Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
güüüüüüüüüüünnnaaaaaaaaayyddıııııııııınnnnnnn
arkadaşlar hepinize merhaba
güzel haberlerin alındığı yüreklerimizin ferahladığı bir gün olsun inşaallah

casperım geçmiş olsun
Rabbim şifa versin
klava:klavaatrona iki oklava yeter mi canım

canım kelebeğinin kalbini dinleyince bizede anlat emi

NESRİN eşin mi geliyor kaçırmışımda

Kızlarr size bir sorum var:jeyyar:
Devlet tüp bebe için aşılama sayısını 2 ye düşürmüştü demi öyle aklımda kalmıştı.gerçekliği nedirr:jeyyar::lepi:

yağmurcandan haber var mı merak ettim.
xvyz nasıl?
nevronun doktoru ne demiş?
beni bilgilendirriseniz sevinirim.buğün kontrol var.bebelerimizin fotosunu da verecekler ve transfer zamanına karar verecekler.

Canım doktor şimdilik herşey iyi dedi. Ben çok didiklemedim. Rahim kalınlığım , yumurtaların gidişatı , e2 düzeyi iyiymiş. İnşallah sonucu da güzel olurrr. :Saruboceq:

Hadi bakalım haber vermeyi unutma bize. Demek fotoğrafları da var. :1rolleyes: :asigim:

canım inşallah bugün meleğinin kalp atışlarını duyucaksın güzel düşün ,rabbim yardımcın olsun bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah...:CüvCüv:

Casper canım geçmiş olsun. Sen de katıldın demek bu kervana. Allah şifa versin. Bütün hastalar tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar inşallah. :Saruboceq:

Canım inşallah bugün güzel haberlerle geleceksin. O pıt pıtları duyacaksın. Dualarımız sizinle. :Saruboceq: Çok sağlıklı yeğenimiz göreceksin. Yaşama tutunacak. Ona güven ve kendini üzme. Senden güç alacak annesi o bebiş. :asigim:

Çok güzel bir yazı canım. Bizlerle paylaştığın için teşekkürler. Şeniz :lepi:

herkese günaydınlara.s.
güzel haberler gelmesi dileklerimle....

erkenden size baktım mirmirmirmir:sm_confused:yağmurcn dan haber gelmemiş çok merak etmiştim
anneme gideceğimde tüm gün yokum aklım burda kalıcakkafamçokkarıştı
beni özleyin:asigim:Şeniz
özlemezmiyiz anacımŞeniz

geçmiş olsun canıma.s.
tez zaman da atlatırsın inşallah...

bitanem bebişini yüce mevlam sağlıcakla size bağışlasın....
inşallah bugün kalp atışını da duyarsınız....

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:delikafaduldenhihoyyytkaydirigubbakcemile5:CüvCüv::ecrin_bebek:
canım kocişin kesin geliyormu...
geliyorsa ne zaman....

Devlet tüp bebe için aşılama sayısını 2 ye düşürmüştü demi öyle aklımda kalmıştı.gerçekliği nedirr:jeyyar::lepi:
canım kesin diye biliyorum...
ama yinede arkadaşalrda cevap yazsınlar bakalım....

Son düzenleme:

Doğrudur balımmm. 2'ye düştü. sositososito Ben iki tane yaptırmıştım. Direkt tüpe geçirdiler. Raporlu. hihoyyyt

NUR canım eşim türkiyeye izmir limanına veya izmit limanına gelecek inş 10güne kadar,bu vesileyle görüşeceğiz inş...

evet canım yaa 3 katına çıkmış olucak ileri hareket hemde diğerlerindede değerlerinde yukselme var %87 olmuş %91 bu tabii 3 katı olarak yukselmiş demek . ama bu seferde doktor değerler yükseliyo aşılama yapmayalım dermi yaa yasakkelimesenağlama

nesrinciiim canım gözün aydın hadi bakalım biran önce gelsin kocişin ne heyecanlısındır sen şimdiiiiii sengözlerimebaksanab
fadiiğiiiiiim canım nasılsın görüşmeyeli?
kısss ebruuuuu nere kayboldun gene delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…