Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla esimde de diyo çocugumuz oldugunda sen benide unutursun diye.
ben oldum olasi çcocuklari çok severim ve çok iyi anlasirim, nereye gidersem gidim çocuklari cekerim...yeri geldi butun gun evcilik oynadim hayal dunyasina daldim onlarla ve daha neler neler, en çokta sohbet etmeyi severim, onlari dinleyen biri oldumu çocuklar deli oluyo ve anlatacak o kadar sey buluyorlarki, ben evlenirken arkamdan aglayan bi kac cocuk vardi hatta bitanesi hala esimi sevmez:)))
cocugum oldugundada herhalde butun dunyam herseyim ona gore ayarlanacak ben simdiden neler olacagini biliyorum, esmie yazik olacak )

bene mi dedin ayşecimm.. iyiyim canım.. sende iyisin okuduğum kadarıyla.. süper ol hep.. keyfin hep yerinde olsun.. bebişinde seninle mutlu olsun yerimseniben

pinkim sağol canım... o senin güzelliğinden Şeniz nasılsın bu aralar pek giremiyosun .. çok sosyalsin şekerim ..

iyiyim hejacım sende iyisin .. boşver sen kendi bildiğine devam et.. tüp bebekte olsa senden eşinden bi can.. herkes farklı düşünüyor olabilir saygı duymak lazım.. sıkılma..

dün kaynana beni çıldırttı kızlar bende kayınbabamı çıldırttım bu gün adama ehliyet kursuna yazılıyorum eşim bana ehliyet alacak diyorum adam kafayı yiyor kendide istiyor alan yok bide kadınların araba sürmesine deli oluyor ben motor kullanıyorum diye zaten kızıyordu ehliyet alacam deyincede maf ettim adamı ...aslında mahsus sinirlendirmek için diyodumbide sinirlenince çok komik konuşur hep örnekler verir benimde hoşuma gidiyor artık bir kaç gece yatmaz sinirinden zaten arıcam oğlumu sana ehliyet almasın arabayı vermesin senle başedemez sözünüde geçiremez artık diyor acayip adam baya dar görüşlü milattan kalma yakaladım zayıf noktasını vay haline garibin uğraşır dururum kendi benle dalga geçiyordu motor kullanıyorum diye her lafı söylüyodu bende kendini böyle sinir ederim işte hala zevkten dört köşeyim aklıma geldikçe gülüyorum haline surat şekli bile komikti adamın

iyiyim hejacım sende iyisin .. boşver sen kendi bildiğine devam et.. tüp bebekte olsa senden eşinden bi can.. herkes farklı düşünüyor olabilir saygı duymak lazım.. sıkılma..

evet caınm haklısın zaten kararımızı verdik söylemiyicez kimseye rabbim hayırlısı ile versinde :Saruboceq:

Canım çok üzüldüm. Böyle olması çok üzücü. :a015: Allah akıl fikir versin o adama. klava::çok üzgünüm: Nasıl olacak peki. Sonraki mesajlarından anladığım kadarıyla pek düzelecek birisine benzemiyor. Yeni bebekleri de olmuş. Boşanma fikri de sanırım çok uzak kardeşine. Ama bu şekilde bir hayat nasıl sürülebilir. Allah yardımcısı olsun. Gerçekten çok zor.

Sağol bitanemm. Allah razı olsun canımm. Aminn inşallahh. :Saruboceq:

Hadi canım , az kalmış çok şükür. Bir gün sen de o pembe listede olup başkalarına umut saçacaksın. Öpüyorum seni çok. Şeniz

Tatlım co-cultur hakkında benim maalesef detaylı bilgim yok. -badem- arkadaşımız bu konuda baya bir bilgi sahibi. O yaptırmıştı çünkü. İstersen ona sor bitanem. a.s. Eşinin kullandıklarını da ekleyeceğim canım listemize. Şifa olsun inşallahhhhh. :Saruboceq:

off nevrocuğum,o bel ve sırt ağrısını hiç sorma ,tüp bebek yaptırmak çok kolay,yatmak,sabır etmek çok zor işin en zor kısmı ,Allahım sabır versin,meleklerin sısıkı tutunsun inşallah

