Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oh ne guzel, kiskandim valla ben burda garip kaldimsenağlama

valla biraz daha iyiyim ama hapsirma devam ediyor, bebislerde rahimde hop hop oynuyordur herhalde, insallah hapsirik sayesinde tutarlar:teytey:

evet canımm ya allahın işi bu hiç belli olmazzz
ama tutunamazlarsada üzülme tamammıı:teselli:
bek nevromuza ne kadar güzell düşünüyorrr
onun yazdıklarını okumak bilee beni rahatlatıyor
:lepi:

kıızzz tulinn nerde kaldıınnn
miyavlardannnmııı konuşuyorsunda bitiremedinn muhabbetiiii:roflol::roflol:

özledimm kız seniiiŞeniz

evet canımm ya allahın işi bu hiç belli olmazzz
ama tutunamazlarsada üzülme tamammıı:teselli:
bek nevromuza ne kadar güzell düşünüyorrr
onun yazdıklarını okumak bilee beni rahatlatıyor
:lepi:

evet canim ne kadar pozitif, hayran kalmamak mumkun degil, gerci bende ilk denemelerimde çok umutluydum, zamanla insan gercekci olmaya basliyo!!
insallah nevomun pozitifligi testin sonucunada yansir:CüvCüv:
bende gercekci olmaya çalisiyorum, çunki kalan dondurlmus embriolarimin kaliteside dusuk bu yuzden biraz rahatim tutarsa rabbimin mucizelerine birkez daha sahit olacaz, eger tutmazsada zaten kaliteleri ortaydi deyip gececez kaydirigubbakcemile3
ama tabii insallah bende pozitif sonuc alirimda :CüvCüvlurum

kızlar slm nasılsınız ozledım hepınızıŞeniz

insallah resmi ekleyebilmisimdir!!
bu resim tulin içinlülülülülülü

Eklentiler

• $wed[1].webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 23
bencede gormeli, o kadar aradim tulunicim için lülülülülülülülülülülülü:roflol:

nevrom nasılsın canım dualarım senınle dun eşim doktora gıttı 3ay kullanması için vıtamın vermış ginkgo complex dıye bır ilaç gunde bır tane aç karnına bazen karamsarlıga kapılsamda yenılmedım burdayım dıyorum uzulmeyecegım bır gun bende anne olacagım dıyorum ama çok sabırsızım

kan verdik.sonuç 1 saat sonra ...ama artık umutsuzum...malesef negatife hazırlıklıyım,başka çaremiz mi var sanki

:1hug:Monarosa canım dualarımız seninleee.Allahtan umut kesilmez kanamada olsaa belikde bebişin seninle..Umutsuzluğa kapılma hemen..inşallahh değerin güzel çıkıcakk:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ben ovitrelleyide kalçadan yaptım çünkü doktorum bana kalçadan dedi canım göbekten demedi acaba birşey olurmuyki

yok canım hiç bişey olmaz.önemli olan kana karışması ilacın her iki şekildede kana karışacak yani..endişelenecek bişey yok.doktoruna güven yeter canım sen

canım dualarımız seninle rabbim inşş boş çevirmez elllerimizi :Saruboceq:

canım arkadaşım inşş ayın 24 ünde halayını çekeriz burdan..sağlıcakla kal tatlım

insallah resmi ekleyebilmisimdir!!
bu resim tulin içinlülülülülülü

ayşe tulin için koydum demişin ama izinsiz giriş yaptım ben ..bayıldımmm yaa :roflol::roflol::roflol:

ufff bugun canim cok SIKILDI YAAAAAAAAAA
yapacak birsey bulamadim
NEVROOO canim arada girip okuyorsun galiba benim yeni adet tarihim yukariya gecir benced 14 nisan tabi gununde gelirse sen oyle ekle canimcim

nevro benim adet tarihimde 19-20 mart eklermisin.Benim artık hiiiiçççç umudum yok.Bırakıyorum bebek işlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…