- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
ceylinnaz dogum gunun kutlu olsun insallah bu yasinda bebisini kucaklarsi
ceylin naz doğum günün kutlu olsuna.s.
ceylincim rabbim en yakın zamanda göndersin meleğiniii:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
i
hepinize tek tek teşekkürler canlarım benim rabbim dualarımızı kabul eder inşallah :Saruboceq:ceylin naz doğum günün kutlu olsun daha nice doğum günüleri gecirmene
canım sonuç negatifmiş sağlık olsun diyelim canım hislerini anlıyorum zor oluyor kabullenmek rabbim doğal yoldan nasip eder inşallah :Saruboceq:doğum gününü kutlarım.hala testi yaptırmadık.morallerimiz yerlerde.
-Ceylin_naz-
Doğum günün kutlu olsun
İyi ki doğdun bitanemmm :sm_cool:
Yeni yaşını kutluyor , yeni yaşında ve sonrasında herşeyin gönlünce olmasını diliyorum. :Saruboceq:
Yaş 31 oldu diye sakın üzülme canım. :teselli: En güzel yaşlarımız. Ben de seninle yaşıtım. :1hug: Yaştan ziyade bebeğimize kavuşamadan geçirdiğimiz yıllardır bizi üzen. Seni de efkar almış bu yönde. Ama ben inanıyorum ki ; bir dahaki yaşına adım atmadan meleğine kavuşacaksın. İnancını sakın yitirme. Sana gelmek için sabırsızlanıyor bebeğinde eminim. Sadece Rabbimin "ol" demesi lazım. İnşallah o vakit pek yakındır. O gün gelir de o güzellikleri konuşuruz artık. :asigim:
Eşinle ve aranıza dahil olacak bebişlerle bir ömür mutlu olmanızı diliyorum. :Saruboceq:
Nice yıllara inşallah canım arkadaşım. Şeniz
Seni çoooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz :asigim:
ayip ettin jeyan tulin için ama herkese açikkaydirigubbakcemile3
hayirdir asicim??
fransayi bilemem ama belçikada hava griiiiiiiiiiii ve insanin moralini bozuyo, umarim senin bunaltinda havadan sudandir:teselli:
canlarım nasılsınız.allah izin verirse dogumuma 20 gün felan kaldı.dualarınızı eksik etmeyin.artık baya agırlaştım.toplam 6 kilo aldım gebelik şekeri çıktıgı için.dr diyet verdi diyetten dolayı kiloalamıyorsunuz. dahiliye uzmanıyla kadın dogum uzmanı beraber gebelik takibimi yürütüyorlar.hayırlısıyla rabbim sizlerede nasip etsin sanırım ben 4. hamile kalandım ben listede.vazgeçmeyin asla ben asla vazgeçmedim ve pes etmedim.hepinizi öpüyoruz teyzeleri
doğumun hayırlı olsun.sorunsuz,kolay bir doğum olsun...
benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm olmalı...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...
Kızlar herkese iyi akşamlarrr hemen güzel haberimi veriyorum miniğimin kalp atışlarını gördüm :)) Allah'a şükür
o güzel dualarınızı benden eksik etmediğiniz için için hepinize teşekkürediyorum
Bugün evimdeyim yarında anneme gidicem artık günlerim böyle geçiyor biraz sıkılıyorum ama ilersini düşününce değer diyorum ÇÜNKÜ BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN HERŞEY KUTSALDIR... Yeterki sağlıklı olsun ben razıyım mide bulantıları sabah etkiliyo varsın olsun midem bulanınca seviniyorum herşey iyiye gidiyor diye.. Şimdilik böyle canlarımmm
bu aarda fokurfokur darısı başıma inşallahhhhh
Kızlar herkese iyi akşamlarrr hemen güzel haberimi veriyorum miniğimin kalp atışlarını gördüm :)) Allah'a şükür
o güzel dualarınızı benden eksik etmediğiniz için için hepinize teşekkürediyorum
Bugün evimdeyim yarında anneme gidicem artık günlerim böyle geçiyor biraz sıkılıyorum ama ilersini düşününce değer diyorum ÇÜNKÜ BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN HERŞEY KUTSALDIR... Yeterki sağlıklı olsun ben razıyım mide bulantıları sabah etkiliyo varsın olsun midem bulanınca seviniyorum herşey iyiye gidiyor diye.. Şimdilik böyle canlarımmm
tulıny canım nasılsın mona rosa canım uzulme tatlım inşşşşş bıdahıkı ay hamiş kalırsın
neyse kizlar ben kaçiyorum.
