Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım kısmet ne zamansa ozaman gelecek bebişlerimiz inşallah hsg den sonra hamiş kalanlar kervanına sende katırlırsın canım :Saruboceq::Saruboceq:

tuliny kısmet değilmiş canım üzülme.martta iyi çalışmalar...

cucupete beni yanlış anlama ama misafir falan uğraşma canım tedavi olurken yaaa.Anladığım kadarıyla kendini çok yoruyorsun.Allah emeklerini boşa vermesin inşallah diğer tedavinde herşey daha güzel olur.

sidelya mutlu haberlerini bekliyoruz canım.

nevro inşallah 1. kalite bir sürü yumurtan olmuştur canım.Az kaldı inşallah herşey güzel olacak...

çokkkk geçmiş olsun canım işte dikkat etmiyoruz kendimize sonrada her tarafımızı üşütüyoruz sonrada ilaçlar bizi bıktırıyor canım allahım acil şifalar versin canım :Saruboceq::Saruboceq:

can_iso : 26 Şubat
smhsmh : 27 Şubat
HARZAM : 28 Şubat
sidelya01 : 01 Mart
Ceylin_naz : 03 Mart
aşk meleği : 03 Mart
yabangülüm. : 03 Mart
birebira : 03 Mart
fatınazehra : 04 Mart
osetya2007 : 06 Mart
vesta : 07 Mart
Fadik : 07 Mart

bir hayli günü geçen arkadaş var inşallah teker teker hamiş haberlerini alırız hepsi hamiş :CüvCüvlursa valla ne güzel olurdelikafadulden alahım hayırlsını versin hepimiz için :Saruboceq::Saruboceq:

sevcan, canzi ve kelebeğim üzülmüyorum.. ben kafasına fazla takan biri değilim..kısmet ne zaman gelmek isterse kabulümdür.. şimdi biraz kasık ağrısı çekiyorum nasıl duracağımı şaşırdım.. ağrı kesici aldım geçer ama biraz zaman istiyor.. ilk günleri ölüm gibi geliyor bana.. neyse olsun .. şükür bugünümüze..

kelebeğim çok geçmiş olsun.. nerden kapmış o kadar enfeksiyonu.. inş bir an önce ilaçlar fayda eder iyi olursun..

merhaba kızlar hala adet görmedim doktorada gitmedim gitsem yine aynı test yapıcak yine vericek bir sürü ilac göndericek 19 şubatta adet oldum 42 ci gündü doktora gittim kist falan yoktu sadece hormonlarda sorun çıktı onun içinde glugophace diye bi ilaç verdi adetin bittigi günden sonramı sayıyoruz yoksa ilk oldugun günden mi 2kere test yaptım çıkmadı cevap verirseniz sevinirim

farkettiniz mi hızlı yanıtın yanında küçük adamlar yerleşmiş biri bizi gözetliyor hehehhee delikafadulden delikafadulden bloga yazmakmış o da delikafadulden

blny kan testinde mi çıkmadı .. idrar da olsa çıkması lazım artık tabi de.. tedavi gerektiren bir durumsa doktora gitmelisin yine de.. sonrasında daha kötü bir durum olmasın dikkat et.. pazartesi git bi görün bence..

çokkkk geçmiş olsun canım işte dikkat etmiyoruz kendimize sonrada her tarafımızı üşütüyoruz sonrada ilaçlar bizi bıktırıyor canım allahım acil şifalar versin canım :Saruboceq::Saruboceq:

teşekkürler kızlar...a.s.

valla aslında benim kabahatim büyük. bayağıdır fazlaca akıntım vardı.önemsemedim.dr a gitmek istemedim hep erteledim.sonunda bu duruma geldim.doğumdan sonra oldu galiba.ben ihmal ettikçe de ilerledi ,ee tabi biraz üşüttüm de....
bundan sonra ara sıra şu soğan kürünü uygulamayı düşünüyorum.bir de bol maydanoz yiycem, saplarını da kaynatıp içicem.İlaçlar bitsin de önce...yaza kısmet olursa tekrar tedaviye başlarım belki bakalım....

balım doğum günün kutlu olsun hayatım....nice yıllara ....inşallah seneyeki doğum gününde yavrun kucağında olur...
bu arada artık sızlanmayı bırak ne güzel işte aşılamanı oldun ve bitti...gerçektende sen doğum yapamazsın galiba bu korkuyla...artık bütün kk sana destek olmak için doğumuna gireriz ne dersin...))))))))))))

ah sen ahh aranmışsın.. o kadar ihmale gelirmi hiç klava: özellikle ayaklarımızın hep sıcak olması lazım.. ne çekiyorsa ayaklardan çekiyor.. soğan kürünü herkes içemiyor bende denemedim ama içemem.. adaçayı yağını dene bi ay..

evet canim,epey yol katetmistim..
olsun napiyim bundada bir hayir var demekki.:çok üzgünüm:
cok sagol canimmm.

sagol canim..herseyin hayirlisi olsunn:1hug:
sagol canim benim...
benimde diger aya kaldi ümitlerim,bosver napalim...:çok üzgünüm:

öncelikle gecmis olsun canim...ilaclarini aksatma,ayaklarini sicak tutmaya calisa.s.
ayrica haklisin bitanem...herkes üstüste geldi bu defa...
geliyoruz diyene gelme diyemem ama bi caresine bakicam artikbenneyaptımki

AA Çok geçmiş olsun canım ya.
İşlerime bakmaktan göremedim yazını.
Şimdi gördüm kusura bakma.
Çok geçmiş olsun.

blny72 adetinin ilk gününden sayıyorsun canım senin baya olmuş artık idrar testinde çıkmalıydı inşallah önemsiz bir gecikmedir canım bence en kısa zamanda doktora git benimde bu 38.günde geldi doktora gittim her hangi bir sorun yok dedi muhtemelen yumutlama olmamıştır bu ay dedi o yüzden gecikir dedi doktordan çıktım 2 saat sonra adet oldum

KK NIN EN GÜSELL TOPİĞİNİN EN GÜSEL KISLARI SLMM hepinizekaydirigubbakcemile3

mona rosa canım inş tutunur bebişlerin dualarım seninle:Saruboceq:
balım inş seninde güzel haberlerinizi alırız burdan..aşılaman mevyesini verir inş:Saruboceq:
nevrom canım inş ilk ve son denemeniz olur canım..bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar sana:Saruboceq:

hepinizi çokk sefiyorummm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3hihoyyythi
hoyyythihoyyyt

canım çok çok geçmiş olsun dikkat et. ilaçları düzenli kullan aman ha. kendinide hep sıcak tut

bu ara kk da değişiklikler arka arkaya geliyor casperım .. şüpheleniyorum artık.. adamları da koymuşlar köşeye delikafadulden delikafadulden delikafadulden

evet canım arandım ama bir daha dikkatli olucam.
adaçayı yağı nasıl oluyor? ben bilmiyorum anlatır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…