Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadslar..ben 2-3 gundur gırmedım sıteye..bırazcık kendımı bazı konularda cok yıprattıgımı dusundugum ıcın oldu..:çok üzgünüm:

bıraz once sevcanla msn de konusurken bazı uzucu seyler soledı..senağlamasenağlama

yagmurcum rabbımın gonderdıgı mucıze ınsallah senle kalır canım...

xwyz hamıs oldugunu sevacancandan ogrendım..ınsallah hayırlıssıyla degerın tekrara katlanır....

dualarım sızlerle..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sabırsız sabom sanada gecmıs olsun..maalesefkı asılamadakı oranlar bellı..ınsallah asılama sonrası hamıs olup saglıklı gebelık gecereceksın..:Saruboceq:
ben asılamalardan umıdımı kaybettım anda cıkıp gelmıstı...
neden olmasın demı..rabbımın mucızelerıne hep beraber sahıt olmadıkmı:ecrin_bebek:

nevro canım ıgnelerıne baslamısın..ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur...
sonunda halaylar cekılır..sıte tabı halaylar sonrası cokecekdelikafaduldendelikafadulden
pembe koseye sen kendıne ne yazcan sımdıden merak ettım..:CüvCüv:
aysem canım bu son denemen olur..bebısin saglıklı bır sekılde sana gelır..:Saruboceq:

kırmız kart goren arkadaslarda uzulmesınler...umutlar gelecek aya devam edıyor..

balkafam msn e yazdım ben sanakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
klomen senı yenmıyecek bu ay kötükedihüso

papunzel hoşgeldin canım
bende bu kız nerelerde demeye başlamıştım

ayşecimm ee yapmışsın tatlım

kızlar benim kırmızılar gene geçikecek galiba dün olmam lazımdı tık yok ne ağrı ne sızı usandırdı artık her ay bu problem gen sinir stres saracak beni göbişte şişecek gelmiyor kırmızılar diye gerilip duracam klava:hamiş kalmazsam çözülmezmişte bu problem ilaçta kullanamıyorum doğal gelmesini beklicem bu seferde varmı yokmu oyunu oynicam:ecrin_bebek:ah ahhhh olsa dert olmasa dert

sagol canim icim rahatladi ya
rabbim annene sifa versin :Saruboceq:insallah gercekten cok zor o aciyi cekmek
rabbim hepimize once saglik versiin insallah

rapunzel canim nasilsin bizde seni merak ettik cok ayri gitme
misafirler yuzundenmi gelemdin

RAPUNZELİM bugün artık merak etmeye başlamıştım seni....hoşgeldi, iyi ki geldin

slm kızlar,sabahki planladığım işlerimi hallettim ve eve geldim çok şükür,geçmişi okudum ve sıkıntıdan başıma ağrı girdi,başımın ağrısı geçti şimdide boynum ağrıdı üzüntüden,ne yazacağımı bilmiyorum,Allah her şeyin hayırlısını versin...

Allah razı olsun canım,bende hep yalnızca kendim için değil anne olmak isteyen herkes için dua ederim ve her zaman hayırlı ve sağlıklı evlatlar isterim...

Mona Rosa inşallah bundan sonraki süreç de güzel geçer,sağlıklı bir hamilelikten sonra evladına kovuşursun...

Sabırsız canım hayırlısı olsun,inşallah bundan sonra her şey senin için daha güzel olur...

kanamam oldu kızlar bu bebeğimde melek oluyor çok kötüyüm

kızlar bebğimi kaybediyorum düşüyoruyomuşum 5 haftalık bebeğimi..kan testinde değerlerim düşmeye başladı bugün.

yağmurcan ve xvyz inşallah evlatlarınız size sımsıkı tutunur ve üzülecek bir şey olmaz umarım,dualarım sizinle,her şeyin hayırlısı olsun...

rapuzelcim bende seni merak ediyordum,sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran,inşallah her şey bundan sonra senin için daha güzel olur :1hug:

rapunzell guzel dilegin için çok sagol ama bu 9.denemem(asilama+tup) valla deneyip negatif gormeye o kadar alistimki artik!
her seferinde bu son insallah dedim ama hiç son olmadi, hep devam ettim, edecegimde ama hep sanki bu sonun yolu gozukmicek gibi geliyo!! bu denememdende yenik çikacagimi tahmin ediyorum bu yuzden pek ciddiye almiyorum artik tedavileri filan!kader diyorum baski diyecek bisey yok!!

bu arada çizelgem nasil? basardim sonunda:sm_cool::lepi:hihoyyyt, yardimlariniz için tsklera.s.

monarosa cevabım gecikti.. alıntı yapmak için işaretlemişim ama unutmuşum.. hayırlısı olsun canım.. inş rahminde de can bulurlar.. sağ salim dünyaya getirirsin..

kızlar biz de bu hafta sperm testi yaptırıcaz ama
ben de test yaptrmak istiyorum.
bu adetin ikinci gununde kan testi diyorsunuz ya,
onda neler çıkıyor?neden 2. gün yani?

rasyonelmart hoşgeldin.. eşin için sperm testi yeterli.. değerlere göre başka tettikleri doktor ister zaten.. senin de adetinin 3. günü hormon testi yaptırman lazım.. bazıları adetin 21. günü hormon testini tekrarlıyor yumurtlamaya bakmak için.. sonrasında rahim filmi yani hsg çektirmen gerekiyor.. film için adetin 8 ile 11. günleri arası gitmelisin.. inş testleriniz normal çıkar..

kızlar bebğimi kaybediyorum düşüyoruyomuşum 5 haftalık bebeğimi..kan testinde değerlerim düşmeye başladı bugün.

canım hemen telaşa kapılma.. sürekli adet görerek hamile olanlar var.. inş bu kanama kötü birşeyin habercisi değildir.. doktora gitmişsindir dimi ? yat dinlen.. yemek dahi yapma.. bu dönemi geçirene kadar.. Allah yardımcın olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tesk ederım arkadaslar...
gelmeme sebebım..bıraz uzaklasmak dıyelım...
yınede sızlerı merak ettırdıysem ozur dılerım...
kafam cok karısıkı..adet gunumu bılmmek benı cıldırtıyor..yenıden bıseylere baslamak ıstıyorum ama maalesefkı baslayamamak benı daha yıpratıyor..dıyorum..eger bebegım kendılıgınden geldı..o zaman normal gelebılır dıyorum..ama belırsızlıkler yasadıgım ıcin ıc dunyamda..kafamda karısık..
tabı en basta adet tarıhını bılememek.
keske bılseydım..tekrar heyeecanlarla baslasaydım..

merhaba kızzlarrrr
bugün eşimi hastaneye aldılar varikosel ameliyatı olacak
dua edin benim için moralim çok bozuk zaman geçmek bilmiyor
bu arada bugün sürekli deprem olup duruyo çok korkuyom benÇok üzgünüm çoook

aysecım boyle dusunme tatlım...daha umutlu olkı hersey guzel gelıssın senın ıcın...:sm_cool:

ıkı kere gıtmıs aynı mesaj..nıye agır calısyor bu sııte

rapunzel hoşgeldin canım.. iyi olmana sevindim.. bu günlerde geçicek sıkılma..

liva sıkılma ameliyat çabuk biter.. inş sorunsuz şekilde olur.. sonrasında da sabırla beklersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…