tulin canim mart kedilerini begenmenede çok sevindim....
hepinizi kocaman optummm byeee
ceylın nazım dogum gunun kutlu olsun..yenı yasın sana saglık huzr,mutluluk bıde bebıs getırsın...:1hug::asigim:a.s.
mona rosa boyle bır durumda ne soylenır bılemıyorum..ınsallah senın bebekde kendılıgınden cıkıp gelır..hakkında hayırlısı:çok üzgünüm:
asıcım canım bugunlerde sıkkın goruyorum..ınsallah kafandakı o kotu duusnceler gıder..adet olmusun..sende yenıden yaklasacaksın bebısıne
ama onemlı olan huzur ve mutluluk sen ve esın mutllu olun nasıl olsa bırgun gelecek o yaramazda...
tulınnnn dıptısı gordun..bende merak edıyorum..resımlerınde gordum ama konusmak farklıdır a.sa.s
o da bal kafa gıbı neselı yazılarından ole anlasılıyor..ızmırdekı kk arkadslarımza mıyavlardan mı bahsettın yoksa gogus masajından mı:roflol::roflol:
smh smh ınsallah test sonuclarını guzel cıkar canım arkadsım..su adet olayında bır duzene gırseydı:çok üzgünüm:
topıgın ıkıncı bebgı gelıyor...fokur fokur asılamalardan yılmayan kısı..
gozunaydın fokurfokur az kalmıs...
unuttugum arkadslar varsa ozur dılerım..
bende kılo vermek ıcn karısım yemıstım sabaha kadar oldum
kılo vereyım derken bır yeler bozulacak..bal kafada sıskosun dedı zaten:mymeka:
nevro hep aklımdasın...ınsallah o gun bıze ıkı guzel haber geleeck ayse ve senden:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Hüzün ile beraber karşıladım yeni yaşımı,
Elim,kucağım hala bomboş
Bir yıl daha geçti öylesine,
Rabbim duy sesimi
Tek isteğim var senden
Çok görme bu kuluna bir meleği
Zaman hızla akıp geçiyor
Yaş oldu artık 31
Sabır ile beraber karşıladım yeni yaşımı,
Umut yine başrollerde
Koca evde çıt ses yok
Ama yüreğimdeki çığlık kulaklarımda
Rabbim ne olur duy sesimi
Tatmak istiyorum artık anneliği
Aylar,yıllar sel olmuş akıyor
Yaşım oldu artık 31
senağlama senağlama senağlama
kizlar ben geldim nasilsiniz dunden bu gune valla arastira arastira bi kaldim
durumumu bilmeyen arkadaslar icin yazayim tekrar esime mikrotese ameliyati yapilcakti doktor ben yapapm yumurtaliklarin gelismemis ve hormon testi cok yuksek cikti
ve dun bi doktora sordum alman hastanesi orolog doktoru ,o ben bu yontemle ameliyat uyguluyorum ,diyo ,zaten bende bu fransada iyice sogudum yaptirsam turkiyede yaptircam
simdi tup bebek merkeziarastircam aklima alman hastanesi yattiya daha bakiyorum
slm kizlar nasilsiniz??
balim nasil gidiyo bakalim??
