nesrin savaş nur krp nasılsınız canlarım iyimisiniz sesiniz çıkmıyo nerelere daldınız
Ayyy inşallah bu ay Nevronun,ayşenin ve balsuratın halaylarını çekicez.:teytey:
Topik çökmez inşallah.
bende kızacaktım sana hamile hamile temizlik mi yaptırıyosun kıza diye ama o değilmiş.. yırttın hadi kaydirigubbakcemile3 bugün çenen düşmüş senin maşallahın var nesrincim.. delikafadulden delikafadulden
ben yağsız yiyim eşim yağlı.. o zeytinyağını sever.. babaannem veriyor yağımızı.. yerimseniben incir almak lazım artık.. bi de bunu deniyek teste kadar bakalım ne olacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bi gün gebercez onu duyduk ye bunu duyduk ye delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Canım geçmiş olsun. Hallettiniz inşallah virüsü.klava: Evet tatlım transferim gerçekleşecek hayırlısı ile. Bir aksilik çıkmazsa. Sağol bitanemm. :asigim: Senin nasıl gidiyor tedavi. :1hug:
Kızlar eşi selenyum içen var mı?
İçen varsa bunun yanında başka ilaçta kullanıyo mu?
Benim eşim l-carnitine kullanıyo bunun yanında bide selenyum kullansa bi zararı olur mu sizce?fisfisfis
Lütfen bilenler cevap versinfisfisfis
aymes canım sen nasılsın yarın hepinizi özlicem yarın doktordayım çünkü
Kızlar eşi selenyum içen var mı?
Benim eşim l-carnitine kullanıyo bunun yanında bide selenyum kullansa bi zararı olur mu sizce?fisfisfis
kusura bakma canım görmemişimdir kesin hi.b bu arada nasılsın
demekki biz toplu yağmur duasına çıkanlar gibi toplu bebiş duasına çıksak tutacak yani:roflol::roflol::roflol::dance::dance:denemekte fayda var ya tutarsa:sm_cool:
kızlar şu seçim arabalarından bıktım artık biri geliyor biri gidiyor son ses müzik kafa şişiriyolar galiba sinirlenip aşağıya inecem önlerine çıkıcam hanginiz ücretsiz tüpbebek yaptırırsa ona oy verecem dicem eeeee adam tabi evet olur kazanalımda herşey dicek maksat oy toplicak ya herşeye okey diyolar zaten herkes iş aş istiyor şuana kadar kimseye yok dediklerini duymadım herşeye olur benim gibi delide tüpbebek isticek belki tv ye çıkar ünlü olurum haftanın delisi diye
kızlarr benim bu arada dün adet olmuştum ya bu gün kesilme noktasında hayırdır inş yaaa o kadar az oluyo ki normalde böyle olmazdı hiç
tulinyim gelmişşş kaydirigubbakcemile3
gunaydin arkadaslar, ben kaç gundur dogru durust giremiyorum, geçmiside okuyamadim((
neyse bi saat sonra trasnferim var, dun hastaneyle gorustum, trasfer ok dedi ama iki tanemi yoksa bitanemi bilmiyorum..
bi saat sonra beni dusunun ve bana dua edin arkadaslarim, ihtiyacim olacak hepinizi çok seviyorum optum
kızlar çay yaptım kendime içiyorumtek başına tadı olmuyor sizede ikram edeyim ben şekersiz içerim siz nasıl alırsınız canlarım ...canınız çekmesin ama gittim yanına pasta aldım yemedim yanında duruyo onunda tadı yok allah kimseyi yanlız etmesin ya ben bir çayda tad alamıyosam tamamen yanlız kalanlar ne yapıyor acep allah yardımcıları olsun
inşallah yumoşlar büyümüşlerdir canım....slm kızlar nasılsınızzzz xvyzden haber gelmiş çok sevindim onun adına bebişleri ne güzel ona tutunuyo xvyz elinden geleni yap canım bugün sessizsiniz arkadaşlarrr
kızlarrrrr bana dua edin yarın sabahtan doktordayım randevum vardı yumoşlara bakılacak boyutu istediği gibiyse doktorun iğne önerecek
kızlarrrr banada dua edin olur mu allah bebeklerimizi elimize almayı nasip etsin kızlar ben doktora gideceğim zaman korku sarıyo nedense onuda bilemedim kalbim küt küt atıyor nedense allah hepimizin yadrımcısı olsun
bu arada kızlar hamile olanlara söylüyorum benim annem hastanede calışyo yemek hane bölümünde doktorlarla benim için görüşüyo mAYDONOZ YEMEK VE SUYUNU İÇMEK HAMİLE BAYANLARA İYİ DEĞİLMİŞ HABERİNİZ OLSUN DÜŞÜK YAPTIRIYORMUŞ sizinle paylaşmak istedim canlarım
tulin nbr canım nasılsın görüşemedik bana dua et canım
çok sağol canımŞenizkızlar isterseniz ben gönderim size zeytinyağını
canım hiçbir fikrim yok:sm_confused:Kızlar eşi selenyum içen var mı?
canım senin yumoşlar daha toplanmadılarmı....bana sanki çok zamna geçti gibi geldi...nevrocugum benimde insallah pazertesi yumurtalari toplayacaklar, doktorum öyle söyledi
simdilik iyi gidiyor biraz karnimda sisginlik var
Ben incir kürünü uygulamak istiyorum ama marketten alıcaktım zeytin yağını istanbulda gerçeğini nerden ulucamki olmazmı şimdi marketten kafam karıştı:uhm: bu akşam hemen başlamak istiyodum ben nasıl olucak şimdi:çok üzgünüm:
varya kızlar allahım yaaa benı güldürmekten öldürdünuz heee bebek olsun dıe yapmadıgımız sey kalmadı ama ben bunu tuttum bacularrr bu topikte incir sayesınde herkes hamiş kalacak ahanda yazdım burya demedı demeyın bak haa kaydirigubbakcemile3:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
allah senı ne etmesın emı:roflol:deli yaaa haydı kızlar cıkalım televızyonaa hepimiz bedava tüp bebe yaptırana oyumuzu vercez dıyelim ahanda gecti bi tanede burdaann ay allahım yaaaabu kadar cıkssamıydım acep:roflol:CADIARZU
kızlar çay yaptım kendime içiyorumtek başına tadı olmuyor sizede ikram edeyim ben şekersiz içerim siz nasıl alırsınız canlarım ...canınız çekmesin ama gittim yanına pasta aldım yemedim yanında duruyo onunda tadı yok allah kimseyi yanlız etmesin ya ben bir çayda tad alamıyosam tamamen yanlız kalanlar ne yapıyor acep allah yardımcıları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?