oh ne guzel, kiskandim valla ben burda garip kaldimsenağlama
valla biraz daha iyiyim ama hapsirma devam ediyor, bebislerde rahimde hop hop oynuyordur herhalde, insallah hapsirik sayesinde tutarlar:teytey:
evet canımm ya allahın işi bu hiç belli olmazzz
ama tutunamazlarsada üzülme tamammıı:teselli:
bek nevromuza ne kadar güzell düşünüyorrr
onun yazdıklarını okumak bilee beni rahatlatıyor
:lepi:
insallah resmi ekleyebilmisimdir!!
bu resim tulin içinlülülülülülü
kızlar slm nasılsınız ozledım hepınızıŞeniz
kan verdik.sonuç 1 saat sonra ...ama artık umutsuzum...malesef negatife hazırlıklıyım,başka çaremiz mi var sanki
kan verdik.sonuç 1 saat sonra ...ama artık umutsuzum...malesef negatife hazırlıklıyım,başka çaremiz mi var sanki
canım ben ovitrelleyide kalçadan yaptım çünkü doktorum bana kalçadan dedi canım göbekten demedi acaba birşey olurmuyki
kızlar kanamam devam ediyor ve adet kanaması gibi.sanırım olmadı 1. tüp bebek denememiz...doktoru aradım coraspini bırak o kanı sulandırır dedi.test yap bana faksla dedi.içimden gelmiyor hiç bir şey...öyle şaşkın şakın bakıyoruz etrafa eşimle...
Transferimden bugüne yaklaşık 1800 mesaj birikmişti. hepsini tek tek okudum. Ancak tek tek dönemiyorum. :1rolleyes:
Güzel sohbetler etmiş , güzel şeyler paylaşmışsınız. Benim için de hep güzel dileklerde bulunmuşsunuz , çok teşekkürler. :asigim: a.s.
Listeleri güncelledim ancak lütfen sizler de göz gezdirin. Yanlışlık olmasın. Tarihleri belli olmayan arkadaşlar da lütfen güncelletsinler. Şeniz
Beyzanur ; canım çikolata kistin varmış sanırım. Çok üzüldüm canım. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. a.s.
Kızıldeniz ; bitanemm. :1hug: Topiğimizin biricik annesi. :CüvCüv: Muhakkak doğumun gerçekleşmiştir hayırlısıyla ve sağlıkla , Allahım da izniyle. Seni ve eşini çoook tebrik ediyorumm. :hooray: Allah analı babalı büyütsün inşallah. :Saruboceq: Güzel bir gelecek , uzun bir ömür diliyorum. :Saruboceq: Yeğenimizi kocaman öpüyorum. a.s. Topiğimizin ilk bebeği. Bizim göz bebeğimiz o. Maşallah diyoruz.Öpüyorum kocaman. Şeniz
elitu ; canım test sonucunun iyi çıktığına çok sevindim. Korktun , korkuttun ama birşey yokmuş çok şükür. Bana da trasnfer günümde ; rahim ağzında yaralar olduğunu söylediler. Geçen sene smear testinde bişi yoktu ama bu sene ne olduysa olmuş işte. Hamile olsanız da olmasanız da bakalım buna , smear alalım dediler. Çok yara var dediler. Artık gideceğim test gününden sonra. a.s.
nilos1981 ; canım tedavin hayırlı olsun. İnşallah ilk denemende bebişlerine kavuşursun. :Saruboceq: :asigim:
insallah resmi ekleyebilmisimdir!!
bu resim tulin içinlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?