Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar iyi hafta sonları geçirmemiz dileğiyle
CUCU canım herşey allahtan bundada bir hayır vardır canım tedavi edilemiycek bir sorun değil en azından ona sevin tatlım
SİDELYA bugün testi yaptı bence baya geçti günün inşallah hayırlı haberler alırsın seninde halayını çekeriz
TÜLİNY canım sende bir test yap inşallah hamişsindir canım seninde halayını çekeriz
BALIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU YILLARA

cucum benim bozma moralini var bi hayır belki sonuç böyle daha güzel olucaktır :1hug:

canım benim yaaa ALLAH dayanman için güç versin inş tatlım.

tşk canım yaa inşşş

balım yeni yaşın sana hayır getirsin işallah.böyle bir bebiş getirsin.nice mutlu yıllara,İYİKİ DOĞDUN,İYİKİ VARSIN...

evet yazınca hatırladım şimdi canım.kıyamam ben sana kolay değil ya sürekli iğne iğne
ama düzelebilecek bişi allahtan en azından ona sevine bilirsin canım ya evet pesde etme
evet dediğin gibi geç olsunda güç olmasın

canim benim dualarimiz seninle insallah allahim iyi kalbinin mukafatini versin sana
insallah allahim dualarimizi kabul eder ve guzelce dollenirler ve hic rahatsizlik duymadan evine gelirsin

balsurat canim dualarimizla hediyeni gonderebiliriz insallah
allahim arkadasimiz icin dularimizi kebul eyle
bebegi ona guzel bir dogum gunu hediyesi versin
yuzun guler canim insallah
iyiki dogdun iyiki varsin
:CüvCüv:

kizlar gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn
iyi hafta sonlari
onumuzdeki gunlerde cok guzel haberler aliriz insallah bahrin baslangic ayi bizlere ugurlu gelir umarim
kisin stresini hep beraber atalim

cucum benim bozma moralini var bi hayır belki sonuç böyle daha güzel olucaktır :1hug:

canım benim yaaa ALLAH dayanman için güç versin inş tatlım.

tşk canım yaa inşşş

sagolun kizlar..napalim..bende bunu yasayacakmisim demekki...
Allahim daha büyük bisey vermesin ne diyim
hepiniz cok sagolun

senağlama senağlama senağlamatEK KELİME İLE BERBATTII ..Biliyordum zaten başıma gelicekleriii biliyodumm.Hani acımıcaktı kızlar:a015::a015::a015:
Kızlarr geçmişe dönemiycem sonra msjları okurum.Doğum günüm için yazdığınız msjlar içinn çokk çokk sağolun kızlar iyiki varsınızzz hepinizöpüyorum

balim acimiyor diye biliyordum:çok üzgünüm:
neyseki atlattin bi sekilde,simdi insallah meleklerin seninledir:Saruboceq:

balım senin nasıl çocuk doğuracağını çok merak ettim.annelik o kadar güzel bişi ki oğlumu normal doğumla dünyaya getirdim.tekrra hamiş kaldığım zamanda inşallah suni doğuma gerek kalmadan bağıra çağıra normal doğum yaparım.:sm_cool:

cucu cum canım senin içinde rabbim hayırlısını versin.dediğin gibi vardır bir hayır canımŞeniz

canım o kadarcıkdan bişi olmaz. ne acılar çekenler var. ama bunun karşılığında inşallah bebeşin seninle olur bu acıyıda unutursun arım balım peteğim

balım canım geçmiş olsun atlattın işte çok şükür şimdi inşallah 14 gün sonra müjdeli haberlerini vericeksin buradan....a.s.

kızlar ben çıkıyorum inş ALLAhın izniyle sizlere akşam geldiğimde güzel haberler verebilim ltf duanızda eksik etmeyin benide.ALLAHa emanet olun inş sizleri seviyorum hoşçakalın

balım yaa o kadar da acımıyo aslında sen kesin sıktın kendini klava: demedikmi rahat ol diye neyse cnm unutulur o acılar yeterki sonu iyi olsun :CüvCüv:

cucum üzülme canım yaa.:1hug:
bu aralar çok stres yaptın kendine.klava:
eşine kızdın falan.hormonlarının dengesi bozuldu.
Herşeyin hayırlısı inşallah.
Bak yeni iğne çıkmış ne iğnesi acaba bilgi verdi mi doktor.
İnşallah o iğne işe yarar canım.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…