minoş geçmiş olsun canım ya benim annemdede ülser var hatta oda ağrıları arttı diye adanay özel bir hastaneye gitti az önce konuştum dr kötü birşey yok demiş benim annemde şeker var kalp var yok yok bu ağrıların hem sinir stres üzüntü hemde diğer kullandığın ilaçlar yapıyor demiş bizde korkmuştuk ama çok şükür iyi sayılır canım herşeyin tedavisi var sadece ölümün yok ağır bir sözmü oldu ne :uhm:yani diyeceğim oki inşalllah düzgün bir tedaviyle inşallah en kısa zamanda iyileşirsin
valla yağmurcan ister bana inan ister inanma canım ben namaz kılan bir insanım sabah 5te kalkar abdettimi alır kuranımı okur namazımı kılar bütün çoçuk isteyenlere dua ederim allah hepimizede annelik duygusunu tattırsın arkadaşlar bu arada bütün bebek isteyen anneler için 4. hatimimi indirdim 2 hatim daha indirecem bizler ne kadar istekli ne kadar sabırlı olursak allahıöızı zamanında gününde bzide verecek canım benim
teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey :sm_cool:
selam kızlar komşu abladan giriyorum nete ..
malesef güzel haberler getiremedim sizlere..
bhcgkoca bir negatif 2.0..okadar yoruldumki ağlamaya bile gücüm yok
buara internetim yok sanırım haftaya bağlanıcak buara kafa dinlemeye çok ihtiyacım var ..
bursaya anneme gidip biraz kafa dağıtmalıyım ..
hepinizi çok özlüycem beni unutmayın olur mu ..
kanamam oldu kızlar bu bebeğimde melek oluyor çok kötüyüm
kızlar bebğimi kaybediyorum düşüyoruyomuşum 5 haftalık bebeğimi..kan testinde değerlerim düşmeye başladı bugün.
merhaba arkadslar..ben 2-3 gundur gırmedım sıteye..bırazcık kendımı bazı konularda cok yıprattıgımı dusundugum ıcın oldu..:çok üzgünüm:
bıraz once sevcanla msn de konusurken bazı uzucu seyler soledı..senağlamasenağlama
yagmurcum rabbımın gonderdıgı mucıze ınsallah senle kalır canım...
xwyz hamıs oldugunu sevacancandan ogrendım..ınsallah hayırlıssıyla degerın tekrara katlanır....
dualarım sızlerle..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sabırsız sabom sanada gecmıs olsun..maalesefkı asılamadakı oranlar bellı..ınsallah asılama sonrası hamıs olup saglıklı gebelık gecereceksın..:Saruboceq:
ben asılamalardan umıdımı kaybettım anda cıkıp gelmıstı...
neden olmasın demı..rabbımın mucızelerıne hep beraber sahıt olmadıkmı:ecrin_bebek:
teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey :sm_cool:
kızlar biz de bu hafta sperm testi yaptırıcaz ama
ben de test yaptrmak istiyorum.
bu adetin ikinci gununde kan testi diyorsunuz ya,
onda neler çıkıyor?neden 2. gün yani?
kızlar bebğimi kaybediyorum düşüyoruyomuşum 5 haftalık bebeğimi..kan testinde değerlerim düşmeye başladı bugün.
rapunzell guzel dilegin için çok sagol ama bu 9.denemem(asilama+tup) valla deneyip negatif gormeye o kadar alistimki artik!
her seferinde bu son insallah dedim ama hiç son olmadi, hep devam ettim, edecegimde ama hep sanki bu sonun yolu gozukmicek gibi geliyo!! bu denememdende yenik çikacagimi tahmin ediyorum bu yuzden pek ciddiye almiyorum artik tedavileri filan!kader diyorum baski diyecek bisey yok!!
bu arada çizelgem nasil? basardim sonunda:sm_cool::lepi:hihoyyyt, yardimlariniz için tsklera.s.
rapunzell guzel dilegin için çok sagol ama bu 9.denemem(asilama+tup) valla deneyip negatif gormeye o kadar alistimki artik!
her seferinde bu son insallah dedim ama hiç son olmadi, hep devam ettim, edecegimde ama hep sanki bu sonun yolu gozukmicek gibi geliyo!! bu denememdende yenik çikacagimi tahmin ediyorum bu yuzden pek ciddiye almiyorum artik tedavileri filan!kader diyorum baski diyecek bisey yok!!
bu arada çizelgem nasil? basardim sonunda:sm_cool::lepi:hihoyyyt, yardimlariniz için tsklera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?