günaydın kızlar.
hayırlı cumalar herkese. bu aralar fazla takılamıyorum işyerindede biraz ders çalışmaya çalışıyorum hem iş hem ders zor oluyo aklımda sizde kalıyo ama bir hafta daha idare edicem artık ondan sonra özgürüm
nevrom maslllah iyi hızlı ilerlionunz bebişler cifter cifter gelcek inşş...
günaydın şekerler nasılsınız bu sabah??? o grip olanlara allah ikiz ikiz bebeler versin emi sonunda banada bulaştırdınız çok kötüyüm ama enazından bugün cuma diye teselli ediyorum kendimi yarında kocişin ameliyatı var hasta olmanın sırasımıydı yaaa dün akşam neler oldu kızlar geçmiş yine çok birikmiş bi özetleyiverin bana allah rızası için, okumak zor oluyo yeni gelişmeler varmı?
Nevomm belkidee kısmett inşallahh bu ay ikimiz için hayırlı aydırrr.Hep konuşurdukk aynı ayın annesi olsak diyee bakarsın olur allah büyükkk ...Nevom çok sağolasınn .Rabbim emeklerimizin karşılığında yüzümüzü güldürür inşallahh...Çok heyecanlıyım delikafadulden :CüvCüv:
nevrocum ve balım çatlamışsınız inşallah hayırlı olur canlarım
bu ay hem balım hemde nevrom hamiş kalırsa allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hakkatten topik sallanır yani. allah yardımcınız olsun kızlar.
balım ilk ve son aşılaman olur inşallah
nevrom seninde ilk tüpbebek vede son tüp bebek denemen olur canımcım
şekerler günaydın nasılsınız, balımm allah yardımcın olsun cnmm hayırlısı olur inşallah çabucakta biter canın acımadan, nevrommm 1 gün kaldı inşallah yarın sorunsuz toplanıcak yumoşların sonra sana bebiş olarak geri dönücek :Saruboceq: :Saruboceq:
Nevroşum canım yarın büyük gün,Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle :1hug:
evet canım ama bugün stresten kurtulursa olacak ayy 1 haftadır ben hastayım deyip geziyo ortalıkta allahım inşallah tüm tedavilerimizin sonuçlarını verir hepimize balımla nevromda güzel haberlerle gelir inşallah:Saruboceq:
allaaaahhhhhh,catlayan catlayanaaa
hadi kiz insallahh catlasinlar,bebis olsunlarrr
sagolasin melegim..sende benim icin öylesin:asigim:
kararimin arkasindasim,cok merak ederse gelir..böyle bundan sonraa.s
Allahım bugün NEVROSKY ve BALSURAT arkadaşlarımıza yardım et.:Saruboceq:
İnşallah ikisinden de güzel haberler alırız.:Saruboceq:
Günaydın kızlar
cumanız mübarek olsun
Rabbim bu mübarek günün hatrına dualarımızı kabul eylesin
içinizden geçen tüm güzellikler sizinle olsun canlarımmm
Bu arada Balım balkafam hayırlısıyla bebişlerin sana tutunur sımıkı inşallahh
Nevrom da yarın sanırım yumurtaları toplatıyor Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Hepimizin duları kabul olsun Amin.
