Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sidelyacım arkadaşların dediği gibi tekrar rtest yaptırsana kesilmesi normal değil acaba ne biliyim umutlandırmak istemiyorum ama sen yinede tekrar dene

bu geçen cumartesi yaptırmıştım

canım ben sonucu almadım hast tel açtıgımda söylediler ben yanlış olmasın diye 2 defa sordum üstelik ama yok dediler ısrarla

ooo çok olmuş canım...
benim anladığım kadarıyla senin yaptırdığın hastanenin referans arlığı 10 dan başlıyorCADIARZU
ama adetinin tam olmamasıda biraz şüpeliCADIARZU
bana kimyassal gebalik geçirmişsin gibi geldi....
ben olsam içimin rahat olması için hemen bugün yeni bir test yapardım....
canım senin aardığın özel hastanemi...
dr u 2 kere ardığın için sıkılıyorsun galiba...
labarotuvarı arayıp referans aralığının kaçtan başladığını öğrenemezmisin acabaCADIARZU

ayşe canım dualarımz seninle....
yüce rabbim yüzünü güldürsün...
bu sefer bebişlerin gelsin artık annesini bekletmesi inşallah...
ey büyük allahım ayşe arkadaşımıza yardım et
bebişleri gelsin bu ay....
amiiinnnn............

5 sepet yumurta, 5 tavuk, 2 inek, 1 çuval şeker, 1 çuval pirinççç he he he he he bide rep isterim

kız rylai dün rekor kırdım. -tatlicadiarzu-tek başıma 140 taburcu yaptımkafamçokkarıştı

maşallah canım sana çok çalışkansın bebiş çalışmalarında da böyle çalışkan ol emi kaydirigubbakcemile3:dance::sm_cool:

merhaba arkadslara.s.
evımı temızledım..
dısarı cıkmadan geleyım dedım..:icecream:
nevrom ve aysem ınsallah bebeslerınız hayılırslıyla sımsıkı tutanacak..
dualarıım sızlerle..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Dur dur geldüm.
Oku oku bitmedi yaw.kafamçokkarıştı
Başım döndü.kafamçokkarıştı
Geçmişte yaşlanıcam bi gün.-tatlicadiarzu-:roflol:

evet canım maşallah bizim kızlar hepsi muhabbetçi o yüzden bir anda bir sürü sayfa birikiyor okumak zor oluyor ama zevkli oluyor güzel muhabbetler bunlar :enbuyukkk::dance::dance:

MERHABA RAPUNZELİM HOŞGELDİN CANIM
BENİM EVİMİ DE KARDEŞİM TEMİZLİCEK İNŞALLAH BUGUN.BAŞLAR BİRAZDAN HE HEsırnaşık şey

Süper fikir:lepi:
tuttum bunu.:lepi:
bende aynısı yapacam.
ücretsiz tüp bebek yaptırın bana, oyum size diycem.
Bütün gazetelere haberimiz çıkarkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım ellerine kollarına sağlık misler gibi olmuştur evin hepimizin duları nevro ayşe ve mona rosa için sonuçları hepisinin pozitif olsun :teytey::teytey::teytey:

KIZLAR YARIN TAM 5 AYLIK EVLİ OLUYORUMMM:dance:
NE ÇABUK GEÇTİ YAA BEN HİÇ BEKLEMİYORDUM... NİŞANLILIK NE ZOR GEÇMİŞTİ OYSA Kİ:çok üzgünüm: TÜP BEBEK İÇİN GERİYE KALDI 31 AYsırnaşık şey

Kızlar nevro ve ayşe transferlerini olmuşmudurlar acaba?
Ayyy çok heyecanlandım valla düşününce içim kıpır kıpır oldu...:sm_cool:

özloşşşşşşşşşummm nirdesin yavrim?kaydirigubbakcemile3

pinkim veee kelebekim gelmedi dimi daha kızlarr?CADIARZU

ayyy valla bugun bende bişiler var çenem düştü sabahtan beri:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…