Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nesrin savaş nur krp nasılsınız canlarım iyimisiniz sesiniz çıkmıyo nerelere daldınız

emine hoşgeldin canım... valla öğleden önce çenem düşmüştü ama şimdi hastalarım çoğaldı arada boşkaldığımda yazabiliyorum saat daha 3 ve 75 hasta taburcu ettim...kafamçokkarıştıhadi dualarımız seninle canım hayırlısı olsun hakkında. inşallah yumişlerin büyümüştür...

Ayyy inşallah bu ay Nevronun,ayşenin ve balsuratın halaylarını çekicez.:teytey:
Topik çökmez inşallah.

yok yok bişi olmas sevcanım rahat ol sen oynamana bak onlar hamile kalsın da biii... daha fazla halay olcak bu nekisırnaşık şey

tulınyyy nerdesin kıs sen bugun görünmüyorsun? ii fırça yemeden kurtulduk senden. bişi olmaz sen yeee sonra dua edersin banasırnaşık şey

Canım geçmiş olsun. Hallettiniz inşallah virüsü. klava: Evet tatlım transferim gerçekleşecek hayırlısı ile. Bir aksilik çıkmazsa. Sağol bitanemm. :asigim: Senin nasıl gidiyor tedavi. :1hug:

nevrocugum benimde insallah pazertesi yumurtalari toplayacaklar, doktorum öyle söyledi
simdilik iyi gidiyor biraz karnimda sisginlik var

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sevcanım valla kolay gelsin ne diimmmmmyerimseniben
bunlardan sonra:1rolleyes::1rolleyes:

l-carnitine ya bizde mi kullansak çok duyuyorum ilaç mı
başka bişimi arkadaşlar

canım valla eşim içsin diye aldım selenyumu ve yanında b vitamini ni o ben içmem dedi bende içme ben içerim dedim bende ara sıra ben içiyorum aklıma geldikçe
benim burdan bi arkadaş hamile kalmadan önce hem kendisi hem de eşi kullanmış ve sonraki ayda hamileydi doktoru devam edebilirsin demiş o hala devam ediyo
ne sormuştun sen yahu amma çok yazdım :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

kusura bakma canım görmemişimdir kesin hi.b bu arada nasılsın

iyi canım est.dilerim sende iyisindir

ya tulincim çok fazla ümitlenmek istemiyorum adet olduktan sonra moralim çok bozuldu adet olmayıp o değer kalsaydı süper olurdu ama neyse canım ben perşembe gidecem

yinede

al iste bi delü daha:roflol:
hepte bana rastliyor mübarek:roflol:
saka bi yana benide cagirirsiniz artik anlastik mi
canim bu arada insallah degerler süper cikicakkk:lepi:

ne yapalım delilerin içinde kala kala bızde deli oldukkaydirigubbakcemile3..cagırırız bitanem ne demek...inş cnmın içi dua et benım içinn:1hug:
yerim ben sizi merakli prenseslerdelikafadulden[/QUOTE]

bende senı yerim yavyummm:roflol:

demekki biz toplu yağmur duasına çıkanlar gibi toplu bebiş duasına çıksak tutacak yani:roflol::roflol::roflol::dance::dance:denemekte fayda var ya tutarsa:sm_cool:

varya kızlar allahım yaaa benı güldürmekten öldürdünuz heee bebek olsun dıe yapmadıgımız sey kalmadı ama ben bunu tuttum bacularrr bu topikte incir sayesınde herkes hamiş kalacak ahanda yazdım burya demedı demeyın bak haa kaydirigubbakcemile3:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

allah senı ne etmesın emı:roflol:deli yaaa haydı kızlar cıkalım televızyonaa hepimiz bedava tüp bebe yaptırana oyumuzu vercez dıyelim ahanda gecti bi tanede burdaann ay allahım yaaaabu kadar cıkssamıydım acep:roflol:CADIARZU

kızlarr benim bu arada dün adet olmuştum ya bu gün kesilme noktasında hayırdır inş yaaa o kadar az oluyo ki normalde böyle olmazdı hiç

cnm bencede sen hamilesin gibi gelıo dikkat et cnm kımyasal da olablır bıran önce doktora gıt testi yenılee....:1hug:

nevrom ve aysecım sımdı transferlerınız oldu inşş bebişleriniz suanda uzun bır yolculuga cıkıp yasam mucadelesı vermeye calışıolardır inşş canlarım 10 gun sonra hamiş im dıe bagırırsınız burda dualarımız siznle..a.s.a.s.:Saruboceq:.

