Eşine ben söledimm. :jeyyar: Çeksin seni buralardan diye. naniknanik Yoksa elimden bir kaza çıkacaktı. :roflol: :roflol: :roflol:
sağol canım benim.. hee tanıştık.. ben pek sevmedim onu ama o beni çok sevmiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canlarım size doyum olmazzzz. :asigim: Müsadenizi istiyorum. Hepinizi kocaman öpüyorumm. Şeniz
İyi geceler. İyi uykular. Tatlı tüyalar. a.s.
Allaha emanet olun. :Saruboceq:
biliom zatii gözlerinden belli oluyor aha böle bakıo:1shok:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tulının gozlerı
:1shok::1shok::1shok::1shok:
sıfatına tüpürem tülin
iyiyim sıkılıom deli gibi yemeğe ve alışverişe verdim kendimi
yanlız ilk defa geç yumurtladığıma seviniyorumhihoyyyt
cumaya kadar izmirdeyim cuma günü 16. gün olacak adetten sonraki
ama ben rahatım nasılsa 23. güne daha çok varhihoyyyt
hejacım guzel annem tedavıye baslıyosun sanırım
ınsalalh kızına bır kardes gelır hayırlısyla..
emeklerınıızn karsılıgını alırsınız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ifadeler yetersiz kalmış canım.. (yeni smile istiyoruz editörcüm.. parantez içinde yazem dedim)
bende seni çok sevdim hatta seni arkadaşıma benzettim .. bi daha ki buluşmaya fotoğrafını göstercem sana.. şaşıracan.. :1shok:
eğlenmene bak cicim.. kendi başına bi eğlencesin ama farkında değilsin sen kaydirigubbakcemile3 bende seni çok sevdim.. iyi ki yakından gördüm seni.. buluşmaya geldiğimde neler dicektim neler ama öyle kalabalık görünce unuttum kaydirigubbakcemile3 bi dahakine sürpriz yapabilirim size ... kaydirigubbakcemile3 delikafadulden delikafadulden
bnde geldım kızlar gecmişi okudum masllah izmirliler buluşmuş ama ben kocişe söyleyemedım bılıodum izin vermıcenı ama bugun resımlerı gördü keşke sende gitseydın dıogecti artık dedım...kızlar maşşalhını< var dıptıs dıptıs tülin süprsiniz valla bıdakıne gelıcem inş bendee..
anaaaa
pazar pazar kimse olmaz dedik
kudurmuşlar gecenin bi vakti
yaw bu topiği saat başı kontrol etmek lazım
olmuyor geriden gelince
neresını sevmedın sen:mymeka:
fıstık gıbı ızmır hatunu ıste..
huy dersen asabı edıtor degıl..edıtorlugunude gec...
yazdıklarıyla gayet esprılı hos bırıne benzııyor
sen tanııdn ya at havanı bakalım
saka saka sen de guzelsın kardes...
ufacık tefecık duruyon resımlerde
cıtır cıtır ŞenizŞeniz
ıyı geceler nevrom bebıslere ıyı bak ama kendıne daha ıyı bak:asigim:
gec oldugu ııcn buralardasın bu saatte..:jeyyar::jeyyar:
bende kızıyordum.
benım durum malum..yoksa ben sımdıye
oldu mu şimdi amaaa senağlama senağlama senağlama naparım ben buraya gelemeden hiç hoş hoş olmadım bu durumdan bilesin senağlama senağlama senağlama söz burdan elimi ayağımı yavaş yavaş çekicem senağlama senağlama
ıyı geceler nevrom bebıslere ıyı bak ama kendıne daha ıyı bak:asigim:
Eşine ben söledimm. :jeyyar: Çeksin seni buralardan diye. naniknanik Yoksa elimden bir kaza çıkacaktı. :roflol: :roflol: :roflol:
bitanem tüp bebeğe karar vermenize çok sevindim....rabbim yardımcınız olsun...
canım bence annene de aşılama olduğunu söyle...o zaman da dua eder....
ben de şimdiden düşünüyorum tüp bebek yaparsak kime söylesek veya kime söylemesek
rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
canım ya ne oldu:teselli:
birşey anlatmadan çıkmışsın ...merak ettik:çok üzgünüm:
hoşgeldiniz canlara.s.
ikinizi de öpüyorumŞenizŞeniz
hoşgeldin canıma.s.
hiç gözükmüyorsun...
canım 12 sinde yaptır ama negatif çıkarsa hemen morelini bozma...
