ben hiç iyi değilim kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum canım benim biz şimdi böyleysek hamile kalınca nasıl oluruz bilmiyorum bende aslım nefes darlığı var cabuk tıkanıyorum kalbim birden küt küt atıyo canım gecelri bile uyuyamıyorum iğne acab ağır mı geldi bana bilemedim
olur tmm cnm ayın 20 sine sen ayalarla saati falan o zamn ben gelirim bana uyarr nesrincim tanışmış oluruz
kızlar günaydın uzun zamandır girememiştim iş yerinde bilgisayarım bozuldu geçmişi okumaktan yeni yazabiliyorum bendew iyi haberler yok malesef cuma günü idrar testi yaptım ama sonuç negatif(
cuma günü kaynım hastaneye kaldırıldı 2gündür onun yanındayız inşalalah iyileşir biran önce bende busabah kırmzıı kartı gördüm umutlar söndü iyice yanii
bird çok sinir oldum dün kaynıma bakmaya gittik orda hasta yakınalrından biri çocuğun varmı dedi yokdedim eltinin de yok heralde dedi yokdedim neden tembeblik yaptınız siz öyle dedi hiçbişely diyemedim ama neden isnanlar yokdiyince hemen böle düşünürler anlamıyorum yaa offfffffffffffff
ben khavaltı hazırlıyım kociş kızacakbana hepinize iyi pazrlar
yağmurcum çok sevinidim kalp atışalrını duymuşsun rabbim sağlığınızı daim etsin
canım test günün yaklaşmışhihoyyytkızlar günaydın yazamadım size bugün transferin 9. günü şimdiye kadar çabuk geçti yine de içimi kemiriyor oldumu olmadımı diye..sizi özledim..
sen demeseydin ben soracakdım...pazar pazar neden erken kalkdın diyekaydirigubbakcemile3KIZLAR BUGUN NÖBETİM VAR HASTANEDE
O YÜZDEN ERKENCİYİM YOKSA VAR YAAA YATARDIM ÖĞLENE KADAR
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalım canlarım benim biraz miğdem bulanıyo başım dönüyo bugün güzel haberler var mı kızlar
sağol canım iyiyimhihoyyytaşk meleği nasılsın fıstık sesin soluğun çıkmıyo
fadik sen nasılsın canım iyimisin
canım geçmiş olsun...inşalalh kaynının ciddi bir rahatsızlığı yokdur....kızlar günaydın uzun zamandır girememiştim iş yerinde bilgisayarım bozuldu geçmişi okumaktan yeni yazabiliyorum bendew iyi haberler yok malesef cuma günü idrar testi yaptım ama sonuç negatif(
cuma günü kaynım hastaneye kaldırıldı 2gündür onun yanındayız inşalalah iyileşir biran önce bende busabah kırmzıı kartı gördüm umutlar söndü iyice yanii
bird çok sinir oldum dün kaynıma bakmaya gittik orda hasta yakınalrından biri çocuğun varmı dedi yokdedim eltinin de yok heralde dedi yokdedim neden tembeblik yaptınız siz öyle dedi hiçbişely diyemedim ama neden isnanlar yokdiyince hemen böle düşünürler anlamıyorum yaa offfffffffffffff
ben khavaltı hazırlıyım kociş kızacakbana hepinize iyi pazrlar
yağmurcum çok sevinidim kalp atışalrını duymuşsun rabbim sağlığınızı daim etsin
sen demeseydin ben soracakdım...pazar pazar neden erken kalkdın diyekaydirigubbakcemile3
kolay gelsin canımŞeniz
günayydııınnnn.hayırlı pazarlaarr..
BALKAFA:dance::dance::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?