GÜNAYDINLAR KIZLAR HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNŞALLAH ALLAHIM BU CUMA MÜBAREK GÜNDE EDİLEN TÜM DUALARIMIZ KABUL ETSİN İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN HEPİMİZE :Saruboceq:
CANIM HAYIRLISI OLSUN BAKALIM İNŞALLAH BEBİŞLER GELECEK HAYORŞISIYLA CANIM TÜM DUALARIMIZ SENİNLE
İNŞALLAH SENİNDE HAMİŞ :CüvCüv:HABERİNİ ALIRIZ CANIM HAYIRLISI OLSUN
CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH BEBİŞLER YOLA ÇIKTI GELİYORLAR ÇOK AZ ZAMAN KALDI BU AY SENİDE BU TOPİKTEN HAMİŞ ÇIKARIRIZ İNŞALLAH TÜM KALBİMİZLE SENİN VE DİĞER TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLAR İÇİN DUA EDİYORUZ :Saruboceq:
CANIM ALLAHIM SAĞLICAKLA KURTARSIN EŞİNİ AMELİYATTAN SONRADA EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA BEBİŞ GELSİN BAKALIM
Günaydın kıslar herkese hayırlı cumalar,
Geçen ay bugün yumurtalarım toplanmıştı benim
ne kadar sevinçli nekadar umutluydum
bebişime yaklaştığımı hissediyodum
şimdi ise bir o kadar mutsuz ve umutsuzum
zaman ne kadar çabuk geçmiş tam bir ay olmuş o aşamalardan geçeli:çok üzgünüm:
ama benim göbeğim hala boş:çok üzgünüm:
nevrom hayırlı olsun yarın umut dolu bir gün senin için Rabbbim halayını çekmeyi nasip etsin
Nevrom sana da kolay gelsin bizde seni çok seviyoruz kendini çok yorma canım
Güle güle canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
dualarımız seninle sen iyi olda listeleri geç yayınla önemli değil
Allah yardımcın olsun canım arkadaşımŞeniz
hadi hayirlisi canim insallah sonucunda cok guzel olur
evet canim cok sefiyom valla
amin canim yolun acik ve hayirli olsun insallah dualarimiz seninle
gunaydin kizlar hayirli cumalar bu mubarek gunde dualarimiz kabul olur insallah:Saruboceq:
hayırlı cumalar kızlar allahım bu mübarek günde ettiğiniz duaları kubul etsin kızlar bu pazar mevlit kandili bol bol dua edelim ben o gün oruçta tutucam rabbim inşallah bütün dualarımızı kabul eder:CüvCüv::Saruboceq:
kızlar ben istanbuldayım
size burdan bolca sevgi gönderiyorum:asigim:
biraz baktım ama fazla vaktim yok ne var ne yok:uhm:
yağmurcan ı okudum
inşallah hayırlısıyla bebişi tutunur
hepinizi çok çok öptümmŞeniz
kıslarrr nesrinin annesini hastaneye kadırmışlar o yüzden hafta sonu yokk yaa ALLAH hepimize vucut sağlığı versinde olur bebişimizde en önemlisi sağlık . öptüm sizleri iyi haftalar çok kaynatmayın okuyamıyorum sonra.
nevrocummm inşallah yumurtaların güzel güzel toplanır.
nevrom canım sende catlatıcı vurunmuusn...ne cabuk gectı senın ıslemler...cokda guzel oldu...artık bebeıslerıne daha yakınsın..hayırlısıyla 3 kısılık aılenıze yenı melek yada melekler gelecek...:ecrin_bebek::Saruboceq:
RABBIM BU YOLDA YURUYEN HERKESIN YARDIMCISI OLSUN..
DUALARIM SIZLERLE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
slm nevrocuğum nasıl geçiyor dualarım seninle ve hepimizle her şey güzel olacakj canım iyi bak kendine (buraya BEBİŞLERE demek için can atıyorum) RABİM yanında ve yanımızda olsum
hııh neyse oldu nevroşş hadi hayırlı olur inşallah ah banada heycan geldi aşılamayı atlayıp tatil dönemimde direk tüp yaptırmak istiyorum.....
Arkadaşlar, ne güzel herkes yeni umutlara yelken açmış! Balcım, Nevrocum ve diğer aşılama yaptıracaklar dilerim Rabbim sizlere hayırlısını versin..
nevrocuğum sana da şimdiden geçmiş olsun.zaten hiç bir şey duyulmuyor,ne ağrı ne sızı.ben çok huzurlu uyandım narkozdan.hiç ama hiç korkmadım.nasibimde varsa çıksın gelsin dedim hep...hala da öyle diyorum...kaliteli yumoşların haberlerini bekliyoruz...bol şanslaaaaaaaaaaar...:Saruboceq:
cok sevindim tatlim,heyecanla bekliyoruzdelikafadulden
sen keyfine bak,zaten kimsecikler yok bu arabenneyaptımki
ay bitanem cok az kaldi senin mutlu sonuna,melegin gelicek insallah..bizde bol bol halay cekicez burda:teytey::Saruboceq:
herkese hayırlı cumalar canlara.s.
cumanız mübarek olsun...
allah dualarımızı kabul etsin (amin)
çok çok kolay gelsin canıma.s.
bütün işlerin yolunda gitsin....
bizde seni çok ama çoookkkk seviyoruzŞeniz
İnşallah yarın Balsurat ve Nevrodan güzel haberler alırız.
