kıs oynak balinaaaa oy oy yerinde duramıyo gunaydın şekerimmmmm heyy tüm kk gunaydın kısssllaarrrr
kıs oynak balinaaaa oy oy yerinde duramıyo gunaydın şekerimmmmm
kocişiyle buluşacak ya duramaz tabi yerinde.
enerji topluyo o şimdi. kız boşuna harcama enerjiniiiii lazım olacak sana
aymes, canzi3445, can_iso+, casper33, nesrinsavas, Rylai, sevcangoksel herkese merhaba
can iso, nasilsin guzelim, kendine gelebildin mi
sağol canım.evet dinlenmek lazım ama işyerinden grip içinde izin almak istemiyorum.aslında çok ihtiyacım var dinlenmeye.
aşılama zamanı aldım haftaya ankaraya gidecem gene alıcam nisanda gene aşılama olacak gene izin alıcam offlanıp duruyo patronlar
gunaydın kızlar sole bi gecmise baktım cok kotu haberler gelmis insallah bugun guzel haberler verirler senağlama ben bildiginz gibi yatak mahkumuyumkafamçokkarıştı yarın 2 hafta olacak yatalı Allahım beterinden saklasın bu arada 3 kere kanama oldu her seferinde bebek gitti diye gittigim dr dan orda bebegin cevabıyla dondum Allahıma binlerce sukurler olsun bi de ignelerimiz var progestan gun asırı uzerine tablet olarak da alıyorum igneyi oldugum gun bittigim gun oluyo o hamilelik belirtileri varya bas agrı mide bulantısı bas donmesi halsizlik olduruyo beni :çok üzgünüm: ama buyuk gun bugun kalp atısları icin gidicem saat 2 de randevum var bu aralar bebeklerini kaybedenler kanamsı olup kalp atısını duymayanları cok okudum korkuyorum bi kotu haber de ben getiririm topige diye ne olur dua edin kızlar bebegim saglıklı olsun butun kemiklerim sızlasa da yatarım ben yeterki iyi olsunsenağlama
yağmurcandan haber var mı merak ettim.
xvyz nasıl?
nevronun doktoru ne demiş?
beni bilgilendirriseniz sevinirim.buğün kontrol var.bebelerimizin fotosunu da verecekler ve transfer zamanına karar verecekler.
gunaydın kızlar sole bi gecmise baktım cok kotu haberler gelmis insallah bugun guzel haberler verirler senağlama ben bildiginz gibi yatak mahkumuyumkafamçokkarıştı yarın 2 hafta olacak yatalı Allahım beterinden saklasın bu arada 3 kere kanama oldu her seferinde bebek gitti diye gittigim dr dan orda bebegin cevabıyla dondum Allahıma binlerce sukurler olsun bi de ignelerimiz var progestan gun asırı uzerine tablet olarak da alıyorum igneyi oldugum gun bittigim gun oluyo o hamilelik belirtileri varya bas agrı mide bulantısı bas donmesi halsizlik olduruyo beni :çok üzgünüm: ama buyuk gun bugun kalp atısları icin gidicem saat 2 de randevum var bu aralar bebeklerini kaybedenler kanamsı olup kalp atısını duymayanları cok okudum korkuyorum bi kotu haber de ben getiririm topige diye ne olur dua edin kızlar bebegim saglıklı olsun butun kemiklerim sızlasa da yatarım ben yeterki iyi olsunsenağlama
günaydın kızlar. gripliler kervanına beni de yazın.boğazım çok kötü şişmiş.soğuk bişide içmedim ki
yakında bizim listelerin altına nevrom ilave yapmak zorunda kalacak grip kervanına katılanlar diyekaydirigubbakcemile3
yağmur ve xvyz den haber yok dimi ya
Neden insanoğlu her istediğinin bir anda olmasını ister ki ?Sanki bu dünyaya bir anda gelmiş gibi yaşamanın anlamı ne ?
Hangimiz bir anda sevgimizi verebildik ,birilerine.Sevmek için zamanı beklemedik mi?
Kim bir anda mal sahibi olabildi?Kim bir anda iflas etti ki , her şey bir anda olsun.
