Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allah yardimciniz olsun canim simdiden geçmis olsun

aysecım boyle dusunme tatlım...daha umutlu olkı hersey guzel gelıssın senın ıcın...:sm_cool:

aslinda bence bu karamsirlakta degil, ne bilim oyle dusunuyorum, her zaman transferden sonra umut ediyorum ama sanki her transferde bu umut biraz daha azaliyo!!!
ne diyebilirimki allah yardimcimiz olsun

ıkı kere gıtmıs aynı mesaj..nıye agır calısyor bu sııte

valla bende alnamadim bugun bi terslik var ama neyse!!

neyse canim arkadaslarim ben yavas yavas çikmaya hazirlaniyorum, annemlere yemege gidecem, aksam kocisin kursu var belki o kursa gidince eve gelirim guzel sohbetlerinize eslik ederim ))

optuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum canlarim
kizlar ben sizleri gerçekten çok sevdim sanki sanal degilde gerçek hayatta hepiniz taniyormusum gibi oldu!!
keske bi imkanimiz olsada butun topik soyle guzel bi tatilde bulussak, daha yakindan tanissak ayy ne guzel olrdukaydirigubbakcemile5

ya arkadaşlar benim anlamadığım ziyaretçi saati ne demek ya sadece 2 saat
hastanede yatan benim eşim başka bi yabancı değil nebiçim iş bu
almanyada böle değil

depremmiii :1shok:çok geçmişler olsun canım eşinede acil şifalar

canım senin gününmü geçti....
test yaptırdınmı ki...

hoşgeldin canıma.s.
gelmeyince merak etmiştik....
iyiki geldin....

şimdiden geçmiş olsun canım....
çok basit bir ameliyat....
inşallah ameliyattan sonra değerleriniz düzelir....

Aslında bu hepimiz için güzel bir örnek.Bazen halimize şükretmeliyiz diye düşünüyorum. Allah hepimiz için en hayırlısını versin.

ya arkadaşlar benim anlamadığım ziyaretçi saati ne demek ya sadece 2 saat
hastanede yatan benim eşim başka bi yabancı değil nebiçim iş bu
almanyada böle değil

Canım, benim eşimde iki kez oldu bu ameliyatı hemen görüşmüştüm ben ama bazen böyle yapıyolar.Neyse boşver şimdi onun sana çok ihtiyacı var psikolojik olarak.Bu ameliyatkesin çözüm değil ama yinede sonuçlara olumlu yansıyor.Allah yardımcın olsun canım.Çoğumuzun başından geçti bunlar.a.s.

iyi akşamlar kızlaaaar galiba yemek vakti kimse kalmamış topikte, kimse yokken bi soru sorayım gelenlerden bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim, kocişi varikosel ameliyatı olanlar: tam olarak nasıl yapıyolar biri biraz detaylı anlatabilirmi bana burdan veya özelden, anlatırsanız çook sevinirim

slm kızlar bu klomen beni yenecek bu gidişle ben onu yenemicem mi yağmurcan ve xvyz melekleriniz sizi inşallah bırakmazlar canım allah hep yanınızdan olsun inşallah canlarım

kızlaaaarrr kimse yokmuuuuu????

kısssssslar bir sasatten beri albüm yüklüyorum en sonunda bitirdim benim minik meleğimin resimlerini yükledim

cnm sen eşinin yanında diyilmisin anlamadım ben

cnm basit bi ameliyat mikro cerrahiyle yapılırsa daha iyi oluyor 45 dakika falan sürüyo genelde akşamına da çıkıyosun hastaneden

kısssssslar bir sasatten beri albüm yüklüyorum en sonunda bitirdim benim minik meleğimin resimlerini yükledim

ay kız resimler cok güzel eşin var ya benim teyzemin oğluna o kadar benziyo ki anlatamam bir an o sandım allah mutluluğunu daim etsin canım

cnm sen eşinin yanında diyilmisin anlamadım ben

cnm basit bi ameliyat mikro cerrahiyle yapılırsa daha iyi oluyor 45 dakika falan sürüyo genelde akşamına da çıkıyosun hastaneden

canım biraz daha açık anlatırmısın ben laparoskopi oldum hem göbekten hem kasıktan girip ameliyat ettiler ama varikoselde sadece kasıktanmı giriliyo?

ay kız resimler cok güzel eşin var ya benim teyzemin oğluna o kadar benziyo ki anlatamam bir an o sandım allah mutluluğunu daim etsin canım
sağolasın canım allah razı olsun sizinde eşinizle allah mutluluğunuzu daim etsinŞenizinsan insana benzermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…