Yarın görüşürüz fıstıklar........hihoyyyt
kızlar bişe sorucam ilişkiye girmeden önce maydonuzu kaynatıp buharına oturuyomuşsun 5 dk falan sonra ilişkiye giriyomuşsun duydunuz mu bana acayip geldi ama çok yapan varmış ne işe yarıyoki acaba :sm_confused:
cok sevindim tatlim,heyecanla bekliyoruzdelikafadulden
sen keyfine bak,zaten kimsecikler yok bu arabenneyaptımki
ay bitanem cok az kaldi senin mutlu sonuna,melegin gelicek insallah..bizde bol bol halay cekicez burda:teytey::Saruboceq:
herkese iyi geceler kizlar,belliki erkenden uyudunuz...bende biraz ders calisip uyurum sanirim..iyi geceler...a.s.
nevrom işallah yumoşların güzel güzel döllenir sonra annesine tutunurlar..ikiz bebişlerin olsun :ecrin_bebek::ecrin_bebek:işallah..allah yardımcın olsun canım...:Saruboceq:
canımm yarın herşey yolunda gidicek yumoşların güzelce toplanıp döllenip sana geri dönücek hayırlısıyla tatlımm..dualarım seninle bitanem..a.s.
nevrom yarın buyuk gun delikafadulden
yumoslarla toplanacak..spermcıklerle bulusacaklar..guzel guzel embrıyolar olurlar..sonrada senın gobuse konarlar:CüvCüv:
:ecrin_bebek:bunlar gıbıde ıkız bebsılerın olur hayırlısyla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nevrom kan pıhtılasmasına felan baktılarmı...sakın aksatma..
bademınde dedıklerı var...onlara sıkı sıkı takıp ettır...
tum tedavıde olan arkadslar yaptırsın tahlıllerını...
sızler sayesınde o kadr cok sey ogrendımkı...
basımızdan her gecen sey bıze tecrube olarak donuyor
nevrocum yarın yumoşların toplanıyomuş. inşallah güzelcede döllenirler. bu ay kimi duysak hamile diye ikiz oluyo nevrocum hadi bakalım darısı sana inşallah hayırlısı ile allah yardımcın olsun topiğimizin gülü.
bu arada benım ısım olmadı...
bana gore sartlar agırdı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
haftada 2-3 gun sehır dısında gıdecekmısm..arabayla felan...
uzun yol tecrubem felan da yok zaten..
gercı yazılı sınav yaptılar..
onda kaybettımkaydirigubbakcemile3
30 matemetık sorusunu 5 dak cozun dedıler
40 tanede sozel sorusu vardı o da 10.dak
unıversıte sınavı daha kolaydıdelikafaduldendelikafadulden
ogrencılık yıllarıma dondum..hehe adamlar sılgı,kursun kalem dagıttılar..sınav yapmak ıcın:roflol::roflol::roflol:
nesrincim çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.:Saruboceq:
nevrocum yarın herşey yolunda gider inşallah.dualarımız seninle :Saruboceq:
balcım,inşallah senden de güzel haberler alırız:Saruboceq:
nevrom yarın ııcın dualarım senle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
pembe koseye ne yazcan kendın ıcın şimdıden merak edıyom..sıra sende
bızlere ne guzel seyler yazmısıtın :1hug::asigim:
nevrom bence ikiz olacakkkkk burda halay çekeceğiz yarın yumoşların toplansın da bir an önce umutlu sürece girelimmmmmm
rahim filmimi çekilecekti canım...
:lepi::lepi:Şeniz/quote]
evet fadikçim özlem hsg çekildi.. ama tabi ben yazana kadar çoktan konuşulmuş.. bugün giremeyince ancak yazıyorum..