Hepimiz durduğumuz yerden seyrediyoruz hayatı.Nerede yaşıyorsak öyle zannediyoruz her şeyi.Binlerce gerçek yaratıyoruz ve yarattığımızı gerçek zannediyoruz.Bana öyle bir gerçek söyleyin ki bu dünya da yaşayan her insan sizinle aynı fikirde olsun.
Hepimiz mi kırmızıyı seviyoruz , hepimiz için mi süt faydalı,herkes mi şansa inanıyor,tüm dünya insanı için mi başarmak zor ?
Bir an olsun hiç durmayı denediniz mi yerinizde?
Durdurun 5 dakika dü! şüncelerinizi,gerçeklerinizi .Bir analiz yapın kendiniz olmadan.
Belki de sorumluluk almak lazım yaşadığımız her şeyde.Sadece bizim dışımızdakilerin sorumlu olduğunu düşündükçe lanet ediyoruz , istemediğimiz şeylere.
İnsan en çok ne yapıyorsa odur.En çok neyi düşünüyorsanız onu verecek evren size.Çok dikkatli olmak lazım.Çünkü beyninizde en çok tuttuğunuz şeyle bir gün yüzleşeceksiniz.Ve en sonunda kendi kendinize şunu söyleyeceksiniz ‘ben demiştim bak' Bazen her istediğimiz olmadığı için binlerce şükretmek lazım yaradana.Çoğu istediğimiz şeyin arkasında ki felaketleri göremiyoruz.Eğer görebilseydik insan olmanın ötesine geçerdik.
Bunu yaradan istemiyor ,olacakları bilseydi insanlar yaşadıklarını anlamazlar.Ne hedefleri kalır ne de ümitleri...
Hiç hayvanların nasıl yaşadıklarını farklı bir açıdan gözlemlediniz mi! ?Hayvanlar her sabah nerede yemek yiyeceklerini,nerede uyuyacaklarını, nelerle karşılaşacaklarını bilmeden yaşarlar.İnanılmaz bir hedefe odaklanma söz konusudur.Hiç bir hayvanda isyan etmez ve vazgeçmez.Ne intihar eder,ne de depresyona girer.
Ama bizler her sabah nerede uyanacağımızı , nerede ne yemek yiyeceğimizi,az da olsa nasıl yaşayacağımızı bildiğimiz halde mutsusuz.
Daha çok neyi bilmek istiyoruz ki,sabır , sabır ,sabır.
Uğrunda bedel ödemek lazım hayatın.Bedelini ödemediğiniz hiçbir şeyin hazzını yaşayamazsınız.Çocuklar için çok fazla bedel ödediğiniz için en kıymetlileriniz onlar.Eviniz ,eşiniz ,işiniz için çok fazla bedel ödediğiniz için kaybetmemek için elinizden geleni yaparsınız.
Şans oyunlarında büyük ikramiye kazanıp ömrü boyunca yiyen bir kişi tanıdınız mı?100 milyarı kazanmak için yıllarca çalışanın para harcamasıyla,bir gecede 100 milyar kazananın harcama şekli bir olur mu?
! Az bedel ödeyip çok mutlu olamayız.
Bizler yaratıcıdan bir şeyler istediğimizde onu hak edip hak etmediğimize bakar.Dünyaca ünlü bir doktorla ,ssk da çalışan bir doktorun ödediği bedeller bir olamaz.
Kaldırımda yürürken yanınızdan geçen Ferrarili birine içlenmeyin.Huzur somut şeylerde değil....
Bir gün isteyenle bir ay isteyen arasındaki fark ısrar gücüdür.Israr gücünüz arttıkça ulaşma potansiyelinizde artacaktır.Şiddetli bir yumrukla duvara vurduğunuzda elinizi parçalarsınız.Her gün yavaş yavaş duvara vurduğunuzda bir süre sonra duvarı parçalarsınız.Şimdi bir düşünün bir anda mı olmalı,yavaş yavaş mı olmalı?
Günlük dilimizde sıkça kullandığımız bir cümle var ‘Haydan gelen huya gider'
Yani bir anda gelir ve bir anda gider.Bazı çocukların hatta bazı yetişkinlerinde elindekilerin kıymetini bilmemesi bu yüzdendir.
