Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
monarosacım inşallah test sonucun pozitif çıkar bizleride haberdar et :CüvCüv:

canım bu konu hakkında buraya bakabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...namaniz-olsa-bile-betahcg-testi-yaptirin.html
inşalalh bebişlerin seninledir...

kızlar bişey soracam bebe aspirini ne işe yarıyor...
canım kanı sulandırıyor...
genelde düşük tehlikesi olan hastalara veririler....
kanpıhtılaşmasınada iyi geliyor....

ceylincim rabbim en yakın zamanda göndersin meleğiniii:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
i

cormelia35 canım nasılsın bakalım uzun süredir görüşemedik bende catlama iğne vuruldum bekliyoruz zaman ne gösterecek

cormelia35 canım nasılsın bakalım uzun süredir görüşemedik bende catlama iğne vuruldum bekliyoruz zaman ne gösterecek

iyiyim cnm hoşgeldın sen nasılsın gözüaydın cnm inş bebeişlerin tutunur sanada isteyen herkes inş kavuşuruz meleklerımıze bıgün alllahım büyük ..nese ben cıkıom kociş gelıo anneme gıdecez öptm hepinizi fıstıklarr...a.s.a.s.:1hug::asigim::asigim:

monarosacım inşallah test sonucun pozitif çıkar bizleride haberdar et :CüvCüv:
doğum gününü kutlarım.hala testi yaptırmadık.morallerimiz yerlerde.........

teşekkür ederim fadik.hemn okuyorum bademin yazdıklarını...

Son düzenleme:
slm kizlar nasilsiniz??
balim nasil gidiyo bakalim??
nevro nasilsin?? sen baya bi dinlendin galiba ) test gunun ne zaman? benim 24mart

slm kizlar nasilsiniz??
balim nasil gidiyo bakalim??
nevro nasilsin?? sen baya bi dinlendin galiba ) test gunun ne zaman? benim 24mart

:sm_cool::dance::sm_cool:Allah şükür iyiyim ayşem dj bal şarkı dinliyorrr.sen nasılsınn canım test gününe az kalmışş hadi hayırlsıı inşallahh.Rabbim yüzünü güldürsün inşallahh..Ben fosum bu ayyy tutmadı :roflol::roflol::roflol:

canin sagolsun:teselli:
ya varya eger bu ekranda gorundugu gibi neseliysen(oyle oldugunada inaniyorum) harika birsin demektir, bayilirim senin gibi neseli insanlara azucuk banada bulastirsana kiz:içelim:
gerci bende severim eglenmeyi, toplandimizda ailenin palyacosuda genelde benim ama iste son zamanlar ziplamaya pek firsatim olmadi-tatlicadiarzu-
daha 10 gun var ama cumartesi evde test yapmayi dusunuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…