Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler pinlrosecim,ben iyiyim sen nasılsın?
iyi geceler tatlım ben çok iyiyim eve yeni geldim biraz bakıp çıkıcam..öpüyorum canım iyi geceler.a.s.

hayırlı doğumlar canım ALLAHIM bir avazda kurtarsın derler ya inşş sağlıkla bebeğine kavuşursun canım darısı bizlerin başına inşş.bizlerede dua et olurmu tatlımm..a.s.
nevooommmmmmmmm...
canım 3 bebek şahaneeeee......hayırlı ve sağlıklı şekilde positif sonuçlar almanı ve bebişlerine sıhhatle kavuşmanı diliyorum canım beniimmm...yat dinlen keyfini çıkar inşş güzel haberi alıcaz hayırlısıyla..a.s.

canım ne güzel.bizim ilk umut kaynağımızdın sen....allah oğluna sağlıklı ve mutlu bir ömür versin...ne mutlu sana ,başarıyorsun...çok güzel,çok duygulu...darısı hepimize....

allahım bir avazda kurtulmayı nasip etsin canım.bizi unutma olurmu aklına gelirsek bize dua et..

hayirli olsun canim guzel bir dogum gecirirsin insallah
:Saruboceq:

3 küçük embriyom diye eşimle şiirler yazdığımız günler sanki daha dün gibi.....senağlama

Allahım günler çabuk geçsin...Adet olsam diye bekliyorum....Vücudum kendini hala hamile sanıyor...:çok üzgünüm:

hepınıze tek tek dua edıcem arkadaslar Allahım sizin mucızelerınızıde hayırlısıyla yollasın saglıcakla canlarım hepınızı öptümmm

Canım benim Allahım kolay kurtarsın inşallah,doğumda hepimize dua et,doğum yaparken yaptığın tüm dualar kabul olurmuş.Güzel haberlerini bekliyoruz,inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın canıma.s.

allah yardımcın olsun canım:1hug:
içim bir hoş oldu:asigim: maşallah ne güzel topiğimizin ilk bebişi geliyor:teytey:

kızıldeniz hepimizi tanıman mümkün değil tabi.. ama hepimiz kalpten dua ediyoruz senin içinde.. Allah bir avazda kurtarsın seni ve bebeğini.. oğlumuzun resimlerini bekliyoruz.. topiğimizin nazar boncuğu olsun.. kardeşlerini çeksin arkasından.. Allah uzun ömürler versin inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

tebrikler Allah tamamına erdirsin

kaynamış buralar yine neslihan gelmiş, kızıldeniz gelmiş, beyzanur gelmiş
KIZILDENİZe hayırlı bir doğum diliyorum
BEYZANUR geçmiş olsun canım,inşallah anlamadan olur biter

iyi uykular güzel topiğimmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
bakalım ilk merhaba kimden olacak sabah:uhm::uhm::uhm:
iyiki varsın kk :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
iyiki varsınız kızlar:1hug::1hug::1hug:

ay ben sizi çok seviyom valla
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

koskocaman günaydın canlarrrrrr a.s. a.s. a.s. hepinize benden

canım öncelikle hoş geldin aramıza ama öyle hemen pes etmek yok biz topiğin gülleriyiz yakışmaz canım kaybetmek bize ALLAHın izniyle her zorlugu aşarız yeterki umutlarımız dileklerimiz bir olsun kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

uffffffffffffffff
icim SIKILIYOR
dardayim
mutsuzum
bebek bile istemiyorum artik

tatlım inş rabbim bütün dertlerini siliverir ve bu günleri hiç hatırlamazsın.seni çok seviyoruz biliyosun ve bizim asimiz öyle hemen köşesine çekilmicek biz eminiz ve ona güveniyoruz.ALLAHın izniyle hepimiz bir gün (inş kısa süre sonra )burda mutluluklarımızı yazacaz tatlım

Canlarım ; sizlere haber vereyim dedim. :1hug: 3 tane kaliteli embriyo yerleştirildi. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Dinleniyorum. mirmirmirmir Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :Saruboceq:

nevrom canım dualarımız seninle inş güzel haberlerle dönersin canım

asim lütfen öyle düşünme canım.problemini yazmamışsın ama rabbim inş en kısa zamanda bu günleri unutturacak mutluluklar verir.ve bitanem problemin ne kadar uzun olursa olsun biz dinlemeye hazırız bunu unutma sen yazmaktan sıkılmadıgın sürece.bazen benimde kapıların yüzüme kapandıgını hisseder nefes alamıcak gibi olurrum ama zamanla o da geçiyor tatlım hepimiz bir sınav süresindeyiz ve ALLAHın izniyle hepimiz o sınavı verecez inş.

iyi uykular güzel topiğimmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
bakalım ilk merhaba kimden olacak sabah:uhm::uhm::uhm:
iyiki varsın kk :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
iyiki varsınız kızlar:1hug::1hug::1hug:

elbette bennnnnn tekrar günaydınnnn

GÜ NAY DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
herkese günaydın, günaydın, nekadar güzel bi sabaha başladım inşlh hep böyle devam eder böyle. dün girememedim bugünse topiğe daha girer girmez ik haber beni çok heyecanlandırdı.. topiğimize güneş mi doğ du ne....:dance:

Alıntı:
sevgii:) kullanıcısından alıntı
kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafadu lden

sevgi cim canım Allah tamamına erdirsin canım. çok tebrik ederim allah fıstığını sağlıklı bişekilde kucağınada almayı nasip etsin tatlım:Saruboceq:

kızıldeniz Allah yardımcın olsun canım. dualarımızla biz senin hep yanındayız. Allah bi avazda kurtulmayı nasip etsin bitanem hiç korkma. Allah yardım eder doğumun kolay olur inşlh:Saruboceq:

kızıldeniz ALLAHyardımcın osun canım şimdiden tbr.
sevgicim inş sorunsunz bir şekilde hamileliğini geçirir bebişni kucagına alırsı n tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…