neyse su bi haftayida atlatayim bakarizgel sen buraya buluşuruz bi yerlerde.. dilini koparcem ama bak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
geldimde kaytarmak yok ama kaydirigubbakcemile5
bekle canım biraz daha.. hemen çıkmazmış hem..
Evet canım. 12. gün. Yani Cumartesi. yerimseniben İnşallah güzel haberlerini alırızzzzzz. sositososito:teytey: :içelim:
Nevomm ile ayşeninn halayınıı çekicezz haftaya allah izin edersee.AHANDA yazıyom şurayaaaa:teytey::teytey:
Nevomm ile ayşeninn halayınıı çekicezz haftaya allah izin edersee.AHANDA yazıyom şurayaaaa:teytey::teytey:
lansor17 hoşgeldin.. başlayacağınız tedavi hayırlı olur inş.. size bebişiniz gelir..
insallah gerçi bu sefer, is yapmadim agir kaldirmadim sadece ilk uç gunu yattim ama cuma aksami anneme dunde amcamlara oturmaya gittim, hatta transfer gununden beri haep hapsiriyorum ustune bide grip oldum, yani tutarsa halay basi benim kimseye vermem ona gore :lepi:
senin halay bizden once cekilcek unutma:teytey::teytey::teytey:
merhaba arkadaşlar, benide aranıza alırmısınız??? ben biraz kendimi anlatayım. 7 yıldır evliyiz aşkımcımla.bebek istediğimize karar verdiğimizde eşimin azosperm olduğunu öğrendik.ve bu işin doğal yoldan olamayacağını.2009 un 1 ocak tarihi itibariyle tüp bebek tedavisine başladık ve sonunda ben hamile kaldım fakat benim yaramaz gezenti bebeğim gitti taaa tüpümün ucuna tutundu ve malesef bir ay önce tüpümle birlikte onuda aldılar benden.gerçi bizim durumumuzda tüpede ihtiyaç yok zaten.nisan ayında tekrar doktora gidip dondurulmuşlarla ne zaman deneyebileceğimizi soracağız.işte böyle ne var ne yok birçırpıda herşeyi anlattım.umarım güzel dostluklar kurarız burada.....
Şeniz Şeniz Şeniz 20 Martta da senin halayını çekeceğiz inşallah hayırlısıylaa cicişşşşşş. :teytey: :teytey: :teytey:
merhaba arkadaşlar, benide aranıza alırmısınız??? ben biraz kendimi anlatayım. 7 yıldır evliyiz aşkımcımla.bebek istediğimize karar verdiğimizde eşimin azosperm olduğunu öğrendik.ve bu işin doğal yoldan olamayacağını.2009 un 1 ocak tarihi itibariyle tüp bebek tedavisine başladık ve sonunda ben hamile kaldım fakat benim yaramaz gezenti bebeğim gitti taaa tüpümün ucuna tutundu ve malesef bir ay önce tüpümle birlikte onuda aldılar benden.gerçi bizim durumumuzda tüpede ihtiyaç yok zaten.nisan ayında tekrar doktora gidip dondurulmuşlarla ne zaman deneyebileceğimizi soracağız.işte böyle ne var ne yok birçırpıda herşeyi anlattım.umarım güzel dostluklar kurarız burada.....
