ben geldim kızlar..
selam kızlar.. nasılsınız.. yerimseniben
iyiyim hejacım sende iyisin .. boşver sen kendi bildiğine devam et.. tüp bebekte olsa senden eşinden bi can.. herkes farklı düşünüyor olabilir saygı duymak lazım.. sıkılma..
kızlar nasılsınız
ben de iyi olmaya çalişyorum benim kız kardeş pek iyi değilmiş 10 gün önce döğum yapmiştı bugun öğrendimdi kocasıyla kavga etmişler hiç iyi değilim çok moralım bozuk ne yapcam bilmiyorum huysuz arsız bir kocası var birak diyoruz bizi dinlemiyor keşke duymamış olsaydım annem ordaymış şimdi kızlar dua edin lutfen senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bana yardım edin kızlar sizden başka derleşecek kimsem yok
nevrocum canım hayırlı olsun transferin Allah onları sana bağışlasın
ben bu topiğe girmiyorum eşim hala asker 2 ayımız kaldı ama umut etmek bile güzelmiş hamileliği benim şu anda umudum bile olmadığı için girmiyorum kendimi kötü hissediyorum.arada sadece pembe listeye bakıyorum maşallah baya artmış tüm hamilelerin gözü aydın darısı diğerlerimizin başına
selam kızlar. Geçmişi bitirdim ve geldim.
geçen akşam burda co-cultur falan konuşuldu ya kafam karıştı. Düşünüyorum yapılması daha mı iyi olur. nevrom senin bilgin vardır bu konuda.
Birde listede yazmıyo ama bir ara eklersen sevinirim. benim eşim keçiboynuzu pekmezi kullandı. Şu sıra pek içmiyo ama, zinco C, şuan bemiks C, Arı sütü bal polen karışımı, badem,fındık, fıstık. Listede bakıyorum da genelde sayı hareket problemi olanlar l-argınıne kullanmışlar. Bunu dr danışmadan kullansak bişey olur mu acaba?
off nevrocuğum,o bel ve sırt ağrısını hiç sorma ,tüp bebek yaptırmak çok kolay,yatmak,sabır etmek çok zor işin en zor kısmı ,Allahım sabır versin,meleklerin sısıkı tutunsun inşallah
canım öle allaha inanalım tez vakitte hepimize vercek inanıyorum ben bu günlerimizede gülüp gececeğiz göreceksin tatlım herşeyi kendine stres yapma akıl vermiş gibide olmayayım canım
canlarım hepinize tek tek teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için..inanın dualarım da hep siz varsınız..tek başına yaşadığın mutluluk kafi gelmiyor.herkesin olsun istiyorum..umarım size güzel haber verebilirim.ama hiç belirti yok.arasıra moralim bozuluyor..genelde moralim iyi ama..idrarda ne zaman çıkar acaba..yapmaya da korkuyorum ya neyse ..
nevrocum test tarihi doğru 19 mart..senin az kaldı canım hayırlısıyla müjdeli haber alırız umarım...
slm kızlar,
moralim çok bozuk,dokunsalar ağlarım senağlama
ben geldimmm
hepinizi cok ösledim ben yaaa:asigim:
cok iyi vakit gecirdim minik yegenimle..harika desarj oldum...:lepi:
ama gelin görin ki uykusuzluktan mahvoldumkafamçokkarıştı
gecmise göz aticam simdi...sonrada hemencecik yaticam canlar...
sabah erkenden doktora gitmem gerekiyor
herkes nasil bakalimmmmm
nevrocum ve butun arkadaslar nasılsınız.herkez ıyıdır umarım.ben herzaman takıp edıyorum sızı.ama uzun uzun kalamıyorum.dıkıs kursuna gıdıyorum.sanırım adet oldugumu yazmamısım.kusura bakma nevrocum.yenı adet tarıhım 8 nısan ınsallah olmam tabı..
ben unuversıte hastanesınde eray beye ulastım.kocaelıde olanlar bılır..asılama ıstedım ama uc yıllk evlı olmak sartmıs.ben ıkıbucuk senelık evlıyım.o yuzden sımdılık yumurta takıbı yapıyor.esımde uzun bır aradan sonra yarın test verıcek.bakalım artık ınsallah hayırlısıyla yarını atlatırız..
rabbım herkesız gonlune gore versın ınsallah..
nevro da gelmiş... nasılsın cicim yerimseniben
bene mi dedin ayşecimm.. iyiyim canım.. sende iyisin okuduğum kadarıyla.. süper ol hep.. keyfin hep yerinde olsun.. bebişinde seninle mutlu olsun yerimseniben
pinkim sağol canım... o senin güzelliğinden Şeniz nasılsın bu aralar pek giremiyosun .. çok sosyalsin şekerim ..
hoş geldiniz kızlar ben iyiyim sizler nasılsınız :1hug:
kiz tulin su resimler nerde ben goremedim(((
nevrocum az once msjini okudum, bana ne pregnyl nede ovitrelle ignesi verdiler, gunde 3tane hap(progynova)+3tanede utrogestan fitili kullaniyorum, tabii bide benim dondurulmus oldugu için farkli gerci taze embrio tranferinden sonrada hiç igne yapmadim!! neyse zaten gecen doktordan igne istedim bende yapayim dedim, size gerek yok, hersey hormonlara gore ve kullandiniz ilaclara gore dedi!!
ben test yapmayi dusunuyorum ne olacaksa biran once olsun -tatlicadiarzu-
insallah ayni gun ikimizde seviniriz, her ne kadar idrar testi yapsamda asil olan kan tahlili olacak tabii...
Canım ben aşılamalardan sonra da olmuştum bu iğneden. Bir kereye mahsus oluyorsun 7. günde. Ama işte yalancı hcg verdiği için kana , idrar testi yapmana engel oluyor. Mecburen bekleyeceğim. İnşallah önce senden sinyali alırız canım. :Saruboceq: Ne zaman düşünüyorsun? Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?