Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım biraz daha açık anlatırmısın ben laparoskopi oldum hem göbekten hem kasıktan girip ameliyat ettiler ama varikoselde sadece kasıktanmı giriliyo?

evt tatlım kasıktan girilip testislerdeki venler yani genişlemiş damarlar bağlanıyo mikrocerrahiyle olmazasa ufak bi kesik oluyo kasıkta mikro ile olursa ufak bi delik mikro daha etkili tabiki eşin ameliyatmı olucak cnm

kızlar bugün giremedim şöle bakınıyım dedim ama kötü haberlerle karşılaştım sabırsızcım canım benim çok üzüldüm ne desek boş takdiri ilahi git biras kafanı dağıt sonra bomba gibi gel özletme kendini canım benim
yağmurum canım benim çok üüzüldüm şuan ne durumdasın bilmiyorum umarım bebişin seninledir ama olmasa bile çok yıpratma kendini dualrım seninledir iyi olman dileğiyle

kızlar içimde öle bir sıkıntı var ki anlatamam sanki kötü birşey olcakmış gibi allahım iyi şeylere vesile et içimde ki kötü şeyi

evt tatlım kasıktan girilip testislerdeki venler yani genişlemiş damarlar bağlanıyo mikrocerrahiyle olmazasa ufak bi kesik oluyo kasıkta mikro ile olursa ufak bi delik mikro daha etkili tabiki eşin ameliyatmı olucak cnm

sağol canım evet cumartesi ameliyat olacak ama netten pek bi açık bilgi bulamadıkta merak ettim bende tam detaylı hiç bişey yazmıyoda oyüzden olanlar vardır bi soriim dedim

sağol canım evet cumartesi ameliyat olacak ama netten pek bi açık bilgi bulamadıkta merak ettim bende tam detaylı hiç bişey yazmıyoda oyüzden olanlar vardır bi soriim dedim

sıkma kendini tatlım çok basit bi ameliyat testislerdeki genişlemiş varisleşmiş damarlara müdahale diliyo ne tarafta varsa o kasıktan giriliyo benim eşim çok korkuyodu önce ameliyatı epidural oldu bayılmadı benim uykum geldi uyuycam demiş ameliyatta bi güzel uyumuş nazı banaymış yanii 45 dakikada çıktı zaten akşamınada hastaneden çıktık

teşekkür ederim canım, eşin nezaman oldu tatlım test yaptırdınızmı tekrardan, umarım düzelme olmuştur.

benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkiSabom benim canım sabom benim:teselli:Haberi aldım çok üzüldüm yaasenağlamaRabbim hakkında hayırlı olanı versin canım :Saruboceq:

can_iso ameliyattan korkmayın.. kızlarında dediği ufak bir kesiyle ve epidural yapılarak yapılan bir işlem.. uzun sürmüyor.. bir gece yatarsınız hastanede.. o gece ağrısı olur biraz ağrı kesici vuruyorlar.. şimdiden geçmiş olsun canım.. araştırdınız mı nerde olucak ameliyatı.. ne kadar ödeyeceksiniz.. biz özel hastanede sadece yatak parası 200 tl ödedik.. başka da ücret ödemedik..

eminecim iyiyim.. sen nasılsın? klomen seni mahvetmesin.. izin verme..

İyi akşamlar canlarım. :1hug: :asigim: Akşam üstü gelmiştim ama birşey yazamadan çıkmak durumunda kaldım. Ben olmayınca işler birikmiş oluyor ve geldiğimde pek kafamı kaldıramıyorum. Şimdi yarım kalan geçmişi okuyayım hemen.

Saat 19:00 dan beri de uyumuşum. İğnelere devam. Acaba onlar mı uykumu getiriyor. mirmirmirmirmirmirmirmir Hala çoooooooook uykum varr.

sağol canım, bizde özel hastaneye gidecez de ücreti konuşmadık ameliyatı yapacak ürolog eşimin amcasının damadı, oyüzden tam bilmiyorum ameliyat hakkındada pek bilgim yoktu, teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

nevrocum tedavın hayırlı olsun.her nekadar yazmasamda hep takıpteyım ben sızı.ınsallah guzel haberınıde alıcam bır gun bu topıge gırdıgımde...
bebısını kaybeden annelerede rabbımden sabır dılıyorum.rabbım tez zamanda daha hayırlı olanı nasıp eder ınsallah...

nevrooom canım kendine dikkat et, inşallah tedavin en güzel haberlerle sonlanır tatlım,dualarımız seninle:Saruboceq:
kızlar ben çıkıyorum daha işlerim var,onları halledip yatayım baari mirmirmirmirmaalum sabah işbaşıdelikafaduldenkafamçokkarıştı herkese hayırlı akşamlar....Şeniz

Canım bu artış çok güzel olmuş. 3 katına çıkmış neredeyse. Hareket aynı kaldığını düşünsek bile şansın 3 katına çıktı demiştir. 42 milyonun %91'i ile 117 milyonun %87'sini al , geriye kalanlara bak. Güzel gidiyor canım maşallah. Hareket de düzelir tez zamanda inşallah. Evicap kullanıyormu eşin? a.s.

merhaba kizlar migde agrim yuzunden doktora gittim geldim bir sey yok dedi muayene etti normal dedi
bir iki ilac yazip yolladi beni
nevrom benim kirmizi kart yavasca geliyo canim
daha adet sokturucum bitmemisti belki asilama olur diye umud ediyordum ama migde ilaci girdi isin icine 1 ay onu kullanicam canim
bir dahaki adet tarihimi kestiremiyorum canim onun icin bir sey diyemiyorum

günaydınn kızlar benim kırmızılar geldi sonunda canıma okudu bu ay klava: :mymeka: inşallah güzel bi hafta bizi bekliyodur :Saruboceq:

klava: Bundan sonra kırmızılar geldiğinde bana haber verin hemen ben icabına bakarım kızlar. klava: kaydirigubbakcemile3 30 Mart yazıyorum canım uygunmudur. Mart patlamasına dahil olursun inşallah. a.s.

Canım duaların için kendim ve bütün arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Dualar olmasa işimiz çoook ama çoook daha zorlaşırdı. a.s.

Canım çok güzell bir haber buuu. :teytey: 9 embriyo varr. İnşallah en sağlıklıları seçilip transfer edilecek. Onlar da sana sımsıkı tutunacak. Ve sağlıklı bir gebelik olacak. Sonra da anne olacaksın. Ne güzel de olacak herşey inşallah. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…