Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gel sen buraya buluşuruz bi yerlerde.. dilini koparcem ama bak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

geldimde kaytarmak yok ama kaydirigubbakcemile5

bekle canım biraz daha.. hemen çıkmazmış hem..
neyse su bi haftayida atlatayim bakariz )
Evet canım. 12. gün. Yani Cumartesi. yerimseniben İnşallah güzel haberlerini alırızzzzzz. sositososito:teytey: :içelim:

insallah gerçi bu sefer, is yapmadim agir kaldirmadim sadece ilk uç gunu yattim ama cuma aksami anneme dunde amcamlara oturmaya gittim, hatta transfer gununden beri haep hapsiriyorum ustune bide grip oldum, yani tutarsa halay basi benim kimseye vermem ona gore :lepi:

merhaba arkadaşlar, benide aranıza alırmısınız??? ben biraz kendimi anlatayım. 7 yıldır evliyiz aşkımcımla.bebek istediğimize karar verdiğimizde eşimin azosperm olduğunu öğrendik.ve bu işin doğal yoldan olamayacağını.2009 un 1 ocak tarihi itibariyle tüp bebek tedavisine başladık ve sonunda ben hamile kaldım fakat benim yaramaz gezenti bebeğim gitti taaa tüpümün ucuna tutundu ve malesef bir ay önce tüpümle birlikte onuda aldılar benden.gerçi bizim durumumuzda tüpede ihtiyaç yok zaten.nisan ayında tekrar doktora gidip dondurulmuşlarla ne zaman deneyebileceğimizi soracağız.işte böyle ne var ne yok birçırpıda herşeyi anlattım.umarım güzel dostluklar kurarız burada.....

aramiza hosgeldin lansor, ne guzel ilk denemede hamile kalmisin ama malesef sonuc kotu olmus insallah bundan sonra hersey yolunda gider!
ben ilk ve tek hamileligimi dondurulmuslarla yasamistim ama dusukle sonuclandi (
su an yine dondurulmuslarla deniyoruz bu benim 5.transferim

lansor17 hoşgeldin.. başlayacağınız tedavi hayırlı olur inş.. size bebişiniz gelir..

Canım Rabbim "ol" dedikten sonra , gerisi boş. İnşallah "ol" demiştir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

senin halay bizden once cekilcek unutma:teytey::teytey::teytey:

aysem o balkafa varya:mymeka::mymeka::mymeka:
bunu hakedıyor.. sen anladın onu balım
kırmız kartı gormeden umutlar devam
gel kız senı opeyım vurdum sana kıyamamŞenizŞeniz

lansor gecmıs olsun
hosgeldın aramıza..a.s.a.s.

dıptıs ne ediyon kontrole mi geldin çık ortaya lülülülülülü kim bastı biri kötü içeriğe mi bastı ondan mı geldin neden geldin noldu hehehehe

Canım aramıza hoşgeldinnn. :1hug: :asigim: Ahh o yaramaz bebişş neden oralara gitmiş ki. Bilememiş duracağı yeri demekki. :ecrin_bebek: Yeni tedavinde Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve sağlıklı bir gebelik yaşayacaksın. :Saruboceq: Burada güzel paylaşımlarda bulunacağımıza eminim. Tekrar hoşgeldin diyorum ve seni hemen listelerimize ekliyorum.a.s.

bitanem tüp bebeğe karar vermenize çok sevindim....rabbim yardımcınız olsun...
canım bence annene de aşılama olduğunu söyle...o zaman da dua eder....
ben de şimdiden düşünüyorum tüp bebek yaparsak kime söylesek veya kime söylemesek
rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

slm kızlar,
moralim çok bozuk,dokunsalar ağlarım senağlama
canım ya ne oldu:teselli:
birşey anlatmadan çıkmışsın ...merak ettik:çok üzgünüm:

hoşgeldiniz canlara.s.
ikinizi de öpüyorumŞenizŞeniz

hoşgeldin canıma.s.
hiç gözükmüyorsun...

yani transferin 12.gunu dimi??
elimde tahlil kagidi olayinca yaptiramiyorum burda boyle malesef(
idrarda çikmazsa zaten umudumu kan tahliline kadar erteleyecegim, yani buna hazirlikliyim )
canım 12 sinde yaptır ama negatif çıkarsa hemen morelini bozma...
çünkü çıkıp çıkmayacağı kesin değil....

Nevomm ile ayşeninn halayınıı çekicezz haftaya allah izin edersee.AHANDA yazıyom şurayaaaa:teytey::teytey:

senin halay bizden once cekilcek unutma:teytey::teytey::teytey:
ikinizede katılıorum:lepi::lepi:
hoşgeldin canıma.s.inşalalh birdahaki denemende bebişin sağlıcakla annesine gelir:1hug::asigim:

dıptıs ne ediyon kontrole mi geldin çık ortaya lülülülülülü

sen varya sen ole bulusmalara felan katıldın..
sonrada geldın dıptısla tanısdım dıye..:1ninca:delikafadulden
kıskandım sızlerı
ama cok hos cıkmısnız bu aradakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…