tulinyim gelmişşş kaydirigubbakcemile3

bende geldım nan:dilcikar::dilcikar:

Ben incir kürünü uygulamak istiyorum ama marketten alıcaktım zeytin yağını istanbulda gerçeğini nerden ulucamki olmazmı şimdi marketten kafam karıştı:uhm: bu akşam hemen başlamak istiyodum ben nasıl olucak şimdi:çok üzgünüm:

aysacigim dualarim seninle canim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar çay yaptım kendime içiyorumtek başına tadı olmuyor sizede ikram edeyim ben şekersiz içerim siz nasıl alırsınız canlarım ...canınız çekmesin ama gittim yanına pasta aldım yemedim yanında duruyo onunda tadı yok allah kimseyi yanlız etmesin ya ben bir çayda tad alamıyosam tamamen yanlız kalanlar ne yapıyor acep allah yardımcıları olsun

Dün akşamdan beri benimde canım pasta istiyodu valla ben hemen geliyom koy çayımı karşılıklı içelim şöyle:içelim:

inşallah yumoşlar büyümüşlerdir canım....
maydonozu bende duyduma.s hatta hamile kalmak isteyenler yemesin yazıyordu....

kızlar isterseniz ben gönderim size zeytinyağını
çok sağol canımŞeniz
bir bakalım bulamassak olabilir:1hug:

canım hiçbir fikrim yok:sm_confused:

nevrocugum benimde insallah pazertesi yumurtalari toplayacaklar, doktorum öyle söyledi
simdilik iyi gidiyor biraz karnimda sisginlik var
canım senin yumoşlar daha toplanmadılarmı....bana sanki çok zamna geçti gibi geldi...
hadi bakalım hayırlısı canım...
senden de bu ay güzel haber bekliyoruz:1hug:Şeniz

canım valla marketteki oluyoırmu bilmiyorum ama teyze üzerine bastıra bastıra hakiki zeytinyağ dedi... aslında bulan arkadaşlardan rica etsek bize de yollasalar ne büyük bir iyilik olurdu herhalde...yardımcı olalım birbirimize bu konuda kıslar olmaz mı?

a.s:roflol::roflol:

bende geldım nan:dilcikar::dilcikar:
[/QUOTE]

cnmmmm hoşgeldinnnn aman da aman küsmüş bana kız bi yakalarsam kaydirigubbakcemile Şeniz

ohhhhh afiyet şeker olsun canım evet haklısın canım yanlızlık allaha mahsustur çok zor canım allahım hiç birimizi yanlız bırakmasın zaten biz bu gidişle hiç yanlız kalmayız bak bizim topik hep canlı hep kalabalık valla bilgisayardan da olsa yinede yanlız değiliz :1hug::enbuyukkk:

kızlar size birşey daha deyim gülün bari benim lensin biri deforme oldu yenisini sipariş verdim daha gelecek 1 ay oldu yazılanları doğru dürüst okuyamıyorum sileceklerde fayda etmiyor artık buğulu görmeye devam zavallı sileceklerde yoruldu çalışmaktan onlarda grev yapıyor artıkın.... tek gözle görenleri şimdi daha iyi anlıyorum benimki buğulu görüyo zorlanıyorum onlar sadece biriyle idare ediyolar herşeyin başı sağlıkkkkkkkkkk ben bile pc yaklaşıp bakınca kendi kendime gülüyorum bir başkası görse beni ne sanar acep acıktıda pc yiyor diye

buyur aymescim içelim çayımızı canım pastadanda al hepimize yeter gözü delik gibi birsürü aldım kavaltıda yapmayınca insan aç gözü oluyor yani ben öyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…