Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ceylinnaz dogum gunun kutlu olsun insallah bu yasinda bebisini kucaklarsi

ceylin naz doğum günün kutlu olsuna.s.

ceylincim rabbim en yakın zamanda göndersin meleğiniii:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
i

ceylin naz doğum günün kutlu olsun daha nice doğum günüleri gecirmene
hepinize tek tek teşekkürler canlarım benim rabbim dualarımızı kabul eder inşallah :Saruboceq:
doğum gününü kutlarım.hala testi yaptırmadık.morallerimiz yerlerde.
canım sonuç negatifmiş sağlık olsun diyelim canım hislerini anlıyorum zor oluyor kabullenmek rabbim doğal yoldan nasip eder inşallah :Saruboceq:

canım çok teşekkürler güzel dileklerin için rabbim sanada ilk seferde nasip eder inşallah pozitifliğin sonucuna da yansır canım :1hug:

ceylın nazım dogum gunun kutlu olsun..yenı yasın sana saglık huzr,mutluluk bıde bebıs getırsın...:1hug::asigim:a.s.

mona rosa boyle bır durumda ne soylenır bılemıyorum..ınsallah senın bebekde kendılıgınden cıkıp gelır..hakkında hayırlısı:çok üzgünüm:

asıcım canım bugunlerde sıkkın goruyorum..ınsallah kafandakı o kotu duusnceler gıder..adet olmusun..sende yenıden yaklasacaksın bebısıne
ama onemlı olan huzur ve mutluluk sen ve esın mutllu olun nasıl olsa bırgun gelecek o yaramazda...

tulınnnn dıptısı gordun..bende merak edıyorum..resımlerınde gordum ama konusmak farklıdır a.sa.s
o da bal kafa gıbı neselı yazılarından ole anlasılıyor..ızmırdekı kk arkadslarımza mıyavlardan mı bahsettın yoksa gogus masajından mı:roflol::roflol:
smh smh ınsallah test sonuclarını guzel cıkar canım arkadsım..su adet olayında bır duzene gırseydı:çok üzgünüm:

topıgın ıkıncı bebgı gelıyor...fokur fokur asılamalardan yılmayan kısı..
gozunaydın fokurfokur az kalmıs...
unuttugum arkadslar varsa ozur dılerım..
bende kılo vermek ıcn karısım yemıstım sabaha kadar oldum
kılo vereyım derken bır yeler bozulacak..bal kafada sıskosun dedı zaten:mymeka:

nevro hep aklımdasın...ınsallah o gun bıze ıkı guzel haber geleeck ayse ve senden:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tulın resım cekındınızmı..
bulusma yerıne gıdelım belkı koymuslardır resımlerınızı..
kayserıde nıye kımse yokkk yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayip ettin jeyan tulin için ama herkese açikkaydirigubbakcemile3

hayirdir asicim??
fransayi bilemem ama belçikada hava griiiiiiiiiiii ve insanin moralini bozuyo, umarim senin bunaltinda havadan sudandir:teselli:

hava harika bahar geldi buralara canim keyfim yerinde yani moralim iyide canim SIKILDI yapacak birsey bulamadim onu demek istedim

allah kurtarsin canim benim dua etmeyi unutma bizlere

doğumun hayırlı olsun.sorunsuz,kolay bir doğum olsun...
benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm olmalı...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

allah sabir versin canim ama gercekten seni gucmu gordum hep boyle kal

canim benim ne guzel ya mutlulugun daim olsun

çok sevindim yağmur herşeyin yolunda gitmesine.. inş sağ salim kucağına alırsın bebeğini :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tulıny canım nasılsın mona rosa canım uzulme tatlım inşşşşş bıdahıkı ay hamiş kalırsın

iyiyim canım ama gitmişsin fisfisfis

neyse kizlar ben kaçiyorum.
tulin canim mart kedilerini begenmenede çok sevindim....
hepinizi kocaman optummm byeee

beğenmemmi ayşecim sen ekler o kadar arar bulursunda ben beğenmem mi hiç sağol canım Şeniz

yok kızzz onlar bilmiyorlar bu meseleleri.. bunlar bizim konularımız şekerim.. siz gelin size anlatcam onları.. Şeniz