Sağol bitanemm. Şeniz Artık ayaklandığım için ağrılar sızılar azaldı çok şükür. :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

canım öle allaha inanalım tez vakitte hepimize vercek inanıyorum ben bu günlerimizede gülüp gececeğiz göreceksin tatlım herşeyi kendine stres yapma akıl vermiş gibide olmayayım canım

Tatlımm sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. :1rolleyes: Çünkü ben bu yolda stress yapmıyorum. Kimsenin de yapmasını istemiyorum. Çünkü bu günlerimiz de tatlı bir telaştır. Verdiğimiz emeğe , verdiğimiz sınava saygısızlık yapmak istemem. ŞenizŞeniz

nevrocum test tarihi doğru 19 mart..senin az kaldı canım hayırlısıyla müjdeli haber alırız umarım...

Evet canım çok doğru demişsin. Hepberaber yaşasak keşke bu mutlulukları. a.s.:1hug: Belirti olayına çok takılma. Çünkü herkesin bünyesi farklı. İdrar testi olayına gelince herkesin gününden önce çıkmayabiliyormuş. Yapıp da boşuna canını sıkma derim. Fazla da kalmadı canım. Az daha dayan. İnşallah güzel haberlerini alırız. Şeniz

slm kızlar,
moralim çok bozuk,dokunsalar ağlarım senağlama

Noldu bitanemm? :uhm: :teselli:

Hoşgeldin tatlımmmm. :1hug: :asigim: Sen bugün erken yat dinlen. Sonra bol bol görüşürüz bitanemmmmmm. Şeniz

Fatımacımm merhabalar. :1hug:Nasılsın iyimisin? Çok görüşemiyoruz seninle. Dikiş kursu çok güzell. Artık yaptıklarını bizlere de sergile lütfen. Şeniz Yeni tarihini işlerim canım. Dediğin gibi gelmez umarımm. :Saruboceq: Eşinin testi inşallah iyi çıkar canım. Bizlerle paylaşmayı unutma. 3 senenin dolmasına da fazla kalmamış. Hayırlısıyla belki o zamana gerek kalmadan gelir bebiş. :ecrin_bebek:

nevro da gelmiş... nasılsın cicim yerimseniben

İyiyimmm cicişlerrrrrr kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt Sen nasılsın bitanemm? a.s.

kiz tulin su resimler nerde ben goremedim (((

nevrocum az once msjini okudum, bana ne pregnyl nede ovitrelle ignesi verdiler, gunde 3tane hap(progynova)+3tanede utrogestan fitili kullaniyorum, tabii bide benim dondurulmus oldugu için farkli gerci taze embrio tranferinden sonrada hiç igne yapmadim!! neyse zaten gecen doktordan igne istedim bende yapayim dedim, size gerek yok, hersey hormonlara gore ve kullandiniz ilaclara gore dedi!!
ben test yapmayi dusunuyorum ne olacaksa biran once olsun -tatlicadiarzu-
insallah ayni gun ikimizde seviniriz, her ne kadar idrar testi yapsamda asil olan kan tahlili olacak tabii...

canım iyiyim sağol sosyal olmak değilde bazen öyle gerekiyor canım sağlık olsun ama artık normale döndük misafirlerimiz gitti girerim fırsat oldukça burdayım inşş..a.s.

Canım ben aşılamalardan sonra da olmuştum bu iğneden. Bir kereye mahsus oluyorsun 7. günde. Ama işte yalancı hcg verdiği için kana , idrar testi yapmana engel oluyor. Mecburen bekleyeceğim. İnşallah önce senden sinyali alırız canım. :Saruboceq: Ne zaman düşünüyorsun? Şeniz

bilmiyorumki ne zaman yapsam, 10marta transfer oldu ben cumartesi dusunmustum trasnfer gunu dahil 12.gun oluyo, acaba erkenmi sence??

sizlere iy geceler iyi sohbetler kızlarrr benim kepenkler kapanmaya başlıyor halbukem daha var uyku vaktime ama galiba kaynanatör yormuş beni duş alıp zıbarmam lazım stresimi atarım belki inşallah rüyamdada görmem onları hadi hepiniz öpüldünüz

tuliiin çok kiskandim, :dilcikar:yokmu benle bulusmak isteyen:içelim:

yaaa valla çok guzel olmus super...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…