o hafta cok hemen hergün misafirim vardi,stresliydim yani..
doktor muayene ettiginde yumustalari görünce zaten sordu bu hafta streslimiydin,iyi görünmüyorlar diye...
etkisi vardir elbette...ama doktorda her defasinda mutlu sona az kaldi diye o kadar ümitlendirmistiki beni,kendi bile sasirmis,esim diyor..
yaklasik 2 aydir igne yapmaktan artik damarlar sertlesmis sanirim,igne girmiyor,kivraniyorum resmen..
simdi bastan baslicam ona yaniyorum:çok üzgünüm:
gec olsun güc olmasin,hep bunu diledim ama hem kortizonlar,hormonlar hemde igneler artik yoruldugumu hissediyorum...
pes etmicem napiyim,var bundada bir hayir:çok üzgünüm:
doktor muayene ettiginde yumustalari görünce zaten sordu bu hafta streslimiydin,iyi görünmüyorlar diye...
etkisi vardir elbette...ama doktorda her defasinda mutlu sona az kaldi diye o kadar ümitlendirmistiki beni,kendi bile sasirmis,esim diyor..
yaklasik 2 aydir igne yapmaktan artik damarlar sertlesmis sanirim,igne girmiyor,kivraniyorum resmen..
gec olsun güc olmasin,hep bunu diledim ama hem kortizonlar,hormonlar hemde igneler artik yoruldugumu hissediyorum...
günaydın kızlar iyi hafta sonları geçirmemiz dileğiyle
CUCU canım herşey allahtan bundada bir hayır vardır canım tedavi edilemiycek bir sorun değil en azından ona sevin tatlım
SİDELYA bugün testi yaptı bence baya geçti günün inşallah hayırlı haberler alırsın seninde halayını çekeriz
TÜLİNY canım sende bir test yap inşallah hamişsindir canım seninde halayını çekeriz
BALIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU YILLARA
Kızlar ben geldimmmmmm. delikafadulden hihoyyyt Nasılsınız bakalım? Vakit kaybetmeden hemen geçmişi okuyorum , sonra da listelerle ilgilenmeliyim. Arada bir banyo yapıp geleceğim. Bu gece erken yatarım. Yarın yumoşleri topluceklermiş kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar iyi hafta sonları geçirmemiz dileğiyle
CUCU canım herşey allahtan bundada bir hayır vardır canım tedavi edilemiycek bir sorun değil en azından ona sevin tatlım
SİDELYA bugün testi yaptı bence baya geçti günün inşallah hayırlı haberler alırsın seninde halayını çekeriz
TÜLİNY canım sende bir test yap inşallah hamişsindir canım seninde halayını çekeriz
BALIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU YILLARA
cucum benim bozma moralini var bi hayır belki sonuç böyle daha güzel olucaktır :1hug:
canım benim yaaa ALLAH dayanman için güç versin inş tatlım.
tşk canım yaa inşşş
evet yazınca hatırladım şimdi canım.kıyamam ben sana kolay değil ya sürekli iğne iğne
ama düzelebilecek bişi allahtan en azından ona sevine bilirsin canım ya evet pesde etme
evet dediğin gibi geç olsunda güç olmasın
senağlama senağlama senağlamatEK KELİME İLE BERBATTII ..Biliyordum zaten başıma gelicekleriii biliyodumm.Hani acımıcaktı kızlar:a015::a015::a015:
Kızlarr geçmişe dönemiycem sonra msjları okurum.Doğum günüm için yazdığınız msjlar içinn çokk çokk sağolun kızlar iyiki varsınızzz hepinizöpüyorum
senağlama senağlama senağlamatEK KELİME İLE BERBATTII ..Biliyordum zaten başıma gelicekleriii biliyodumm.Hani acımıcaktı kızlar:a015::a015::a015:
Kızlarr geçmişe dönemiycem sonra msjları okurum.Doğum günüm için yazdığınız msjlar içinn çokk çokk sağolun kızlar iyiki varsınızzz hepinizöpüyorum
cucu cum canım senin içinde rabbim hayırlısını versin.dediğin gibi vardır bir hayır canımŞeniz
haydi kızlar kahvaltı hazır gelin bakayım bekliyorummmmcokacimcoookcokacimcoook
kizlar günaydin...
sabah sabah doktorum aradi esimi...telefona uyandik..
persembe günü tahlillerim cikmamisti,ben önemli bi degisiklik olursa ararim demisti..
yükseliyor diye sevindigimiz e2 hormonu aniden düsmüs..90lardaydi 60a düsmüs..
diger hormonlarimda istenmeyen sekilde degismisler,tam bilgimiz yok suan..
yeni bir igne cikmis..onu deneyelim demis doktor
o güne kadar puregona devam edicem,persembe günü hersey yeniden basliyor
o kadar moralim bozuldu ki anlatamamsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?