çünkü çıkıp çıkmayacağı kesin değil....
ikinizede katılıorum:lepi::lepi:
hoşgeldin canıma.s.inşalalh birdahaki denemende bebişin sağlıcakla annesine gelir:1hug::asigim:
yaaa bak gördün mü cornim deseydin keşke.. beni de gösterdin mi .. gelcen mi delikafadulden delikafadulden
minnoş bu yakaydirigubbakcemile2
ufacık tefecik ama cadı cadı bakıyor gözleri
yazık ben öyle çok konuştumki kız konuşmaya fırsat bulamadıdelikafadulden
yani transferin 12.gunu dimi??
elimde tahlil kagidi olayinca yaptiramiyorum burda boyle malesef(
idrarda çikmazsa zaten umudumu kan tahliline kadar erteleyecegim, yani buna hazirlikliyim)
merhaba arkadaşlar, benide aranıza alırmısınız??? ben biraz kendimi anlatayım. 7 yıldır evliyiz aşkımcımla.bebek istediğimize karar verdiğimizde eşimin azosperm olduğunu öğrendik.ve bu işin doğal yoldan olamayacağını.2009 un 1 ocak tarihi itibariyle tüp bebek tedavisine başladık ve sonunda ben hamile kaldım fakat benim yaramaz gezenti bebeğim gitti taaa tüpümün ucuna tutundu ve malesef bir ay önce tüpümle birlikte onuda aldılar benden.gerçi bizim durumumuzda tüpede ihtiyaç yok zaten.nisan ayında tekrar doktora gidip dondurulmuşlarla ne zaman deneyebileceğimizi soracağız.işte böyle ne var ne yok birçırpıda herşeyi anlattım.umarım güzel dostluklar kurarız burada.....
söyleme hejam kimseye söylemefadiğim canım çok sağol evet allah izin verirse başlıyoruz bende öyle düşünüyorum anneme bile söylemiyicem canım siz yaptırmayı düşünmüyormusunuz :1hug:
gelecem inş yavrum bakalım ..gösterdım canım göstermemmı cıtırım benım fıstık gıbısın bebek gibi .delikafaduldendelikafadulden:1hug::asigim:
kızlar yarın benım için büyük günn hastaneye gdıoruz a.seşimin sperm analızı var dua edın bıze inş morfolojı düzelmiştirdir yedırdıklerım sifa olmuşturda asılamaya başlarız biran önce inşşş :çok üzgünüm::Saruboceq:bebişime yaklaşmayı cok istıorum cok... hepimizzz ,içn hakkımızda hayırlsı olsun:Saruboceq:
ben yatıorum kızlar hepinize iiyi geceler öpüyorum tek tekka.s.a.s.
gelecem inş yavrum bakalım ..gösterdım canım göstermemmı cıtırım benım fıstık gıbısın bebek gibi .delikafaduldendelikafadulden:1hug::asigim:
kızlar yarın benım için büyük günn hastaneye gdıoruz a.seşimin sperm analızı var dua edın bıze inş morfolojı düzelmiştirdir yedırdıklerım sifa olmuşturda asılamaya başlarız biran önce inşşş :çok üzgünüm::Saruboceq:bebişime yaklaşmayı cok istıorum cok... hepimizzz ,içn hakkımızda hayırlsı olsun:Saruboceq:
ben yatıorum kızlar hepinize iiyi geceler öpüyorum tek tekka.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?