O oyuncak,o ! eşya,ev,okul,elbise için bedeli anne babalar öderler ama evlatlar sömü rürler.Herkese bedel ödetin.
Evi ,eşi için bedel ödemeyen kıymetini bilemez.
Şimdi tüm istekleriniz zamana yayın.Yaydığınız zaman içerisinde ısrarla isteyin ve eylemde olun.Ne yaşarsanız yaşayın ısrarlı olun.
Dualarınızı sadece bir aya sığdırmayın,dilekleriniz için hıdırellezi beklemeyin,kilo vermeye sadece yaza doğru başlamayın ne istiyorsanız her gün biraz isteyin.
Az gibi gözüken şeylerin toplamında büyük sonuçlar oluşur.
Bütün çığlar tek tek yağan karların toplamından oluşur.
Hayatınızdaki büyük sonuçları yaratan küçük küçük isteklerdir.ISRARLI bir şekilde isteyin
özlemezmiyiz anacımŞenizerkenden size baktım mirmirmirmir:sm_confused:yağmurcn dan haber gelmemiş çok merak etmiştim
anneme gideceğimde tüm gün yokum aklım burda kalıcakkafamçokkarıştı
beni özleyin:asigim:Şeniz
geçmiş olsun canıma.s.günaydın kızlar. gripliler kervanına beni de yazın.boğazım çok kötü şişmiş.soğuk bişide içmedim ki
yakında bizim listelerin altına nevrom ilave yapmak zorunda kalacak grip kervanına katılanlar diyekaydirigubbakcemile3
yağmur ve xvyz den haber yok dimi ya
bitanem bebişini yüce mevlam sağlıcakla size bağışlasın....gunaydın kızlar sole bi gecmise baktım cok kotu haberler gelmis insallah bugun guzel haberler verirler senağlama ben bildiginz gibi yatak mahkumuyumkafamçokkarıştı yarın 2 hafta olacak yatalı Allahım beterinden saklasın bu arada 3 kere kanama oldu her seferinde bebek gitti diye gittigim dr dan orda bebegin cevabıyla dondum Allahıma binlerce sukurler olsun bi de ignelerimiz var progestan gun asırı uzerine tablet olarak da alıyorum igneyi oldugum gun bittigim gun oluyo o hamilelik belirtileri varya bas agrı mide bulantısı bas donmesi halsizlik olduruyo beni :çok üzgünüm: ama buyuk gun bugun kalp atısları icin gidicem saat 2 de randevum var bu aralar bebeklerini kaybedenler kanamsı olup kalp atısını duymayanları cok okudum korkuyorum bi kotu haber de ben getiririm topige diye ne olur dua edin kızlar bebegim saglıklı olsun butun kemiklerim sızlasa da yatarım ben yeterki iyi olsunsenağlama
canım kocişin kesin geliyormu...:sm_cool::sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:delikafaduldenhihoyyytkaydirigubbakcemile5:CüvCüv::ecrin_bebek:
canım kesin diye biliyorum...Kızlarr size bir sorum var:jeyyar:
Devlet tüp bebe için aşılama sayısını 2 ye düşürmüştü demi öyle aklımda kalmıştı.gerçekliği nedirr:jeyyar::lepi:
Kızlarr size bir sorum var:jeyyar:
Devlet tüp bebe için aşılama sayısını 2 ye düşürmüştü demi öyle aklımda kalmıştı.gerçekliği nedirr:jeyyar::lepi:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:delikafaduldenhihoyyytkaydirigubbakcemile5:CüvCüv::ecrin_bebek:
Doğrudur balımmm. 2'ye düştü. sositososito Ben iki tane yaptırmıştım. Direkt tüpe geçirdiler. Raporlu. hihoyyyt
Canım bu artış çok güzel olmuş. 3 katına çıkmış neredeyse. Hareket aynı kaldığını düşünsek bile şansın 3 katına çıktı demiştir. 42 milyonun %91'i ile 117 milyonun %87'sini al , geriye kalanlara bak. Güzel gidiyor canım maşallah. Hareket de düzelir tez zamanda inşallah. Evicap kullanıyormu eşin? a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?