KIZLAR YARIN TAM 5 AYLIK EVLİ OLUYORUMMM:dance:
NE ÇABUK GEÇTİ YAA BEN HİÇ BEKLEMİYORDUM... NİŞANLILIK NE ZOR GEÇMİŞTİ OYSA Kİ:çok üzgünüm: TÜP BEBEK İÇİN GERİYE KALDI 31 AYsırnaşık şey
MERHABA RAPUNZELİM HOŞGELDİN CANIM
BENİM EVİMİ DE KARDEŞİM TEMİZLİCEK İNŞALLAH BUGUN.BAŞLAR BİRAZDAN HE HEsırnaşık şey
hoşgeldin zencefillllben geldim,geçmişteyim
KIZLAR YARIN TAM 5 AYLIK EVLİ OLUYORUMMM:dance:
NE ÇABUK GEÇTİ YAA BEN HİÇ BEKLEMİYORDUM... NİŞANLILIK NE ZOR GEÇMİŞTİ OYSA Kİ:çok üzgünüm: TÜP BEBEK İÇİN GERİYE KALDI 31 AYsırnaşık şey
Kızlar nevro ve ayşe transferlerini olmuşmudurlar acaba?
Ayyy çok heyecanlandım valla düşününce içim kıpır kıpır oldu...:sm_cool:
özloşşşşşşşşşummm nirdesin yavrim?kaydirigubbakcemile3
canım ya inş daha nice 5 ler yaşarsınız mutlu ve huzurlu bir şekilde
Senin kardeşin hamile değil mi?:CüvCüv:
Neden kardeşine yaptırıyosun temizliğini:mymeka:
yaaa sinir oluyorum yaa nedir bu yeni doğan bebeklerden istedikleri adamın biride 13 gunluk bebeğini öldürmüş manyakmı bu insanlar yaa kadının biri bıçaklar bu ne yaaa ayyyyyy. biz arayıp bulamıyoruz bunlarda deli bu insanlar deli zaten aklı yerinde olsa yapmaz ama işte insan kıyamıyooo gunahsız küçücükler onlarr
hoşgeldin zencefillll
İsviçreli çok yakın bir aile dostum aynı sorunla karşı karşıya idi. Kendisi uzun yıllar bu konuda çok değişik tedaviler görmüş ve sonuç hep başarısızlıkla neticelenmişti. Kendisine keçiboynuzu kürünü önerdiğim zaman bana tereddütle bakarak "şaka yapıyorsun herhalde" demişti. Ne de olsa 13 yılın verdiği başarısızlık ve ümitsizlikte vardı. Ama bu konuda çok ciddi araştırma sonuçlarımın olduğunu söyledim. Bunun üzerine derhal uygulamaya karar verdi. Türkiye'den keçiboynuzu getirttim ve kullanmaya başladı. Kullanmaya başladıktan 5 ay sonra baba olabileceğini öğrendiğinde mutluluğunu ilk benimle paylaştı. Bir kaç ay sonra bana keçiboynuzunun içerdiği ilgili etkin maddenin ne olduğunu sordu ve bunu hemen ilaç sanayine kazandırabileceğimi ve ticari olarak da iyi para kazanabileceğimi söylemişti. Ben de bitkiler üzerine yaptığım tüm çalışma ve araştırmalarımı insanlığın hizmetine karşılıksız olarak sunduğumu ve herhangi bir beklentimin olmadığını söyledim. Meslektaşım üç çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.
İsviçreli çok yakın bir aile dostum aynı sorunla karşı karşıya idi. Kendisi uzun yıllar bu konuda çok değişik tedaviler görmüş ve sonuç hep başarısızlıkla neticelenmişti. Kendisine keçiboynuzu kürünü önerdiğim zaman bana tereddütle bakarak “şaka yapıyorsun herhalde” demişti. Ne de olsa 13 yılın verdiği başarısızlık ve ümitsizlikte vardı. Ama bu konuda çok ciddi araştırma sonuçlarımın olduğunu söyledim. Bunun üzerine derhal uygulamaya karar verdi. Türkiye’den keçiboynuzu getirttim ve kullanmaya başladı. Kullanmaya başladıktan 5 ay sonra baba olabileceğini öğrendiğinde mutluluğunu ilk benimle paylaştı. Bir kaç ay sonra bana keçiboynuzunun içerdiği ilgili etkin maddenin ne olduğunu sordu ve bunu hemen ilaç sanayine kazandırabileceğimi ve ticari olarak da iyi para kazanabileceğimi söylemişti. Ben de bitkiler üzerine yaptığım tüm çalışma ve araştırmalarımı insanlığın hizmetine karşılıksız olarak sunduğumu ve herhangi bir beklentimin olmadığını söyledim. Meslektaşım üç çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.