nevro nasilsin?? sen baya bi dinlendin galiba) test gunun ne zaman? benim 24mart
Hoşbuldumm kızlarrrr. :asigim: Ne güzel karşıladınız beni. Öpüyorum kocamann. Şeniz
Ben çok iyiyim , çok şükür. :Saruboceq: Herhangi bir sağlık problemim yok , maşallahh.Ümit ediyorum ki meleklerim de halen benimleler. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Ümidimi hiç kaybetmiyorum , heyecanımı hiç yitirmiyorum. Hayatımda yaşadığım en güzel günler bunlar. :lepi: Onların halen benimle olabilecekleri ihtimali bile beni uçurmaya yetiyor. :sm_cool: Güçlü olduklarına inanıyorum , Rabbimin hayırlısı ise vereceğini biliyorum. :Saruboceq: Çıldırmamıza , ailecek mutluluktan uçmamıza çok az kaldı belki. :asigim::dance: Herşey daha güzel olacak inşallah. :Saruboceq:
Bu halimi görüp sakın benim için endişelenmeyin. "Hani Allah göstermesin olmazsa bu kız yükseklerden çakılmaz mı , üzülmez mi ; maşallah çok pozitif düşünüyor ama madalyonun öbür yüzü de var" demeyin hiç. Ben her zaman herşeye hazırlıklıyım. Gelecek olan Rabbimden gelecek. Razıyımm. :Saruboceq:
Bugünüme şükrediyor , sabırla bekliyorum. :asigim: Belki benim de günüm gelmiştir. Neden olmasın? :1rolleyes:
canlarım nasılsınız.allah izin verirse dogumuma 20 gün felan kaldı.dualarınızı eksik etmeyin.artık baya agırlaştım.toplam 6 kilo aldım gebelik şekeri çıktıgı için.dr diyet verdi diyetten dolayı kiloalamıyorsunuz. dahiliye uzmanıyla kadın dogum uzmanı beraber gebelik takibimi yürütüyorlar.hayırlısıyla rabbim sizlerede nasip etsin sanırım ben 4. hamile kalandım ben listede.vazgeçmeyin asla ben asla vazgeçmedim ve pes etmedim.hepinizi öpüyoruz teyzeleri
benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm olmalı...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...
yaa öyle bişeykii nevronun bebeklerii tutunamazsa bukız nehale gelirr üzülür demedimm inan aklımdan hiç geçmedi bile
çünkü okadar pozitifsinkiii süper bişeyy bu
bence hepimize en güzell örneksinnn
bayılıyorumm sanaaa
inşallah bebişlerinn seninledirrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
allahımm yardımcın olsunnnŞeniz
nevrom nasılsın canım dualarım senınle dun eşim doktora gıttı 3ay kullanması için vıtamın vermış ginkgo complex dıye bır ilaç gunde bır tane aç karnına bazen karamsarlıga kapılsamda yenılmedım burdayım dıyorum uzulmeyecegım bır gun bende anne olacagım dıyorum ama çok sabırsızım
nevrom burdasın gordum senı inşşşşşşşşş tutar tupbebegınde ıkız olur çok yaramaz olurlar inşşşşşşş:lepi:a.s.
canım arkadaşım inşş ayın 24 ünde halayını çekeriz burdan..sağlıcakla kal tatlım
ufff bugun canim cok SIKILDI YAAAAAAAAAA
yapacak birsey bulamadim
NEVROOO canim arada girip okuyorsun galiba benim yeni adet tarihim yukariya gecir benced 14 nisan tabi gununde gelirse sen oyle ekle canimcim
nevro benim adet tarihimde 19-20 mart eklermisin.Benim artık hiiiiçççç umudum yok.Bırakıyorum bebek işlerini.
