Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
olur tmm cnm ayın 20 sine sen ayalarla saati falan o zamn ben gelirim bana uyarr nesrincim tanışmış oluruz

aşk meleği nasılsın fıstık sesin soluğun çıkmıyo
fadik sen nasılsın canım iyimisin

kızlar günaydın uzun zamandır girememiştim iş yerinde bilgisayarım bozuldu geçmişi okumaktan yeni yazabiliyorum bendew iyi haberler yok malesef cuma günü idrar testi yaptım ama sonuç negatif (
cuma günü kaynım hastaneye kaldırıldı 2gündür onun yanındayız inşalalah iyileşir biran önce bende busabah kırmzıı kartı gördüm umutlar söndü iyice yanii
bird çok sinir oldum dün kaynıma bakmaya gittik orda hasta yakınalrından biri çocuğun varmı dedi yokdedim eltinin de yok heralde dedi yokdedim neden tembeblik yaptınız siz öyle dedi hiçbişely diyemedim ama neden isnanlar yokdiyince hemen böle düşünürler anlamıyorum yaa offfffffffffffff
ben khavaltı hazırlıyım kociş kızacakbana hepinize iyi pazrlar
yağmurcum çok sevinidim kalp atışalrını duymuşsun rabbim sağlığınızı daim etsin

CANIM GEÇMİŞ OLSUN. ASTIM MI VAR DEMEK İSTEDİN?fisfisfis
PEKİ DOKTORUNA SÖLEMEDİN Mİ? BELKİ DOZUNU FALAN ONA GÖRE AYARLARDI... DİKKAT ET KENDİNE..HEM HAMİŞ KALINCA UNUTURSUN ZATEN BUGUNLERİ:1hug:

olur tmm cnm ayın 20 sine sen ayalarla saati falan o zamn ben gelirim bana uyarr nesrincim tanışmış oluruz

TAMAM CANIM BEN PAZARTESİ ÖZLEMLE KONUŞAYIM Bİ. ADETİ AYIN 20SİNDE İMİŞ VE O DA HİSTERESKOPİ İÇİN RANDEVU ALMAYA GELECEK. BEN AYARLARIM ORTAK Bİ GÜN SANA DA BİLDİRİRİM RANDEVU TARİHİNİlaelaelaelaelae

CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.HEM TEST SONUCUN HEMDE KAYNIN İÇİN.. HAYIRDIR NESİ VAR Kİ KAYNININ. BU ARALAR HASTALIKLAR YAĞIYOR GALİBA YAAA:çok üzgünüm:BENİM ANNEMDE BUNLARDAN BİRİ:çok üzgünüm:RABBİM HASTA OLAN HERKESE ŞİFASINI VERSİN EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH:Saruboceq:.ONLARI SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN:Saruboceq:BOŞVER MİLLETİN NE DEDİĞİNİ TAKMA KAFANA. BEN DAHA 5 AYLIK EVLİ OLMAMA RAĞMEN BANA DA SORUYOR OTURDUĞUM YERDEKİLER,HEMDE HİÇBİR SAMİMİYETİM YOKKEN. DÜN GÖRÜMCEMİN KIZINI ARKADAŞININ DOĞUMGÜNÜNE GÖTÜRDÜM KIZLAR BİLİR. BİZİMKİNİN ARkADAŞININ ANNESİYLEW BİRLİKTE GİTTİK. İKİ BEBEK VARDI ORDA.BEN ONLARA BAKARKEN HADİ ARTIK SENDE BAŞLA ÇALIŞMAYA,GEÇ KALDIN,YİNE DÜŞÜNMÜYORSUN VS.VS. DUR YAA DEDİM ACELEM YOK 5 AYLIK EVLİYİM HEM ÇOCUK YAPABİLMEM İÇİN KOCAMIN BURDA OLMASI LAZIM DİMİ DEDİMklava:KADIN BOZULDU TABİ. BOZULURSA BOZULSUN HİÇ UMRUMDA DEĞİLkötükedihüsoSENDE TAKMA AŞK BÖCÜKÜM BOŞVERRRRnaniknanikSALLA GİTSİNNN

kızlar günaydın yazamadım size bugün transferin 9. günü şimdiye kadar çabuk geçti yine de içimi kemiriyor oldumu olmadımı diye..sizi özledim..
canım test günün yaklaşmışhihoyyyt
inşallah sonuç pozitif olur....

KIZLAR BUGUN NÖBETİM VAR HASTANEDE
O YÜZDEN ERKENCİYİM YOKSA VAR YAAA YATARDIM ÖĞLENE KADAR
sen demeseydin ben soracakdım...pazar pazar neden erken kalkdın diyekaydirigubbakcemile3
kolay gelsin canımŞeniz

günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalım canlarım benim biraz miğdem bulanıyo başım dönüyo bugün güzel haberler var mı kızlar

aşk meleği nasılsın fıstık sesin soluğun çıkmıyo
fadik sen nasılsın canım iyimisin
sağol canım iyiyimhihoyyyt
geçmiş olsun canım..acaba ilaçlar mı seni böyle etkilediCADIARZU

canım geçmiş olsun...inşalalh kaynının ciddi bir rahatsızlığı yokdur....
canım bebek olmadığına göre kırmızıların gelmesine sevinmelisin...
rabbim hayırlısını versin...

günaydın a.s.hayırlı pazarlar canlar

günaydın kıslarr anca kalkabildim benn.çok uykucu oldum cıktımmm.dur atıyım üstümden şu uykuyu hihoyyythihoyyythihoyyyt

sositosositosositososito sositososito
OOOO yeeee
Dj balkafa akşsam 8 e kadarrr partii veriyorrr evdee herkezz davetlidirrr

sositosositosositosositosositososito
Katılmak isteyenlerr kızlarrrr hadiyinnn .Ama sesten rahatsız olmak yok baştan söyleyim :roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
gunaydin kizlar iyi pazarlarrrrrrrrrrr
bende sevmiyom galiba pazar gunleriniiiiiiiii

benimki galba degil hic sevmiyorum
asi canim ya sana bi sorum olcak sen burda tup bebegi ne kadara yaptirdin fiyati neydi
benim hic bilgim yok turkiyeyle arasindaki farkne aceba
ben kesin kararliyim artik burda tup bebek yaptirmicm turkiyede yaptircam

tünaydın herkese iyi pazarlar bonbon şekerleriiiiii kaydirigubbakcemile2

rylai, rapunzelim çok teşekkürler canlarım a.s.

yağmurcum bebişin kalp atışını duymak nasıl bir duygu acaba :1rolleyes: rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah :CüvCüv:

nurcum hislerine ortağım çok güzel yazmışsın :1hug:
dün çok hüzünlüydüm bende ama arkadaşım gelmişti rahatlattı biraz beni :teselli:

nevrocum gelmiş canım benim bizleride hiç ihmal etmez rabbim gönlüne göre verir inşallah :Saruboceq:

aşk meleği çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin,o konuşanlarada fazla takılma bizim nasıl bir psikoloji içinde olduğumuzu bilmiyorlar başlarına gelmediği için belki iyi niyetli belkide kötü niyetliler ama anlamıyorlar işte halimizden :çok üzgünüm:

emineecim sanada geçmiş olsun inşallah bir bebiş haberiyle unutursun bu çektiklerini :CüvCüv:

nehir7680 inşallah meleğin göbüşüne konmuştur rabbim hakkında hayırlısını versin canım :1hug:

balkafam kociş işde ben evde tekim hemen partiye uçuyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…