Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevrom yarın buyuk gun delikafadulden
yumoslarla toplanacak..spermcıklerle bulusacaklar..guzel guzel embrıyolar olurlar..sonrada senın gobuse konarlar:CüvCüv:
:ecrin_bebek:bunlar gıbıde ıkız bebsılerın olur hayırlısyla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nevrom kan pıhtılasmasına felan baktılarmı...sakın aksatma..
bademınde dedıklerı var...onlara sıkı sıkı takıp ettır...

tum tedavıde olan arkadslar yaptırsın tahlıllerını...
sızler sayesınde o kadr cok sey ogrendımkı...
basımızdan her gecen sey bıze tecrube olarak donuyor

nevrocum yarın yumoşların toplanıyomuş. inşallah güzelcede döllenirler. bu ay kimi duysak hamile diye ikiz oluyo nevrocum hadi bakalım darısı sana inşallah hayırlısı ile allah yardımcın olsun topiğimizin gülü.

Canım sen derslerine bak. Allah zihin açıklığı versin. İnşallah başarılı olursun canım. a.s.

nevrom maslllah iyi hızlı ilerlionunz bebişler cifter cifter gelcek inşş...

Amin canım inşallahh. :Saruboceq: Ağzından bal damlıyorrrrr. Şeniz

Canım eşinin ameliyatı için bol şans diliyorum. Dualarımız sizinle. İnşallah abşarılı geçer ve şifa olur. Allah yardımcınız olsun. a.s.

Evet canım yaa hep öyle derdikk. :CüvCüv: :CüvCüv: İnşallah Rabbim bize meleklerimizi bağışlar bu ay. Seni seseyommm. a.s.

Sağol tatlışımmm. Aminnnnn. :Saruboceq:

Aminnn canım inşallahhh. :Saruboceq: :asigim:

Nevroşum canım yarın büyük gün,Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle :1hug:

Sağol canım. Sizlerin duaları işlerimizi kolaylaştırıyor. Allah razı olsun hepinizden. a.s.

Şeniz Şeniz

allaaaahhhhhh,catlayan catlayanaaa
hadi kiz insallahh catlasinlar,bebis olsunlarrr

sagolasin melegim..sende benim icin öylesin:asigim:
kararimin arkasindasim,cok merak ederse gelir..böyle bundan sonraa.s

Çatladıkkkk bakalım. Hayırlara vesile olsun inşallahh. Güzelim benimm. :1hug: :asigim:

Allahım bugün NEVROSKY ve BALSURAT arkadaşlarımıza yardım et.:Saruboceq:
İnşallah ikisinden de güzel haberler alırız.:Saruboceq:

Bebeğimmm sağolasınn. :asigim: Herkesin güzel haberleri tez zamanda bu topikte duyulsun ve mutluluk doruklara çıksın. :teytey:

Amin tatlımmm. :Saruboceq: Güzel anniş adayımmm. :asigim:

Güzel dileklerin , dualarınn. Sağolasın canım. İyiki varsınn. :1hug: :asigim:

O göbüş dolacak. Bir gün dolacak ve ancak 9 ay 10 gün sonra sağlıklı bir hamilelik neticesinde boşalacak. O zaman da kolların dolacak. Yani muhakkak dolu dolu bir hayat seni bekliyor. Yeterki ümidini kaybetme canım. İnan buna. Ben inanıyorum. Sen de güleceksin. Bir gün senin de burda o konuşmalarına şahit olacağız. a.s.

nevrom hayırlı olsun yarın umut dolu bir gün senin için Rabbbim halayını çekmeyi nasip etsin

Mersii tatlımmmm. Aminn inşallahhh. :Saruboceq: :teytey:

Nevrom sana da kolay gelsin bizde seni çok seviyoruz kendini çok yorma canım

Piki tatlımmm.