canım çok teşekkürler güzel dileklerin için rabbim sanada ilk seferde nasip eder inşallah pozitifliğin sonucuna da yansır canım :1hug:
nevro hep aklımdasın...ınsallah o gun bıze ıkı guzel haber geleeck ayse ve senden:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Nevrom her zaman söylüyorum senin azmine,sabrına ve pozitifliğine hayranım,hayırlısı olsun hakkında,dualarımız seninle,Rabbim seni ve yavrularını korusun :Saruboceq:
selam kızlar a.s.
nevrom hos geldin. seni görmek ne kadar güzel. Nasılsın canım
Yağmurumm canım hadi gözünaydın bebişinin kalp atışlarını duymuşsun...Rabbim sağlıcakla kucagına almayıda nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Kızlar herkese iyi akşamlarrr hemen güzel haberimi veriyorum miniğimin kalp atışlarını gördüm :)) Allah'a şükür
Fokurum canım Allaha emanet oll..Allahım kolaylık versin doğumun rahat geçsin inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canlarım nasılsınız.allah izin verirse dogumuma 20 gün felan kaldı.dualarınızı eksik etmeyin.artık baya agırlaştım.toplam 6 kilo aldım gebelik şekeri çıktıgı için.dr diyet verdi diyetten dolayı kiloalamıyorsunuz. dahiliye uzmanıyla kadın dogum uzmanı beraber gebelik takibimi yürütüyorlar.hayırlısıyla rabbim sizlerede nasip etsin sanırım ben 4. hamile kalandım ben listede.vazgeçmeyin asla ben asla vazgeçmedim ve pes etmedim.hepinizi öpüyoruz teyzeleri
:1hug:Canım üzüldümdoğumun hayırlı olsun.sorunsuz,kolay bir doğum olsun...
bitanemmmm kendine iyi bakHoşbuldumm kızlarrrr. :asigim: Ne güzel karşıladınız beni. Öpüyorum kocamann. Şeniz
Ben çok iyiyim , çok şükür. :Saruboceq: Herhangi bir sağlık problemim yok , maşallahh.Ümit ediyorum ki meleklerim de halen benimleler. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Ümidimi hiç kaybetmiyorum , heyecanımı hiç yitirmiyorum. Hayatımda yaşadığım en güzel günler bunlar. :lepi: Onların halen benimle olabilecekleri ihtimali bile beni uçurmaya yetiyor. :sm_cool: Güçlü olduklarına inanıyorum , Rabbimin hayırlısı ise vereceğini biliyorum. :Saruboceq: Çıldırmamıza , ailecek mutluluktan uçmamıza çok az kaldı belki. :asigim::dance: Herşey daha güzel olacak inşallah. :Saruboceq:
Bu halimi görüp sakın benim için endişelenmeyin. "Hani Allah göstermesin olmazsa bu kız yükseklerden çakılmaz mı , üzülmez mi ; maşallah çok pozitif düşünüyor ama madalyonun öbür yüzü de var" demeyin hiç. Ben her zaman herşeye hazırlıklıyım. Gelecek olan Rabbimden gelecek. Razıyımm. :Saruboceq:
Bugünüme şükrediyor , sabırla bekliyorum. :asigim: Belki benim de günüm gelmiştir. Neden olmasın? :1rolleyes:
smh smh ınsallah test sonuclarını guzel cıkar canım arkadsım..su adet olayında bır duzene gırseydı:çok üzgünüm:
canım benim çook sevindim kucağına aldığın günleride görürüz inşallahKızlar herkese iyi akşamlarrr hemen güzel haberimi veriyorum miniğimin kalp atışlarını gördüm :)) Allah'a şükür
nevrom sen de rahimde yara falan demişsin. Öncelikle inşallah bebiş haberlerini alırız da :CüvCüv: yaralara da Allah acil şifalar versin canım. Biran önce geçer inşallah.
bitanemmmm kendine iyi bak
çok özledim ben seni:asigim:
benim adet daha gelmedi gördüğün gibi ne yapıcam bensenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?