senden de bişi kaçmıyo haaa
göz göz değil mübarekkkk .......:roflol::roflol:
Ben çalışırken uzak gözlüğü takıyorum şekerim.:dilcikar:
Sizde takın.:dilcikar:
bu geçen cumartesi yaptırmıştım
canım ben sonucu almadım hast tel açtıgımda söylediler ben yanlış olmasın diye 2 defa sordum üstelik ama yok dediler ısrarla
delikafaduldendelikafaduldenDaha ne işe yaradığını çözemedim nesliiisositosositosositosositosositosositosositososito cöööönaniknaniklaelaelaelaelae
5 sepet yumurta, 5 tavuk, 2 inek, 1 çuval şeker, 1 çuval pirinççç he he he he he bide rep isterim
kız rylai dün rekor kırdım. -tatlicadiarzu-tek başıma 140 taburcu yaptımkafamçokkarıştı
maşallah canım sanaçok çalışkansın bebiş çalışmalarında da böyle çalışkan ol emi kaydirigubbakcemile3:dance::sm_cool:
sevvvvvvvvcccccaaaaaaannnnnnnnn
geçmişe geçtin herhalın... buzamana dön kız özledim seniiiiiiii:roflol:
Dur dur geldüm.
Oku oku bitmedi yaw.kafamçokkarıştı
Başım döndü.kafamçokkarıştı
Geçmişte yaşlanıcam bi gün.-tatlicadiarzu-:roflol:
merhaba arkadslara.s.
evımı temızledım..
dısarı cıkmadan geleyım dedım..:icecream:
nevrom ve aysem ınsallah bebeslerınız hayılırslıyla sımsıkı tutanacak..
dualarıım sızlerle..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar şu seçim arabalarından bıktım artık biri geliyor biri gidiyor son ses müzik kafa şişiriyolar galiba sinirlenip aşağıya inecem önlerine çıkıcam hanginiz ücretsiz tüpbebek yaptırırsa ona oy verecem dicem eeeee adam tabi evet olur kazanalımda herşey dicek maksat oy toplicak ya herşeye okey diyolar zaten herkes iş aş istiyor şuana kadar kimseye yok dediklerini duymadım herşeye olur benim gibi delide tüpbebek isticek belki tv ye çıkar ünlü olurum haftanın delisi diye
merhaba arkadslara.s.
evımı temızledım..
dısarı cıkmadan geleyım dedım..:icecream:
nevrom ve aysem ınsallah bebeslerınız hayılırslıyla sımsıkı tutanacak..
dualarıım sızlerle..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben tekrar bi ararım saat 13:30 olsun da bakalım referans aralıgı kaç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?