Nası yaniii? :jeyyar: Heheheh hihoyyyt Gelsin hele bakalımm. Bak heyecana soktun beni de kızzz delikafadulden :dance: :asigim:
:ecrin_bebek:Tuliiyn canım süprizmi yapıcak yoksa bebişinnn..Bu belirtilerr güzell işaretttt delikafadulden/quote]
yabangülüm ve tuliny hayırdır kızlar inşallah gelmez kırmızılarda halay çekmekten yorulur kollarımız.
benim seker prensesim yoksa hamis miiidelikafadulden
kızlar günüm geçmedi henüz ama ilk kez bu gibi şeyler olduğundan insan ister istemez hevesleniyor.. ilk kez heyecan yaptım.. keşke yazmasaydım sizi de telaşlandırdım.. yarın nolucak bakalım .. ateş düştü bugün gelirler herhalde.. gelsinler hsg çekiliyim sonraki ay hamileyim inş naniknanik delikafadulden delikafadulden delikafadulden
yaa benim canım kıymetli, galiba bide kan tutuyo beni ondan herhalde kalktıgımda bayılcak gibi oldum kanı görünce tabiii. ama başkalarının acısı olmuyomuş ama benim korkudan olsa gerek çok canım yandı filimde historoskopi de aynıymış sanırım hatta daha fazla oy oyyy okudum şimdi :1shok:
özlemcim canım benim canın yanmış beni de korkutmak istemedin.. korkmuyorum ama delikafadulden doktorunla konuş kararını ver canım.. başka bir doktora da sor istersen ona göre değerlendir.. hakkında hayırlısı güzel arkadaşım Şeniz
arkadaşlar yarın transfer için çağırdılar..3.gün..
benim bilgim yok canım ama hayırlısı olsun.. inş güzel haberle gelirsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar bişe sorucam ilişkiye girmeden önce maydonuzu kaynatıp buharına oturuyomuşsun 5 dk falan sonra ilişkiye giriyomuşsun duydunuz mu bana acayip geldi ama çok yapan varmış ne işe yarıyoki acaba :sm_confused:
rylai evet canım bende okudum.. yarım litre süte 1 demet maydanozmuş.. tüplerdeki iltihap sökülsün diyemiş.. ama neden hemen ilişki bilmiyorum :sm_confused: herşeyi denemeye çalışıyoruz onu da deneriz delikafadulden delikafadulden
kıslarrr nesrinin annesini hastaneye kadırmışlar o yüzden hafta sonu yokk yaa ALLAH hepimize vucut sağlığı versinde olur bebişimizde en önemlisi sağlık . öptüm sizleri iyi haftalar çok kaynatmayın okuyamıyorum sonra.
çok geçmiş olsun nesrin.. Allah sağlık versin annene canım.. acil şifalar diliyorum :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
nevrom yarın senin için beklediğinden de kolay ve herşey yolunda geçer inş.. Allah yardımcın olsun canım.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz
cornelia hayırdır küsmüyüz acaba.. benim yazdıklarıma hiç yorum yok senden ne zamandır takip ediyorum önemsiz mi kafamçokkarıştı hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.. inş tüm sıkıntıların geçer.. bir an önce hamile kalırsın.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
balkafam canın acımamıştır inş.. delikafadulden Şeniz bol bol dinlen bebişin seninle olsun.. annene iki kişi gidin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sabırsızım özledim seni.. önümüzdeki hafta netin bağlanır inş.. gelirsin artık.. Şeniz
rapunzelim hayırlısı buymuş demek.. boşver sen spora devam et.. arada gezmelere git.. ev işiyle uğraş yakında da ev işi bebek falan uğraşıyorum işte dersin inş.. Şeniz
Canım benim,nevrocuğum senin için geldim,yarın inşallah yumoşların güzel güzel döllenirler,Allahım sana da hepimize de hayırlısını versinkaydirigubbakcemile5 inşallah kısa zamanda pembe köşeye geçersin:Saruboceq: hala uyumamışsın heyecandanmı yoksa?dinlensen iyi olacak canım kendine iyi bak yarın dualarım seninlea.s.
merhaba kızlar,hepinize tek,tek teşekkür ederim dualarınız için rabbim sizlerden razı olsun.:1hug:
babaannemin durumu aynı devam ediyor henüz gelişme yok tek duam rabbimden herşeyin hayırlısı diyorum.:Saruboceq:
nevrocum kk nın en güzel anniş aday adayı ,artık anniş adayı olmaya layıktır inşallah yarın bunun ilk temelleri atılacak dualarım seninle ,hepinizle :Saruboceq:
nevrom yarın senin için beklediğinden de kolay ve herşey yolunda geçer inş.. Allah yardımcın olsun canım.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz
rabbim hepimize bu mucizeyi yasamayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?