere gitti,bende koştum geldim.ne var ne yok bakalım,40 sayfa birikmiş nasıl okuyacağıma ben onu -tatlicadiarzu-
yeni hamiş mi var,çok tebrik ederim arkadaşım,hayırlısıyla kucağınada al inşallah:Saruboceq:

İyi Pazarlar güzel bayanlarrr. delikafadulden hihoyyyt

Ben yeni kalktımm. :roflol: Daha kahvaltı edeceğiz. cokacimcoook Pek uyuşuğuz di mi ama. kaydirigubbakcemile3

Sizler ne yapıyorsunuz? Geçmişe bir bakayımm.

seni gidi seni:jeyyar:
evet kızlar mart ayını boş geçirmek yok:jeyyar:

canım neden acele ettin...dur hemen sitres yapma...şuan çok küçük...hiç birşey net olmaz....
hepimiz sana çok çok dua ediyoruz...
mevlam bu bebişini sağlıcakla sana bağışlasın amiinnn....

merhabalar 42.gündür adet görmedim .test yapmak ta istemiyorum ya olmazsa diye .hafta içi kan testi yaptırcam hamile olup olmadığımı ögrenmek için.
canım ya bence bir idrar testi yap...varsa çıkması lazım....

canım inaşlalh sende bir süpriz yaparsın.....
ama eğer süpriz yoksada inşalah tez zaman da adetin sökülür...
çünkü gerçekten insan o durumda çok gergin oluyor....
ben kendimden de biliyoruma.s

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

herkese günaydınlara.s. hayırlı pazarlar canlara.s.

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

arkadaşlar merhaba,
ben yeni geldim aranıza..bu bölümü takip ediyor olacağım.
dilerim hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz..

stres yapma bitanem...insallah hersey yoluna girecek..daha cok erken bisey söylemek icin...
inaniyorumki hersey yolunda...lütfen sende moralini bozma...
dualarimiz seninle canim benim...:Saruboceq:
kizlar bu arada sabirsizdan ses cikmadimi benmi göremiyorum:uhm:

cnm yarın yaptırcak test

hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın bakalım
bende iyiyim canım bugün öyle tembel tembel geziniyorum evde..a.s.

çok geçmiş olsun canım çabucak iyileş olurmu..:1hug:

selam hoşgeldin canım iyi okumalar:1hug:
günaydın topiğimizin gülü..afiyet bal şeker olsun göbişinde
bebiş olsun inşşş...
arkadaşlar merhaba,
ben yeni geldim aranıza..bu bölümü takip ediyor olacağım.
dilerim hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz..

hoşgeldin canım..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…