ilki ömer coşkunun sitesinden ikincisi saraçoğlu şimdi bu ömer efendi ne oluyor sizce
hoşbulduk çiçeği burnunda teyze kaydirigubbakcemile3
nesrincim incir kürnü bekliyoruz canım
yaaa sinir oluyorum yaa nedir bu yeni doğan bebeklerden istedikleri adamın biride 13 gunluk bebeğini öldürmüş manyakmı bu insanlar yaa kadının biri bıçaklar bu ne yaaa ayyyyyy. biz arayıp bulamıyoruz bunlarda deli bu insanlar deli zaten aklı yerinde olsa yapmaz ama işte insan kıyamıyooo gunahsız küçücükler onlarr
ısviçreli çok yakın bir aile dostum aynı sorunla karşı karşıya idi. Kendisi uzun yıllar bu konuda çok değişik tedaviler görmüş ve sonuç hep başarısızlıkla neticelenmişti. Kendisine keçiboynuzu kürünü önerdiğim zaman bana tereddütle bakarak "şaka yapıyorsun herhalde" demişti. Ne de olsa 13 yılın verdiği başarısızlık ve ümitsizlikte vardı. Ama bu konuda çok ciddi araştırma sonuçlarımın olduğunu söyledim. Bunun üzerine derhal uygulamaya karar verdi. Türkiye'den keçiboynuzu getirttim ve kullanmaya başladı. Kullanmaya başladıktan 5 ay sonra baba olabileceğini öğrendiğinde mutluluğunu ilk benimle paylaştı. Bir kaç ay sonra bana keçiboynuzunun içerdiği ilgili etkin maddenin ne olduğunu sordu ve bunu hemen ilaç sanayine kazandırabileceğimi ve ticari olarak da iyi para kazanabileceğimi söylemişti. Ben de bitkiler üzerine yaptığım tüm çalışma ve araştırmalarımı insanlığın hizmetine karşılıksız olarak sunduğumu ve herhangi bir beklentimin olmadığını söyledim. Meslektaşım üç çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.
ısviçreli çok yakın bir aile dostum aynı sorunla karşı karşıya idi. Kendisi uzun yıllar bu konuda çok değişik tedaviler görmüş ve sonuç hep başarısızlıkla neticelenmişti. Kendisine keçiboynuzu kürünü önerdiğim zaman bana tereddütle bakarak “şaka yapıyorsun herhalde” demişti. Ne de olsa 13 yılın verdiği başarısızlık ve ümitsizlikte vardı. Ama bu konuda çok ciddi araştırma sonuçlarımın olduğunu söyledim. Bunun üzerine derhal uygulamaya karar verdi. Türkiye’den keçiboynuzu getirttim ve kullanmaya başladı. Kullanmaya başladıktan 5 ay sonra baba olabileceğini öğrendiğinde mutluluğunu ilk benimle paylaştı. Bir kaç ay sonra bana keçiboynuzunun içerdiği ilgili etkin maddenin ne olduğunu sordu ve bunu hemen ilaç sanayine kazandırabileceğimi ve ticari olarak da iyi para kazanabileceğimi söylemişti. Ben de bitkiler üzerine yaptığım tüm çalışma ve araştırmalarımı insanlığın hizmetine karşılıksız olarak sunduğumu ve herhangi bir beklentimin olmadığını söyledim. Meslektaşım üç çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.
ilki ömer coşkunun sitesinden ikincisi saraçoğlu şimdi bu ömer efendi ne oluyor sizce
kızlarr benim bu arada dün adet olmuştum ya bu gün kesilme noktasında hayırdır inş yaaa o kadar az oluyo ki normalde böyle olmazdı hiç
berhudar ol evladım
tamam canım yemeğe gidiyom şimdi öğleden sonra yazarımmmmma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?