Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ufff bugun canim cok SIKILDI YAAAAAAAAAA
yapacak birsey bulamadim
NEVROOO canim arada girip okuyorsun galiba benim yeni adet tarihim yukariya gecir benced 14 nisan tabi gununde gelirse sen oyle ekle canimcim

niye tatlım ya.:teselli:.bahardan mıdır nedir herkesde bir sıkıntı aldı başını gidiyor ya

ayip ettin jeyan tulin için ama herkese açikkaydirigubbakcemile3

hayirdir asicim??
fransayi bilemem ama belçikada hava griiiiiiiiiiii ve insanin moralini bozuyo, umarim senin bunaltinda havadan sudandir:teselli:

tulin canim nasilsin bizde senin için eklenen resmi konusuyorduklülülülülülü

bulusmaniz nasil gecti??

canlarım nasılsınız.allah izin verirse dogumuma 20 gün felan kaldı.dualarınızı eksik etmeyin.artık baya agırlaştım.toplam 6 kilo aldım gebelik şekeri çıktıgı için.dr diyet verdi diyetten dolayı kiloalamıyorsunuz. dahiliye uzmanıyla kadın dogum uzmanı beraber gebelik takibimi yürütüyorlar.hayırlısıyla rabbim sizlerede nasip etsin sanırım ben 4. hamile kalandım ben listede.vazgeçmeyin asla ben asla vazgeçmedim ve pes etmedim.hepinizi öpüyoruz teyzeleri

ayip ettin jeyan tulin için ama herkese açikkaydirigubbakcemile3

hayirdir asicim??
fransayi bilemem ama belçikada hava griiiiiiiiiiii ve insanin moralini bozuyo, umarim senin bunaltinda havadan sudandir:teselli:

sende iyi ettin tatlım:roflol::roflol::roflol: sen beni güldürdün allah'ta seni güldürsün inşşş :Saruboceq:

Son düzenleme:

doğumun hayırlı olsun.sorunsuz,kolay bir doğum olsun...
benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm olmalı...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

ay ne guzel, insallah hersey yolunda gider, saglikla dogum yaparsin...
simdiden allah anali babali buyutsun...

sende iyi ettin tatlım:roflol::roflol::roflol: sen beni allah'ta seni güldürsün inşşş :Saruboceq:

amin amin rabbim cumlemizi guldurur insallah:lepi:

doğumun hayırlı olsun.sorunsuz,kolay bir doğum olsun...
benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm olmalı...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

canim benim seni çok iyi anliyorum, çook negatifler gordum çok yikildim ama her seferinde bebegim için kendime iyi bakmam gerektini dusunerek ayaga kalktim, sende oyle, demekki daha vakti zamani gelmemis ama inan buna gelecek, ve biz bebeklerimiz için kendimize iyi bakmak zorundayiz

aaaaa ohhh negüzeelll fotolarrııı bolbol çeksenizde bizde görsekk
kimler varki acaba????

zambakım benim dahil olmam çok acele oldu.. haberim bile yoktu.. gecenin bi körü 3 civarı duydum.. gideyim dedim gittim

tulişşşş kıskandım inanki:dilcikar:
dıptısı yerime öpŞeniz

canım ya dıptıs bi harikaymış.. çok sevdim onu öptüm senin içinde öpmüş olayımm kaydirigubbakcemile3 Şeniz

İyiyim yasemincim.
Sağol.
Şu resimlerini profiline koy da yakından görelim seni.
Tülin sende koy resimlerini profiline.

sevcan benim resimler hanidir var sen görmemişsin hehehe naniknanik

buluşmaya gidenler dönmemişş daha:dilcikar:
muhabbet güzell galibakaydirigubbakcemile3

bencedeeeeee:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kıskançlık seziyorum bu durumdalaelaelaelaelae güzeldi valla kızlar .. değişiklik oldu.. karşılaşmadığım arkadaşlardı ama yabancılıkta çekmedim.. dıptıs çok tatlıı kaydirigubbakcemile3

kimler bulusacaktiki??

ayşecim izmir sohbetteymiş kızlar.. bana nazarboncuğum söyledi buluşma var diye.. ilkte çekindim biraz ama iyi oldu gittim kaydirigubbakcemile5

kıızzz tulinn nerde kaldıınnn
miyavlardannnmııı konuşuyorsunda bitiremedinn muhabbetiiii:roflol::roflol:

özledimm kız seniiiŞeniz

geldim zambakım.. bende seni özledim kızzzz gel öpem Şeniz

insallah resmi ekleyebilmisimdir!!
bu resim tulin içinlülülülülülü

ayşecim çok öptüm seniii muah muahhhh Şeniz çok ateşli oldu kanımca kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim resim bi harika.. nine ile dede hehehehe :roflol: :roflol: :roflol:

canım inşallahh sonuçç pozitif olurrr:Saruboceq::Saruboceq:
bayıldım rsimee
tülininn kesiin görmesi lazımmm:roflol::roflol:

bencede gormeli, o kadar aradim tulunicim için lülülülülülülülülülülülü:roflol:

tekrar teşekkürler ayşecimmmmm.... gördüm görmem mi hiç Şeniz kaçmaz benden bunlar hehehehe mırrrrrr delikafadulden delikafadulden

tulin canim nasilsin bizde senin için eklenen resmi konusuyorduklülülülülülü

bulusmaniz nasil gecti??

geldim ayşeciim.. iyiydi ya değişiklik oldu bana da.. kızları tanımıyordum dıptıs haricinde ama hepsi de çok iyiydi.. keşke bizim topik bir araya gelebilsek bi de :1hug:

fokurfokur inşş doğumun çok kolay olur seni fazla bekletmez bebişin.. sağ salim kucağına alman nasip olsun canım Şeniz

monarosa hayırlısı buyuş canım.. üzülme .. kesin garanti diye yapılmıyor her işlem.. keşke olsaydı güzel haberi alsaydın ama zamanı değilmiş daha.. inş anlamadığın bir anda çıkıp geliverir bebişin sana..

Kızlar herkese iyi akşamlarrr hemen güzel haberimi veriyorum miniğimin kalp atışlarını gördüm :)) Allah'a şükür

o güzel dualarınızı benden eksik etmediğiniz için için hepinize teşekkürediyorum
Bugün evimdeyim yarında anneme gidicem artık günlerim böyle geçiyor biraz sıkılıyorum ama ilersini düşününce değer diyorum ÇÜNKÜ BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN HERŞEY KUTSALDIR... Yeterki sağlıklı olsun ben razıyım mide bulantıları sabah etkiliyo varsın olsun midem bulanınca seviniyorum herşey iyiye gidiyor diye.. Şimdilik böyle canlarımmm

bu aarda fokurfokur darısı başıma inşallahhhhh

tulıny canım nasılsın mona rosa canım uzulme tatlım inşşşşş bıdahıkı ay hamiş kalırsın

yagmurcn canım inşşşşşşşşşş saglıcakla kucagına alırsın darısı bızım başımıza

valla tulin ben bazen dusunuyorum soyle bi imkan olsada hep beraber bi tatil yapsak guzelce tanissak ne iyi olurdu....

yagmur çok sevindim canim artik darisi basimiza insallah bizde o guzel gunleri yasariz

neyse kizlar ben kaçiyorum.
tulin canim mart kedilerini begenmenede çok sevindim....
hepinizi kocaman optummm byeee

nevrom burdasın gordum senı inşşşşşşşşş tutar tupbebegınde ıkız olur çok yaramaz olurlar inşşşşşşş:lepi:a.s.

kızlar çok yavaş açılıyor sayfalar sızdede oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…