sositosositosositososito sositososito
OOOO yeeee
Dj balkafa akşsam 8 e kadarrr partii veriyorrr evdee herkezz davetlidirrr
sositosositosositosositosositososito
Katılmak isteyenlerr kızlarrrr hadiyinnn .Ama sesten rahatsız olmak yok baştan söyleyim :roflol::roflol::roflol::roflol:
:sm_cool:6 gün sonra adet olucam onun kutlamasını yapıyorum :roflol::roflol:
YA DAAAAİÇİN :dance::dance::dance:
ben kolbastı ıstıyomyerimsenibenyerimseniben
zayıflatıyomuusda haberler ole dıyorkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
pazar gununden bende nefret edıyom..yapcak hıcbısey bulamıyoz:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bugun ercıyese gıdelım dedık emre altug gelıyo kocıs goturmedıde:mymeka:
kıskanclıgı tuttu..cok yakkıısklı felan dedım..
sankkı nolcaksa o evlı ben evlıııkaydirigubbakcemile3
Hiçtee bile...Şimdi bir ifade yollardım sana nesrinim ama burda yok sonra msnden yolarım sana :roflol:
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
ben sana ne dedım alahtan baska kımse bılmez dıye..dovcem senı
Nevrocuğum umarım iyisindir canım,yanlış anlama ama cep telefonu,internet aslında senin için zararlı,sonucu öğrenene kadar biraz uzak dursan iyi olur tabi senin bileceğin birşey,boşver 24 marta kadar listeler güncellenmesin biz sabır ederiz güzelim,inşallah olumlu sonuç alırsın,Allahım sana da hepimizede hayırlı çocuk nasip eder inşallah.a.s.sana da iyi geceler tatli rüyalar sende bebişinde allaha emanet oluna.s.
iyi geceler bitanema.s. sana yetişemedim...inşalalh yarın görüşürüzŞeniz
tatlı rüyalar canım:1hug::asigim:
ceylincim doğum günün kutlu olsun tatllım nevroooommm hoşgeldin cnm iyi olmana çok sevindim meleklerin seninle inşallah cnm kaydirigubbakcemile3
nevromm hayırlısıyla o güzel haberi vericen bizlere.. hepimiz seviçnten topiği yerle bir etcez.. sonra da sen toplıcan kaydirigubbakcemile3
insallah iyi haberi alirisin allahin izniyle hepberaber seviniriz
allah yardimcin olsun beklemek cok zor bende yasadim bu beklemeyi insallah mujdeyi hap beraber aliriz kendine iyi bak
kızlar günaydın yazamadım size bugün transferin 9. günü şimdiye kadar çabuk geçti yine de içimi kemiriyor oldumu olmadımı diye..sizi özledim..
nevrosky canım seninle bir türlü karşılaşamadık ben geldiğimde ya sen yoksun ya benim geldiğimde sen canım dualerımız seninle bana da et canım dua bende çatlama iğnesi vuruldum canım ben ve benim gibi isteyenlere versin rabbim bakalım bekliyorum zaman ne gösterecek ama çok istiyorum inan bana kendine dikkat et canım
kızlar günaydın uzun zamandır girememiştim iş yerinde bilgisayarım bozuldu geçmişi okumaktan yeni yazabiliyorum bendew iyi haberler yok malesef cuma günü idrar testi yaptım ama sonuç negatif(
cuma günü kaynım hastaneye kaldırıldı 2gündür onun yanındayız inşalalah iyileşir biran önce bende busabah kırmzıı kartı gördüm umutlar söndü iyice yanii
bird çok sinir oldum dün kaynıma bakmaya gittik orda hasta yakınalrından biri çocuğun varmı dedi yokdedim eltinin de yok heralde dedi yokdedim neden tembeblik yaptınız siz öyle dedi hiçbişely diyemedim ama neden isnanlar yokdiyince hemen böle düşünürler anlamıyorum yaa offfffffffffffff
ben khavaltı hazırlıyım kociş kızacakbana hepinize iyi pazrlar
yağmurcum çok sevinidim kalp atışalrını duymuşsun rabbim sağlığınızı daim etsin
sositosositosositososito sositososito
OOOO yeeee
Dj balkafa akşsam 8 e kadarrr partii veriyorrr evdee herkezz davetlidirrr
sositosositosositosositosositososito
Katılmak isteyenlerr kızlarrrr hadiyinnn .Ama sesten rahatsız olmak yok baştan söyleyim :roflol::roflol:
nevrocum gelmiş canım benim bizleride hiç ihmal etmez rabbim gönlüne göre verir inşallah :Saruboceq:
Bende 9 gün sonra adet olucam bende şimdiden kutluyorum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance::dance:
:sm_cool:Nevomm gelmişşş.Nevomaaa sevidğii şarkıyıı çalıyorumm şimdii ebru gündeşş harikaa ...Anladın sen onu hihoyyythihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
nevro hoşgelldin canım..iyisindir inşş...kızlar hepinizi öpüyorum komşum kahveye çağırdı sessizce gidiyorumm öpüldünüzz..
NEVRO HOŞGELD,N CANIMM:asigim:
iyiyim nevrocum ne olsun işte hastanede nöbetteyim pzar pazar da hiç çekilmiyor valla:1no2:evet ayın 20sinde izmirde inşallahHoşbuldumm şekerrrrr. a.s. :asigim: Nasılsınnn? Eşin Aliağa'ya geliyormuş. Allah kavuştursun. Görüşeceksiniz di mi? :asigim:
iyiyim nevrocum ne olsun işte hastanede nöbetteyim pzar pazar da hiç çekilmiyor valla:1no2:evet ayın 20sinde izmirde inşallahya o gelecek ya ben gidicem daha belli olmadı.1haftaya kadar olur sanırım:asigim:
bebişlerin nasıl?inşallah seninle birliktedirler yavruların...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?