- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
ufff bugun canim cok SIKILDI YAAAAAAAAAA
yapacak birsey bulamadim
NEVROOO canim arada girip okuyorsun galiba benim yeni adet tarihim yukariya gecir benced 14 nisan tabi gununde gelirse sen oyle ekle canimcim
kan verdik.sonuç 1 saat sonra ...ama artık umutsuzum...malesef negatife hazırlıklıyım,başka çaremiz mi var sanki
ayip ettin jeyan tulin için ama herkese açikkaydirigubbakcemile3
hayirdir asicim??
fransayi bilemem ama belçikada hava griiiiiiiiiiii ve insanin moralini bozuyo, umarim senin bunaltinda havadan sudandir:teselli:
canlarım nasılsınız.allah izin verirse dogumuma 20 gün felan kaldı.dualarınızı eksik etmeyin.artık baya agırlaştım.toplam 6 kilo aldım gebelik şekeri çıktıgı için.dr diyet verdi diyetten dolayı kiloalamıyorsunuz. dahiliye uzmanıyla kadın dogum uzmanı beraber gebelik takibimi yürütüyorlar.hayırlısıyla rabbim sizlerede nasip etsin sanırım ben 4. hamile kalandım ben listede.vazgeçmeyin asla ben asla vazgeçmedim ve pes etmedim.hepinizi öpüyoruz teyzeleri
canlarım nasılsınız.allah izin verirse dogumuma 20 gün felan kaldı.dualarınızı eksik etmeyin.artık baya agırlaştım.toplam 6 kilo aldım gebelik şekeri çıktıgı için.dr diyet verdi diyetten dolayı kiloalamıyorsunuz. dahiliye uzmanıyla kadın dogum uzmanı beraber gebelik takibimi yürütüyorlar.hayırlısıyla rabbim sizlerede nasip etsin sanırım ben 4. hamile kalandım ben listede.vazgeçmeyin asla ben asla vazgeçmedim ve pes etmedim.hepinizi öpüyoruz teyzeleri
sende iyi ettin tatlım:roflol::roflol::roflol: sen beni allah'ta seni güldürsün inşşş :Saruboceq:
doğumun hayırlı olsun.sorunsuz,kolay bir doğum olsun...
benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm olmalı...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...
aaaaa ohhh negüzeelll fotolarrııı bolbol çeksenizde bizde görsekk
kimler varki acaba????
tulişşşş kıskandım inanki:dilcikar:
dıptısı yerime öpŞeniz
İyiyim yasemincim.
Sağol.
Şu resimlerini profiline koy da yakından görelim seni.
Tülin sende koy resimlerini profiline.
buluşmaya gidenler dönmemişş daha:dilcikar:
muhabbet güzell galibakaydirigubbakcemile3
bencedeeeeee:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kimler bulusacaktiki??
kıızzz tulinn nerde kaldıınnn
miyavlardannnmııı konuşuyorsunda bitiremedinn muhabbetiiii:roflol::roflol:
özledimm kız seniiiŞeniz
insallah resmi ekleyebilmisimdir!!
bu resim tulin içinlülülülülülü
canım inşallahh sonuçç pozitif olurrr:Saruboceq::Saruboceq:
bayıldım rsimee
tülininn kesiin görmesi lazımmm:roflol::roflol:
bencede gormeli, o kadar aradim tulunicim için lülülülülülülülülülülülü:roflol:
tulin canim nasilsin bizde senin için eklenen resmi konusuyorduklülülülülülü
bulusmaniz nasil gecti??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?