canım aramıza hoşgeldin inşallah bu topik sanada uğurlu e hayırlı gelir ve hamiş kalırsın
canım allaha şükürler olsun embriyolar iyi kalitede inşallah onlar şimdi sım sıkı tutunacaklar sana ve güzel haberi alacağız yat dinlen canım kendine iyi bak
canım tebrikler allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım :dance::dance::dance:
saol canım çok saol darısı tüm isteyenlere
sevgicim sana saglıklı bir dokuz ay sonrada saglıklı guzel bir evlat diliyorum umarım hersey yolunda gider degeri dusunme o katlanır:teytey: :dance:
çok saolcanım inş katlanır.buarada sende sağlıcakla al kucağına bebişini:1hug:
:teytey::teytey::teytey:yuuuupppppppiiiiiiiiiiii:teytey::teytey::teytey:
tebrik ederim canım. :teytey:Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahneler kullandın hemen anlat bakem bize de bizde kullanalım:jeyyar:
kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
gözün aydın allah tamamına erdirsin darısı bize işallahhhhhhhhhhhh..:sm_cool: :teytey: :dance:
sevgi tebrik ederim canim saglicakla kucagini almayi rabbim nasip etsinhihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::dance::dance:
sevgii tebrikler canimmm yuce rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn
saol canım aminnnnnnnnnn
bende izmirliyim ama eşimin işi gereği burdayız.elazığlısın ha.elazığ güzel ama soguk yahusırnaşık şey
haklısın ama eşime belli etmicem züntümü diye içime ata ata hasta oldum çok zor ya...bazen diyorum keşke bende olsaydı problem ozaman bu kadar içime atmak zorunda kalmazdım hayırlısı bakalım.ne zaman uygun görürse rabbim ozaman alcaz bebşleri kucagımıza:1hug:
merhaba kizlarr moralim cok bozukkk bugun sabah 9da siddetli agriyla hastaneye gittik cikolata kistim vardi solemistim tup bebek tedavisinde ortaya cikti ve tedaviye devam edilmisti o zaman 2 santimdi.bu sekilde tedaviye devam ettigim icin cok pismanim ama olan oldu[/COLO[/
bugune geleyim doktora gittim ve kistimin 4.5 santim buyudugunu soledii ve acilen ameliyat yapilmasini gerektigini soledi yoksa kistin patlama ihtimali yuksekmis((((( moralim cok bozukkk yarin ameliyat icin gun alcazz aranizda cikolata kisti ameliyati olan varmi cok korkuyorumm kistin cikarilmasinda zorluk olursa yumurtalik bile aliniyormus yumurtaligim alinirsa ne yaparimki kotu bisemi yardim edin lutfennnnnn
canım geçmiş olsun. yardımcı olamıyorum bu konu hakkında hiç bilgim yok.
merhaba kizlarr moralim cok bozukkk bugun sabah 9da siddetli agriyla hastaneye gittik cikolata kistim vardi solemistim tup bebek tedavisinde ortaya cikti ve tedaviye devam edilmisti o zaman 2 santimdi.bu sekilde tedaviye devam ettigim icin cok pismanim ama olan oldu[/COLO[/
bugune geleyim doktora gittim ve kistimin 4.5 santim buyudugunu soledii ve acilen ameliyat yapilmasini gerektigini soledi yoksa kistin patlama ihtimali yuksekmis((((( moralim cok bozukkk yarin ameliyat icin gun alcazz aranizda cikolata kisti ameliyati olan varmi cok korkuyorumm kistin cikarilmasinda zorluk olursa yumurtalik bile aliniyormus yumurtaligim alinirsa ne yaparimki kotu bisemi yardim edin lutfennnnnn
ben de izmirliyim eşim doktor ve eşimin işi gereği buradayız..ne çok ortak özelliğimiz varmış..Allah sağlıkla kucaklamayı nasib etsin...Aklına gelen herşeyi sor kadın doğumcuna...Bazan sormadıkça bilgi vermiyorlar malesef....
kuzenim evlenmeden 1 sene önce 6 cm lik çikolata kisti alındı.yumurtalıklarında bir sorun yok..Ancak ameliyattan sonra 6 ay geçici menapoza sokuldu..2 senelik evli ama şu an hamilelik düşünmüyordu bildiğim kadarıyla...hamile kalmasında bir sakınca yok demiş dr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?