Güle güle canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
dualarımız seninle sen iyi olda listeleri geç yayınla önemli değil
Allah yardımcın olsun canım arkadaşımŞeniz

Allah razı olsun güzelimm. Aminnnn. İnşallahhh :Saruboceq: :CüvCüv:

hadi hayirlisi canim insallah sonucunda cok guzel olur

evet canim cok sefiyom valla

amin canim yolun acik ve hayirli olsun insallah dualarimiz seninle

gunaydin kizlar hayirli cumalar bu mubarek gunde dualarimiz kabul olur insallah:Saruboceq:

Şeniz Şeniz Yerim o tatlı ağzını.. cokacimcoook :asigim:

bu arada benım ısım olmadı...
bana gore sartlar agırdı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
haftada 2-3 gun sehır dısında gıdecekmısm..arabayla felan...
uzun yol tecrubem felan da yok zaten..
gercı yazılı sınav yaptılar..
onda kaybettımkaydirigubbakcemile3
30 matemetık sorusunu 5 dak cozun dedıler
40 tanede sozel sorusu vardı o da 10.dak
unıversıte sınavı daha kolaydıdelikafaduldendelikafadulden
ogrencılık yıllarıma dondum..hehe adamlar sılgı,kursun kalem dagıttılar..sınav yapmak ıcın:roflol::roflol::roflol:

Güzel insan. Allah dualarını kabul etsin. Allah sana güzel bir evlat daha bağışlasın. Hastalığına deva bulsun , şifa versin. herşey gönlünce olsun. Canımsınn benimm. :asigim:

Tatlım seni gördüğüme sevindim. Keyfin nasıl? Bizler de sana burdan öpücükler gönderiyoruz. Şeniz Şeniz Şeniz

Aaaa ne olmuş ki canım. Önemli birşey mi? Haber alırsan lütfen bildir. :uhm:

Sağol bitanemm. Aminnn. :Saruboceq: İnşallahhh. :asigim:

Tatlı dillim.. Ağzından bal damlıyor yine. Öpüyorum kocamannnnnnnn. Aminn diyorumm her kelimeneeee. a.s.:1hug: :asigim:

slm nevrocuğum nasıl geçiyor dualarım seninle ve hepimizle her şey güzel olacakj canım iyi bak kendine (buraya BEBİŞLERE demek için can atıyorum) RABİM yanında ve yanımızda olsum

Ahh güzelimm. Canım arkadaşımm. Sen de iyi dileklerini sunmuşsun. Çok mutlu ediyorsunuz beni. Allah razı olsun. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. :Saruboceq:

hııh neyse oldu nevroşş hadi hayırlı olur inşallah ah banada heycan geldi aşılamayı atlayıp tatil dönemimde direk tüp yaptırmak istiyorum.....

Sağol bebişimmmm. :1hug: Senin planı da tuttum ben. :lepi: Ama gerek kalmadan o zamana kadar doğal yolla gelir inşallahhhhhhh. :Saruboceq:

Arkadaşlar, ne güzel herkes yeni umutlara yelken açmış! Balcım, Nevrocum ve diğer aşılama yaptıracaklar dilerim Rabbim sizlere hayırlısını versin..

Allah razı olsun canımm. Aminn inşallahh. :Saruboceq: Seni bayadır göremiyoruz. Nasılsın iyimisin canım? :1hug: :asigim:

Sağol canım. Ben de genel anestezi ile yaptıracağım. Çok teşekkürler desteğin için. İnşallah yüzümüz gülerrrr. :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv:

cok sevindim tatlim,heyecanla bekliyoruzdelikafadulden
sen keyfine bak,zaten kimsecikler yok bu arabenneyaptımki
ay bitanem cok az kaldi senin mutlu sonuna,melegin gelicek insallah..bizde bol bol halay cekicez burda:teytey::Saruboceq:

Bitanemm.. Çok isterim güzel haberlerle gelebilmeyi. Ama kısmetimde ne varsa razıyım. Rabbim ne verirse kabulümdür. Üzülmem demiyorum ama yıkılmam ve sabırla mücadelemi veririm. Çünkü rabbim gücümü de verecektir. İnşallah Allahın izniyle sizlere o halayı çektirebilirim. :teytey: :teytey:

Şeniz Şeniz Allah razı olsun fadiğimmm. Güzel dileklerin için çok sağolll. Şeniz

İnşallah yarın Balsurat ve Nevrodan güzel haberler alırız.
Yarın görüşürüz fıstıklar........hihoyyyt

