Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayyy nevro olmayınca
senin doğum gününü atladık görmedik hatırlatma olmayınca
nice yıllara canım
dediğin gibi 31 ama inşallah gelecek yavrunla bi dönüm noktası olacak bu yaş
herşey gönlünce olsunŞenizŞeniz

aaaaa ohhh negüzeelll fotolarrııı bolbol çeksenizde bizde görsekk
kimler varki acaba????

tulişşşş kıskandım inanki:dilcikar:
dıptısı yerime öpŞeniz

ceylin nazcımmm canımm mutlu yıılarrra.s.a.s.a.s.
yeni yaşında bebişin gelir belki umutsuzz mutsuzzz olmaa canımmm:içelim:
nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber inşallahh

meraba kızlar nasılsınız ohh tüllin gitmiş ben gidemedım malesef esim izin vermez onuun için sölemedım bıleee ..semıhacım hayırlsıı olsun inş sonuclar düzelmiştir... bizde perhıze gırdık pazartesı testımız bakalım duzlmışmı morfolojı

Ceylin naz canımm doğum günün kutluu olsun.Rabbim bu yeni yaşındaa meleğini sana göndersin tez zamanda inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar kanamam devam ediyor ve adet kanaması gibi.sanırım olmadı 1. tüp bebek denememiz...doktoru aradım coraspini bırak o kanı sulandırır dedi.test yap bana faksla dedi.içimden gelmiyor hiç bir şey...öyle şaşkın şakın bakıyoruz etrafa eşimle...

canım testi yap bencee
eger düşük gibi bir tehlike varsa önlemi alınır enazındann

ceylin naz canım doğum gününü kutluyorum nice mutlu yıllara inş öpüyorum tatlım..
mona rosa testi yap canım ALLAHIM hayırlı sonuçlar versin inşş..

ceylinnaz dogum gunun kutlu olsun insallah bu yasinda bebisini kucaklarsin
monarosa canim insallah yanlis alarmdir

canım tüp bebek merkezinde yapıyor.kendisi 2 hast.çalışıyor.haliyle kendide kazanıyor.o yüzden.şimdilik erteledik be zaman hazır hissedersem kendimi öyle gidecem..

tabiki canım hayırlısı herşeyin..3-4 ay gitmeyecem doktora...gittiğim zamanda ne pahasına olursa olsun iğneleri kullancam..

ceylin nazcımmm canımm mutlu yıılarrra.s.a.s.a.s.
yeni yaşında bebişin gelir belki umutsuzz mutsuzzz olmaa canımmm:içelim:
nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber inşallahh

Ceylin naz canımm doğum günün kutluu olsun.Rabbim bu yeni yaşındaa meleğini sana göndersin tez zamanda inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

ceylin naz canım doğum gününü kutluyorum nice mutlu yıllara inş öpüyorum tatlım..

çok teşekkür ederim canım kader arkadaşlarım dilekleriniz inşallah hepimiz için kabul olur :Saruboceq:
ilk defa bir doğumgünümde bu kadar hüzünlüyüm,yağmurda bana inat edercesine ağlıyor senin derdinde neymiş diye
rabbim sen benim derdimden daha büyüksün kavuştur artık bizlerede yavrularımızı senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…