Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
GÜNAYDIN KIZLARRRR
:a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama
NE GÜZEL DİLE GETİRMİŞSİN DUYGULARINI CANIM BENİM.K
KIS SEN YOKSA EDEBİYAT ÖĞRETMENİMİSİN?CADIARZU

nesrincim sınıf öğretmeniyim
ya yıllarımı, evliliğimi, içtiğim suyu, yediğim yemeği zehir ettim kendime ve eşime
hiç faydasını görmedim, bıraktım benim kabahatim suçum eksiğim yok ki
deneme yaptım yapıcazda inşaallah
ama yeter dünyaya bir daha gelmeyeceğim
ya hiç anne olamazsam yoksa nasibimde
geçen ömrüme yazık değil mi

kızlar günaydın yazamadım size bugün transferin 9. günü şimdiye kadar çabuk geçti yine de içimi kemiriyor oldumu olmadımı diye..sizi özledim..

canım stres yapma bakalımm
rahatolll:teselli:
inşallah bebişin seninledirrr :Saruboceq::Saruboceq:
degilsede hayırlısı böyleymişşş diyecezzz

neden böyle düşünüyorsunnn
bu hayatta herşeyy çocuk degill ama
tabiki önemlii
ama olmazsa olmaz degilll benceee
yaradan en güzelini bilir ve verirse verir
neden hayatı kendime ve eşime zehir edeyimkiii yazık günah degilmii
bencee bu düşüncelerini bırakkkk

zambakcım daha üstte bir yazım var orada artık bıraktığımı yazmıştım zaten
daha mutluyum daha rahatım artık
kara günler geride kaldı benim için

canımm benimm kafandann çocukk düşüncesini uzaklaştır birazz eşine ve kendine güzel davrann
beni yanlış anlama oldumuu sadece üzülmeni hiç istememmmŞeniz

nur krp çok güzel fiade etmişsin canım çok haklsın önece biz sağlıklı olamlıyız ki onlar gelsin.. Dediğin gibi ben aramadığım bir anda geldi hatta tüm olumsuzluklara rağmen eşimde bende sigaraya başladık ben her geçn gün arttırıyordum .. Çabamızda yoktu
ama Allah isteyince hiç birşey önüne geçemiyor
ha sakın kızlar kendinizi salmayın çünkü biz tedbirimizi alıcaz takdiri Allah' a bırakıcaz..
Dediğin gibi hamile kalmakla herşey bitmiyor önemli olan Allah' tan hayırlısını istemek
ben tüp bebek trasnferim odluğu zaman malesefki akılından geçti Allah' ım bir hamile kaldığımı görsem diye hani derler ya olsada bi kere düşse aklımdan geçmedi değil cahillik işte şimdi öylemiyim asla yavrularım 5.5 ay benle kaldı çok üzüldüm ama hep dedim Allah' ım isyan etmiyorum ağlarken bile isyan etmiyorum dedim.. Herşeyde hayır vardır....
İnşallah bu yavrum hayırlıdır benim için ve sağlıkla zamanında dünyaya gelir
asıl iş şimdi başladı benim içim RABBİM yardımcım olsun da son aya kadar sağlıkla taıyayım bebeğimi

Nesrin kolay gelsin cnm yakında yolum düşecek oralara kaç sendidr ordasın sen dr. Nuri bey daha önce ordaysı 3 sene öne tanıyormuun çoğu kişi tanıyordur

Nesrin kolay gelsin cnm yakında yolum düşecek oralara kaç sendidr ordasın sen dr. Nuri bey daha önce ordaysı 3 sene öne tanıyormuun çoğu kişi tanıyordur

sağol canım ben 5 yıldır burdayım evet nuri delikarayı tanıyorum. o mu yoksa senin dr?CADIARZU
beklerim canım buyur gel...kaydirigubbakcemile3

