geçmiş olsun canım inşallah değerler yükselir ameliyatta başarılı olunur canım en kısa zamanda bebiş gelirmerhaba kızzlarrrr
bugün eşimi hastaneye aldılar varikosel ameliyatı olacak
dua edin benim için moralim çok bozuk zaman geçmek bilmiyor
bu arada bugün sürekli deprem olup duruyo çok korkuyom benÇok üzgünüm çoook
canım bence geç kalmadan tedaviye başlamak lazım bende 2 sene önce doğla yoldan kaldım ama sonrasına bir daha olmadı inşallah bende yaza doğru birşeyler düşünüyorum hakkımız da hayırlısı canım biz elimizden geleni yapalım gerisi allahın elinde dualarımız eksik etmeyelimtesk ederım arkadaslar...
gelmeme sebebım..bıraz uzaklasmak dıyelım...
yınede sızlerı merak ettırdıysem ozur dılerım...
kafam cok karısıkı..adet gunumu bılmmek benı cıldırtıyor..yenıden bıseylere baslamak ıstıyorum ama maalesefkı baslayamamak benı daha yıpratıyor..dıyorum..eger bebegım kendılıgınden geldı..o zaman normal gelebılır dıyorum..ama belırsızlıkler yasadıgım ıcin ıc dunyamda..kafamda karısık..
tabı en basta adet tarıhını bılememek.
keske bılseydım..tekrar heyeecanlarla baslasaydım..
canım çok sevindim sigara tabiki berbat birşey vucudmuzdaki her noktaya zararı var allahtan ben hiç içmedim ama eş,m çokkkk içiyor günde bir paket bırakması için herşeyi deniyoruz ama olmuyor inşallah allahım güç kuvvet verir birgün bırakırGeçen sene bu zamanlar 7,19 olan FSH'ım bu sene 6'lara düşmüş. Sigarayı bırakmıştım 8 ay önce. Başka birşey yapmadım. Kürler falan. Doktor onun etkisinin olduğunu söyledi. Sigara yumurta rezerv ve kalitesini çok kötü etkiliyormuş. Kullanan arkadaşlar sizler de bırakın. Onsuz da yaşanıyor. Haziran ayından beri bir fırt bile çekmedim. Aramıyorum. 10 yıldır içiyordum. Hiç bırakamam sanıyordum. Bebiş için vermiştim bu kararı. Şimdi ise çok memnunum. Kendi sağlığımı geri kazanıyorum. Çok güzelmiş sigarasız hayat.
aymes, canzi3445, can_iso+, casper33, nesrinsavas, Rylai, sevcangoksel herkese merhaba
can iso, nasilsin guzelim, kendine gelebildin mi
aymes, canzi3445, can_iso+, casper33, nesrinsavas, Rylai, sevcangoksel herkese merhaba
Nevom canım evet çokk doğru söylüyorsunn.Benimde sigarayı bırakalı 2 ay olduu.Ve hiç aklıma gelmiyorrr.Hatta sigara kokusu aldığımda bile çok rahatsız oluyorumm.Ve kendime şaşırıyorumm.Bile bile o zehiri nasıll içerlerime çekip kanseri bile bile çağırıyormuşumm.Sigara bir atom bombasıı vücüdu mahvediyorr kızlarr içenlerrr lütfen bırakmaya çalışsınlarr.Bırakmıyorum demeyinn bende 7 yıldır içiyordum .Ve bırakması hiçte zor olmadı.Benim bırakmama sebeb hasta olduğum zaman ödüm kopuyordu korkudan ve bunu bile bile içmek ilerde neler doğdurucagını düşündüğüm içinn o pisss şeytanınn sizi yenmesine izin vermeyinn.Sizz onuu yeninnnkötükedihüsokötükedihüsoGeçen sene bu zamanlar 7,19 olan FSH'ım bu sene 6'lara düşmüş. Sigarayı bırakmıştım 8 ay önce. Başka birşey yapmadım. Kürler falan. Doktor onun etkisinin olduğunu söyledi. Sigara yumurta rezerv ve kalitesini çok kötü etkiliyormuş. Kullanan arkadaşlar sizler de bırakın. Onsuz da yaşanıyor. Haziran ayından beri bir fırt bile çekmedim. Aramıyorum. 10 yıldır içiyordum. Hiç bırakamam sanıyordum. Bebiş için vermiştim bu kararı. Şimdi ise çok memnunum. Kendi sağlığımı geri kazanıyorum. Çok güzelmiş sigarasız hayat.
gunaydın kızlar sole bi gecmise baktım cok kotu haberler gelmis insallah bugun guzel haberler verirler senağlama ben bildiginz gibi yatak mahkumuyumkafamçokkarıştı yarın 2 hafta olacak yatalı Allahım beterinden saklasın bu arada 3 kere kanama oldu her seferinde bebek gitti diye gittigim dr dan orda bebegin cevabıyla dondum Allahıma binlerce sukurler olsun bi de ignelerimiz var progestan gun asırı uzerine tablet olarak da alıyorum igneyi oldugum gun bittigim gun oluyo o hamilelik belirtileri varya bas agrı mide bulantısı bas donmesi halsizlik olduruyo beni :çok üzgünüm: ama buyuk gun bugun kalp atısları icin gidicem saat 2 de randevum var bu aralar bebeklerini kaybedenler kanamsı olup kalp atısını duymayanları cok okudum korkuyorum bi kotu haber de ben getiririm topige diye ne olur dua edin kızlar bebegim saglıklı olsun butun kemiklerim sızlasa da yatarım ben yeterki iyi olsunsenağlama
gunaydın kızlar sole bi gecmise baktım cok kotu haberler gelmis insallah bugun guzel haberler verirler senağlama ben bildiginz gibi yatak mahkumuyumkafamçokkarıştı yarın 2 hafta olacak yatalı Allahım beterinden saklasın bu arada 3 kere kanama oldu her seferinde bebek gitti diye gittigim dr dan orda bebegin cevabıyla dondum Allahıma binlerce sukurler olsun bi de ignelerimiz var progestan gun asırı uzerine tablet olarak da alıyorum igneyi oldugum gun bittigim gun oluyo o hamilelik belirtileri varya bas agrı mide bulantısı bas donmesi halsizlik olduruyo beni :çok üzgünüm: ama buyuk gun bugun kalp atısları icin gidicem saat 2 de randevum var bu aralar bebeklerini kaybedenler kanamsı olup kalp atısını duymayanları cok okudum korkuyorum bi kotu haber de ben getiririm topige diye ne olur dua edin kızlar bebegim saglıklı olsun butun kemiklerim sızlasa da yatarım ben yeterki iyi olsunsenağlama
casper iyiyim canim sen nasilsin....yarin 21. gunum, bakalim iceride neler oluyor...gerci hic umut olmasa da insan yine de bekliyor
hihoyyyt
hihoyyyt
hihoyyyt
hihoyyyt
hihoyyyt
hihoyyyt
hihoyyyt
hihoyyyt
hihoyyyt
hihoyyyt
hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?