Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayy hadi inşallah cnm yaaa kanda çıkar kesin bence yaptır beklemek çok yıpratıyo insanı en azından varmı yokmu bilirsin sizin hareketmiydi sorun cnm

canım sayımız çok azdı biizm 700 lerdeydi yani.evet ya beklemek ne kadar zormuş.çıkarmı diyorsun yaptırım mi yani

balım iyiki doğdun canım inşallah aşılaman tutar sana süper bir doğumgünü hediyesi olur.

eşinle birlikte uzun mutlu huzurlu vede bebişli yıllar inşallahhhhhhh

sidelya canım gelmemiş kırmızılar. bence yaptır kan testi kesin çıkar çünkü hemde düşünmemiş olursun bir an önce öğrenmiş olur rahatlarsında kız nasıl duruyosun koş git bence

günaydın kızlar bugün kahvaltılar kimden
cumartesi çalışanlar geçtilermi işlerinin başına
:))) öğleye kdar mahkum gerçi sevcancım seninki 5e kdardı değilmi
inşallah zamn çabuk geçer seninde
nesrincim geçmiş olsun umarım annen iiyidir acil şifalar diliyorum
yabangülüm başka bi topicte senin bebek içinyaptığın patiklerden gördüm çok harika ellerin dert görmesin
nevrocum allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla yumoşların toplanır spermlerle buluşur
seninde halayına az kaldı desene allah yardımcın olsun
cas _iso canım eşine allah yardım etsinbiran önce çıkar inşallah ameliyattan ameliyatı başarılı geçerve çabukcak anne olursun

canım sayımız çok azdı biizm 700 lerdeydi yani.evet ya beklemek ne kadar zormuş.çıkarmı diyorsun yaptırım mi yani

evt cnm çıkar istersen hafta sonuda geçsin diycem ama insan bi an önce bilmek istiyo bu durumda hafta sonu geçmez şimdi sana yerimseniben eğer belirti olmazas bugün yaptır bence olmazsada kısmet diyilmiş deriz önümüze bakarız napalım ama biz ne mucizeler gördük cnm neden olmasın allah istedikten sonra imkansız diye bişey yok o doktora söyle kızdırmasın bizi klava: klava:

sidelya canım gelmemiş kırmızılar. bence yaptır kan testi kesin çıkar çünkü hemde düşünmemiş olursun bir an önce öğrenmiş olur rahatlarsında kız nasıl duruyosun koş git bence

evet canım gelmediler ama korkuyorumda hemencecik geliverirler diye de bakalım canım iş çıkışı saat 15:00 gibi yaptırcamda korkuyorum sonucun negatif çıkmasın dan da 2 günden beridir o kadar kaptırdım ki kendimi insanın bebeişinin olacagını düşünmesi bile nasıl bir mutlulukmuş yeni anladım valla ALLAhım inş hepimize en kısa zamanda gönderir meleklerimizi tatlım yaaa
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar hepimiz bu konuda az çok yaşıyoruz işte öyle dengesiz doktorların söyledikleri yüzünden ümitsizliği ama inş pozitif çıkarsa ilk o doktora gidip göstereceğim sonucu .birde biliyomusunuz akşam eşimin kız kardeşi bizdeydi ona söyledim nasıl sevindi anlatamam oturdu ağladı ya kadıncagız ALLAHım inş bu günkü gözyaşlarımızda sevinçten olur ya kızlar ltf duanızda yer verin bana

Günaydın kızlar.....hihoyyyt
Cumartesi günleri çalışmak çok sıkıcı offff
Şimdi evde olup uyumak vardımirmirmirmir

ben adetim geçmedi deyip duruyorum neye göre 7 mart diyorsam.. geçmiş ya 5 deymiş.. :1shok: delikafadulden delikafadulden

Kız tüliny sen hamilesin bence.:CüvCüv:
Bana öyle geliyo.
Bi test yapsana evde.
Meraklandırma bizi.

Arkadaşlar günü geçen çok kişi var.Hiç kimsenin eli teste gitmiyo sanırım.
Hadi yapın testlerinizi.

can- iso allah yardımcınız olsun tatlım allah şifa versin eşine nevrommm allah seninde yardımcın olsun cnm gittikçe yaklaşıyosun bebişine allahın izniyle balımmm sen nasıl oldun cnm umarım kolay geçmiştir aşılaman

dualarımız seninle tabiki canım benin inşallah meleğin sürpriz yapar sana.

ama bekleme bence yaptır gitsin eğer negatifse eninde sonunda öğreneceksin daha fazla umutlanmadan öğren.ama pozitifsede hemen öğrenirsin canım benim.

sidelya sen idrar testi yapmış mıydın?CADIARZU
İnşallah kan değerin yüksek çıkar ve hamileyim diye bağırırsın bize burda.:dance::teytey:
Kaçta yaptırcaksın?

Bugün kahvaltılar çalışmayanlardan olsun diycem ama maşallah hepsi fosur fosur uyuyolar..cokacimcoookcokacimcoook
Bizi düşünen yok...:roflol:

Günaydın kızlar.....hihoyyyt
Cumartesi günleri çalışmak çok sıkıcı offff
Şimdi evde olup uyumak vardımirmirmirmir

günaydın canım. hakket geç bile kaldım bugün ben işe

uyusaydık bir güzel. ama evde oluncada erkenden kalkıyorum ya sinir oluyorum. hafta içi kalkamıyorum pazar günüde erkenden uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…