Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bnde geldım kızlar gecmişi okudum masllah izmirliler buluşmuş ama ben kocişe söyleyemedım bılıodum izin vermıcenı ama bugun resımlerı gördü keşke sende gitseydın dıogecti artık dedım...kızlar maşşalhını< var dıptıs dıptıs tülin süprsiniz valla bıdakıne gelıcem inş bendee..

anaaaa
pazar pazar kimse olmaz dedik
kudurmuşlar gecenin bi vakti
yaw bu topiği saat başı kontrol etmek lazım
olmuyor geriden gelince

Eşine ben söledimm. :jeyyar: Çeksin seni buralardan diye. naniknanik Yoksa elimden bir kaza çıkacaktı. :roflol: :roflol: :roflol:

oldu mu şimdi amaaa senağlama senağlama senağlama naparım ben buraya gelemeden hiç hoş hoş olmadım bu durumdan bilesin senağlama senağlama senağlama söz burdan elimi ayağımı yavaş yavaş çekicem senağlama senağlama

sağol canım benim.. hee tanıştık.. ben pek sevmedim onu ama o beni çok sevmiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neresını sevmedın sen:mymeka:
fıstık gıbı ızmır hatunu ıste..
huy dersen asabı edıtor degıl..edıtorlugunude gec...
yazdıklarıyla gayet esprılı hos bırıne benzııyor
sen tanııdn ya at havanı bakalım
saka saka sen de guzelsın kardes...
ufacık tefecık duruyon resımlerde
cıtır cıtır ŞenizŞeniz
Canlarım size doyum olmazzzz. :asigim: Müsadenizi istiyorum. Hepinizi kocaman öpüyorumm. Şeniz

İyi geceler. İyi uykular. Tatlı tüyalar. a.s.

Allaha emanet olun. :Saruboceq:

ıyı geceler nevrom bebıslere ıyı bak ama kendıne daha ıyı bak:asigim:

gec oldugu ııcn buralardasın bu saatte..:jeyyar::jeyyar:
bende kızıyordum.
benım durum malum..yoksa ben sımdıye

hejacım guzel annem tedavıye baslıyosun sanırım
ınsalalh kızına bır kardes gelır hayırlısyla..
emeklerınıızn karsılıgını alırsınız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım arkadaşım benim çok sağol iyi dileklerin için kısmet olursa başlıyıcaz hakkımızda hayırlısı olsun Şeniz

yaaa bak gördün mü cornim deseydin keşke.. beni de gösterdin mi .. gelcen mi delikafadulden delikafadulden

rapunzellin dedigini dicektim yakinda miyavlardan ogrendiklerini tez olarak yazip bizimle paylasirsin:jeyyar:

tulin kocisine soyle seni bizden ayirmasin sensiz ben ne yaparim sonra senağlama

:roflol::roflol:sabısızlıkla bekliyorum kuşum

saol canım keşke gelseydin. hem eğlendik hemde çok güldükdelikafadulden
anaaaa
pazar pazar kimse olmaz dedik
kudurmuşlar gecenin bi vakti
yaw bu topiği saat başı kontrol etmek lazım
olmuyor geriden gelince

tülin burda olunca topik deliriyor nur:roflol:

minnoş bu yakaydirigubbakcemile2
ufacık tefecik ama cadı cadı bakıyor gözleri
yazık ben öyle çok konuştumki kız konuşmaya fırsat bulamadıdelikafadulden

Şaka bebişimm. Seni hep bekliyorum. Sana kedi medi de serbest artık. Yeterki gel. :teselli: Kocişine de selamlar. klava: Anlar sanırım bu selamı. kaydirigubbakcemile3

Eşine ben söledimm. :jeyyar: Çeksin seni buralardan diye. naniknanik Yoksa elimden bir kaza çıkacaktı. :roflol: :roflol: :roflol:

guzel annem tulınıme takılıyozda ama sende yapma sımdı kocıslerı karıstırma..
kızamıyomda sımdı sana:1hug::asigim:

tulın gelsın her zaman..muthıs tıyoları var..saraclar marankıler halt etmıs yanında

fadiğim canım çok sağol evet allah izin verirse başlıyoruz bende öyle düşünüyorum anneme bile söylemiyicem canım siz yaptırmayı düşünmüyormusunuz :1hug:

yaaa bak gördün mü cornim deseydin keşke.. beni de gösterdin mi .. gelcen mi delikafadulden delikafadulden

gelecem inş yavrum bakalım ..gösterdım canım göstermemmı cıtırım benım fıstık gıbısın bebek gibi .delikafaduldendelikafadulden:1hug::asigim:

kızlar yarın benım için büyük günn hastaneye gdıoruz a.seşimin sperm analızı var dua edın bıze inş morfolojı düzelmiştirdir yedırdıklerım sifa olmuşturda asılamaya başlarız biran önce inşşş :çok üzgünüm::Saruboceq:bebişime yaklaşmayı cok istıorum cok... hepimizzz ,içn hakkımızda hayırlsı olsun:Saruboceq:

ben yatıorum kızlar hepinize iiyi geceler öpüyorum tek tekka.s.a.s.

minnoş bu yakaydirigubbakcemile2
ufacık tefecik ama cadı cadı bakıyor gözleri
yazık ben öyle çok konuştumki kız konuşmaya fırsat bulamadıdelikafadulden

bencede cok seker yuz ıfadesı var....a.sa.s
cıtı pıtı bır kadın:asigim:
gozler super ama..
dıger bulusmanızda senı konusturmasındelikafaduldendelikafaduldenşakkıdışakkıdı

valla cok kıskandım sımdı sızı..
bende gelmek ıstıyommmm

yani transferin 12.gunu dimi??
elimde tahlil kagidi olayinca yaptiramiyorum burda boyle malesef(
idrarda çikmazsa zaten umudumu kan tahliline kadar erteleyecegim, yani buna hazirlikliyim )

ayşecim türkiyede dondurulmuş embriyo transferlerinin tahlili 15. günde yapılıyor
bi açıklaması var ama tam bilmiyorum

canım hoşgeldin
okumuştum yaşadıklarını son olsun inşaallah
öldürmeyen acı güçlendiriyor bizi napalım
kaldığımız yerden devam

fadiğim canım çok sağol evet allah izin verirse başlıyoruz bende öyle düşünüyorum anneme bile söylemiyicem canım siz yaptırmayı düşünmüyormusunuz :1hug:
söyleme hejam kimseye söyleme
psikolojik baskı oluyor istemeden
bende öyle yapıcam bi dahakine

TULİNY
gördüm seni
çok tatlısın...
yaaa ne güzel buluşmuşsunuz
acık gıpta ettim valla

insallah canim testin sonuclari guzel olur

iyi geceler

canımcım ınsallah test sonuclarınız guzel cıkar tedavıye baslarsınız..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ıyı gecelerŞenizŞeniz

burdada ayni, transfer gunu dahil, 15.gun kan tahlili yapiliyo, ama bu sefer idrarda bikac gun onceden bakmak istiyorum, kismet bakalim

kizlar benden soylemesi, tulini çok ovduk simaracak sonra bas edemicez-tatlicadiarzu-lülülülülülü

arkadaslar bende cıkıyorum..
sabah bende dr gıdecem kan pıhtılasması ıcın testler yapılacak:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

gecenız ıyı
gununuz guzel
gecmesı dılegıyle
bol hamıslı gunler bızlerın olsun:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…