kanımca banada ole gelıyor:teytey::teytey::teytey:
dıptıs ne ediyon kontrole mi geldin çık ortaya lülülülülülü kim bastı biri kötü içeriğe mi bastı ondan mı geldin neden geldin noldu hehehehe
çok sağolun kızlar ben de iyiyim allah izin verirse bu ay tüp bebeğe başlıyoruz gidip konuştuk adet olmayı bekliyorum zaten sanki hafif leke gelmeye başladı bakalım artık hakkımızda hayırlısı :CüvCüv:
bitanem tüp bebeğe karar vermenize çok sevindim....rabbim yardımcınız olsun...amin canım inşallah evet zor günler beni bekliyor çok korkuyorum ama artık başka çarem yok ama çok karışık duygular içindeyim nasıl olucak kimlerin haberi olsun diye kafam çok karışık benim erkek kardeşim üçbuçuk senilik evli iki defa aşılama yaptı tutmadı annemde babama dediki artık tüp bebek yaparlar dedi babam kesinlikle karşı çıktı tüp bebeğe sıcak bakmıyor yani tam eski kafa zaten kardeşimin eşi geçen ay kendiliğinden hamile kaldı çok şükür gerek kalmadı ama ben şimdi tüp bebek yaparsam babamın duymasını istemiyorum bunun için annemede söylemeyi düşünmüyorum bir tek kız kardeşim ve eşimin abisi bilsin istiyoruz çok üzülüyorum hala insanların tüp bebeğe olan tavırlarına :çok üzgünüm:
canım ya ne oldu:teselli:slm kızlar,
moralim çok bozuk,dokunsalar ağlarım senağlama
iyi akşamlar kızlar ben gelmişem kaçtım kurtuldum kaynanatörün yanından hastalığı çenesine vurmuş ayol cinnet geçirmeme az kalmıştı neyseki sabırlı biriyim hemen herşeye patlamam .......çok şükür evimdeyim allah hiçkimseyi evinden ayrı etmesin evim evim güzel evim benim insanın evi gibi rahatı yok.......... içi şuan boş olsada elbet rabbim birgün doldurur bebiş seslerini inşallah
hoşgeldiniz canlara.s.ben geldimmm
hepinizi cok ösledim ben yaaa:asigim:
cok iyi vakit gecirdim minik yegenimle..harika desarj oldum...:lepi:
ama gelin görin ki uykusuzluktan mahvoldumkafamçokkarıştı
gecmise göz aticam simdi...sonrada hemencecik yaticam canlar...
sabah erkenden doktora gitmem gerekiyor
herkes nasil bakalimmmmm
hoşgeldin canıma.s.nevrocum ve butun arkadaslar nasılsınız.herkez ıyıdır umarım.ben herzaman takıp edıyorum sızı.ama uzun uzun kalamıyorum.dıkıs kursuna gıdıyorum.sanırım adet oldugumu yazmamısım.kusura bakma nevrocum.yenı adet tarıhım 8 nısan ınsallah olmam tabı..
ben unuversıte hastanesınde eray beye ulastım.kocaelıde olanlar bılır..asılama ıstedım ama uc yıllk evlı olmak sartmıs.ben ıkıbucuk senelık evlıyım.o yuzden sımdılık yumurta takıbı yapıyor.esımde uzun bır aradan sonra yarın test verıcek.bakalım artık ınsallah hayırlısıyla yarını atlatırız..
rabbım herkesız gonlune gore versın ınsallah..
canım 12 sinde yaptır ama negatif çıkarsa hemen morelini bozma...yani transferin 12.gunu dimi??
elimde tahlil kagidi olayinca yaptiramiyorum burda boyle malesef(
idrarda çikmazsa zaten umudumu kan tahliline kadar erteleyecegim, yani buna hazirlikliyim)
ikinizede katılıorum:lepi::lepi:senin halay bizden once cekilcek unutma:teytey::teytey::teytey:
hoşgeldin canıma.s.inşalalh birdahaki denemende bebişin sağlıcakla annesine gelir:1hug::asigim:merhaba arkadaşlar, benide aranıza alırmısınız??? ben biraz kendimi anlatayım. 7 yıldır evliyiz aşkımcımla.bebek istediğimize karar verdiğimizde eşimin azosperm olduğunu öğrendik.ve bu işin doğal yoldan olamayacağını.2009 un 1 ocak tarihi itibariyle tüp bebek tedavisine başladık ve sonunda ben hamile kaldım fakat benim yaramaz gezenti bebeğim gitti taaa tüpümün ucuna tutundu ve malesef bir ay önce tüpümle birlikte onuda aldılar benden.gerçi bizim durumumuzda tüpede ihtiyaç yok zaten.nisan ayında tekrar doktora gidip dondurulmuşlarla ne zaman deneyebileceğimizi soracağız.işte böyle ne var ne yok birçırpıda herşeyi anlattım.umarım güzel dostluklar kurarız burada.....
sevgilı edıtırom mart ayında onlem alsan..topık halaydan coker felan-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile5
dıptıs ne ediyon kontrole mi geldin çık ortaya lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?