Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu incir kürü ne olaki :uhm:
ayrıca laz abla da kim :uhm:
birileri benide bilgilendirsin nütfeeennnn delikafadulden

amma da cimri çıktın fadik sen beee:mymeka:
neyse hadi ona da razıyım ne yapalım arkadaşlık hatrına olsun bakemdelikafadulden

canım sağolsun tatlım yaaaa .... ama buluruz arayol

tamam sidelyacım ara yol varsa yazarım birazdan o zamankaydirigubbakcemile3

Aşkolsun beni sevmiyonmu şimdi sen

seni sevmeyen ölsün aymescimmm:mymeka:
bu incir kürü ne olaki :uhm:
ayrıca laz abla da kim :uhm:
birileri benide bilgilendirsin nütfeeennnn delikafadulden

hemen bilgilendireyim nazımı
bizim bu hastanede bi abla var kardeşine incir kürü uygulamış ve sperm değerleri düzelmiş ve ikiz bebişleri olmuş. onu öğrenip yazacam bugun ok?:dance::dance:

kızlarr benim bu arada dün adet olmuştum ya bu gün kesilme noktasında hayırdır inş yaaa o kadar az oluyo ki normalde böyle olmazdı hiç

nası yanii :uhm: kafan hala yerindemi cnm arkadaşım :teselli: kıyamam sana

valla öle 140 taburcu yaptım. söledim amire madalya istiyom diye ama :tomato:ama nerdeeeeee hala kendime gelemedim işte çeneme vurduuu:dance::dance:

biri beniiiiiii durdursuuuuuunnnnnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

cannim benim tam saatin suanda allahim dualarimizi kabul etsin insallah bu sefer yzuun gulsun

kızlarr benim bu arada dün adet olmuştum ya bu gün kesilme noktasında hayırdır inş yaaa o kadar az oluyo ki normalde böyle olmazdı hiç

canim benim bence sende var birsey bir daha kan testi versene ya kaninda yuksek cikmisti degilmi:CüvCüv:

kizlar gunaydin bugun arkadaslarimiz icin guzel bir gun olur insallah
ayse ve nevrocum meleklerine kavusurlar insallah
bu arada gercektende ben bu incir kurune sonuna kadar ianniyorum cok faydali bir sey dr a gitmeden yapin yiyin ne sekilde olursa olsun yiyin

asiiiiiiiiiiii hoş geldinnnnnnnnndelikafadulden
sen kullandın mı bu incir kürünü acaba?CADIARZU
biz mi yiyoz eşlerimiz mi?sositososito

canım sen o kan testini hangi günü yaptırdın...
perşembeye rabdövü almışsın ama çok geç bence...
sen şuan yine kan testi yaptırsan iyi olurdu...
hem perşembe günü dr a gitsen sana kan testi yapmadan birşey anlayamaz...
bence şimdi test yaptır...
eğer hamilelik varsa allah korusun perşembeye düşmüş bile olabilir...
çünki senin az da olsa kanaman var ve hamileysen ilaç kullanıp dinlenmen lazım...

evet canım yaaa 8.98 di

e adetinde kesilmeye basladiysa insallah vardir birsey bence kendine dikkat et canim
bazi kadinlar farkinda olmadana bile bebklerini kaybadebiliyorlarmis neden olmasinki azaldimi adetin bir gun surdu yani dur bakalim bugunde gelmezse devami var sende birsey yarin test yaptir bir daha bence
insallah vardir
:1shok:

asiiiiiiiiiiii hoş geldinnnnnnnnndelikafadulden
sen kullandın mı bu incir kürünü acaba?CADIARZU
biz mi yiyoz eşlerimiz mi?sositososito

canim ben kullanmadim ama ben her zaman inandim incire esimde bende alip yiyoruz ama kur olarak denemdim faydasi hersey var bence
ama hatirlarsan rapunzel asilama zamani uygulamisti asilamada bile 9 tane yumurtasi olmustu

o kaynatip suyunu icti kalanida yemisti

ben de ara adet görmüştüm. hormonlarım değişiyo diye düşünmüştüm ama kimysal gebelik geçirmişim

Ayşee dualarımızz seninleee allaha emanett oll.Transferin hayırlı ile güzel bir şekildee olsun.Allahım emeklerinin karşılığını versinn..İnşallahh bebişlerr tutunucak annesinee ve halaylarr çekicezz

bu geçen cumartesi yaptırmıştım

inş canı m hayırlısı artık

sidelya canım bizim hastanedeki testte 5in üstü pozitif senin o değerinin karşısında referans aralığı yazar orda kaç referans aralığı?

canım ben sonucu almadım hast tel açtıgımda söylediler ben yanlış olmasın diye 2 defa sordum üstelik ama yok dediler ısrarla

sidelya bizim hastanede de en düşük 5 den başlıyo cnm bencede baktır sen bi boş yere ümitlendirmek istemem tabi ama öğrenmiş oluruz olmazmı a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…