Ceylincim mutlu seneler,bu yeni yaşın inşallah sana uğurlu gelir ve bebişin de gelir :CüvCüv:

canım bencede sen tedavini ülkemizde yaptır,burdaki doktorlara güven,çok iyi doktorlar var ve seçtiğin hastanede Türkiyenin sayılı hastanelerinden biri ve hatta yurtdışından bile tedavi için gelen bir sürü kişi var,inşallah burda güzel sonuçlar alırsınız :1hug:

slm kizlar nasilsiniz??
balim nasil gidiyo bakalim??
nevro nasilsin?? sen baya bi dinlendin galiba ) test gunun ne zaman? benim 24mart

ayşecim inşallah nevromla aynı gün bize güzel haberler verirsiniz,Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

Nevrom her zaman söylüyorum senin azmine,sabrına ve pozitifliğine hayranım,hayırlısı olsun hakkında,dualarımız seninle,Rabbim seni ve yavrularını korusun :Saruboceq:

ne güzel sayılı günlerin kalmış,20 gün sonra kavuşuyorsun evladına,Allah yardımcın olsun canım,senin hamile kalışın bizlere umut oldu a.s.

benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm olmalı...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

Mona rosa hakkında hayırlısı olsun,ne denir bilmiyorum,inşallah en yakın zamanda sağlıkla yavrunu kucağına alırsın :Saruboceq:

çok sevindim,inşallah sende fokurfokur gibi sağlıklı bir hamilelik geçirirsin,her şey daha güzel olur inşallah senin ve bebiş için hihoyyyt

selam kızlar a.s.
nevrom hos geldin. seni görmek ne kadar güzel. Nasılsın canım

yaaaaaa kımse kalmamş yıne bende gıdıyorum ıyı geceler hepınıze

Sağol bitanemm. :1hug: :asigim: Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrom burdasın gordum senı inşşşşşşşşş tutar tupbebegınde ıkız olur çok yaramaz olurlar inşşşşşşş:lepi:a.s.

Tatlımm :asigim: Olsunlar , yaramaz olsunlar vallaaa. :dance: :dance: Allahım bununla sınasın beni. Ellerinde maskara olmaya razıyım. laelaelaelaelae sositososito Canım doktorun verdikleri şifa olur inşallah. Düzenli olarak kullansın eşin. Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Neler neler gördük burada. Bunları göz ardı etmeyelim. :içelim:

canım arkadaşım inşş ayın 24 ünde halayını çekeriz burdan..sağlıcakla kal tatlım

İnşallah bitanemm. :Saruboceq: İnşallahhhhhhh. :Saruboceq: :teytey: Hemen de aldım mendili elimeee. kaydirigubbakcemile3 Allaha emanet ol canım , öpüyorum çok. Şeniz

ufff bugun canim cok SIKILDI YAAAAAAAAAA
yapacak birsey bulamadim
NEVROOO canim arada girip okuyorsun galiba benim yeni adet tarihim yukariya gecir benced 14 nisan tabi gununde gelirse sen oyle ekle canimcim

Canısı havalar nasıl oralarda. :1hug: Çıkıp dolaşsaydın , alışveriş etseydin. yerimseniben Tarihi gördüm canım. İlk güncellemede alacağım bitanemm. a.s.

nevro benim adet tarihimde 19-20 mart eklermisin.Benim artık hiiiiçççç umudum yok.Bırakıyorum bebek işlerini.

Canım listemizde 18 Mart olarak kayıtlıymışsın. 20 Mart olarak değiştiriyorum o zaman. Yalnız umudum laflarını tasvip etmedim. yasakkelime Kulağını çekiyorum. yerimseniben a.s. Allaha havale ediyoruz diyelim. :asigim:

Ahh canımm benimm. Nasıl da geçmiş zaman böyle. İnşallah sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına. Yılmayan , pes etmeyen yapınla ; bu mutluluğu yaşamıştın. Daha dün gibi. Bizler de seni öpüyoruz çok canım. Şeniz Görüşemezsek şimdiden hayırlı doğumlar canım. Allah bir avazda kurtarsın inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım çok üzüldümm. :çok üzgünüm: Allahım elbet o gücü verecektir tatlım. Ona şüphem yok. Ama pozitif olmasını ne çok isterdik. :teselli: Kısmet değilmiş. Daha doğrusu hayırlısı böyleymiş. Yarın gelirsen görüşürüz canım. Allaha emanet ol. a.s.

