[ı]semihacım inş güzel sonuçlar alırsınız.. Inş spermlerin yenilendiği zamana denk gelir de artışı görebilirsiniz.. Neden 1 ay sonra yaptırıyorsunuz canımfisfisfis[/ı]
[ı]duydum hepsini kaydirigubbakcemile[/ı]
[ı]ne zaman çıktın gittin yine yaa.. Kokumu mu alıyosun ne ben gelmeden çıkıyosun.. [/ı]
[ı]canım kadınlaar kulübü ana sayfadayken epey bi sayfanın aşağısına in mizah bölümü orda.. Linkte bu.. [/ı]
[ı][/ı]
[ı]mizah + görsel paylaşım - kadınlar kulübü / kadın kadınca kadınlar kulubu[/ı]
[ı][/ı]
[ı]hepinize günaydın şekerler... Nasılsınız bugün.. Hehehe ben 4 te yattım ama erken kalktım.. Niye diye bi sorun hadi sorun sorun delikafadulden[/ı][/quot
niye CADIARZU
smhsmh inşallah sonuçlar güzel çıkar canım,sizin sonuçları ben daha çok merak ediyorum çünkü eşlerimiz aynı gün ameliyat olmuştu,biz henüz hiç test yaptırmadık,mayısta yaptıracağız eşim o zaman askerden dönüyor inş.
bu düzensiz reglinin sebebi hormonlarınla ilgili olabilir hatta hormonların sonucu polikistik over olabilirsin belki ,doktorun bu konuda hiç bir şey söylemiyor mu her ay bu sıkıntıyı yaşıyorsun ve doktorunun bunun için sana bir tedavi önermesi lazım mesela kilo problemin varsa kilo vererek reglin düzene girebilir,bence iyi bir doktora git,hormonlarına baktır,inşallah her şey yolundadır,kendini strese sokarsan reglin daha da gecikir...
ooo az kalmışş:jeyyar: :dance:
zaman ne çabuk geçiyor
canım hormon testlerim genelde normal çıkıyo
ben ilk adetimden beridir hep geç olurum ama şu aralar daha fazla olmaya başladı can sıkıcı helede gebelik istedikten sonra
7-8 yıl önce 6 ay doğum kontrol hapı vermişti dr o zaman 28 günde bir olmaya başlamıştı ilaç bitti bi kaç ayda düzenli derken yine 35 güne çıktı yada daha fazlaya
eşimin sonucunu alayım tekrar dr a gitmeyi düşünüyorum
bakalım hayırlısı
inşallah sizde düzelmenin alası olmuştur
kavuşmayla birlikte bebkte gelir inşallah canım
bugün 12 buçukta sonucu alabilirsiniz dediler ama hastane uzak
yarın kayınvalidemlere giderken almayı düşünüyoruz oraya giderken yakın :))
Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
heh sağol bengücüm.. söyliyim niye.. kk nün izmir buluşması varmışta oraya gitcem inş.. bi aksilik çıkmazsa... kaydirigubbakcemile3 dün gecenin bi körü haberim oldu.. :1shok: yerde kalmadıysa dıptısınk kucağına oturcam artık delikafadulden delikafadulden
semihacım inş güzel sonuçlar alırsınız.. inş spermlerin yenilendiği zamana denk gelir de artışı görebilirsiniz.. neden 1 ay sonra yaptırıyorsunuz canımfisfisfis
heh sağol bengücüm.. söyliyim niye.. kk nün izmir buluşması varmışta oraya gitcem inş.. bi aksilik çıkmazsa... kaydirigubbakcemile3 dün gecenin bi körü haberim oldu.. :1shok: yerde kalmadıysa dıptısınk kucağına oturcam artık delikafadulden delikafadulden
yaa ne güzel bütün izmirliler buluşuyosunuz yani hihoyyyt
canım benimyerimseniben geçen ay dr değiştirdik eşimde hastanenin üroloğuna gitti
ayrıca sonuç şaşırtıcı bi şekilde düşmüş çıkınca dr da şaşırdı
kullandığınız şeylerde ters tepmiş olabilir
bırakın dedi ve her ay 3 ay boyunca test istedi
öbür ayda vercek daha sonraki ayda
tabi bi değişiklik olmazsa hayırlısı bakalım:Saruboceq:
canım benimyerimseniben geçen ay dr değiştirdik eşimde hastanenin üroloğuna gitti
ayrıca sonuç şaşırtıcı bi şekilde düşmüş çıkınca dr da şaşırdı
kullandığınız şeylerde ters tepmiş olabilir
bırakın dedi ve her ay 3 ay boyunca test istedi
öbür ayda vercek daha sonraki ayda
tabi bi değişiklik olmazsa hayırlısı bakalım:Saruboceq:
günaydınnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
çok erkenciyim çoook
6buçukta kalktık kahvaltı ettik hazırlandık çıktık
hastaneye gittik sperm verdik geldik
1 ayda bişey değişeceğini sanmıyorum ama:1no2:
hadi bakalım hayırlısı:Saruboceq:
ama değişse bile benim regli olmadı hep düzensiz hep geç hep geçkötükedihüso
bengü gel bir günlük yer değiştirelim.. sen eşini görür gidersin yerimseniben
kahvaltı hazırlamam lazım .. öptüm hepinizi...
