Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi geceler kızlar. mirmirmirmir Öpüyorum kocamannnn. Şeniz

Allah rahatlık versin hepinize. :Saruboceq:

İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. a.s.

iyi uykular nevrocum.. çok haklısın onlarda bırakmalı.. inş bir gün anlarlar diyelim artık napalım.. rüyanda güzel şeyler gör.. burası şimdilik bana emanet yerimseniben

erkenden size baktım mirmirmirmir:sm_confused:yağmurcn dan haber gelmemiş çok merak etmiştim
anneme gideceğimde tüm gün yokum aklım burda kalıcakkafamçokkarıştı
beni özleyin:asigim:Şeniz

yağmurcandan haber var mı merak ettim.
xvyz nasıl?
nevronun doktoru ne demiş?
beni bilgilendirriseniz sevinirim.buğün kontrol var.bebelerimizin fotosunu da verecekler ve transfer zamanına karar verecekler.

günaydınnnn güzeller nasılsınız kaydirigubbakcemile3 tülinim veriyim hayatım adresi bıktır valla hiç önemli diyil kocişde çok kızıyo zaten kendisi içmiyoda

günaydın arkadaşlar,
bugün adet oldum,dolayısıyla hani kaç yumurta olduğuna bakılan test var diyorsunuz ya,
persembe mı yaptırıcam onu?
kolumdan kan alıcaklar öyle mi?
ben bu testi yaptırayım mı,yoksa önce eşim sperm testi mi yaptırsın?
kafam çok karıştı,şimdiden stres oldum

günaydın kızlar. gripliler kervanına beni de yazın.boğazım çok kötü şişmiş.soğuk bişide içmedim ki

yakında bizim listelerin altına nevrom ilave yapmak zorunda kalacak grip kervanına katılanlar diyekaydirigubbakcemile3

yağmur ve xvyz den haber yok dimi ya

günaydın arkadaşlar iyi haberler bekliyorum bye ben bir koçişimi yollayayım ok

günaydın kızlar,
kursu bugün astım kaydirigubbakcemile3 ,kahvaltıdan sonra gelirim yanınıza cokacimcoook

Merhaba,

Sanırım hormon testi yaptıracaksın bence bir kadın doğum doktoruna gidip hangi testleri yapman gerekli onu öğren adetin 3. günü kan veriyorsun ve hormonlarına bakılıyor ve bence paralelinde eşininde 3-5 günlük bir perhiz ile sperm testi yaptırması gerekiyor senin ve onun testlerini doktor alacak bakacak ve değerlendirecek. Kolay gelsin canım.

cnmm geçmiş olsun yat dinlen bol bol ne içersen iç dinlenmeden geçmiyo bu illet kaydirigubbakcemile3

cnmm geçmiş olsun yat dinlen bol bol ne içersen iç dinlenmeden geçmiyo bu illet kaydirigubbakcemile3

sağol canım.evet dinlenmek lazım ama işyerinden grip içinde izin almak istemiyorum.aslında çok ihtiyacım var dinlenmeye.

aşılama zamanı aldım haftaya ankaraya gidecem gene alıcam nisanda gene aşılama olacak gene izin alıcam offlanıp duruyo patronlar

günaydın topiğin şekerleri, nasılsınız bu sabah???
sevcanıııım sağol tatlım,valla neyin ters etki yaptığını anlayamadık, keçi boynuzundanmı oldu klomendenmi yoksa varikoselmi böyle düşürdü bilmiyorum ki :uhm:cumartesi ameliyat olcak kociş ama çok stres yaptı yaa hayırlısıyla bi atlatsaydık şu cumartesiyi, inan 5 aydır o hastaneye her gitmemde bi sorunla çıkmak çok yordu beni kociş ameliyat olsun ağustosa kadar hastane falan yok bizenaniknanik

ahhh şu patronlar klava: klava:

Günaydın kıslar,
inşallah dünden çok daha güzel bi gün olur
kötülükler kalksın artık üzerimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…