Bitanemm kalp atışlarını da duydun Allahın izniyle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şimdi bol dua ile günler tıkır tıkır geçecek. Bir bakmışsın bebişin kucağında inşallah. :Saruboceq: :ecrin_bebek: Öpüyorum çok. Şeniz

canım çok teşekkürler güzel dileklerin için rabbim sanada ilk seferde nasip eder inşallah pozitifliğin sonucuna da yansır canım :1hug:

Sağol bebişimm. Şeniz Şeniz Aminnn inşallahhhh. :Saruboceq:

nevro hep aklımdasın...ınsallah o gun bıze ıkı guzel haber geleeck ayse ve senden:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sana şişko diyeni bennn. klava: :mymeka: Balkafa dahi olsa affetmem. :roflol: sengözlerimebaksanab Sağol bitanemm. Desteğini hissediyorumm her zaman. Aminn inşallahh , 24'ünde sizleri mutluluktan uçururuz inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Nevrom her zaman söylüyorum senin azmine,sabrına ve pozitifliğine hayranım,hayırlısı olsun hakkında,dualarımız seninle,Rabbim seni ve yavrularını korusun :Saruboceq:

Bengusucumm ; güzelimm. Çok sağol canımm. :asigim: Sizin dua ve iyi dileklerinizin de etkisini atlamayalım lütfen. Güç kaynağım sizlersiniz. :1hug: :asigim:

selam kızlar a.s.
nevrom hos geldin. seni görmek ne kadar güzel. Nasılsın canım

Hoşbuldum bitanemm. Ayaklandım artık. :sm_cool: İyiyim canımçok şükür. Moralim de çok iyi. Sizler de iyisiniz inşallah. Hepinizi çok özledim. Sağolasınız sizler de beni hiç yalnız bırakmadınız. :asigim: Özel mesajlar , ziyaretçi mesajları. :asigim: Öpüyorumm çokkk. Şeniz

Yağmurumm canım hadi gözünaydın bebişinin kalp atışlarını duymuşsun...Rabbim sağlıcakla kucagına almayıda nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Fokurum canım Allaha emanet oll..Allahım kolaylık versin doğumun rahat geçsin inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:1hug:Canım üzüldüm Allahım sana güç kuvvet versin hayırlısı olsun.:teselli:

nevrom sen de rahimde yara falan demişsin. Öncelikle inşallah bebiş haberlerini alırız da :CüvCüv: yaralara da Allah acil şifalar versin canım. Biran önce geçer inşallah.

bitanemmmm kendine iyi bak
çok özledim ben seni:asigim:
benim adet daha gelmedi gördüğün gibi ne yapıcam bensenağlama

smh smh ınsallah test sonuclarını guzel cıkar canım arkadsım..su adet olayında bır duzene gırseydı:çok üzgünüm:

ahhh ahhhh inşallah canım sağolasın:1hug::Saruboceq:
canım benim çook sevindim kucağına aldığın günleride görürüz inşallah

canım benim yaa :teselli:kıyamam sana Allah büyük

nevrom sen de rahimde yara falan demişsin. Öncelikle inşallah bebiş haberlerini alırız da :CüvCüv: yaralara da Allah acil şifalar versin canım. Biran önce geçer inşallah.

Canım öyle dediler. Kötü huylu mu bakılmalı dediler. Bebişlerim gelsin de hele bir. Allah bana şifamı da verir inşallah. :Saruboceq: :teytey:

bitanemmmm kendine iyi bak
çok özledim ben seni:asigim:
benim adet daha gelmedi gördüğün gibi ne yapıcam bensenağlama

Ben de seni çok özledim tatlımm. :asigim:

Gerçekten çok sinir bozucu olmaya başladı. Sana hak veriyorum. Bu kaçıncı ay. :teselli: Eşnin sonuçlarını Pazartesi mi alacaksınız canım? Ona göre sen de doktora gidecektin. Ama senin bu adetlerin artık bir düzene sokulmalı. Her ay bu şekilde stress yaşamana dayanamıyorum canım arkadaşım. a.s.

canım rabbim sabırlar versin zor ama aşılamaz değil..rabbim inşş en kısa zamanda gönderir bebişini:Saruboceq:

canım ne güzel inşş hep böyle olumlu gider gebeliğin:Saruboceq:

NEVRO canım iyi yapmışın mendili eline almakta..bende yanına duruyum bari .:teytey::teytey:sonuç ne olursa olsun sen güçlü
olduğun sürece herşeyin üstesinden geleceksin..

nevrommmmm canımmmmm benimmm okudum transferin yapılmış okuduğum günden beri sana ve uğraşanlara çok çok dua ediyorummmmmm canım inşallah ii sonuçlar alırsan oğluşumda dua ediyo teysesi sesli ediyoruz duaları oğlum karşılık veriyo tekmelerleeeeee kaç günün kaldı belli olmasına kuzummmm ona göre planlı programlı edelim dularımızııı????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…