Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Benim de 5 yıl olmasına az kaldı..
Günler ne çabuk geçiyo...
İnşallah hepimiz eşlerimizle ve çocuklarımızla daha senelerce mutlu,huzurlu günler geçiririz.

canım iler çok birikti sorup duruyolar temizleyim bugun accuk. ben de aynı şeyleri düşündüm biliyomusun az evvel aklıma geldi transferlerinin oldugu içim kıpır kıpır oldu

kızlar bu dr ömercoşkunun sitesinde saraçoğlunun sitesindeki keçiboynuzu kürüyle ilgili varmış oldugu bir isviçreli doktor arkadaşından bahsediyodu yaa aynısını adam kendi sitesindede yazmış önce olmayıp sonradan bunu yapılca 3 çocugu oldugunu falan çok ilginç yaaa

canım ya inş daha nice 5 ler yaşarsınız mutlu ve huzurlu bir şekilde

inşallahh ccaannıııımmmmmmamin hepimizin inşallah

Senin kardeşin hamile değil mi?:CüvCüv:
Neden kardeşine yaptırıyosun temizliğini:mymeka:

kız biz 4 kardeşiz ve 4ümüzde kız... hamile olan benim bi küçüğüm yanımda olan da küçüğümün küçüğü. bitane daha var en küçüğümüz o da liseye gidiyor annemin yanında:roflol:

yaaa sinir oluyorum yaa nedir bu yeni doğan bebeklerden istedikleri adamın biride 13 gunluk bebeğini öldürmüş manyakmı bu insanlar yaa kadının biri bıçaklar bu ne yaaa ayyyyyy. biz arayıp bulamıyoruz bunlarda deli bu insanlar deli zaten aklı yerinde olsa yapmaz ama işte insan kıyamıyooo gunahsız küçücükler onlarr

sidelya canım ben o doktoru haber özelde pazar günü izlediğimden beri artık ilgilenmiyorum dedikleriyle ama sadece incir kürünü burdaki teyze de sölediği için denicem

ısviçreli çok yakın bir aile dostum aynı sorunla karşı karşıya idi. Kendisi uzun yıllar bu konuda çok değişik tedaviler görmüş ve sonuç hep başarısızlıkla neticelenmişti. Kendisine keçiboynuzu kürünü önerdiğim zaman bana tereddütle bakarak "şaka yapıyorsun herhalde" demişti. Ne de olsa 13 yılın verdiği başarısızlık ve ümitsizlikte vardı. Ama bu konuda çok ciddi araştırma sonuçlarımın olduğunu söyledim. Bunun üzerine derhal uygulamaya karar verdi. Türkiye'den keçiboynuzu getirttim ve kullanmaya başladı. Kullanmaya başladıktan 5 ay sonra baba olabileceğini öğrendiğinde mutluluğunu ilk benimle paylaştı. Bir kaç ay sonra bana keçiboynuzunun içerdiği ilgili etkin maddenin ne olduğunu sordu ve bunu hemen ilaç sanayine kazandırabileceğimi ve ticari olarak da iyi para kazanabileceğimi söylemişti. Ben de bitkiler üzerine yaptığım tüm çalışma ve araştırmalarımı insanlığın hizmetine karşılıksız olarak sunduğumu ve herhangi bir beklentimin olmadığını söyledim. Meslektaşım üç çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.

ısviçreli çok yakın bir aile dostum aynı sorunla karşı karşıya idi. Kendisi uzun yıllar bu konuda çok değişik tedaviler görmüş ve sonuç hep başarısızlıkla neticelenmişti. Kendisine keçiboynuzu kürünü önerdiğim zaman bana tereddütle bakarak “şaka yapıyorsun herhalde” demişti. Ne de olsa 13 yılın verdiği başarısızlık ve ümitsizlikte vardı. Ama bu konuda çok ciddi araştırma sonuçlarımın olduğunu söyledim. Bunun üzerine derhal uygulamaya karar verdi. Türkiye’den keçiboynuzu getirttim ve kullanmaya başladı. Kullanmaya başladıktan 5 ay sonra baba olabileceğini öğrendiğinde mutluluğunu ilk benimle paylaştı. Bir kaç ay sonra bana keçiboynuzunun içerdiği ilgili etkin maddenin ne olduğunu sordu ve bunu hemen ilaç sanayine kazandırabileceğimi ve ticari olarak da iyi para kazanabileceğimi söylemişti. Ben de bitkiler üzerine yaptığım tüm çalışma ve araştırmalarımı insanlığın hizmetine karşılıksız olarak sunduğumu ve herhangi bir beklentimin olmadığını söyledim. Meslektaşım üç çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.

ilki ömer coşkunun sitesinden ikincisi saraçoğlu şimdi bu ömer efendi ne oluyor sizce

sağlıklı bir insan olsa yapamaz zaten canım...

dediğim gibi canımmm... tam bir oyun tezgahı... inanmayın bu tür insanlara. tamam kürleri internette okuyup denemekte fayda var ama muayenehanesine gidip boşu boşuna dünya kadar para vermeyin...:çok üzgünüm:

evet canim bende dun okudum kadinin biride 33 gunluk bebegini 20 yerinden bicaklayarak oldurmus cinnet sonucu
kocasina kalk cocuga bak demis adam bebegini kanlar icinde gorunce cildirmis

resmen adam kopya cekip yapistirmis bende pek inanmiyorum

merhaba kizlar nasilsiniz sabah sabah costurmussunuz topigi
nevro ve aysenin transferleri buyuk ihtimal gerceklesmistir
rabbim yardimcilari olsun insallah
gonullerine gore versin allahim:Saruboceq:

Son düzenleme:
canlarım merhabalar nasılsınız.. hepinizi teker teker öyle çok özledimki.. mail adresim kapanmış.. haliyle bende siteden eengellenmişim.. bi türlü giremedim uzun süre.. en sonunda nevrocuğumdan yardım istedim...

tüplerim kapalı olabilir hamile kalma şansım hiç olmayabilir ama yinede sizin heyecanınzla heyecanlanıyorum ....

rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah..

nevrocuğuma ve tüm arkadaşlarımıza tedavilerinde güzel sonuçlar almalarını diliyorum.. hepinizi çok özledimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…