Şeniz :asigim:

evet canım çok duydum. çevremde uygulayıp hamile kalan da var. ama 5 dk değil iyi ce kaynatıp yarım saat kadar falan buharına oturuyosun. bu sürede soğursa tekrar ısıtıp oturuyosun ama bunu yaparken üşütmeyeceksin. gerekirse eşin ısıtıp gtirsin sana canım.

size bir sır veremmi bunu uygulayanlardan biride benim annem. benden sonra düşüğü olmuş daha sonra hamile kalamamış. bunu duymuş birinden uygulamış uyguladığı ayda kardeşime hamile kalmış. annem komşumuzun gelinininde olmuyodu onlarada söyledio gelinde uygulamıştı uyguladığı ay hamile kaldı.ama tabi erkek infertilitesi yok onlarda.

annem korunmayı bıraktığımda banada söylemişti uygulamıştım ama olmadı. uyguladığım zaman eşim varikoselmiş haberimiz bile yokmuş. zannedersem genelde bayanda sorun olduğu zaman daha çok işe yarıyo. iltihap gibi

bende burda bir topikte okudum kocişin sayısıyükselmişken bu ay denemeyi düşünüyorum nasılsa kaybececek bişiyim yokki

nevrom yarın ııcın dualarım senle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

pembe koseye ne yazcan kendın ıcın şimdıden merak edıyom..sıra sende
bızlere ne guzel seyler yazmısıtın :1hug::asigim:

nesrinin annesinin nesi varmış acaba ki

canım geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir. hemencik iyileşiverir.
dularımız senle ve annenle canım:Saruboceq:

Canım o halayı çektirmeyi çok istiyorum. Kısmetimdekine razıyım. Pozitif düşünüyorum. İnşallah pozitif sonucu alacağım Allahın izniyleee. :teytey:

nevrom işallah yumoşların güzel güzel döllenir sonra annesine tutunurlar..ikiz bebişlerin olsun :ecrin_bebek::ecrin_bebek:işallah..allah yardımcın olsun canım...:Saruboceq:

İkiz mi.. Ağzından bal damlıyorrr. Şeniz :asigim:

canımm yarın herşey yolunda gidicek yumoşların güzelce toplanıp döllenip sana geri dönücek hayırlısıyla tatlımm..dualarım seninle bitanem..a.s.

Sağol bitanemmm. O güzel dualarınız beni çok mutlu ediyor. Hep huzurluyum sayenizde. a.s.

Ayyy tatlım inşallahh işlerim yolunda gider. :Saruboceq: Şükürler olsun Rabbim işlerimi yoluna koydu. :Saruboceq: Çok mutluyummm. :sm_cool: Bu tedavide olmak bile çok güzel. Takipleri ettiririm canım. Uyarın için çoook sağolll. :1hug: :asigim:

Canımm yaa. Sizler ne güzel insanlarsınız. Hissedebiliyorum , kendiniz gibi heyecanlanıyorsunuz. Meleksiniz hepiniz. Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallahhhh. :Saruboceq: :Saruboceq:

Boşver canım hayırlısı buymuş demekki. Bak sen resmen sınav yaptılar heee. :roflol::roflol:

nesrincim çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.:Saruboceq:
nevrocum yarın herşey yolunda gider inşallah.dualarımız seninle :Saruboceq:
balcım,inşallah senden de güzel haberler alırız:Saruboceq:

Şeniz Sağol bitanemm. Allah razı olsunn. :asigim:

nevrom yarın ııcın dualarım senle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

pembe koseye ne yazcan kendın ıcın şimdıden merak edıyom..sıra sende
bızlere ne guzel seyler yazmısıtın :1hug::asigim:

Kız hiç bilemiyorumm. Ne yazarım ki?? :uhm: Allahım "ol" der olur da , yazarım bişilerr inşallahh. :Saruboceq: delikafadulden

Kızlar ; Vajinadan bir fitil verdiler onu uyguladım biraz önce. Şimdi yattım. Laptopla yazıyorum. Laptop ile benim zoruma gidiyor yaa. Masaüstü daha rahat sanki. Şu listeleri güncellemeye çalışacağım.

