Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ben kolbastı ıstıyomyerimsenibenyerimseniben
zayıflatıyomuusda haberler ole dıyorkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

pazar gununden bende nefret edıyom..yapcak hıcbısey bulamıyoz:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bugun ercıyese gıdelım dedık emre altug gelıyo kocıs goturmedıde:mymeka:
kıskanclıgı tuttu..cok yakkıısklı felan dedım..
sankkı nolcaksa o evlı ben evlıııkaydirigubbakcemile3

Bende 9 gün sonra adet olucam bende şimdiden kutluyorum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance::dance:

KIZ SAHİ KOLBASTI ZAYIFLATIYOR MU?cokacimcoook
BENDE PAZAR PAZAR ÇALIŞIYORUM,NÖBETİM VAR. OYSAKİ Kİ UZUN BİR KAHVALTI YAPACAKSIN EVDE TV KARŞISINDA,DİĞER YANDAN DA GAZETENİ ALIP GÜNDEME BAKACAKSIN.SONRA KOLTUĞA UZANIP ZAMPİG YAPACAKSIN,DİZİLERİN TEKRARINI İZLEYECEKSİNdelikafaduldenOFF OFF BEN BULURDUM VALLA YAPACAK BİŞİİİ

KIZ TULINYYY NERDESİN BAKİM SEN?klava:
YOKLAMA DA YOK YAZILDIN HABERİN OLSUN ONA GÖRE RAPOR MU ALACAKSIN NE ALIRSAN AL DEVAMSIZLIKLARIN ÇOĞALDIkötükedihüso

:sm_cool:Nevomm gelmişşş.Nevomaaa sevidğii şarkıyıı çalıyorumm şimdii ebru gündeşş harikaa ...Anladın sen onu hihoyyythihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

nevro hoşgelldin canım..iyisindir inşş...kızlar hepinizi öpüyorum komşum kahveye çağırdı sessizce gidiyorumm öpüldünüzz..

Canım niye yanlış anlayayım. Bilakis sevinirim. Hem beni hem de meleklerimi düşündüğün için mutlu olurum ancak. :asigim: Ama yat yat da bir yere kadar. :bbo: Yatmaktan inan belim ağrıdı. benneyaptımki İzinliyim , evdeyim. Ara ara gelirim buralara. Zaman geçiyor bir şekilde. İzinli olmasam , işyerinde olsam zaten bilgisayarla işim olacaktı. Ben yavrularımı Allaha emanet etmişim. Sizlerden de çok ayrı kalamadık biz. :asigim:

iyi geceler bitanema.s. sana yetişemedim...inşalalh yarın görüşürüzŞeniz
tatlı rüyalar canım:1hug::asigim:

Fadiğimmmm Şeniz

ceylincim doğum günün kutlu olsun tatllım nevroooommm hoşgeldin cnm iyi olmana çok sevindim meleklerin seninle inşallah cnm kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım. İNŞALLAHHHHH :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz

nevromm hayırlısıyla o güzel haberi vericen bizlere.. hepimiz seviçnten topiği yerle bir etcez.. sonra da sen toplıcan kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Alemsin sen bitanemm yaa. Şeniz Bu arada Dıptıs fıstık gibi ama di mi? :asigim:Gören biri olarak diyorum. sengözlerimebaksanab

insallah iyi haberi alirisin allahin izniyle hepberaber seviniriz
allah yardimcin olsun beklemek cok zor bende yasadim bu beklemeyi insallah mujdeyi hap beraber aliriz kendine iyi bak

Sağol bitanemm. Allah razı olsun senden. a.s. Seninle tanışmak kısmet olmadı. Kendinden bahsettiysen de ben kaçırdım sanırım. Sizin sorununuz nedir bitanem? Allah tez zamanda gönlüne göre versin inşallah. :Saruboceq:

kızlar günaydın yazamadım size bugün transferin 9. günü şimdiye kadar çabuk geçti yine de içimi kemiriyor oldumu olmadımı diye..sizi özledim..