asi msn noldu yavrum.. herkese var da bize yok miiii delikafadulden
günaydınnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
çok erkenciyim çoook
6buçukta kalktık kahvaltı ettik hazırlandık çıktık
hastaneye gittik sperm verdik geldik
1 ayda bişey değişeceğini sanmıyorum ama:1no2:
hadi bakalım hayırlısı:Saruboceq:
ama değişse bile benim regli olmadı hep düzensiz hep geç hep geçkötükedihüso
bengü gel bir günlük yer değiştirelim.. sen eşini görür gidersin yerimseniben
kahvaltı hazırlamam lazım .. öptüm hepinizi...
asi msn noldu yavrum.. herkese var da bize yok miiii delikafadulden
bide bana sor diyosun hee Allah kavuştursun canımvalla zaman bana çabuk geçmiyor eşimi çok özlüyorum senağlama
içimden bir ses eşimin değerlerinin çok iyi olacağını söylüyor ama Allah bilir tabii,askerde kendine iyi bakıyor kaydirigubbakcemile3
Allah hepimizin yardımcısı olsun,güzel dileklerin için teşekkür ederim canım ve aynı dilekleri senin için diliyorum a.s.
unutma tatlım bize şer görünende hayır hayır görünende şer olabilir onun için bundada vardır bi hayırsmhsmh canim benimde ayni senin gibi 40 gunden asagi gelmezdi bu sefer birde tedavi ertesi tam gelir diye seviniyordum cikti geldi gicik tedavim 15 gun uzadi belkide daha fazlaaaaaaaa
ama bir dahaki adetiminde basliyorum hehehehehe
valla bekarken dr bana bir hap vermisti kullan diye kullandigimda iyi 28 gunde ama birakinca geri uzuyor
hormonlara hersey baktirdim bir sey diyemiyorlar pkos falanda yok
bunyedenmidir nedir anlamadim
3 ayri ulkede gittim ben dr a yinede birsey demediler
takip amaçlı sizinki anladım canım.. inş önceki aya göre değişiklik olmuş yükselmiştir.. kullandıklarınızın etkisi olmuştur da bırakınca düzelme başlamıştır.. öyle değilse de üzülmek yok.. yenilendiği zamana denk gelmemiş olabilir.. o yüzden 3. ay testini değerlendirmek gerekir.. Şeniz
evet canim bende esime keciboynuzu pekmezi kuru asi sutu bal ceviz findik fistik ne varsa kullandim 3 milyondan 2 milyona dustu yaramadi bize sadece morfoloji 2 den 4e cikti
bu ara yaptirmadik bakalim ne oldu hicbirsey kullanmiyoruz keske artma imkani olsa ama yok bizim oyle sansimizda yok cunku damarlar da tikaniklik varmis
sağolasın canım kısmetcanım inşallah değerleriniz artmıştır rabbim yardımcınız olsun umarım yüzünü güldüren sonuçlarla karşılarşırsınız....
nesrinn Kız senin hiç evde işin olmazmıı gündüz çalışıyon akşamda burdasınn :)senin evde işler sihirli değneklemi oluyo :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?