Canım benim,nevrocuğum senin için geldim,yarın inşallah yumoşların güzel güzel döllenirler,Allahım sana da hepimize de hayırlısını versinkaydirigubbakcemile5 inşallah kısa zamanda pembe köşeye geçersin:Saruboceq: hala uyumamışsın heyecandanmı yoksa?dinlensen iyi olacak canım kendine iyi bak yarın dualarım seninlea.s.

merhaba kızlar,hepinize tek,tek teşekkür ederim dualarınız için rabbim sizlerden razı olsun.:1hug:
babaannemin durumu aynı devam ediyor henüz gelişme yok tek duam rabbimden herşeyin hayırlısı diyorum.:Saruboceq:

nevrocum kk nın en güzel anniş aday adayı ,artık anniş adayı olmaya layıktır inşallah yarın bunun ilk temelleri atılacak dualarım seninle ,hepinizle :Saruboceq:

Ahh bitanemm. Çok mutlu ettin beni. Demek benim için geldin. İyi dileklerini sunmak için. Çok şanslıyım çoook. Harika insanlarsınız. Çok sağol canım. a.s. :asigim:

Canım babaannene Allah acil şifalar versin. İnşallah iyiye gidecek durumu. :Saruboceq:

Benimle ilgili kurduğun o güzel cümleler içimi ısıttı bebeğimmm. Çok tatlısınnnn.. :asigim: Aminnnnnnn inşallah diyorummm. :Saruboceq: a.s.

nevrom yarın senin için beklediğinden de kolay ve herşey yolunda geçer inş.. Allah yardımcın olsun canım.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz

Sağol güzelimm. Allah razı olsun. Sayenizde güzel geçecektir. hepiniz çok temiz dualar ettiniz benim için. :1hug: :asigim:

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

1-sema3455 - 20.10.2008 - PKO - 1 senelik evlilerdi - Hiç korunmamışlardı - 2 ay yumurtlama takibi gördü - Bu ay sınav , ramazan , misafir telaşı derken bebek düşünecek fırsatı olmamıştı - Mucize ; hiç ummadıkları ayda kapılarını çaldı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı :hooray:
2-evriş - 01.12.2008 - Sebepsiz İnfertilite - 1 senelik evlilerdi - 8 aydır bebek istiyorlardı - Bütün tahlilleri yaptırmışlar hiç sorun çıkmamıştı - Eşine keçiboynuzu kürü , çinko ve e vitamini uyguladı - Kendisi de bir myom ameliyatı geçirdi - Çok dua etti bebek için , hep inançlıydı - Hanım hanımcık pek şeker bir arkadaşımızdı - Ağzı tatlı , sözleri baldı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı :hooray:
3-sudeyoncaa - 31.01.2009 - PKO - 16 aylık evlilerdi - Hiç korunmamışlardı - Geçen ay klomen ile tedaviye başlamıştı - Yumurta 8-9 mm'de kalmış , daha fazla büyümemişti - Doktor daha fazla büyüyemeyeceğini söyleyerek tedaviyi erteledi - Ama Allahın hikmeti yumurta kendiliğinden büyümeye devam etti , kendiliğinden çatladı - Çok şükür bu mutluluğu arkadaşımız da yaşadı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı :hooray:
4-benssenb - 21.02.2009 - Sebepsiz İnfertilite - 2 sene 3 aylık evlilerdi , 1.5 senedir istiyorlardı - Hiçbir sorun yoktu ama bebiş gelmiyordu - Maddi sıkıntı onları tasarruf etmeye yöneltti - Bu arada da bebiş akıllardan çıktı - Hesap kitap yapmadı , hiç kafaya takmadı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı :hooray:
5-_BERAY_
6-^^sabirsiz^^
7-el-muallim
8-sudenaz222
9-samimi (gamze2007)
10-duygu2008 - 11.03.2009 sonuç (1. Aşılama)
11-asspirin
12-pınk rose
13-cucu-pete
14-selected_79
15-semafatih
16-neslihan1983 - Muhtemel adet tarihi 18 Mart

Kızlar , iyiki varsınız. Bizim de dualarımız sizlerle. Sizin sevinciniz bizim sevincimiz olacak. Bizlere destek olduğunuz için teşekkürler. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…