nevrocum yeni tarihim 3 nisanmış.. mart ayını bi köşesinden yakalayabilecekmiyiz bakalım.. 16 martta hsg var.. sonrasında bi kaç gün perhiz varmış.. tam da çalışma günlerine denk geliyor ama nasip kısmet artık..
senin işlerin nasıl geçiyor acaba nevrocum? inş bir aksilik yoktur.. haberini bekliyoruz.. Şeniz
dün bir geldim pir geldim.hiç merak etmediniz di mi kelebeğinizi...:çok üzgünüm:
dün akşam acile gittim kızlar.zaten bir haftadır ölmüştüm kasık ağrılarından akşam da şiddetlendi.meğer enfeksiyon varmış feciiii derecede.antibiyotik, iltihap kurutucu,fitil, ağrı kesici.... bir torba ilaçla döndüm eve.artık hastanelerden de ilaçlardan da nefret ediyorummm.....senağlama
çokkkk geçmiş olsun canım işte dikkat etmiyoruz kendimize sonrada her tarafımızı üşütüyoruz sonrada ilaçlar bizi bıktırıyor canım allahım acil şifalar versin canım :Saruboceq::Saruboceq:
sevcan, canzi ve kelebeğim üzülmüyorum.. ben kafasına fazla takan biri değilim..kısmet ne zaman gelmek isterse kabulümdür.. şimdi biraz kasık ağrısı çekiyorum nasıl duracağımı şaşırdım.. ağrı kesici aldım geçer ama biraz zaman istiyor.. ilk günleri ölüm gibi geliyor bana.. neyse olsun .. şükür bugünümüze..
kelebeğim çok geçmiş olsun.. nerden kapmış o kadar enfeksiyonu.. inş bir an önce ilaçlar fayda eder iyi olursun..
evet canim,epey yol katetmistim..
herkese günaydın canlara.s.
üzülme canım hayırlısı olsun:1hug:
demek kısmet değilmiş....
canım bende bunu çok duydum...eskiden kadınlar bunu hep yapıyorlarmış...benim annemde yapmış...
ama bubu yaptıktan sonra kendini hep sıcak tutmak lazıma.s
bazısı süte maydonoz katıyor...hangisi dah afaydalı bilmiyorum....
canım inşallah testin pozitif çıkar...
ama çıkmassada hayırlısı olsun canım...
çok üzülmek yok tamammı:1hug:
bitanem ya bende çok üzüldüm:çok üzgünüm:
maşalalh ne güzel ilerliyordu tedavin.....
ah canım ahbu stres bizleri mahvediyo
ah biraz rahat olabilsek:mymeka:ama nerde:çok üzgünüm:
canım allah yardımcın olsun...
inşalalh bu yeni başlayacağın tedavide bir aksilik çıkmaz....
hayırlı ve geçmiş olsun canım:teselli::1hug:Şeniz
bitanem sen kendini sıkdığın için canım yanıyor....
ah biraz rahat olabilsen...
ama biliyorum bu elinde değil....
sagol canim..herseyin hayirlisi olsunn:1hug:sıdelyacacım..ınsallah guzel haberlerle donersın buraya...:Saruboceq:
sayıya felan bakmıyor...rabbım ol dedıkten sonra...
cucum bundada var bır hayır dıyelım...sen hep ınandım bırgun bebısının gelecegıne ve hıc bır zamn pes etmeden yoluna devam edıyosun...
rabbım goruyor bebısn geşleccek saglıkla
:Saruboceq:
bal suratım kendıne cok sıktıysan ondan acımıstır...
ama gercekten acımıyorrr..
belkıde bebısın suan senledır..15 gun sonra bu cektıgın acıyı unutucaksındır...
ıyıkıde acıyı cekmısım dıyeceksın
gunaydın fadıgım...
bende ole dıyorum kısmet degılmıs zaten sehır dısı felan vardı..esımle bosanma sebebım olurdu..bır de sehır dısı yatılıydı..delikafadulden
kocıs calıssın bende gezeyımdelikafadulden
bu arada senın gununde beklemeler arasında yoksa sende:CüvCüv:
neden olmasın ben senden hep mucıze bır haber beklıyorum...
yanlıs anlamassan sonucta senın daha once hamıslıklerın var....
belkı bu seferde gelebılır saglıkla
spermlerle bıle bulusmus olabılır..
ınsallah hersey cok guzel olur onun ıcın:CüvCüv:
can_iso gecmıs oolsun canım..
ınsallah esının amelıyatı kolay gecer sonunda ıstedıgınız gıbı olur hersey..
sonrada saglıkla gelsın bebeler...:ecrin_bebek:
sagol canim benim...sidelyaaa çabuk test yaptır.. bekleyip sıkıntı çekme boşuna.. benim 3 gün gecikse hemen test yaparım yaptırırım valla.. ama fırsat kalmıyor.. delikafadulden
malesef sevcancım bu sabah teşrif ettiler .. umutlarınızı bir sonraki aya erteliyorum izninizle delikafadulden delikafadulden
artık sen üzülme be cücü.. sağlık olsun hayırlısı neyse o olsun canım.. stres herşeyin başı.. test tekrarlanır belki düzelmiş görülür.. artık üzülme sen.. hep gül he neşeli ol.. sıkıntı senden uzak olsun Şeniz
olmadı canım.. zaten en fazla 2 gün gecikiyor.. bu ay da 28 çektiği için şaşırdı sanırım.. bi daha bayılsam da 3 gün gecikmeden heveslenmicem delikafadulden delikafadulden delikafadulden
dün bir geldim pir geldim.hiç merak etmediniz di mi kelebeğinizi...:çok üzgünüm:
dün akşam acile gittim kızlar.zaten bir haftadır ölmüştüm kasık ağrılarından akşam da şiddetlendi.meğer enfeksiyon varmış feciiii derecede.antibiyotik, iltihap kurutucu,fitil, ağrı kesici.... bir torba ilaçla döndüm eve.artık hastanelerden de ilaçlardan da nefret ediyorummm.....senağlama
tuliny kısmet değilmiş canım üzülme.martta iyi çalışmalar...
cucupete beni yanlış anlama ama misafir falan uğraşma canım tedavi olurken yaaa.Anladığım kadarıyla kendini çok yoruyorsun.Allah emeklerini boşa vermesin inşallah diğer tedavinde herşey daha güzel olur.
sidelya mutlu haberlerini bekliyoruz canım.
nevro inşallah 1. kalite bir sürü yumurtan olmuştur canım.Az kaldı inşallah herşey güzel olacak...
farkettiniz mi hızlı yanıtın yanında küçük adamlar yerleşmiş biri bizi gözetliyor hehehhee delikafadulden delikafadulden bloga yazmakmış o da delikafadulden
ah sen ahh aranmışsın.. o kadar ihmale gelirmi hiçklava: özellikle ayaklarımızın hep sıcak olması lazım.. ne çekiyorsa ayaklardan çekiyor.. soğan kürünü herkes içemiyor bende denemedim ama içemem.. adaçayı yağını dene bi ay..
AA Çok geçmiş olsun canım ya.
İşlerime bakmaktan göremedim yazını.
Şimdi gördüm kusura bakma.
Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?