ayy hadi inşallah cnm yaaa kanda çıkar kesin bence yaptır beklemek çok yıpratıyo insanı en azından varmı yokmu bilirsin sizin hareketmiydi sorun cnm
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
canım sayımız çok azdı biizm 700 lerdeydi yani.evet ya beklemek ne kadar zormuş.çıkarmı diyorsun yaptırım mi yani
canım sayımız çok azdı biizm 700 lerdeydi yani.evet ya beklemek ne kadar zormuş.çıkarmı diyorsun yaptırım mi yani
sidelya canım gelmemiş kırmızılar. bence yaptır kan testi kesin çıkar çünkü hemde düşünmemiş olursun bir an önce öğrenmiş olur rahatlarsında kız nasıl duruyosun koş git bence
evt cnm çıkar istersen hafta sonuda geçsin diycem ama insan bi an önce bilmek istiyo bu durumda hafta sonu geçmez şimdi sana yerimseniben eğer belirti olmazas bugün yaptır bence olmazsada kısmet diyilmiş deriz önümüze bakarız napalım ama biz ne mucizeler gördük cnm neden olmasın allah istedikten sonra imkansız diye bişey yok o doktora söyle kızdırmasın biziklava: klava:
ben adetim geçmedi deyip duruyorum neye göre 7 mart diyorsam.. geçmiş ya 5 deymiş.. :1shok: delikafadulden delikafadulden
kızlar hepimiz bu konuda az çok yaşıyoruz işte öyle dengesiz doktorların söyledikleri yüzünden ümitsizliği ama inş pozitif çıkarsa ilk o doktora gidip göstereceğim sonucu .birde biliyomusunuz akşam eşimin kız kardeşi bizdeydi ona söyledim nasıl sevindi anlatamam oturdu ağladı ya kadıncagız ALLAHım inş bu günkü gözyaşlarımızda sevinçten olur ya kızlar ltf duanızda yer verin bana
günaydın kızlar kalkın artık yaa.bakın biraz daha geç kalırsanız açmıcam kapıyı haydin beklkiyorum.kızlar bu arada bana ltf dualarınızda yer verirmisiniz bu gün kan testi yaptıracagım inş kırmızılarda gelmezse.inş akşamada güzel haberlerle dönerim.beklemek ne zor şeymiş yaa ALLAhım hepimizin dualarını kabul eder inş ve en kısa zamanda bebişlerimiz bizlerle olur.bu arada nevroşum canım inş herşey yolunda gider,balcım tatlım inş sende bize güzel haberlerle dönersin.
günaydın kızlar bugün kahvaltılar kimden
cumartesi çalışanlar geçtilermi işlerinin başına
:))) öğleye kdar mahkum gerçi sevcancım seninki 5e kdardı değilmi
inşallah zamn çabuk geçer seninde
nesrincim geçmiş olsun umarım annen iiyidir acil şifalar diliyorum
yabangülüm başka bi topicte senin bebek içinyaptığın patiklerden gördüm çok harika ellerin dert görmesin
nevrocum allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla yumoşların toplanır spermlerle buluşur
seninde halayına az kaldı desene allah yardımcın olsun
cas _iso canım eşine allah yardım etsinbiran önce çıkar inşallah ameliyattan ameliyatı başarılı geçerve çabukcak anne olursun
Günaydın kızlar.....hihoyyyt
Cumartesi günleri çalışmak çok sıkıcı offff
Şimdi evde olup uyumak vardımirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?