allah yardimciniz olsun canim simdiden geçmis olsunmerhaba kızzlarrrr
bugün eşimi hastaneye aldılar varikosel ameliyatı olacak
dua edin benim için moralim çok bozuk zaman geçmek bilmiyor
bu arada bugün sürekli deprem olup duruyo çok korkuyom benÇok üzgünüm çoook
aysecım boyle dusunme tatlım...daha umutlu olkı hersey guzel gelıssın senın ıcın...:sm_cool:
ıkı kere gıtmıs aynı mesaj..nıye agır calısyor bu sııte
merhaba kızzlarrrr
canım senin gününmü geçti....bilmiıyorum kızlar cok sıkılıorum artık hiçbişiyi kaldıramıom buraya her geldiğimde üzülerek çıkıorm burdakı kötü haberrler benı cok kötü yapıo cok etkılenıom kendımde olmuş gibi psikolojım bozuluo bide adet olamadım ya iyice sıkıntı bastı göğüslerim şişti akıntım var belım agrıo heraykı adet belırtılerım var bı türlü olamadım iyice sıkıldım..senağlamasenağlama:çok üzgünüm:senağlama
hoşgeldin canıma.s.merhaba arkadslar..ben 2-3 gundur gırmedım sıteye..bırazcık kendımı bazı konularda cok yıprattıgımı dusundugum ıcın oldu..:çok üzgünüm:
bıraz once sevcanla msn de konusurken bazı uzucu seyler soledı..senağlamasenağlama
yagmurcum rabbımın gonderdıgı mucıze ınsallah senle kalır canım...
xwyz hamıs oldugunu sevacancandan ogrendım..ınsallah hayırlıssıyla degerın tekrara katlanır....
dualarım sızlerle..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sabırsız sabom sanada gecmıs olsun..maalesefkı asılamadakı oranlar bellı..ınsallah asılama sonrası hamıs olup saglıklı gebelık gecereceksın..:Saruboceq:
ben asılamalardan umıdımı kaybettım anda cıkıp gelmıstı...
neden olmasın demı..rabbımın mucızelerıne hep beraber sahıt olmadıkmı:ecrin_bebek:
merhaba kızzlarrrr
arkadaşlar ben sağlık ocağında çalışıyorum cuma günü bir tane kadın geldi bebeğiyle birlikte aşı yaptırmak için bizim hemşirelerde tabi bazı bilgiler alıyorlar kadının 10 yıl çocuğu olmamış bu zaman zarfında allaha çok isyan etmiş 2 kerede intahar etmiş sonra tüp bebk denemeya karar vermişler ilkinde tutmamış 2 sinde tutmuş sonra bu bebek 7,5 aylık doğmuş ve doğduktan sonra beyin özürlü olduğu anlaşılmış kadın sonra bebeğini emzirirken kucağına alırken falan kendisini hiç takip etmediğini yanlızca dudaklarını yanağına değdirince annesi olduğunu anladığını farketmiş doktora götürmüş benim çocuğum beni takip etmiyor demiş yok birşey deyip yollamışlar kadını sonra başka bir göz hastanesine götürüyor ve bebğin göçzleri görmüyor şuan bebek 4 aylık ve hem beyin özürlü hem görme özürlü!!!!!! kadın diyorki çok ama çok isyan ettim ve intaharla günaha girdim!!!! yani hiç bir zaman allaha isyan etmemeliyiz ve sabır ederek hayırlısını sağlıklısını vermesi için dua etmeliyiz olmayıncada olsun bundada bir hayır vardır deyip önümüze bakmalıyız allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin vakti zamanı gelince o verir zaten dua edip bekleyelim
canım senin gününmü geçti....
test yaptırdınmı ki...
canım buaralar olmam gerek işte dün bugun yarın dün olmadım bugunde olmadım yarın olurum heralde stres yaptım iyice agrılarım var göğüslerim şiş bel agrısı yumurtlamdan beri var hergün adet olcakmışım gibi belımde agrı var 14.günümden beri of sıkıldım bi olsamda kurtulsam dıorum yanı kendını belli edıo gelmıo atesde bi düşüo bi yükselıo :a015-tatlicadiarzu-:
ya arkadaşlar benim anlamadığım ziyaretçi saati ne demek ya sadece 2 saat
hastanede yatan benim eşim başka bi yabancı değil nebiçim iş bu
almanyada böle değil
cnm sen eşinin yanında diyilmisin anlamadım benmerhaba kızzlarrrr
iyi akşamlar kızlaaaar galiba yemek vakti kimse kalmamış topikte, kimse yokken bi soru sorayım gelenlerden bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim, kocişi varikosel ameliyatı olanlar: tam olarak nasıl yapıyolar biri biraz detaylı anlatabilirmi bana burdan veya özelden, anlatırsanız çook sevinirim
kızlaaaarrr kimse yokmuuuuu????
kısssssslar bir sasatten beri albüm yüklüyorum en sonunda bitirdim benim minik meleğimin resimlerini yükledim
cnm sen eşinin yanında diyilmisin anlamadım ben
cnm basit bi ameliyat mikro cerrahiyle yapılırsa daha iyi oluyor 45 dakika falan sürüyo genelde akşamına da çıkıyosun hastaneden
sağolasın canım allah razı olsun sizinde eşinizle allah mutluluğunuzu daim etsinŞenizinsan insana benzermişay kız resimler cok güzel eşin var ya benim teyzemin oğluna o kadar benziyo ki anlatamam bir an o sandım allah mutluluğunu daim etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?