Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Kocam zaten grip oldu.
Adamı da hasta yaptım sonunda.

hımmmmm
ben bi sipariş sitelerine bakayım
burda eczanelerede sorayım
teşekkür sevcanım
kendin gibi bir sarışın afeti avatar yapmışsın
hep söyleyeyim diyordum
sen varken o kızda kim ola sevcanım

Ay utandırdın beni nurcum.

Hepinizi öpüyorum.:1hug::asigim:
Herkese iyi akşamlar.hihoyyyt
Yarın görüşürüz.kaydirigubbakcemile2

Kız sevcan çıkmıyon mu sen daha?sengözlerimebaksanab
Malum mart ayı işlerin var hazırlık falan:jeyyar::jeyyar:

sevcan benim eşimde l-arginine yanında ace plus selenyum kullanıyor doktor verdi.. trental da var.. sanırım zararı olmaz kullansa.. evicap kullanıyorsa gerek yok ama ikisi de vitamin demişti doktorumuz sormuştum da..

tulinyim gelmişşş kaydirigubbakcemile3

geldim güzel yüzlü bebek kaydirigubbakcemile5 burdayım .. nasılsın.. yerimseniben

sidelyacım sen bilirsin canım.. ama ben olsam dinlemez giderdim.. ne olduğunu kesin olarak bilmiyosun.. hadi değer arada bırakmasaydı seni olmamış olsaydı neyse .. ama ihtimal var.. inş varsa Allah korur bişey olmaz..

kızlar merhaba beni de aranıza alır mısınız
1 buçuk yıllık evliyim
eşimde morfoloji ve sayı problemi var
yumurta takibi yaptırıyodum
bu ay kırmızılar gelince çokk moralim bozuldu bunalıma girdim resmen dr a gitmedim ilaçlarım iğnelerim dolapta kaldı
şu an tüp bebek bile düşünüyorm ama dr umla konuşmadım

kısaca kendimi tanıttım
sizlerle çok güzel paylaşımlarda bulunurz inşallah

CANIM HOŞ GELDİN VE ACİL ŞİFALAR İNŞALLAH . AMA BU KADAR ÇOBUK PES EDERSEN HİÇ BİŞEY ELDE EMEMEZSİN BURDA NELER YAŞAYAN İNSNALAR VAR Bİ BİLSEN BEN YUMURTA TAKİBİ YADA AŞILAM AYAPTIRABİLMK İÇİN CAN ATARKEN SEN YARIDA BIRAKMŞISIN klava:

haklısın canım ama bilmiyorum bu bambaşka bi duygu
bi an herşeyi bırakmak geçti içimden
ayaklarım gitmedi daha doğrusu
bakalım bu ay normal yollarla denicez gelecek ay tekrar başlicam

NEVROSKY TATLIM DUALARIMIZ SENİNLE TRANSFERİN GERCEKLESMİŞTİR SANIYORUM BEBEKLERİNİN SANA SIKI SIKI SARILMASI DİLEGİYLE ALLAHA EMANET OL TATLIM MÜJDELİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin cnm ama vazgeçmek yok yola devam zor ama bizi ayakta tutan şey bu a.s.

[sıze="2"]haklısın canım ama bilmiyorum bu bambaşka bi duygu
bi an herşeyi bırakmak geçti içimden
ayaklarım gitmedi daha doğrusu
bakalım bu ay normal yollarla denicez gelecek ay tekrar başlicam[/sıze]

yaa ondada vardır bir hayır belkide bu ay doğal yoldan tutucaktır annesini yormaz bebişin . Kısmet burda neler görüceksin tam aşılaması olucakken iptal olupta doğal yolla hamiş kalanlar var belkide sende onlardan olucaksın.

hoşgeldin canıma.s.
hemen pes etmek yok öğle....3-4 kere tüp bebek yaptıran arkadaşlarımız var...
sizin değerlerle aşılama olmuyormu birde aşılama deneseniz...
rabbim hayırlısını versin...
biz elimizden geleni yapalım inşallah bebişimizde gelir birgün...

hoşgeldin nurdan.. sıkılma .. burda sıkıntılarını hafifletirsin.. paylaştıkça senden iyi durumda olanı da olmyanı da görüceksin.. hepimizin derdi ortak.. sebepler aynı olmasa da gideceğii kapı aynı yere çıkıyor... tedavini yarım bırakma.. moral de önemli haklısın ama ihtimaller yükselmişken ara verme bence.. hakkınızda hayırlısı olsun..sık sık gel buraya.. kopamazsın zaten de neyse yerimseniben

kızlar meraba ne güzel eğlenmişsiniz bugün bende çokyoğun bir gün geçirdim işyerinde moralim
çokbozuldu maaşlar yüzünden zaten az alıyordum birde 50 tl zam yapıldı okdar çabama rağmen ama nediyim bunada şükür dedim oturdum aşağı
fadikcim her yağmurda böle olmyoırum genelde şiddetli ve gökgürlütülü yağmurlarda oluyorum birara
antidepresanlar kullnadım bıraktım insanı uyşturmaktan başka bişey yapmadılar
hala kırmızılar gelmediiii bilmiyom ne olcak bölee
nevro ve ayşe inşallah bebişleriniz gelir ellerinize 9ay sonra duamızdasınız

ben bir şey soracağım... şu nette yumurtlama günü hesaplama var ya oraya son 3 adetimi yazdığım zaman benim edet aralıklarım ortalama 24 gün çıkıyor ve gebe kalmak için olası günler reglimin 4. günü başlayıp reglim bittikten 2 gün sonra sonra da ovülasyon günüm oluyor kafam karıştı yani ben normal yolla gebe kalmak istesem de şansım olmayacaktı çünkü reglim 8 gün sürüyor 8. gün banyo yapıyorum ee 8. güne kadar ilşkiye girmiyoruz haliyle. elimizde sadece 2 gün kalıyor
doktorlar gün aşırı ilişki öneriyorlar ya bu zaman diliminde.
neyse kafamı da niye yorduysam ben normal yolla hamile kalamayacağıma göre. ama tutuverse dersek de zaten o günlerde çalışamıyormuşuz

slm kızlar ne haber asi74 neyin var şeker insan bebek istemezmi nevroski teransferi nasıl geçmiş haberi olan varmı

hayırdır asicim neyin var böyle inşallah kötü birşeyler yoktur korkutma bizi kız nedir seni böyle soğutan herşeyden bunalım takılıyorsundur umarım canım gelip geçici olanından bendede olur arada sırada kendine dikkat et canım tekrar üzme bizi

pek kimsecikler kalmamış bu saatte işten çıkanlar yemek yiyenler tabi çoğunlukta topikte sadece biz ev hanımları varız galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…