Ooo canım benimm. 9 gün olmuş. :teytey: Maşallah. Az kalmış. İnşallah güzel haberler alacağız senden. :hooray: :Saruboceq: Sonuç günün ne zaman canım. Ben 19 Mart yazmıştım ama. Senden alayım tarihi. a.s.

Evet canım karşılaşamıyoruz maalesef. Çok sağol canım duaların için. Ben de senin için ediyorum. Allah kısmet edecek inşallah. İnançlı olmak lazım. :1hug:

Canım öncelikle kaynına geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah. a.s.

Hastalanmışsın canın sıkılmış. Ama sıkma canını. Yine doktora , ilaca gerek kalmadan geldi çok şükür. :Saruboceq: İnşallah bir dahaki ay temelli gelmezzz. :dance: Tarihine 15 Nisan yazıyorum. a.s.

O abuk subuk konuşanları da kafana takma. Maalesef çok var onlardan çevremizde. Allah hepimize kolaylıklar versin bu yönde. :Saruboceq:

Biz de geliyoruzzzzzzzzzz. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

nevrocum gelmiş canım benim bizleride hiç ihmal etmez rabbim gönlüne göre verir inşallah :Saruboceq:

Sağol güzelimm.. a.s. Özledim sizleri , daha fazla ayrı kalamadık. :asigim:

:sm_cool:6 gün sonra adet olucam onun kutlamasını yapıyorum :roflol::roflol:

:mymeka: :mymeka: :mymeka:

Bende 9 gün sonra adet olucam bende şimdiden kutluyorum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance::dance:

:mymeka: :mymeka: :mymeka:

:sm_cool:Nevomm gelmişşş.Nevomaaa sevidğii şarkıyıı çalıyorumm şimdii ebru gündeşş harikaa ...Anladın sen onu hihoyyythihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

:dance: :dance: :dance: Mersi canımmm. :dance: :dance: :dance: :asigim: Allah özelini güzelini yazsın alnıma. Onu bulduğunda mutluluktan gel de ağlama. Sonu çabuk olur umut olur hiç korkmayasın. Çünkü varlığınla yokluğunla sen harikasınn. :dance: :dance: :dance:

nevro hoşgelldin canım..iyisindir inşş...kızlar hepinizi öpüyorum komşum kahveye çağırdı sessizce gidiyorumm öpüldünüzz..

Hoşbuldumm bitanemm. :1hug: :asigim: İyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın canımm? a.s. Sana afiyet bal şeker olsun. İyi sohbetler. a.s.

Hoşbuldumm şekerrrrr. a.s. :asigim: Nasılsınnn? Eşin Aliağa'ya geliyormuş. Allah kavuştursun. Görüşeceksiniz di mi? :asigim:
iyiyim nevrocum ne olsun işte hastanede nöbetteyim pzar pazar da hiç çekilmiyor valla:1no2:evet ayın 20sinde izmirde inşallahya o gelecek ya ben gidicem daha belli olmadı.1haftaya kadar olur sanırım:asigim:

bebişlerin nasıl?inşallah seninle birliktedirler yavruların...

selam dostlar................selam nevrocum............nasılsınız arkadaşlAR..............ıNŞ GUZEL GELIŞMELER VAR..............rabbım herkesın yar veyardımcısı ols............guzel ve umut dolu gunler bızeı beklıyor inş.........................kendınıze ıyı bakın...........yola devammmmmmm

Biraz da olsa özlem gidereceksiniz , çok sevindim canımm. delikafadulden hihoyyyt

Bebişlerim iyidir inşallah güzelimm. Ben de onları pek merak ediyorumm.. :1rolleyes: Sağol canım benimmm.
:asigim:

canım nevro ya benım haberım yokkk.........sen tedavı oldun galıba........yazılardan sankı öle anladım canım................inş ya rabbım guzel haber nasıp ets.............inş bebişin gelecek .........o herşeyı e ıy bılen kullarını gören rabbımız tum ısteyenlerı bekleyenleı .........senı ....sevındırsın.........ya......çoookk sevındım................kendıne ıyı bak ne zaman bellı olacak yaz mutlaka dualarım senınle.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…