iyiyiz canim sen nasilsina.s.
saol canım iyiyim ama şaşkınım galiba hamileyimmmm
neeeeeeeeee hamilemisin inşallah canım inşallah hamilesindir hamilesindir hamile kız bende şaşırdım valla senin adna çok sevindim yarın bir kan testi yaptır canım
Allah hayırlara çıkarsın eminecim,ne güzel yeşillikler,düğün,sonra erkek çocuğu.çok güzel rüyalar görmüşsün inşallah hayırlara vesile olur.keyfim yerine geldi walla sağol canım benim a.s.a.s.a.s.zencefil canım nbr kız seni rüyamda gördüm gündüz niyetine anlatayım senle biz yeşillikler üstünde yufka acıyoz davullar zurnalar calıyo beyaz beyaz masalar kuruluyo yemekler yapılıyo senin oğlunun sünnet düğünüymüş vallahi hayırlara vesile etsin canım
:teytey:
neeeeeeeeee hamilemisin inşallah canım inşallah hamilesindir hamilesindir hamile kız bende şaşırdım valla senin adna çok sevindim yarın bir kan testi yaptır canım
eşime kalsa şimdi gidecek kan testi için ama bilemiyorum ki of yarın olmaz bana artıkkk
test mi yaptındelikafaduldendelikafadulden
test mi yaptındelikafaduldendelikafadulden
Allah hayırlara çıkarsın eminecim,ne güzel yeşillikler,düğün,sonra erkek çocuğu.çok güzel rüyalar görmüşsün inşallah hayırlara vesile olur.keyfim yerine geldi walla sağol canım benim a.s.a.s.a.s.[/Qu
kafaya takmak üzülmek yok stres hiç yok arkadaş valla öle bir rüya gördüm canım vardır bu işte hayır hamile falan kalırsan ilk benim haberim olcak tamam mı kızz bugün olmaz öbür gün DURNAK YOK YOLA DEVAM banada dua et canım yarın yumuşlara bakılacak oluşmuş mu diye acaba ilk klomen kullanışım ilk kullanımda yumoşlar oluşurmuy ki çok merk ettim yaa
gercekten mi yaa cok sevindim sevgii insallah oyledir ayy heyecanlandim haa:dance:
canım adetim gecikti bende sıradan bi gecikme dedim ama eşim illa test yapalım dedi idrarda silik çıktı gitti eşim bitane daha yaptık yine silik bilemiyorum ya şaşkınım:1shok:
eşime kalsa şimdi gidecek kan testi için ama bilemiyorum ki of yarın olmaz bana artıkkk
aaa hemen git yaptır biözel polk.teeeee
eeee hadddiiiiiii:teytey::teytey::teytey:
canım kan testini yaptır yarın hamileysende değilsende haberin olur rahatlarsın kız kalbime doğdu he hamilesin zencefil seni rüyamda görmüştüm ya kız oğlun olluyodu sevgiye yorak valla kızzz
ne silikmidelikafadulden
hemde 2 testedelikafadulden
canım tabi kan testi daha kesin olur ama silik çıkdıysa vardır bir neden.yerimseniben
kaç gün günün geçmişti....
özel polikliniğede gerek yok eşim doktor istediği saatte baktırbilir ama bilemedim napsamaaa hemen git yaptır biözel polk.teeeee
eeee hadddiiiiiii:teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?