canım biraz daha açık anlatırmısın ben laparoskopi oldum hem göbekten hem kasıktan girip ameliyat ettiler ama varikoselde sadece kasıktanmı giriliyo?
evt tatlım kasıktan girilip testislerdeki venler yani genişlemiş damarlar bağlanıyo mikrocerrahiyle olmazasa ufak bi kesik oluyo kasıkta mikro ile olursa ufak bi delik mikro daha etkili tabiki eşin ameliyatmı olucak cnm
sağol canım evet cumartesi ameliyat olacak ama netten pek bi açık bilgi bulamadıkta merak ettim bende tam detaylı hiç bişey yazmıyoda oyüzden olanlar vardır bi soriim dedim
sıkma kendini tatlım çok basit bi ameliyat testislerdeki genişlemiş varisleşmiş damarlara müdahale diliyo ne tarafta varsa o kasıktan giriliyo benim eşim çok korkuyodu önce ameliyatı epidural oldu bayılmadı benim uykum geldi uyuycam demiş ameliyatta bi güzel uyumuş nazı banaymış yanii 45 dakikada çıktı zaten akşamınada hastaneden çıktık
kız emine hayırdır inşallah kötü bir şeyler olmaz umarım
can_iso ameliyattan korkmayın.. kızlarında dediği ufak bir kesiyle ve epidural yapılarak yapılan bir işlem.. uzun sürmüyor.. bir gece yatarsınız hastanede.. o gece ağrısı olur biraz ağrı kesici vuruyorlar.. şimdiden geçmiş olsun canım.. araştırdınız mı nerde olucak ameliyatı.. ne kadar ödeyeceksiniz.. biz özel hastanede sadece yatak parası 200 tl ödedik.. başka da ücret ödemedik..
eminecim iyiyim.. sen nasılsın? klomen seni mahvetmesin.. izin verme..
İyi akşamlar canlarım. :1hug: :asigim: Akşam üstü gelmiştim ama birşey yazamadan çıkmak durumunda kaldım. Ben olmayınca işler birikmiş oluyor ve geldiğimde pek kafamı kaldıramıyorum. Şimdi yarım kalan geçmişi okuyayım hemen.
Saat 19:00 dan beri de uyumuşum. İğnelere devam. Acaba onlar mı uykumu getiriyor. mirmirmirmirmirmirmirmir Hala çoooooooook uykum varr.
kıslarrr bide bişey sorucam yaa eşim spermiyogram yaptırdı gene :)
total yok fazla yükselmiş ,çok yükselmesindede bi gariplik varmıdırı acaba yaaa. 42 milyondan /117 milyona çıkmış ama hareket hala azzz
%91 di hareketsiz şimdi %87 olmuş ama total yükseldiği için bu değerde artmışmıdır acaba offf perşembe götürcem doktora bakalım ne diycek
günaydınn kızlar benim kırmızılar geldi sonunda canıma okudu bu ayklava: :mymeka: inşallah güzel bi hafta bizi bekliyodur :Saruboceq:
valla yağmurcan ister bana inan ister inanma canım ben namaz kılan bir insanım sabah 5te kalkar abdettimi alır kuranımı okur namazımı kılar bütün çoçuk isteyenlere dua ederim allah hepimizede annelik duygusunu tattırsın arkadaşlar bu arada bütün bebek isteyen anneler için 4. hatimimi indirdim 2 hatim daha indirecem bizler ne kadar istekli ne kadar sabırlı olursak allahıöızı zamanında gününde bzide verecek canım benim
teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?