Evt cnm dr um nuri delikara :)) tüp bebek dr aynı zamnda tüp bebkte hamile kaldığımda gitmmeiştim özel muaynanesine şimdi özeline gidiyorum test istedi tsh açlık kan şekeri birde onlar yaptırıcam anlatsana kız napcam sırayamı griyom mavi kart var ama zeynepkamilde mimliym kaçtım ya o hastaneden beni almazlarsa :))

HE HE KAÇ SEN KAÇ BAK GENE DÜŞTÜN BURAYAsırnaşık şey
KIZ ŞİMDİ GİRDİM ADINI SOYADINI BÜTÜN BİLGİLERİNİ BULDUM VALLA ADRESİNDEN TELEFON NUMARANIZA KADAR 532 Lİ Bİ HATnaniknanik.SENİN EŞİN BİNGÖLLÜ ÖÜ?sırnaşık şeyHEMŞERİM OLUYORSUN BENİM O ZAMANlülülülülülü ARTIK MAVİ KART YOK CANIM. NUFUS CÜZDANI İLE TC KİMLİK NUMARASI YETERLİ... BEN VARIM KIZ ALMAMAZLIK ETMEZLER MERAK ETME. NURİ BEY ZATEN SANA TAHLİLLERİNİ YAZMIŞTIR. BEN BURDAN RANDEVUNU DA AYARLARIM. AMA BENİ GÖRMEN LAZIM HE HE HE:lepi:

KIZ YAĞMUR ŞİMDİ BAKTIM DA EPİKRİZİNE SENİN TABURCU İŞLEMİNİ BEN YAPMIŞIMMM:lepi:AMA O ZAMAN TANIMIYORDUM SENİ TABİ Kİkaydirigubbakcemile3

epikris ne demek kıss ben mayıs 1 de faln öıktım galiba ordan ismimi biliyonmuki sen benim :)) h.anıl ö......... doğrumuu
randevu ne zamn alıcam kız anlat tahliller elimde :))

günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalım canlarım benim biraz miğdem bulanıyo başım dönüyo bugün güzel haberler var mı kızlar

nevrosky canım seninle bir türlü karşılaşamadık ben geldiğimde ya sen yoksun ya benim geldiğimde sen canım dualerımız seninle bana da et canım dua bende çatlama iğnesi vuruldum canım ben ve benim gibi isteyenlere versin rabbim bakalım bekliyorum zaman ne gösterecek ama çok istiyorum inan bana kendine dikkat et canım

epikris ne demek kıss ben mayıs 1 de faln öıktım galiba ordan ismimi biliyonmuki sen benim :)) h.anıl ö......... doğrumuu
randevu ne zamn alıcam kız anlat tahliller elimde :))

CANIM ÖZEL MESAJ ATSIM SANA EPİKRİZ İLE İLGİLİ

BU ARADA YA AYIN 20SİNE DOĞRU ozlem82do DA GELECEK BURAYA O ZAMANA ALAYIM HEMDE ÜÇÜMÜZ GÖRÜŞÜRÜZ BEN ALIRIM RANDEVUNU SORUN DEĞİL. BUTUN BİLGİLERİN VAR ZATEN BURDA...NE DERSİN?

EMİNEEE GÜNAYDIN CANIM HOŞGELDİN NASILSIN?
NASIL GİDİYOR TEDAVİN PEK TAKİP EDEMİYORUM...

kızlar catlama iğneyi vurulalı hiç iyi değilim ya offfff kendimi kötü hissediyorum sanki baylcakmışım gibi halsizim bunları önlicek care yok miyki

ben hiç iyi değilim kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum canım benim biz şimdi böyleysek hamile kalınca nasıl oluruz bilmiyorum bende aslım nefes darlığı var cabuk tıkanıyorum kalbim birden küt küt atıyo canım gecelri bile uyuyamıyorum iğne acab ağır mı geldi bana bilemedim

yağmurcan canım nasılsın bebeiş nasıl bebiş allah tez vakitte kucağına verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…